Влез

View Full Version : Рейтингова система за потребителите?

Wax
08-16-2012, 20:07
Възможно ли е да се добави такава система, подобна като в data.bg
И гласуване за полезност на дадено мнение.

Такава функция значително би помогнала в раздели като Любов, Секс и Информационни Технологии, където често стават пречки и спорове относно кой прав - кой крив.

prosto_chovek
08-17-2012, 17:40
определено подкрепям :)

Furious?
08-17-2012, 17:45
не подкрепям. дебили ъпват дебили и логично няма да може

Wax
08-17-2012, 19:20

Затова да има и възможност да се види кой кой е подкрепил.

Премахват се така коментарчетата тип "+1"

machoka
08-18-2012, 08:10

поради тази причина мисля, че не е приложимо. в Дата.Бг всеки дебил бива скорострелно отстранявам, а тук поради естеството на темите и НЯКОИ раздели, въпросните пребивават необезпокоявано. Това, че може да се вижда кой за кого е 'гласувал' не помага. Аз съм нов, неориентиран потребител, питам нещо важно за мен (а смешно за някой друг) в раздел секс, някой с много яката репутация ми пише 'самоубий се' и аз взема, та го послушам (а всъщност него са го ъпнали подобни идиоти)..

Hayashi
08-18-2012, 18:17
А как разбираме кой е крив и кой е прав в раздели като Любов и Секс? o-o;;

Wax
08-19-2012, 18:53
поради тази причина мисля, че не е приложимо. в Дата.Бг всеки дебил бива скорострелно отстранявам, а тук поради естеството на темите и НЯКОИ раздели, въпросните пребивават необезпокоявано. Това, че може да се вижда кой за кого е 'гласувал' не помага. Аз съм нов, неориентиран потребител, питам нещо важно за мен (а смешно за някой друг) в раздел секс, някой с много яката репутация ми пише 'самоубий се' и аз взема, та го послушам (а всъщност него са го ъпнали подобни идиоти)..

Надали ще има някой толкова прост, но да - имаш право.

Furious?
08-19-2012, 18:59
може да бъде направено като в "моя " форум , ама тук го няма нивото и класата (cool)

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 12:00
Идеята е добра,но неприложима на практика.Различни мнения,различни интереси и най-вече различни гледни точки.Има ли смисъл злобарите да харесват себеподобните си,хейтърите да избиват злобата от безсмисления си жалък живот върху всеки срещнат,а стойностните мнения да остават незабелязани?

Lucho
08-21-2012, 20:34
Сложете една ръчичка под мнения за UP и това е. Стойностните мнения си личат от далеч.