Влез

View Full Version : Лимфен възел или какво ?

hristo_tr
08-13-2012, 19:06
Здравейте, момче на 18 съм и наскоро в областта на слабините (от там, където минават слиповете) от двете страни напипах някакви малки топчета. Не ме боли и нямам никакви симптоми (парене при уриниране, кръв в урината, често уриниране, болки ... ). Казаха ми, че това се получава при нередовен полов живот, при активно спортуване (тъй като от 6 години тренирам активно джудо), но според мен е лимфен възел. Не мисля, че съм настинал или да имам някакви проблеми с бъбреците, защото поради това, че спортувам и сериозно си паза здравето, не мисля и че е някаква венерическо болест, защото ползвам гума. Някой може ли да сподели дали е имал такъв проблем, сериозно ли е и как се е оправил. И моля ви не ме плашете.

Psyko Nuts
08-13-2012, 20:37
Доктор.

scandalousLady
08-14-2012, 10:14
Може и да е от обърнат косъм, но най-добре отиди на лекар.

AnarchyBoy
08-14-2012, 10:43
Доктор баце ;) и то бързо , аз преди имах проблем с лимфен възел (не на това място) но беше подобно както го описваш ти , аз не му обърнах много внимание и после ми правиха операция
(за щастие имаше пластичен хирург после , да ме зашие , и да скрие белега че :x )
Бягай на Доктор! лимфен възел се оправя и с лекарства, ако е още в начален стадии!