Влез

View Full Version : Теми за среща???!

Loken
08-16-2012, 19:18
Здравейте!Не ми е за 1ви път няма да ми е и за последен път да излизам с момиче, но винаги когато стане неловката тишина и аз трябва да започна да говоря за нещо(каквото и да е то)просто всичко ми изчезва от главата(инче съм много отворен)та, ако може някакви теми или съвети да ми дадете щото в момента и аз не се сещам ://// мерси предварително :) на 15 съм btw

scandalousLady
08-16-2012, 19:31
Зависи от момичето. Винаги може да я питаш за музика,филми или нещо свързано с мястото, където сте.

ka7yy
08-16-2012, 19:38
Винаги можеш да и кажеш колко е хубава или колко добре се чувстваш когато си с нея ;)

Loken
08-16-2012, 20:09
За музика НЕ щото слуша онея 5те педераса + оня 1ния педерас ;DDD

Psyko Nuts
08-16-2012, 20:09
Абе питаш някъв въпрос как прекарваш ваканцията, ще ходиш ли на море, ако е ходила как мина морето, с кой беше и т.н. Пък покрай тея въпроси ще изкочат още 20, като тя започне да говори. Имай в предвид, че ако питаш ''Кво става'' в повечето случай, получаваш отговор, ''Ами нищо''.

Loken
08-16-2012, 20:11
Мхм мерси тя май иска да сме само приятели, така че няма да избързвам с хубаво ми е с теб, защото не съм сигурен в намеренията й :) все пак мерси :))

anonymous708973
08-16-2012, 20:56
Много отворен, ама спичаш. Имай предвид, че е голям проблем и трябва да работиш върху това. Твоята роля като бъдещ мъж е да отпуснеш и предразположиш момичето, за да не се чувства на тръни с теб.
Друго нещо: ако сте говорили за мобилни телефони, примерно, и в един момент е дошла неловката пауза, е тъпо да кажеш "Абе, ти къде искаш да отидеш на море?". Неестествено е. Добър вариант да се измъкнеш е да кажеш "Абе, замислих се за това, за което говорихме преди малко (преди темата с телефоните)... мислиш ли, че..." - и задаваш въпрос, на който не може да се отговори с да/не.

GLaDOS
08-16-2012, 23:44
Аз ще ти дам един малко по-различен съвет. Грешка е,че определяш тишината като "неловка".
Реално не е така.Ключа е да си спокоен и да не мислиш толкова за тази "тишина".Все пак не е идеята да запълваш тишината с първите глупости,които ти идват на ум.
Спокоен ли си,и момичето е спокойно. Уверен ли си,ти идва на ум и за какво да подхванеш разговор.-> Нямаш проблем.

notlike
08-17-2012, 05:21
Говори й за глобалното затопляне и зоофилията... човече, всичко зависи от вас двамата. А това дали слуша онези "педерасти" си е неин проблем, който не те касае. За теб е важно дали има някакво чувство и тръпка в твое присъствие. Истината се крие там, че ако тя ти е метнала око, каквито и простотии да кажеш, тя няма да се интересува от тях, а от теб. Само не прекалявай с дрънкането и се опитай да я оставиш да говори. Жените ОБОЖАВАТ да говорят... поне повечето де.. аз веднъж се мъчех да извадя думите с ченгел от устата на една, ама карай.

Amore-Mio*
08-17-2012, 05:31
Търси общи интереси, задавай въпроси към тая насока.

lamer4e7o
08-17-2012, 10:11
Питай я първо дали ще гледа новия сезон на Английската Висша лига. Ще стане добър диалог, сигурен съм!

notlike
08-17-2012, 17:26
Питай я първо дали ще гледа новия сезон на Английската Висша лига. Ще стане добър диалог, сигурен съм!

И ако каже, че е фенка на Ливърпул, очаквай да я завлека, хаха :D

Loken
08-19-2012, 14:54
Хаха да стана въпрос, но за жалост не е за ливърпул :((((