View Full Version : Май оплесках нещата с тривитаминола..
Знам че има много теми за тривитаминол но аз имам въпроси които не съм ги намирала там и се надявам да ми помогнете :). Купих си тривитаминол за 8,90 от един зоомагазин . Сложих 1 суп.лъжица от него и добавих 1 суп. лъж. стимуланта за коса на Икаров . Първо сложих тривитаминола ,после стимуланта но по отделно . Това вредно ли е ? Дали не е трябвало да добавя и нещо друго и съм прекалила ? Без да исках сложих малко и на косата от тривитаминола , а той много трудно се измива . Трябва ли да увелича количеството на шампоана или най-добре 2 пъти да се измия ? Мерси предварително ! :)
Не мисля,че ще има проблем. Двете съставки ще се слеят предполагам на главата си.Или просто втората нанесена няма да действа. Аз си слагам Триватаминола само с маски. Установих че като добавя жълтък и ми се отмива по-лесно косата.Все пак задължително трябва да сложиш шампоан поне 2 пъти (да не кажа минимум). Моята веднъж не я измих хубаво и бях ужасна просто. Мий я докато не я усетиш чиста.Като намажеш шампоана постой с него повечко време. Сложи и малко повече от нормалното количество шампоан, но не изсипвай половината шише.
Знам че има много теми за тривитаминол но аз имам въпроси които не съм ги намирала там и се надявам да ми помогнете :). Купих си тривитаминол за 8,90 от един зоомагазин . Сложих 1 суп.лъжица от него и добавих 1 суп. лъж. стимуланта за коса на Икаров . Първо сложих тривитаминола ,после стимуланта но по отделно . Това вредно ли е ? Дали не е трябвало да добавя и нещо друго и съм прекалила ?Без да исках сложих малко и на косата от тривитаминола , а той много трудно се измива . Трябва ли да увелича количеството на шампоана или най-добре 2 пъти да се измия ? Мерси предварително ! :)
Нещо не разбрах. Без да искаш си сложила тривитаминол на косата ли ? А ти къде другаде искаш да го слагаш ? Иначе с нищо не си прекалила и това че си ги сложила едно след друго не е вредно, но по добре е било да ги смесиш.
strawberry88
08-13-2012, 13:06
Спокойно,всичко е ок.
Нишо не си направила грешно.