View Full Version : Проблем , не мога да си хвана приятелка..
euphoria'
08-15-2012, 23:24
Здравейте , не мога да го нарека проблем точно , но нека така да е.. значи общувам с много момичета , но не мога да си хвана приятелка.. търся си сериозна връзка не съм някой задръстеняк имам стегнато оформено тяло и добър външен вид не знам какъв е проблема , че не мога да си намеря някое момиче.. на 16 години съм..
Възможно ли е да ги оставяш с впечатлението, че се сприятеляваш с тях, вместо с такова, че ги сваляш.
Така, де. По принцип ми се струва адски малоумна цялата процедура по свалките, но момичетата като цяло са изключително глуповатички и е възможно да не им хващаш окото с нещо.
Малко оригиналност , характер , проява на мъжество , нахаканост ... нещо в този ред на мисли трябва да демонстрираш. Абе да си заявиш, че искаш нещо, а не да си гукате и да си коментирате чорапите.
Тва да не ти е риба да я хващаш? За да спечелиш едно момиче, трябва да я впечатлиш с нещо, if you know what I mean.
Сиво вещество си трябва.
HollyGolightly
08-16-2012, 03:56
не съм някой задръстеняк имам стегнато оформено тяло и добър външен вид
Ами явно просто не си им интересен, това че имаш добър външен вид нищо не означава. И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.Много са ти лапешки изказванията, за това не можеш да си "хванеш" приятелка
euphoria'
08-16-2012, 07:40
Ами явно просто не си им интересен, това че имаш добър външен вид нищо не означава. И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.Много са ти лапешки изказванията, за това не можеш да си "хванеш" приятелка
Добре към момичетата вие какво искате да има в едно момче за да ви хване окото и да ви забавлява какво точно търсите.. то всички не сме еднакви , но повечето.. ?
Като влезеш в университета, ще ти дадат специален учебник по дисциплината "Как да бъдем привлекателни за жените".
Но понеже си още на 16 и едва ли си проумял, че универсална формула няма, а пък и на всичкото отгоре пубертетът ти бушува с пълна сила и всичко наоколо е жени... може да прочетеш важната тема най-отгоре в раздела "Как да се харесаме на момиче".
anonymous708973
08-16-2012, 09:31
Защото подходът ти е неподходящ.
Amore-Mio*
08-16-2012, 13:23
Само със стегнато тяло и добър външен вид не става. Вярно е, че това привлича вниманието в началото, но е важно също това какъв си отвътре. Може би просто не си срещнал тая, която е точно за теб. Не превръщай това да си хванеш приятелка за фикс-идея, че тогава става лошо. Всичко с времето си.
Стегни се и се оформи още малко.
Тва да не ти е риба да я хващаш?
:lol:
иначе съм съгласна с PinkPan7her
Psyko Nuts
08-16-2012, 14:08
Братле пробвай, се некъде ще върже :D Те момичетата и те не знят какво искат, повечето от тях са некви на студени и топли вълни, днеска искат едно, утре друго... Както в тебе бушуват хормони, така и в тях, така че...
И само понеже някой не е със стегнато тяло, не означава, че е загубеняк.
Напротив
:дд Защо си мислиш, че трябва да си хващаш приятелка? Тя приятелката не се търси и не се хваща. Живееш си живота с приятелите, родителите, проблемите, купоните, яките хора... Правиш каквото трябва, не седиш само да се самосъжаляваш и да пишеш теми във форумите дето ги има. Съдбата/живота/късмета/каквото-и-да-е-друго ще ви събере. Кво сте седнали да се отчайвате?!
scandalousLady
08-16-2012, 17:11
Характера също е важен.
petetyyy
08-16-2012, 17:47
Ти отбеляза положителни неща само за външния си вид, може би проблема е в начина ти на мислене и в това, че момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас ;)
момичетата на твоята възраст са доста по-развити интелектуално от вас
Да, бе, и мармота с шоколадите.
roni9043
08-17-2012, 17:03
:D
fankata:)
08-18-2012, 19:25
Стегни се и се оформи още малко.
:D
thedentist
08-18-2012, 19:54
http://progresiray.me/