View Full Version : Какво мога да направя?
mariikatta
08-14-2012, 20:23
Имам един проблем..С гаджето ми сме вече 7 месеца заедно.В началото беше супер голяма любов,не се отделяхме един от друг,навсякъде заедно,като цяло супер щастливи..Но дойдоха изпитите и аз бях много стресирана,в началото той го разбираше,но след това аз изкарах доста по-добри резултати от него,кандидатствах в различни градове и накрая ме приеха в училището,за което цяла година се подготвях,а него не приеха никъде (или по-скоро той се направи на интересен и кандидатства само на 1 място).Щяхме да се разделим,защото братовчедка му ни направи интрига,а след това пак бяхме чудесно заедно,но след време той беше казал,че няколко дни след лагера ще ме зареже..Отидохме на лагера в началото всичко перфектно,но аз мн ревнива и го предупредих за едно момиче,след което той започна да се държи супер гадно..плачех почти всеки ден,а накрая ми каза,че няма шанс да се разделяме.И аз лудата пак супер щастлива всичко ОК,но заминах за морето за около 1 месец..Първите няколко дни супер,но после той спря да ми звъни,започна да ме забравя,..Е,прибрах се,но най-лошото е че той не беше особено развълнуван или нещо подобно,никога не се е сетил да ме прегърне той,да ми хване ръката или каквото и да било.Но има и друг проблем той се държи супер гадно,а аз правя всичко за него и макар всички да ми казват,че трябва да се разделя с него аз не мога, аз имам някакви останали чувства,а той не показва никакви,но не иска да се разделяме.Уж му дадох 1 седмица стотен шанс,провали се и пак не мога да се разделя с него...За бога! НЕ знам какво да правя..Някой ако може да даде съвет ще съм много благодарна :)
FuckedUp
08-14-2012, 20:36
бла бла...започна да ме забравя,а аз взех че му изневерих (без да искам)
:D
SisiStrange
08-14-2012, 20:44
В момента не съм си в най-блестящото настроение та ще си кажа направо.
Сериозно ли дори след като написа всичко това черно на бяло и си го систематизира, не знаеш какво да правиш? Май наистина от една възраст нататък спирате да мислите съвсем.
Но дойдоха изпитите и аз бях много стресирана,в началото той го разбираше,но след това аз изкарах доста по-добри резултати от него,кандидатствах в различни градове и накрая ме приеха в училището,за което цяла година се подготвях,а него не приеха никъде (или по-скоро той се направи на интересен и кандидатства само на 1 място)
Ииии? Да не би като ти си учила, а той не, да си му длъжна с нещо? Негов си проблем. Като го е мързяло, шанс.
Щяхме да се разделим,защото братовчедка му ни направи интрига,а след това пак бяхме чудесно заедно,но след време той беше казал,че няколко дни след лагера ще ме зареже..
Тия думи нормален човек не ги казва, ако не ги мисли. Ако му дремеше дори мъъъъничко, нямаше да прави такава крачка. Хах, забележи си сама: "след лагера". Защо според теб не преди лагера? Защо не по време на лагера? Защото хем не му пука, хем не му се кисне сам и е по-удобно с някоя за занимавка.
,след което той започна да се държи супер гадно..плачех почти всеки ден
На 45г с деца и труден развод ли си, че да седиш с някого щом те кара да се чувстваш така? В тая възраст трябва да ви е яко, да се наживявате, да сте влюбени, не да ревете по сульо и пульо.
а аз взех че му изневерих (без да искам).
Да, то така става, без да искаш. По погрешка се спъваш в ограда и падаш на нечии к*р. На кого не му се е случвало?
Е,прибрах се,но най-лошото е че той не беше особено развълнуван или нещо подобно,никога не се е сетил да ме прегърне той,да ми хване ръката или каквото и да било.
той се държи супер гадно,а аз правя всичко за него
Ми давай. Ти му лази в краката, той да си вдига егото и да си те третира като боклук, пък ти си го обичай там. После ни наричат мазохистки из темите. Може и да не е лъжа.
Anichkaxxwee
08-14-2012, 22:08
SisiStrange е права
Не виждаш ли как му галиш егото
Според мен, няма смисъл да се мъчиш
Опитай се да го забравиш
Psyko Nuts
08-14-2012, 22:16
НЕДЕЙ ДА РЕДАКТИРАШ И ДА МАХАШ ТОВА, ЧЕ СИ МУ ИЗНЕВЕРИЛА, защото е важно (после се питай защо не те търси). Бий му шута ! А как така ти си много ревнива (или поне пише в написаното от теб) и изведнъж му изневеряваш...
П.С. Редактирай пак и оправи това с изневярата !
Охо,съществената част къде отиде?
Не залъгваш нас,но и себе си.Ако,очакваш да започнем да хулим момчето за да оневиним и теб ,жестоко се лъжеш...
Той вина има ,че е паляк.Хем не искам да те зареже,хем те държи като евентуален план "б".Ти защо му изневери,заради изброените причини или от простотия?
П.с:Ако си сгафила,не очаквай нещата да са както преди...
dimitar_ak
08-15-2012, 06:22
Тази връзка е свирен мач и то заради двама ви. Писнали сте си.
Amore-Mio*
08-15-2012, 08:00
Не забелязваш ли,че при вас края е дошъл. Галиш му егото. Не си го причинявай повече. Не му давай шансове. Зарежи го. Заслужаваш да си с някой, който наистина ще те цени .
SisiStrange ти го каза много правилно.
xXxPETYAxXx
08-15-2012, 14:40
"Уж му дадох 1 седмица стотен шанс,провали се и пак не мога да се разделя с него" Дала си му шанс, че той искал ли го е?!
Пича не му пука за тебе, ама и ти щом си му изневерила, а уж много го обичаш не си особено наясно с чувствата си.
РАЗДЯЛА - друго няма какво да кажа по темата!
JustAngel
08-15-2012, 20:24
Do me a favour ...and don't sugar-coat anything.