View Full Version : Какви къдрици могат да се направят на моята коса?
qgodka66
08-16-2012, 14:26
Косата ми е дълга и права. По принцип чуплива, но си я изправям със сешоара всеки път като се суша. Податлива е на стилизиране. Доста е дълга, с еднакво дълги пластове, нямам бретон и по - къси кичучи и се чудя къдрици как биха ми стояли. Много искам коса с романтични къдрици и обем, но се чудя дали няма да се наложи да сменя и прическата и да се отреже от нея. Не ми се иска да я режа.
Дайте ми съвет дали ще стане нещо от такава коса?
FuCKkK13
08-16-2012, 15:57
честно казано нищо не разбрах от обяснението... дай снимка направо...
strawberry88
08-16-2012, 17:10
Косата ми е дълга и права. По принцип чуплива
Ъъ? :D
Наистина дай снимка.
^ :lol::lol::lol:
Иначе мисля, че тя иска да каже, че косата й е чуплива, но я изправя винаги със сешоар. Или нещо подобно.
И аз съм за снимка.
malka_sladkka
08-16-2012, 18:18
^ и аз така, само че няма пластове и не иска да реже :D
betty-dimitrova
08-17-2012, 08:06
Пробвай да я сплиташ на рибена кост или да навиваш с ролки, за да видиш дали ще ти хареса. И не смятам, че къдренето ти е проблем за подстригване, но все пак трябва да я подрязваш от време на време..
Щом казваш, че ти е естествено чуплива - защо не пробваш след като се изкъпеш, на мокра коса да сложиш малко пяна/някакъв стилизиращ продукт по избор и не я ''начупиш'' и така да я изсушиш със сешоар с дифузер? На естествено чуплива коса стои страхотно, много е естествено и същевременно доста трайно, според мен това е най-добрият вариант за прическа на твоя тип коса :)