Влез

View Full Version : Курсове за CAE

nesaisje
08-16-2012, 14:28
Здравейте,

търся си добър курс в София на прилична цена, който да ме подготви за изпита за сертификата CAE. Ако някой скоро е ходил/взел е успешно изпита, нека да сподели как се е готвил. По принцип преди две години изкарах IELTS с доста хубава оценка, тъй като ми трябваше за кандидатстването в чужбина - но срокът му на важене изтече тази година, а и подготовката по него ми беше лесна, заради формата може би (по-голямата част си я свърших сама). Сега искам вече да изкарам безсрочен сертификат, който да ми е от полза при кандидатстването за работа.

Приемам всякакви съвети и мнения, благодаря.

dassasydanca
08-24-2012, 10:14
Здравей :) Аз го взех в 9ти клас (сега ще съм 10ти) на 8-месечен курс в Британика с оценка В (77%). Докато си учех вкъщи, залагах много на думи - такива, които едва ли ще чуя някой някога да използва :D Защото в секцията Writing e най-лесния начин да изкараш по-висока оценка, а и са от голямо значение за останалите секции. Също така четох книги на английски, които ми помогнаха като цяло да свикна с използването на думите в общ контекст. Лично аз съм много доволна от Британика, за Аво съм чувала също много добри отизиви. Ако мога да ти помогна с нещо, питай :)