PDA

View Full Version : Проблем! Незнам какво да правя

magi**
08-14-2012, 13:45
Здравейте момиче съм. На 14. Преди 2 дни правих секс. Сега съжелявам много. Не беше с човек когото обичам.
Но това няма значение. Вчера ми доиде, но не като попринцип. Никога не ми е текло толкова. Възможно ли е да е от секса ? Помогнете ми моля. Никои не знае за това което направих .. ;хх Дори тампоните пропускат, а досега е имало няколко капки ..
Помогнете ми ! Освен това съм много стресирана. Мисля, че не бях готова. Вчера се саднах и плаках заради това. А и малко се нарязах, но нищо. Никои не знае и немога да кажа на някои ..
Моля помогнете незнам вече с какво да я спра тази кръв и всичко останало.

Amore-Mio*
08-14-2012, 13:51
Да си мислила навреме. Сега и да съжаляваш, и да не съжаляваш - нищо няма да се промени. Вместо да си отвориш краката, да си мислила с мозъка си, който се предполага, че притежаваш.

Иначе след първия път е напълно нормално да има промени в менструацията. Спокойно. При някои е обилна, при други оскъдна. При мен, например, ми се регулира след първия ми път. Но всичко си е строго индивидуално. А на теб се съмнявам да ти има нещо. Просто настъпват някои промени в организма ти и това е. Използвай превръзки, щом тампоните не стават. И това е.

HoBaTopka
08-14-2012, 13:56
НИКОЙ не знае така ли :D (съжалявам не се сдържах)

Нормално е да ти тече повече. ДеВствената ти ципа се къса, а и да не забравяме факта, че това е ново за организма ти.

druzilla
08-14-2012, 13:57
Ами като не си била готова и дори не е било с някой,който обичаш - за какво си го направила по дяволите?Аз също съм на 14,сега хормоните бушуват и естествено нормално да мислиш за секс понякога,но на практика още си дете..

xXxPETYAxXx
08-14-2012, 15:41
wtf: "А и малко се нарязах, но нищо. "
и за какво си тръгнала да се режеш... ок съжаляваш, ама станало е вече. Няма как да промениш фактите.
А за кървенето изтрай 1-2 дни по-обилно, просто "се сменяй" по-често.

Cloud9
08-14-2012, 15:58
Trololololo струва ми се

balu4ka
08-14-2012, 17:46
Наряза се?*моля....*
Стегни се ,станалото-станало.Всеки прави глупости,но защо си избързала не знам (твоя работа).
Възможно е и да е от секса,след първият път винаги настъпват промени(обилност,продължит елност).Понякога е възможно да подрани или закъснее.