Влез

View Full Version : въпрос...

fakesmile96
08-14-2012, 18:04
Здравейте, исках да питам има ли някакъв проблем да се прави секс докато момичето е в менструация? :)

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 18:09
Има разбира се, а и е отвратително на всичкото отгоре :(

fakesmile96
08-14-2012, 18:10
Не съм тръгнала да правя...
И какви са проблемите?

chushkopek
08-14-2012, 18:14
Има разбира се, а и е отвратително на всичкото отгоре :(
И какъв точно е проблема?

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 18:18
Инфекции и също някво запушване на някви тръби, калпазанка ко мине ще ти обясни по-подробно, аз не съм толко навътре

AnarchyBoy
08-14-2012, 18:19
Има разбира се, а и е отвратително на всичкото отгоре :( :lol: :lol: :lol:

По темата:
Няма , даже от момиче съм чувал , че точно тогава жените искат най-много ;)
Аз наскоро за първи път правих секс докато приятелката ми е в цикъл и да ти кажа беше супер яко!
беше една идея по страстно и животинско от обикновено ;) и на 2-мата ни хареса много :oops:
От тогава правим :)
Кръвта при моята приятелка не е много а почнем ли , тя спира ;) нз как е при теб :)
Момчето винаги с гума , особено първите 2 дни , защото тогава е най-"токсично" :lol:
Единственото нещо което може да стане е , цикъла да продължи с 1-2 дни :)
- не прекалявайте но веднъж , дваж , нищо няма да стане !!

а Oy7ofCon7roL големия "ебач" и големия "разбирач" да се скрие :D 8-)

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 18:21
Кво си чувал бе кретен умрел , ей ся ако дойде Калпазнака да ти обясни кви работи могат да станат ще се хванеш за главата

Amore-Mio*
08-14-2012, 18:26
Инфекции и запушване на тръби при момчетата е невъзможно, щом е с презерватив. Без предпазни мерки е напълно нормално да ги има и двете неща. Не си много наясно с материала, недей се обяснява и вкарва в спор.

Иначе няма проблем, но трябва задължително да е с презерватив.

fakesmile96
08-14-2012, 18:27
:lol: :lol: :lol:

По темата:
Аз наскоро за първи път правих секс докато приятелката ми е в цикъл и да ти кажа беше супер яко!
беше една идея по страстно и животинско от обикновено ;) и на 2-мата ни хареса много :oops:
От тогава правим :)
Кръвта при моята приятелка не е много а почнем ли , тя спира ;) нз как е при теб :)
Момчето винаги с гума , особено първите 2 дни , защото тогава е най-"токсично" :lol:
Единственото нещо което може да стане е , цикъла да продължи с 1-2 дни :)
- не прекалявайте но веднъж , дваж , нищо няма да стане !!

а Oy7ofCon7roL големия "ебач" и големия "разбирач" да се скрие :D 8-)

А като си момче, не ти ли е неприятно? Смисъл, все пак тва е кръв...

AnarchyBoy
08-14-2012, 18:28
Да е то ,той тоз вечно спори бе да знае!
Единственото което може да стане е на момичето да и продължи с 1-2 дни! ;)
Ако момчето е с гума - нищо не може да му стане!

А като си момче, не ти ли е неприятно? Смисъл, все пак тва е кръв...

Ами честно да ти кажа до сега винаги го правим в 1-вия или 2-рия ден от цикълът и :) и то обикновено е само няколко капки кръв за целия ден !
но като цяло , вкараш ли пръстче или директно пенис кръвта спира! ;)
Аз първия път очаквах че ще направим "бербат" после прегледах чаршафите една капчица нямаше! Споко и аз бях стресиран , и наплашен пък то се оказа даже хубаво! :lol:
Няма нищо гадно , няма кръв , като нормален секс
момичето изпитва малко повечко болка , но пък и й е по хубаво! ;)

Урсула
08-14-2012, 18:30
Ми, всякви ги има - един познат се кефи най-много точно пък тогава, въпреки кръвта.
Аз пък знам, че намалява болката и дискомфорта.
Иначе ако спазвате елементарна хигиена и ползвате презерватив, не смятам, че ше има някви проблеми. Сложете кърпа отдолу или го правете в банята, че кръвта много трудно се маха :С

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 18:33
AnarchyBoy тя имаше предвид теб бе кретен :lol: както и да е продължавайте все така :lol:

fakesmile96
08-14-2012, 18:34
Да е то ,той тоз вечно спори бе да знае!
Единственото което може да стане е на момичето да и продължи с 1-2 дни! ;)
Ако момчето е с гума - нищо не може да му стане!

Ами честно да ти кажа до сега винаги го правим в 1-вия или 2-рия ден от цикълът и :) и то обикновено е само няколко капки кръв за целия ден !
но като цяло , вкараш ли пръстче или директно пенис кръвта спира! ;)
Аз първия път очаквах че ще направим "бербат" после прегледах чаршафите една капчица нямаше! Споко и аз бях стресиран , и наплашен пък то се оказа даже хубаво! :lol:
Няма нищо гадно , няма кръв , като нормален секс
момичето изпитва малко повечко болка , но пък и й е по хубаво! ;)
Ако сте без презерватив, пенисът ти не става ли в кръв? о.о
Извинявай много за въпросите.

AnarchyBoy
08-14-2012, 18:38
Ако сте без презерватив, пенисът ти не става ли в кръв? о.о
Извинявай много за въпросите.

Няма нищо , нали за това сме тук, да помагаме 8-)

Та без презерватив не е препоръчително за момчето , защото има голяма опасност от инфекция ;)
Аз винаги слагам . да ми е спокойно :)
Но примерно , после по презерватива няма кръв!

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 18:42
И секса по време на цикъл е по-опасен за жената отколкото за мъжа , така , че не си мислете, че като сложите един капут ще оправите работата, но здравето си е ваше правете каквото си искате

п.п. не знаеш , че имам "фенове" които ме чакат да се "спъна" някъде и да ми се нахвърлят, ще го имам предвид вече, хмм,

fakesmile96
08-14-2012, 18:43
Мерси много :)

AnarchyBoy
08-14-2012, 18:50
И секса по време на цикъл е по-опасен за жената отколкото за мъжа , така , че не си мислете, че като сложите един капут ще оправите работата, но здравето си е ваше правете каквото си искате

п.п. не знаеш , че имам "фенове" които ме чакат да се "спъна" някъде и да ми се нахвърлят, ще го имам предвид вече, хмм,

Аз , твой фен :lol: не ме карай да се смея! 8-) ти си жалък :razz:
Просто днес видях едни твой постове
дето се нахвърли върху "ДрагънЛейди" (ако не се лъжа) като бясно куче и ме подразни! ;)

draid
08-14-2012, 18:59
Опасно е, дори и с презерватив. Един познат си беше лепнал някаква инфекция и лекаря само като го беше видял и веднага му беше казал, че е правил секс в тоя период. Що за глупост е това не знам, все едно не може да издържите без секс 4-5 дни в месеца.

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 19:15
Аз , твой фен :lol: не ме карай да се смея! 8-) ти си жалък :razz:
Просто днес видях едни твой постове
дето се нахвърли върху "ДрагънЛейди" (ако не се лъжа) като бясно куче и ме подразни! ;)

Абе ай детенце просто , недей ме ядосва да не почна да ти вадя кретенските мнения, дето ръсиш из целия форум, замълчи си си малко като не си в час, не ме карай да те правя на 2 стинки пред целия форум.
А на лейдито не съм и скачал както и да е няма да ти се обяснявам точно на теб

AnarchyBoy
08-14-2012, 19:28
Rage ли виждат очите ми , успИкаи се малко! :lol: и се стегни! 8-)
Аре стига спам в темата! Ако искаш нещо пиши на лично , или в кофата , че сега ще довтасат модераторите!!

yonityy
08-14-2012, 19:30
:lol: :lol: :lol:

По темата:

момиче съм и за първи път чувам жена да иска да прави секс докато е в цикъл..и то първите 1-2 дни. масата момичета, които познавам (броя и себе си тук) са нервни,параноични, убити,с болки в кръста/корема/краката/гърдите и тн. и последното нещо, за което искат да чуят е СЕКС.

Ако сте били на сухо тогава може би, но иначе е неприятно..плюс това кръвта не може да се пуска и да се спира като се вкара нещо там долу..това,че не сте окървавили е отделно :)

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 19:39
AnarchyBoy рейжнах от простотията ти, иначе съм си спокоен , слушам музика и си пийвам биричка дали ми е лошо ?

AnarchyBoy
08-14-2012, 19:44
AnarchyBoy рейжнах от простотията ти, иначе съм си спокоен , слушам музика и си пийвам биричка дали ми е лошо ?

странно и аз правя , абсолютно същото 8-) без рейджа де, аз съм неспособен да рейждна, адски спокоен съм:lol:

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:04
Ами и ти щеше да се ядосаш ако някви дечурлига ти бичат стойки насреща и ти се праят на интересни, наздраве иначе

AnarchyBoy
08-14-2012, 20:13
Ами и ти щеше да се ядосаш ако някви дечурлига ти бичат стойки насреща и ти се праят на интересни, наздраве иначе

Ъргхм "Дечурлига" почти на 18 съм еи 8-) , не ти правя стойки , че аз съм си интересен :lol:

наздраве ;)

DeviL_AsS
08-14-2012, 20:20
Има проблем от инфекция и за момичето,дори и да е с презерватив.

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:22
Ху хуу ай пий си биричката и по-полека с квалификациите и изказванията за неща, с които не си запознат и аз съм бил на 17/18 и знам как е

FuCKkK13
08-14-2012, 20:26
по принцип не,но ако си в първите дни не е добра идея.. и все пак ако сте решили или в банята, или на леглото слагате кърпа отдолу... ако е в банята после ще прилича като от филм на ужасите - само да си подготвена... и въпреки всичко не е добра идея и заради инфекциите,но както си решиш

SisiStrange
08-14-2012, 20:28
Ако е по-нежно, не е проблем. Но май и двамата не обичаме много много точно в тези дни.

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:31
Не е проблема само в инфекциите бе хора , може да се запушат и тръбите на яйчниците заради неща, които се съдържат в та мръсна кръв.... ах как ме е яд, че калпазанка я няма да обясни както трябва :(

dami666
08-14-2012, 20:36
Не е проблема само в инфекциите бе хора , може да се запушат и тръбите на яйчниците заради неща, които се съдържат в та мръсна кръв.... ах как ме е яд, че калпазанка я няма да обясни както трябва :(

Боже Господи,мръсна кръв! :D :D :D Близо съм да се затъркалям по пода от смях.На онова момче,което лекаря му е казал,че е хванал инфекция от цикъл (ако правилно съм разбрала) е кретен,сериозно.Попрочетет е някоя и друга книга,ако искате ще ви заема,като станах на 13-14 нашите ми купиха такава,в която са описани и тези неща.Toва за тръбите е напълно невъзможно!В кръвта няма нищо мръсно,това е неоплодена яйцеклетка,която се изхвърля от организма,какво мръсно виждате в това?Наистина,женския организъм е леко по-податлив на инфекции и раздразнения в този период,но не така,както го изкарвате.При спазване на елементарна хигиена всичко ще е нормално.Ужас,какви хора има на тоя свят..Уважавам личните ви предпочитания,че не ви харесва,защото цапа,но това да се оправдавате с инфекции е тъпо.

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:40
dami666 казвам, че в кръвта се съдържат неща, които може да запушат тръбите на яйчните, казвам, че могат да се получат инфекции, а ти се хвана за израза ми мръсна кръв ? Ами да мръсна е

dami666
08-14-2012, 20:42
Как точно е мръсна,обясни ми,моля те?Какво се съдържа мръсно в нея?

FuCKkK13
08-14-2012, 20:43
btw. наистина се нарича мръсна кръв..

dami666
08-14-2012, 20:45
Това е мит пълен,прочетете някоя и друга статия,моля ви.Няма абсолютно нищо мръсно в тая кръв,това ви е яйцеклетка чисто и просто.Кое да и е мръсно,сериозно?

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:46
dami666 аз да не съм доктор, че да знам "техническата част" ако имаш нещо конкретно да казваш казвай го, ако ти е толко любопитно какво съдържа поразрови си из нета

dami666
08-14-2012, 20:47
Аз знам какво съдържа,искам да ви чуя вас,които защитавате идеята,че има нещо мръсно в кръвта. :D :D

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 20:55
Нищо не защитавам, а казвам, не моиш ма накара да тръгна да се ровя из нета какво аджеба съдържа тая кръв, но е факт, че може да причини проблеми

yonityy
08-14-2012, 21:00
голямо нетърпение...не можете ли да изчакате 4-5 дни, няма да умрете ;)

dami666
08-14-2012, 21:00
Ми то си е за теб,като ти е по добре да си стоиш зле информирана-стой си.И аз няма да ровя да ти показвам.Единствения проблем няма нищо общо с кръвта и може да стане от това,че цервикалния канал е по-широко отворен,за излизането на кръвта,което значи,че бактерии могат да влязат по-лесно.Толкоз.Кръвта не е мръсна! :Д

Oy7ofCon7roL
08-14-2012, 21:18
окей не е мръсна you happy now ?
И съм момче, щот гледам се обръщаш към мен в женски род

chushkopek
08-14-2012, 21:31
Боже Господи,мръсна кръв! :D :D :D Близо съм да се затъркалям по пода от смях.На онова момче,което лекаря му е казал,че е хванал инфекция от цикъл (ако правилно съм разбрала) е кретен,сериозно.Попрочетет е някоя и друга книга,ако искате ще ви заема,като станах на 13-14 нашите ми купиха такава,в която са описани и тези неща.Toва за тръбите е напълно невъзможно!В кръвта няма нищо мръсно,това е неоплодена яйцеклетка,която се изхвърля от организма,какво мръсно виждате в това?Наистина,женския организъм е леко по-податлив на инфекции и раздразнения в този период,но не така,както го изкарвате.При спазване на елементарна хигиена всичко ще е нормално.Ужас,какви хора има на тоя свят..Уважавам личните ви предпочитания,че не ви харесва,защото цапа,но това да се оправдавате с инфекции е тъпо.

Това е.

yonityy
08-14-2012, 21:33
Кой пък видя да се оправдава.......

xXxPETYAxXx
08-15-2012, 13:14
Аз не съм имала проблеми до сега, но за мен секс в първите дни от менструацията, когато е по-обилна и ме боли корема е табу. Иначе когато "отшумява" наистина и желанието ми за секс се увеличава много.
Но трябва да сте внимателни, а не да се е*ете като диви зверове! По нежно и не би трябвало да имате проблеми.
А това, че калпазанка ще обесни по-подробно...ми тя може да обесни какво БИ МОГЛО да стане. Проблемите и инфекциите не стават при всички, по-скоро са изключения, както и забременяване от предеякулационна течност и куп други неща, които калпазанка обеснява.

Wax
08-15-2012, 13:21
Вие сте бааахти гнусарите майна.
Още малко ще питате, дали е нормално да се ебе момиче докато сере...

Oy7ofCon7roL
08-15-2012, 13:46
Ами авторката питаше дали има проблем, аз казвам, че има, а къв е шанса да се случи нещо нито знам нито ме интересува.
Аз исках да дойде човек, който наистина е чел(в случая калпазанка)да обясни какви и колко големи са рисковете, тъй като съм , чел нейни постове, на тази тематика и смятам, че е много навътре с материала..
То ако става въпрос и при анален секс без капут има опасност от болести и инфекции ама аз вече сумати години си лупкам на голо и нищо ми няма, но знам, че има рискове.
Та мисълта ми беше , че е хубаво човек да знае дали и какви са рисковете, когато прави нещо, а от там нататък той да си решава кви ще ги върши

Foxa^
08-15-2012, 13:54
Ау оф контрол... кефиш ма , бро :D :D

Oy7ofCon7roL
08-15-2012, 14:12
Благодаря ти, това значи много за мен

blqqqh
08-15-2012, 20:49
О боже... нищо няма да ти стане ;д само, че като е много силно е наистина ... :& а и момчето като е мокро се възбужда много лесно и свършва бързо ..

Jus7Smil3Back
08-15-2012, 23:30
Ако е с презерватив няма проблеми.
И това което казаха за желанието на жените да правят секс е вярно .. Приятелката ми като е в цикъл се възбужда от най най малкото нещо ;д Все пак още не сме го правили докато е в цикъл и не мога да кажа как е :)

kalpazanka
08-16-2012, 05:45
Oy7ofCon7roL, пиле, тук съм! Направо съм във възторг, че някой ми чете и осмисля постовете, слънце!

Та така... В менструалната кръв се съдържат жизнеспособни клетки от ендометриума /маточната лигавица/, които при полов акт попадат не където им е мястото- вместо да изтекат навън, те се *връщат* назад в репродуктивната система и се загнездват. В даден момент дават началото на ендометриоза- google it. ;) Ендометриозата влече след себе си шоколадови кисти /понеже когато настъпи менструация, ендометриумът в тези огнища също некротизира, но няма накъде да изтече/, влече и стерилитет и един куп други удоволствия, сред които и лечение, предизвикващо обратима менопауза с всичките му горещи и студени вълни, остеопороза и т. н. :)

Oy7ofCon7roL
08-16-2012, 10:08
Калпазанке благаодаря, че се отзова на молбата ми :)
Човек не може да знае всичко, но е добре да взима предвид мненията на хора, които очевидно са чели по дадена тема, а не да са като с коне с капаци.

Та деца, както вече казах, фнимаайте къде и кога си врете/ви врът пишките !

Me4encety
08-16-2012, 11:17
Ми то си е за теб,като ти е по добре да си стоиш зле информирана-стой си.И аз няма да ровя да ти показвам.Единствения проблем няма нищо общо с кръвта и може да стане от това,че цервикалния канал е по-широко отворен,за излизането на кръвта,което значи,че бактерии могат да влязат по-лесно.Толкоз.Кръвта не е мръсна! :Д

Ох бе момиче скрий се ! Кръвта не е чиста,да мръсна е.Посредством цикъла жените отделят замърсената кръв и когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв.Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ?

Cloud9
08-16-2012, 15:55
Секс и кръвища!

Сорка, не се сдържах просто.

По темата-пробвах го,не е особено приятно. После изглежда все едно съм му колела малкия приятел. Цк, една седмица ще съм на поправителен устен изпит (if you know what i mean)

chushkopek
08-16-2012, 19:03
Ох бе момиче скрий се ! Кръвта не е чиста,да мръсна е.Посредством цикъла жените отделят замърсената кръв и когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв.Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ?

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Честно, аргументите ти са смехотворни.

chushkopek
08-16-2012, 19:05
Oy7ofCon7roL, пиле, тук съм! Направо съм във възторг, че някой ми чете и осмисля постовете, слънце!

Та така... В менструалната кръв се съдържат жизнеспособни клетки от ендометриума /маточната лигавица/, които при полов акт попадат не където им е мястото- вместо да изтекат навън, те се *връщат* назад в репродуктивната система и се загнездват. В даден момент дават началото на ендометриоза- google it. ;) Ендометриозата влече след себе си шоколадови кисти /понеже когато настъпи менструация, ендометриумът в тези огнища също некротизира, но няма накъде да изтече/, влече и стерилитет и един куп други удоволствия, сред които и лечение, предизвикващо обратима менопауза с всичките му горещи и студени вълни, остеопороза и т. н. :)

ОК, съгласен съм с това, но какъв е шанса ако не правят редовен секс по време на менструация, да има чак такива последици? Има значение също така дали го правят в началото или към края на менструацията.

Me4encety
08-16-2012, 19:18
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Честно, аргументите ти са смехотворни.
Ти цикъл имаш ли ? Или печеш чушки ? Като са смехотворни,моля те,изрази се плачетворно =.=

chushkopek
08-19-2012, 20:29
Ти цикъл имаш ли ? Или печеш чушки ? Като са смехотворни,моля те,изрази се плачетворно =.=

Защо трябва да имам цикъл, за да знам какво има в него? Както казах, аргументите ти са глупави.
Вземи прочети какво има в менструалната ти кръв, защото е смешно аз да знам, а ти не.

ShtrudeL
08-19-2012, 20:37
мноЛ сте зле, тук подкрепям калпазанчИто и Oy7ofCon7roL (ти да видиш)
+ т'ва е отвратително да правиш секс в цикъл, макар че съм чела в психо книжки, че кръвта действа възбуждащо на подсъзнателно ниво.

chushkopek
08-19-2012, 20:40
+ т'ва е отвратително да правиш секс в цикъл, макар че съм чела в психо книжки, че кръвта действа възбуждащо на подсъзнателно ниво.

Дали нещо е "отвратително" или не може да се спори вечно. Калпазанката никъде не е казала, че е отвратително, тя казва, че от медицинска гледна точка би могло да има проблем с което съм съгласен, но шанса е много малък ако не го правят редовно. Oy7ofCon7roL твърдеше нещо без да е съвсем запознат.

Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 20:44
Аз казах, че не съм запознат с техническата част, не че съм съвсем бос на тая тема, а калпазнака изобщо не спомена за инфекцииките, които също са често срещани при този тип секс

ShtrudeL
08-19-2012, 20:45
Както и да е...
Не мога да си представя, че докато имам кървав теч между крачетата, ще ми влиза в същото време нещо там. :о
Едно че ще ми е неудобно (психически най-вече) и второ, че ще е мазало илл :о

Oy7ofCon7roL
08-19-2012, 20:45
Прочетете пак от началото темата да видите кой какво е казал !!!

elito0o0o0
08-19-2012, 22:36
че кръвта много трудно се маха :С
Глупости. Кръвта се маха супер лесно със студена вода. :)

elito0o0o0
08-19-2012, 22:53

По-добре замълчи, сериозно. Изразяваш се по най-балъшкия начин, наистина. :) "когато тя влезе във влагалището има достъп с бактериите пренасяни от въздуха и става МРЪСНА кръв. Иначе как би обяснила неприятната миризма или това,че е с различен цвят от останалата кръв в тялото ? " Погледни се кво пишеш само. :lol: :lol: :lol: :lol:
Неприятна миризма винаги има, макар и да е минимална, при всяка една жена. Появява се в следствие на супер много причини, дори и да не си в цикъл. Вземи малко попрочети някоя и друга книжка - има достатъчно за женското тяло.

SuNsEt
08-19-2012, 23:13
Точно мръсна кръв се нарича...
1.Ако беше чиста ,както я описвате вие защо според вас се изхвърля от организма? Освен факта с яйцеклетката.Организма изхвърля от себе си всичко,което не му трябва,а във въпросната кръв се съдържат и доста бактерии.
2.Защо се казва,че не трябва да носиш превръзка повече от 3-4 часа? Защото ще получиш и н ф е к ц и я. Ако беше обикновена кръв,която тече във вените ви и тн ,нямаше да има нужда чак от такива смени на превръзката.
3.Казвате 'кръв като всяка друга нормална,няма нищо мръсно в нея' -защо тогава не я наливат в банките с кръв за нуждаещите се,а я изхвърляме чрез превръзките? Този довод може да ви се струва смешен,но е точно така.

Плюс тва като гледам не обърнахте голямо внимание по коментара на kalpazanka ,а тя си го каза много ясно.

SuNsEt
08-19-2012, 23:14
Глупости. Кръвта се маха супер лесно със студена вода. :)

Супер лесно ,ако не е засъхнала ,ако Е ,то тогава не е чак толкова лесно.

horacio
08-19-2012, 23:26
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B0%D 1%86%D0%B8%D1%8F
SuNsEt, заповядай мила, че пишеш пълни глупости

chushkopek
08-19-2012, 23:54
About time.

Me4encety
08-20-2012, 08:14
Неприятна миризма винаги има, макар и да е минимална, при всяка една жена. Появява се в следствие на супер много причини, дори и да не си в цикъл. Вземи малко попрочети някоя и друга книжка - има достатъчно за женското тяло.

Говорех за миризмата на менструалната кръв.Защо според теб тази кръв се изхвърля от организма ? Защото така женското тяло освен,че изхвърля яйцеклетката се пречиства от замърсената кръв.Както отделяме урина,така и жените веднъж месечно изхвърлят замърсената кръв.

elito0o0o0
08-20-2012, 08:42
Точно мръсна кръв се нарича...
1.Ако беше чиста ,както я описвате вие защо според вас се изхвърля от организма? Освен факта с яйцеклетката.Организма изхвърля от себе си всичко,което не му трябва,а във въпросната кръв се съдържат и доста бактерии.
2.Защо се казва,че не трябва да носиш превръзка повече от 3-4 часа? Защото ще получиш и н ф е к ц и я. Ако беше обикновена кръв,която тече във вените ви и тн ,нямаше да има нужда чак от такива смени на превръзката.
3.Казвате 'кръв като всяка друга нормална,няма нищо мръсно в нея' -защо тогава не я наливат в банките с кръв за нуждаещите се,а я изхвърляме чрез превръзките? Този довод може да ви се струва смешен,но е точно така.

Плюс тва като гледам не обърнахте голямо внимание по коментара на kalpazanka ,а тя си го каза много ясно.
1. Ще кандидатствам с Биология и тези неща са ми до болка познати. Самият начин, по който се изказа госпожицата е просто смехотворен.
2. И да, обърнах внимание на коментара на kalpazankа. Абсолютно винаги обръщам внимание на коментарите й когато я засека. :)
3. Ами да, не е чиста кръвта при менструация, по простата причина, че се прочиства организма. :)

elito0o0o0
08-20-2012, 08:44
Говорех за миризмата на менструалната кръв.Защо според теб тази кръв се изхвърля от организма ? Защото така женското тяло освен,че изхвърля яйцеклетката се пречиства от замърсената кръв.Както отделяме урина,така и жените веднъж месечно изхвърлят замърсената кръв.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4w0lnpwZJ1rpkjkko2_1280.png

AngelAntichrist
08-20-2012, 19:37

В коя "психо книжка"? "Дневниците на Кари Брадшоу" или "Що е то да си зодия Путка и как това влия на отношенията ви със зодия Гъз"? Или може би "Мемоарите на една фригидна кучка"?

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 19:44
lol

ShtrudeL
08-20-2012, 19:58
В коя "психо книжка"? "Дневниците на Кари Брадшоу" или "Що е то да си зодия Путка и как това влия на отношенията ви със зодия Гъз"? Или може би "Мемоарите на една фригидна кучка"?

awww сигурно имаш удивително забавна физиономия докато пишеш/изговаряш тези неща. Агресивните/ядосани/злобни/негативни хора имат толкова забавни физиономии. ^ Трябва да отбележа и че си доста У-у-уригинален. <3

А ако трябва да ти отговоря сериозно, макар че не заслужаваш - мисля, че беше 'психология на сексуалността' от Фройд, но може и да бъркам. На 70% си мисля, че е тя, защото се разрових за нея, след като гледах филма "Опасен метод".

AngelAntichrist
08-20-2012, 20:03
awww сигурно имаш удивително забавна физиономия докато пишеш/изговаряш тези неща. Агресивните/ядосани/злобни/негативни хора имат толкова забавни физиономии. ^ Трябва да отбележа и че си доста У-у-уригинален. <3

А ако трябва да ти отговоря сериозно, макар че не заслужаваш - мисля, че беше 'психология на сексуалността' от Фройд, но може и да бъркам. На 70% си мисля, че е тя, защото се разрових за нея, след като гледах филма "Опасен метод".

А какви забавни физиономии имам, докато се празня върху лицата на духовно девствени пикли си нямаш и на идея. (А може би имаш?)
Не казвам, че казаното не е вярно, но е много забавно как четеш книги само, ако гледаш филми. :)

ShtrudeL
08-20-2012, 20:20
А какви забавни физиономии имам, докато се празня върху лицата на духовно девствени пикли си нямаш и на идея. (А може би имаш?)

Това ти твърдение е равно на псувня, което ме кара да се възгордявам, че съм толко духовно извисена, а ти ми блуждаеш в главичката като образ на типичен селяндур.

Не казвам, че казаното не е вярно, но е много забавно как четеш книги само, ако гледаш филми. :)

А ти това от къде го знаеш? лол
Вадиш страхотна логика. А ако не бях споменала филма? Изобщо ти хвърлял ли си око на моята библиотека, за да знаеш кога чета?
Мислиш ли, че броя прочетени книги е мерило за това дали си умен, или изобщо някакъв?
А мислиш ли, че може да си прочел 25346 книги, да имаш 2 висшета и пак да си скучен и тъп?
Ти какви книги четеш?

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 20:29
Като нямате особени познания в дадена област,поне си направете труда да научите нещо от компетентните в тази област.Визирам @kalpazanka,естествено.Колкото и преувеличено да звучат на пръв прочит тези неща,ако ви се случат на главата след редовна практика,няма да ви е никак кеф.Не отричам и изобщо секса в тези дни,но ако е изключение от правилото,а не обратното.

Едит:Щруди,трябва да я прочета тази книга.Заглавието ме заинтригува.

ПС:Авторке,за 16-годишна задаваш доста ъъъм... "оРГинални" въпроси :D

chushkopek
08-20-2012, 20:35
Ей русокоске, приятно ме изненада! Много точно казано.
@ангел...много ти е дълго името, права е в случая, кръвта наистина действа така, но разбрах какво друго имаш предвид.
@щтрудел, не знам какво му се върза, но на мен сарказма ми почти ми хареса, малко плоско и селско, но добре оформено и не го разбра съвсем какво искаше да каже.

Luidgie
08-21-2012, 02:13
ПС:Авторке,за 16-годишна задаваш доста ъъъм... "оРГинални" въпроси :D

А ти си Ургинална кат нощно гърне през денят...

AngelAntichrist
08-21-2012, 02:41
А ти това от къде го знаеш? лол
Вадиш страхотна логика. А ако не бях споменала филма? Изобщо ти хвърлял ли си око на моята библиотека, за да знаеш кога чета?
Мислиш ли, че броя прочетени книги е мерило за това дали си умен, или изобщо някакъв?
А мислиш ли, че може да си прочел 25346 книги, да имаш 2 висшета и пак да си скучен и тъп?
Ти какви книги четеш?

Знам нещо подобно - ако едно невръстно момче види/чуе полов акт то го асоциира с насилие,ако впоследствие види менстраулната кръв (например) по бельото/дрехите/чаршафите на жената участвала в същият този акт в неговата глава това само потвърждава предположението му, че мъжът е извършил някакво насилие над жената. Когато по-нататък същото момче получи знания и разяснение относно сексът то на подсъзнателно ниво асоциира споменът с кръвта от детството си със сношенията (първият му спомен относно тях). И така кръвта и сексът (а понякога и насилието) стават нещо свързано помежду си.
Навсякъде в интернет и повечето "психо книжки" ще да го пише, ако се разровиш.

Мен ме дразни, че го тълкуваш грешно, за да извиниш защо си такава гнуслива, а-сексуална принцеска - едва ли не, че това е някаква перверзия в която ти не искаш да участваш. Все е едно си го чела в някой чиклит, хах.

Не ми дреме особено за филмът ти, но имам по-добър въпрос... А ако не беше гледала филма? Сигурно никога нямаше да можеш да твърдиш, че си отваряла смислена книга.

Каква връзка има "кога" четеш? Пък предишното беше още по-смешно - "колко чета". Не разбрах дори защо го редактира.
Не се изразяваш правилно. Казва се "какво чета" или "кого чета" в контекста на тази ситуация. Ето от това дори мога да си направя извод за това ти "кога" си чела от тази твоя библиотека (с която и тази на Конгреса не може да се мери!).

Останалите въпроси можеш да си ги препишеш в лексикона...И не забравяй да напишеш с цветни химикалки, че си четвъртокласничка от "б" паралелка, че да ти го върнат успешно.

А, да, и искрено съжалявам,че не ти стига КПД-то и въображението, че да ме напсуваш, при положение, че явно това искаш...Или те е страх какво ще си помислят съфорумниците ти за теб, ако го направиш?

ShtrudeL
08-21-2012, 09:38
...

Няма да ровя с пръстче в думичките ти, най-много ме порази това, че съм била гнуслива :о
Също... още от преди да гледам филма се интересувам от това, не знам защо говориш неща, за които нямаш информация.
Въпросите 'за лексикон' не ти ли се нравят, или нямаш отговор на тях?
А какво да ти кажа за псувните... не съм чак толкова агресивна, проста и несдържана, че да ги ползвам. + това Никой тъпанар в действителност не може 'да ебе майката' на някой друг (примерно), смешно е, жалко е и веднага щом чуя някой да се защитава с псувня, ми пада в очите и не ми пука, че му лепя етикет 'глупак'. Ако АЗ самата тръгна да се защитавам с псувни, ще се ударя в някой ръб и ще ме хване срам, не защото ще съм изрекла такива думички, а защото ще падна толкова ниско.
И не ми разправяй как се казва, ти подхвана тая тема. Ако не си ме разбрал, съжалявам, но не е моя грешката.

Ariia
08-21-2012, 09:51
Това за секса в менструацията е отвратително... толкова ли някой не може да се въздържа 5 дена от секс,че би поискал да го прави точно по това време?! Последно време някои от вас много яко започна да ги пере сачмата ;xx Толкова ли не може да се въздържате или просто искате да се правите на интересни тук с "оригиналните" си въпроси ?!

Luidgie
08-21-2012, 11:03
Няма да ровя с пръстче в думичките ти, най-много ме порази това, че съм била гнуслива :о
Също... още от преди да гледам филма се интересувам от това, не знам защо говориш неща, за които нямаш информация.
Въпросите 'за лексикон' не ти ли се нравят, или нямаш отговор на тях?
А какво да ти кажа за псувните... не съм чак толкова агресивна, проста и несдържана, че да ги ползвам. + това Никой тъпанар в действителност не може 'да ебе майката' на някой друг (примерно), смешно е, жалко е и веднага щом чуя някой да се защитава с псувня, ми пада в очите и не ми пука, че му лепя етикет 'глупак'. Ако АЗ самата тръгна да се защитавам с псувни, ще се ударя в някой ръб и ще ме хване срам, не защото ще съм изрекла такива думички, а защото ще падна толкова ниско.
И не ми разправяй как се казва, ти подхвана тая тема. Ако не си ме разбрал, съжалявам, но не е моя грешката.
Къде са те напсували бе моме? Ти акъл имаш ли?

ShtrudeL
08-21-2012, 11:05
Никъде бе моме, ти четеш ли какво пиша?

П.П. Пак ли ти? :о Чувствам се специална.

Luidgie
08-21-2012, 11:12
Никъде бе моме, ти четеш ли какво пиша?

П.П. Пак ли ти? :о Чувствам се специална.

Не мога да се толепя от специалното ти шарено дупе. Чета какво пишеш и съм изумена как разправяш за псувни и глупости и как би се самоубила ако се защитиш с псувня - толкова ли си самовлюбена и имаща се за нещо повече от останалите? Държанието ти е точно такова "Аз съм шарена и готина и уникатчИ без дуПликатчИ - никой не може да е уникален освен мен!""Аз не псувам защото съм хипер интелигентна и хипер възпитана - само глупаците и тъпаците псуват" - щото няма интелигентни ядрени физици които псуват. Всъщност що не го напсуваш тоя АНгел, че да ти олекне на душичката? Що се кривиш кат проститутка под 200 килограмова мутра? Са да не ми кажеш, че ти завиждам - вече всички разбрахмИ че не мога да живея без твоята светла-странновеждеста светлина от прекрасното ти розово личице! иллл <333

ShtrudeL
08-21-2012, 11:18
Аз пък съм изумена как се хващаш за всеки мой пост и го украсяваш по твое усмотрение. Излез от филма, който си си набила в главицата си. Когато АЗ кажа, че се имам за специална и повече от другите - тогава заповядай отново и кажи същото г-це Разбираща-всеки-и-всичко. А няма да го напсувам, защото не ми идва отвътре, както и нищо не ми тежи на душичката, че да олеква. Явно на теб много неща ти тежат, та затова излъчваш толкова негативизъм и злоба.

Давай, начеши си отлежалите арт пръстчета и на психоложка, която ме разбира и съм й като отворена книга. Мисля, че именно ти се имаш за специална и висша като говориш всичките тея глупости и си мислиш коолко много знаеш. Боже, колко ти е вирнат носа. х)

Luidgie
08-21-2012, 11:31
Аз пък съм изумена как се хващаш за всеки мой пост и го украсяваш по твое усмотрение. Излез от филма, който си си набила в главицата си. Когато АЗ кажа, че се имам за специална и повече от другите - тогава заповядай отново и кажи същото г-це Разбираща-всеки-и-всичко. А няма да го напсувам, защото не ми идва отвътре, както и нищо не ми тежи на душичката, че да олеква. Явно на теб много неща ти тежат, та затова излъчваш толкова негативизъм и злоба.

Давай, начеши си отлежалите арт пръстчета и на психоложка, която ме разбира и съм й като отворена книга. Мисля, че именно ти се имаш за специална и висша като говориш всичките тея глупости и си мислиш коолко много знаеш. Боже, колко ти е вирнат носа. х)
Колкото и да е вирнат - пак виждам сополите в твоя. Това, че не те харесвам и си ми откровено противна и глупава - не ме прави злобна. Ти явно така си твърдиш за всеки, който не те харесва и не те смята за шаренка и уникална (хъм да те подсетя, че всяка втора дума ти е колко си шаренка и луда и какъв си мазохист - да си поднеш пръсчинцето на иглата не е мазохизъм милинкО). Както и да е. Айде сети се к'ви неща пишеш на Драгънката - явно ти е кеф, че има някой дето е по-зле от теб, за т'ва я налази и почна да и задаваш лични въпроси, за да успокоиш собствената си тъпотия. Айде драго мое мазохистично-шарено момиченце - понеЙжи ни тА разбирЪм и не си прозрачна кат котешка пикня се оттеглям поразена от неземното ти знание.
П.П.иллл <3 Досвиданя скъпа ми щруди, дано не ти изпаднат ябълките.

Oy7ofCon7roL
08-21-2012, 11:36
Знаех си че рано или късно някой ще погне Щрудел заради Змей бейбето :lol:

ShtrudeL
08-21-2012, 11:41
Колкото и да е вирнат - пак виждам сополите в твоя. Това, че не те харесвам и си ми откровено противна и глупава - не ме прави злобна. Ти явно така си твърдиш за всеки, който не те харесва и не те смята за шаренка и уникална (хъм да те подсетя, че всяка втора дума ти е колко си шаренка и луда и какъв си мазохист - да си поднеш пръсчинцето на иглата не е мазохизъм милинкО). Както и да е. Айде сети се к'ви неща пишеш на Драгънката - явно ти е кеф, че има някой дето е по-зле от теб, за т'ва я налази и почна да и задаваш лични въпроси, за да успокоиш собствената си тъпотия. Айде драго мое мазохистично-шарено момиченце - понеЙжи ни тА разбирЪм и не си прозрачна кат котешка пикня се оттеглям поразена от неземното ти знание.
П.П.иллл <3 Досвиданя скъпа ми щруди, дано не ти изпаднат ябълките.

:lol:

Всъщност има хора, които не ме харесват, но не мисля същото за тях, което мисля за теб - а именно, че си злобничка. (да знам, че го казвам за 2583496 път, ама как да отречеш истината?)
А ако наистина четеше какво пиша и къде, нямаше да дъвчеш още, че всяка втора дума ми била шаренка и луда и не знам си каква. Сега шаренко и несериозно ли мислиш, че ти говоря? И ти си го лапнала т'ва до сливиците и не можеш да си го изкараш от там, еХ. Кажи ми нещо различно, което не е казано просто, за да има какво да кажеш. Просто не можеш да си признаеш, че не съм само и единствено шарена и всичко онова, което описа, защото не би си признала, че не си права.
И забележи само колко много те дразня (което почва да ме радва бреХ)... почваш да ми изтъкваш някакви неща от някакви други теми, които нямат нищо общо с тази, само и само за си излееш злобата като помия. Жалка си. Защо трябваше да споменаваш, че се занимаваш с изкуство от 10 години, че и професионално. Сега това винаги ми изкача в главата и не мога да не се отвратя от гнусната ти персона.

PyCoKoCkA93
08-21-2012, 14:04
Аз пък многУ тЪ хЪресвЪм,Щруд.Значи трябва да сЪ застрелям,че имам такъв извратен вкус :lol:

Luidgie
08-22-2012, 17:09
:lol:

Всъщност има хора, които не ме харесват, но не мисля същото за тях, което мисля за теб - а именно, че си злобничка. (да знам, че го казвам за 2583496 път, ама как да отречеш истината?)
А ако наистина четеше какво пиша и къде, нямаше да дъвчеш още, че всяка втора дума ми била шаренка и луда и не знам си каква. Сега шаренко и несериозно ли мислиш, че ти говоря? И ти си го лапнала т'ва до сливиците и не можеш да си го изкараш от там, еХ. Кажи ми нещо различно, което не е казано просто, за да има какво да кажеш. Просто не можеш да си признаеш, че не съм само и единствено шарена и всичко онова, което описа, защото не би си признала, че не си права.
И забележи само колко много те дразня (което почва да ме радва бреХ)... почваш да ми изтъкваш някакви неща от някакви други теми, които нямат нищо общо с тази, само и само за си излееш злобата като помия. Жалка си. Защо трябваше да споменаваш, че се занимаваш с изкуство от 10 години, че и професионално. Сега това винаги ми изкача в главата и не мога да не се отвратя от гнусната ти персона.
Хахаха сериозно никога не съм се смяла толкова! Толкова си прозаична и умна и адекватна! Ще ми кажеш ли каква зодия съм и да ме охарактеризираш с някоя от простотиите в интернет? Аз като видя, че си писала в някоя тема и ми изниква само розово повръщано и дъгички - далеч по-гнусна персона от мен си - не са притеснявай.

Incadeptus
08-22-2012, 17:13
Самият факт,че водите този БЕЗСМИСЛЕН спор говори сам за себе си ;)

horacio
08-22-2012, 17:14
Не разваляйте боя със спор.

chushkopek
08-22-2012, 19:22
Самият факт,че водите този БЕЗСМИСЛЕН спор говори сам за себе си ;)

Самия факт, че не ти е забавно говори сам за себе си.

ShtrudeL
08-22-2012, 19:37
се оттеглям

кО речИ, кО?

айдеее, любов

Аз като видя, че си писала в някоя тема и ми изниква само розово повръщано и дъгички

което говори лошо за теб. Толко' си тесногръда.

Ама я пак, я пак?

се оттеглям

чиба, зло животинчЕ *чеше те по коремчето*, чиба {}

Incadeptus
08-22-2012, 19:42
Чушкопек забавлявай се във раздела фън,фън и пак фън :D

Zarity
08-22-2012, 23:08
Не.Освен малко по-голям риск от инфекция.

Oy7ofCon7roL
08-23-2012, 07:05
чиба, зло животинчЕ *чеше те по коремчето*, чиба {}

Паднах от смях :lol: :lol: :lol:

mechone
08-23-2012, 09:26
Правила съм секс докато бях в цикъл, даже няколко пъти.. Беше супер, на него също му беше яко. Риск има- може да си докараш цистит, той също може да си докара някакви инфекции, за това винаги с гууума :P

marilyn
08-23-2012, 13:34
Принципно има опасност от инфекции. Но е много готино, аз се кефя на секса по време на цикъл. :)

nai_v1rvejen950
08-23-2012, 15:58
Здравейте искам да попитам възможно ли е едно момоче да прави секс за първи път и нито да има кръв нито да я боли ???

prostotiika1544
08-28-2012, 21:25
ще си позволя един цитат от статия по темата:

ако жената и мъжа съблюдават хигиенни навици, не се притесняват от естетическата страна на преживяването и двамата се стремят към това,а същевременно и двамата партньори са абсолютно здрави и не се нарушават някои граници причини да не се осъществява полов акт по време на менструалния цикъл няма

*без презерватив е немислимо!
**лично мнение - стига бе хораа, това е ужасно...по-добре изчакайте няколко дни:)

barbiffqq
08-29-2012, 02:31
Това,че жените изпитват най-голямо желание по време на менструация е вярно.Няма никакъв проблем,знам го от личен опит.Има плюс,че по време на меснтруация няма никакъв шанс за забременяване. :)