View Full Version : Объркана ..... !
Незнам какво да правя с приятеля ми ходим от година и половина...Но вчера се скарахме за пълни глупости .. Незнам какво да мисля държеше се странно от известно време .Отиде на почивка сам без мен и както всяко момиче се притеснявах да не би да ми изневери и тем подбни глупости .... Като се върна започнах да го разпитвам да не би случайно да е имал авантюра с някоя ... и караниците започнаха .Той ми твърдеше че е нямал нищо с никоя и че ако е искал да направи нещо да го ее направил . Били са му казали , че докато той е бил на почивка се е въртяло някакво момче около мен ..Това са пълни глупости не е имало момче около мен , но той не ми вярва ... Каза ми че от тук нататък няма да ме уважава и обича толкова че ще си има едно на ум ... Аз го обичам много и знам че и той ме обича , но какво ми стана и му казах да сложим край на връзката си , не го мислех изведнъж го казах .... И той не каза нищо просто едно " ок " както кажеш .... Тъпо ми стана винаги го лъжат че съм направила нещо не се случва за първи път ... Незнам какво да правя искам да си гу върна ... !
Amore-Mio*
08-15-2012, 07:56
Всичко се връща.
Нормално е, когато му демонстрираш непрекъснато липса на доверие, той да ти отвърне в момента със същото. Направо е срамота да ходите от година и половина, а да си нямате и частичка доверие, което да ви измъкне от това ви състояние. И какво като е отишъл на море сам? Не може непрекъснато да сте заедно, нужно е било само да си му имаш доверие.
А той се държи изключително детски. О'кей, ако въпросните хора са му близки приятели - разбираемо е, но в никакъв случай не го оправдава. Ти си му половинка, на която вече би трябвало да е изградил доверие. Всъщност и в двата случая проблема е доверието. А щом не се е изградило за година и кусур време, надали след това ще успеете. Особено след всичките неща, които си причинявате взаимно. Добре си направила като си сложила край. Връзка без доверие не е особено успешна, както се вижда и при вас.
Като се върна започнах да го разпитвам да не би случайно да е имал авантюра с някоя ... и караниците започнаха .
Ето ти я грешката.С какъв акъл си тръгнала да правиш подобни неща?!
Ако бях на приятеля ти щях да те зарежа веднага след този разговор ... :?
dimitar_ak
08-15-2012, 09:06
А имате ли си доверие изобщо? Твърдиш, че се обичате, а същевременно се проверявате, давате ухо на слухове. Смяташ ли го за нормално?
Точно това е разбирам , от одвна знам че доверието ни е проблема при нас .... Много пъти негови приятели се мешат в връзката ни и винаги пораждат у него съмнения .. незнам какво да правя в главата ми е халс .. Той като ми каза какво е чул не го направи с мисълта да кусаме .. Просто на мен ми стана болно от думите му че вче няма да се държи с мен като преди дефакто ще му е все едно дали ходим ... За това сложих края ... Объркана съм много, незнам какво да правя
DisappointedDreamer
08-15-2012, 09:26
и както всяко момиче се притеснявах да не би да ми изневери
Пълни глупости.
Ако приятелят ми отидеше на море без мен, въобще нямаше да се притесняваме дали той би ми изневерил. Защо ли? Защото му имам доверие - нещо, което очевидно липсва във вашите взаимоотношения.
Не знам изобщо как сте изкарали година и половина заедно. Не знам кое здравомислещо момиче би търпяло дългогодишния и приятел да и изтърси, че повече няма да я уважава и обича. Да не говорим колко противно е това, че си го разпитвала дали действително е правил нещо с някоя. Темата ти ми се струва просто абсурдна. Отношенията ви са наистина странни, и смятам че е добре че сте се разделили. Нито той, нито ти (изглежда) сте искали тази връзка да продължи.
^ so true
'За това сложих края' ???
sweetycherry33
08-15-2012, 11:25
Кажи му, че не си искала да го кажеш, че не си го мислела, просто под натиска на караницата и напрежението си го казала.Но се съмнявам да проработи.За една връзка трябва да има доверие и от двете страни.При вас няма такова.
Какво доверие си имате ,както виждаш е заебал всичко с лека ръка,както и ти.Какво очакваше да стане?
Омръзнали сте си ,всеки си е търсил причина и така...(за жалост)
xXxPETYAxXx
08-15-2012, 14:33
Бил чул неверни неща за теб и то не един път?! Това е много съмнително, или "приятелите" ми не са му никакви приятели, или си той си измисля такива историйки, защото най-добрата защита е нападението.
Край на връзката ви, друго решение няма, или поне е безсмислено да се мъчите взаимно. И в следващите си връзки положи усилие, да не си толкова ревнива. Той дори да е направил нещо на морето, смяташ ли, че като го попиташ ще ти признае?! :)