View Full Version : Космите на краката ми [мъж]
NeverBack
08-16-2012, 16:20
Здравейте абе много ми набоха космите на краката имам цяла топка.. Да ги махам ли или да не ги махам? Някой мислят ,че е гейско нз си кво...
FunkyPie
08-16-2012, 16:40
:D :D съсипвате ме момчетата,дето искате да си махате космите :lol:
MaLkaTa_LaDy
08-16-2012, 17:00
Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
xpuct0wa
08-16-2012, 17:02
По-добре не ги барай.
petetyyy
08-16-2012, 17:48
Не ги махай, отвратително е ;)
Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
+1
Да отиде на фризьор направо .. не знам къде сте го видяли това с подкъсяването , но не ми се вярва някой да го прави.(може и да греша пък знам ли)
dude , ако не се харесваш ги махни , защо те интресува кой го мисли за гейско и т.н.
Sarafina
08-16-2012, 22:53
Ако наистина са много дълги и те притесняват, ги махни или подкъси... какво те интересува другите
CupcakeKitty
08-16-2012, 23:06
dude , ако не се харесваш ги махни , защо те интресува кой го мисли за гейско и т.н.
+764326237
сеш. се
New_Teen_Mashine
08-16-2012, 23:27
Излишна тема не недей ги маха!
MaLkaTa_LaDy
08-17-2012, 05:11
Да отиде на фризьор направо .. не знам къде сте го видяли това с подкъсяването , но не ми се вярва някой да го прави.(може и да греша пък знам ли)
Виждала съм много крайни случаи на окосмяване, при които се налага и момчетата го правят. Звучи ми много по-добре отколкото да знам, че някой си има собствен епилатор...
dreamer_love
08-17-2012, 09:52
Виждала съм много крайни случаи на окосмяване, при които се налага и момчетата го правят. Звучи ми много по-добре отколкото да знам, че някой си има собствен епилатор...
+1
zarzamora
08-17-2012, 13:28
Не е важно какво мислят другите, а как ти се виждаш.
Amore-Mio*
08-17-2012, 14:36
Ако смяташ, че искаш - действай, все пак не е важно хорското мнение, а твоето.
Лично аз нямам нищо против. Въпрос на вкус е. Всеки сам може да реши.
JuStElly
08-18-2012, 13:42
Махай ги... Супер гнусно е като видиш момче с топки от косми по краката. На мен не ми харесва дори да са малко,но това си е въпрос на вкус... аз си обичам момчета с гладки краченца (:
FunkyPie
08-20-2012, 10:05
Махай ги... Супер гнусно е като видиш момче с топки от косми по краката. На мен не ми харесва дори да са малко,но това си е въпрос на вкус... аз си обичам момчета с гладки краченца (:
уат да факк?!! :?
КраЧЕНЦА?
http://i.chzbgr.com/completestore/2010/1/29/129092786498235257.jpg
Към автора - подкъси ги с машинка. НЕ ги бръсни. Нямам думи да ти опиша колко момичета НЕ харесваме гладки крака..
vegasgirl
08-20-2012, 16:42
Иуууу ква е тая мания да си обезкосмявате краката бе :D да приличате на момиченца, ужас, ужас :D
Incadeptus
08-20-2012, 16:52
абе ко са правите бе,половината момичета харесват мъже,които нямат косми на краката не можете да слагате всички под общ знаменател.Махай ги!
howtolivehealthy
08-20-2012, 16:57
Не ги махай! :)
YouAteMyHeart
08-20-2012, 17:26
Ако някоя мацка те харесва няма да има проблем с космите на краката ти.
sweetycherry33
08-20-2012, 17:46
абе ко са правите бе,половината момичета харесват мъже,които нямат косми на краката не можете да слагате всички под общ знаменател.Махай ги!
Не ги слагаме всички под общ знаменател, не чети през редовете.
Прочете ли въобще мнението на li0n ? Не е казала всички... имаме предвид ПОВЕЧЕТО !
И на теб щом ти харесват момчета с гладки като бананчИта крака ние кво да направим ?? :ДД (не се сетих за по - свястно сравнение)
Incadeptus
08-20-2012, 17:58
аз съм момче и дали е с косми или без няма да го харесам,и не ми казвай аз как и какво чета,имах предвид това Ако наистина са много гадни можеш да ги подстрижеш с машинката и да ги подкъсиш иначе гладки мъжки краченца не харесваме.
Кво му е гейското да се обезкосмява? :D Голяма работа, ако са гадни махай ;)
Aко са гадни- да ги подстриже с машинка.
Кое му е гейското ли?
http://85.14.28.178/tialoto/files/articles/528x351/a2eb38d8ce670752b517488dcc3ca11b.jpg
Но си го представи на краката.. О, изглежда толкова секси! |(
:D .. И все пак не мисля че е гейско да изглеждаш добре, а не като космата маймуна ;)
whitebunny
08-20-2012, 21:00
:D .. И все пак не мисля че е гейско да изглеждаш добре, а не като космата маймуна ;) Не, не е гейско. Всякъква мъжественост излъчват бръснати мъжки крака.
Към автора.. както казаха по-горе НЕ ги махай по-добре ги подкъси
explosion_
08-21-2012, 06:40
Болни ли сте..? Чара на мъжа е в наболата брада и косматите крака! Недей ги маха мирувай!
:D .. И все пак не мисля че е гейско да изглеждаш добре, а не като космата маймуна ;)
Космата маймуна? Убедена съм, че баща ти не си бръсне краката, нали? И той ли е космата маймуна? И ако на това казваш добре изглеждащ мъж.. :D
Абе explosion_ си го каза. :)
Хаха, а като се сетя, че един пич каза, че си ги махал от коляното надолу, направо .. :D После гледаш от коляното надолу гол, на баджаците с косми като на хаджи Димитър "мустаките" хахахахаха :D :D Мани, мани тъпи хора... А по темата, по-яко е да ги скъсяваш ;D с машинка за подстригване, така е най-добре поне за мен. Не са много, не са и хич.
explosion_
08-23-2012, 18:50
MrGreen като те гледам на аватара (ако си ти) , къв си ми загладен направо ми се повдига еййй! Мъже не останахте, изнежени като цветя.. :D
само моите косми ли растът след 5 дена .. не знам какъв е проблема за 1 седмица да са ти гладки и след това 1 месец и половина нормални.и без това после излизат по редки космите .. вие така говорите се едно 2 месеца стоят гладки краката.
Разбирам,че се възхищавате на женския пол,ама айде не ставайте като нас,егати... D: