View Full Version : Клизма...анален секс
MalkataMirela
08-15-2012, 21:00
здравейте
реших да си направя клизма,защото с приятелят ми ще ходим за няколко дена на хижа и искам да го изненадам с нещо различно :D искам да си я направя...трудно ли е? как точно се прави? колко струва?
anonymous708973
08-16-2012, 08:52
Виж си личните.
kalpazanka
08-16-2012, 08:54
Нямаш нужда от това. Просто гледай да ходиш *по нужда* редовно.
Me4encety
08-16-2012, 11:36
Мога да ти дам домашна идея.Махаш главата на слушалката на душа така че да остане само маркуча,приклякаш и си го слагаш на входа на дупето след което пускаш силна струя вода. :cool:
Мога да ти дам домашна идея.Махаш главата на слушалката на душа така че да остане само маркуча,приклякаш и си го слагаш на входа на дупето след което пускаш силна струя вода. :cool:
Wtf?!
Доколкото съм чела водата трябва да е с определена температура и определено не трябва да е силна струята.
Мога да ти дам домашна идея.Махаш главата на слушалката на душа така че да остане само маркуча,приклякаш и си го слагаш на входа на дупето след което пускаш силна струя вода. :cool: Рофл ахахахаха... така по същество друга домашна идея фащаш си вибратора малко мастурбация (анална) и след тва се пънеш в кенефа и в последствие ползваш идеята на Меченцету
Me4encety
08-16-2012, 12:55
Изказването беше в кръга на шегата :D Ясно е че като иска клизма мястото е при чичо доктор.
Еми мислиш ли че някой ще го вземе на сериозно :Д най много да се пробие цялата с тея съвети (да ака през пъпчето е един от страничните ефекти :Д)
Furious?
08-16-2012, 13:28
ПУСНИ ГРАДИНСКИЯ МЪРКУЧ НА ДЯДО В ДЕЙСТВИЕ
купи си едно разхлабително шоколадчи :cool:
Продават се специални дамски душове за целта.Като тези за вагинални промивки,ама с накрайник за дупето.Питай в аптеката.
Amore-Mio*
08-16-2012, 17:40
Продават се специални дамски душове за целта.Като тези за вагинални промивки,ама с накрайник за дупето.Питай в аптеката.
Съгласна съм.
Или просто си ходи редовно по голяма нужда. Преди аналния , също. И не смятам, че ще има проблеми. Много двойки правят анален секс, като момичето не е правило клизма и проблеми не е имало. Според малкия ми опит в тая област, това "наакване" /така да се изразя/, се получава при бързи и резки движения. Нека бъде внимателен, а ти отпусната максимално.
Според малкия ми опит в тая област, това "наакване" /така да се изразя/, се получава при бързи и резки движения.
Сиреч си се нааквала по малко всеки път или малко пъти си се нааквала ?
Много двойки правят анален секс, като момичето не е правило клизма и проблеми не е имало.
Аха, разбрах те.
anonymous708973
08-16-2012, 21:20
Купи си от аптеката,но преживяването от клизмата не е приятно!
Глупости.
Изкара го ебати ужаса.
Me4encety
08-17-2012, 11:23
Защо изобщо трябва да си даваш дупката на задника като имаш друга по-подходяща ? Изненадай го с друго- стриптийз,секси бельо,някоя готина игра варианти бол.
Oy7ofCon7roL
08-17-2012, 11:31
Щот е по-екзотично :cool: ^^
Me4encety
08-18-2012, 11:26
Ох много ще е екзотично,сигурна съм :cool:
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 16:30
Ох много ще е екзотично,сигурна съм :cool:
Особено,ако се изпусне в най-пиковия момент :D Мацка,просто се изходи известно време преди да го направите,после си вземи душ и ако е нежен и внимателен с теб,всичко ще е ок. :)