PDA

View Full Version : Само да споделя

sLimche
08-12-2012, 19:43
Имам си приятел от 10 месеца,много се обичаме и държим един на друг всичко е точно,само дето напоследък много се караме за всякакви глупости,иначе пак си се обичаме де..Обаче аз започнах работа и имам някакви чувства към шефа ми..Преди в даскало имаше едно момчето,към което имах по-специални чувства.В смисъл че имах огромна симпатия към него,но не исках нищо от него и да става нещо между нас,обаче имах нужда да ми обръща внимание и той все ме закачаше..Имаше си приятелки постоянно,но някак отношението му към мен беше едно такова,все едно съм по-малката му сестричка..Шефа ми е направо двойник с него и ситуацията е абсолютно същата..Не го харесвам,но някак имам някакви по такива чувства и той също постоянно си се закача с мен някакви много сладки закачки хих даже и приятелка си има и то доста сериозна и не спирам да мисля за негоо и нямам търпение да отида на работа,като знам,че е там.. оф незнам много е объркано знам,че нищо няма да стане,нито пък се надявам ама оф :D и мисля,че май това е така,защото след като онова момче вече го няма в живота ми и понеже шефа ми адски много прилича на него и прехвърлям нещата върху шефа знам ли.. може и нищо да не казвате,исках да споделя :D

balu4ka
08-12-2012, 19:48
Чакай,обичаш го?Е,ще ме извиняваш,но много тъпо постъпваш с човекът до себе си.Ако обичаш някой,защо аджеба ще мислиш за друг?Просто явно нещо във връзката ви куца и това е причина да търсиш вниманието в някой друг.Но ,мисля ,че е много себично да постъпваш така.Поговори с приятелят си и помисли всичко във връзката ви наред ли е?!

w0sh
08-12-2012, 19:49
За теб определям: шеф-сводник.

sLimche
08-12-2012, 20:09
Чакай,обичаш го?Е,ще ме извиняваш,но много тъпо постъпваш с човекът до себе си.Ако обичаш някой,защо аджеба ще мислиш за друг?Просто явно нещо във връзката ви куца и това е причина да търсиш вниманието в някой друг.Но ,мисля ,че е много себично да постъпваш така.Поговори с приятелят си и помисли всичко във връзката ви наред ли е?!

ми както казах,напоследък много се караме,това е от 2 месеца някъде..пък тва да търся внимание в него,мисля,че е заради онова момче,просто някви чувства се връщат знам ли..

Psyko Nuts
08-12-2012, 20:51
Според мен трябва да говориш с приятеля си за караниците и тнт. И ако не стане нищо го зарежи и недей да пробваш нищо с другите двама.

Amore-Mio*
08-12-2012, 23:10
Ти си изключително тъпо момиче.
Опитваш се да ни лъжеш, че обичаш настоящия си приятел или просто самата ти искаш да повярваш в тая твоя лъжа? От ясно по-ясно е, че не го обичаш. Щом непрекъснато се заглеждат по други, още повече го обясняваш, като че ли правиш нещо перфектно и ще получиш златен медал за това ти действие. Да, тъпа си , наистина. За другото няма да казвам, тъй като ще разваля етичните норми и то в този късен час. Та, все тая. Недей залъгва повече настоящия си приятел и ако нямаш нищо към него, по - добре го зарежи. Определено не си струва да си губи времето с теб. С момиче, на което изобщо не му пука за него.

Anichkaxxwee
08-13-2012, 00:02
Темата ми прилича на онази, в която едно момиче се беше влюбила в зъболекаря си ..
Няма значение ;д
Как ще го обичаш, като все се заглеждаш по някой и се 'зарибяваш' с тях
Ако продължаваш така, по-добре скъсай с приятеля си
Няма смисъл само да го лъжеш

HollyGolightly
08-13-2012, 00:19
И какво като се карате? В една връзка без караници не може. Стига се излагай ами поговори с приятеля си като те притесняват дърпанията с него и се опитайте да поработите над това. Обаче ако налиташ на всяко мъжко което ти обърне малко поевече внимание няма да се получи. Не честно към сегашният ти приятел.

dnb4ever
08-13-2012, 03:53
Как пък така решихте,че се заглеждам по други ??? Аз говоря тук само за шефа и казах,че не искам нищо от него,даже нито го харесвам,нито нищо,просто онези чувства от онова момче пак се появяват и то защото си приличат ама явно няма кой да ме разбере тука :D

balu4ka
08-13-2012, 10:00
^Как очакваш да те разберем,като ти се опитваш да се оневиниш?Появяват се чувства,замисли се колко обичаш сегашният си приятел и дали въобще наистина го чувстваш?..Щом не си преодоляла някакви чувства в миналото,трудно ще продължиш напред.
Пс:хубавото е ,че съдейки по ник-а ти слушаш днб :D

3oPuTy
08-13-2012, 10:19
Малка си,глупава си ... Споко,като излезеш от пубертета може и да ти дойде акъла ;)

thelover3
08-13-2012, 11:41
Щом се е появил вторият, значи не харесваш достатъчно първия.

sLimche
08-13-2012, 19:06
Вий обаче кви сте тцтц как набързо ми определихте чувствата,че и годините :D отдавна не съм в пубертета,обичам много приятеля си,този шеф не ме привлича по никакъв начин,просто ми е супер симпатичен и обичам компанията и закачките му,тва според мен не ме прави тъпа,нито пък още повече,че не обичам приятеля си.. ама няма значение,аз казах,че само споделям,ама явно неможе да ме разберете какво точно искам да кажа :D

3oPuTy
08-14-2012, 08:08
Слимче,това твоето си е типично лапешко поведение ;)
Търчиш след оня,който ти се усмихне и ти каже две мили думи ... Уж не те кефи ама ти е симпатичен и бързаш да ходиш на работа за да си около него о.О
Неориентирана си и си личи още от първия пост.
Имала по-специални чувства към оня от даскало и към шефа,ама видиш ли не ги харесвала,ама пък искала да е покрай тях и да й обръщат внимание ... Тоя твоя приятел внимание не ти ли обръща,та търсиш други и то (по твоите думи) неподходящи?!