View Full Version : CupcakeKitty с бан
potrebitelskotoimeezaeto
08-19-2012, 09:49
Честно да си кажа и аз не съм и най-големият фен и с мен се е заяждала безпричинно и си е давала "компетентното" непоискано мнение,НО това,което правите е грозно и детинско.Докато я няма няколко дена я храните зад гърба и,а после сигурно ще завързвате оттук оттам лаф с нея.Никой не е идеален,като ви дразни някой не е нужно да правите цяла тема,където да си избивате идиотщината на чужд гръб.Надали ще сте очаровани утре вдругиден да видите тема за себе си и как клюкарят пред очите ти глупости,нали?!
при теб изобщо не е било заяждане
нещата които ти бяха написани бяха точно това което беше видяно и ти се каза че изглежда смешно (отново се поясни че е лично мнение)
да не говорим че имаше още доста хора които се съгласиха с написаното
имало е заяждания определено но недей да се буташ навсякъде и да се изкарваш много пострадала при положение че не си
Ох, казвам това и спирам, че не ми се занимава повече..
И ти не се бутай навсякъде. На всяка манджа мерудия си..
И само ми кажи.. приятно ли ти е да се заяждаш с хората? Щото на нас не ни е.. Ти всъщност не се заяждаш само с тези, които ти правят комплименти.. Все едно, както казах - не ми се занимава. Има кой да ти влее акъл в главата и той определено не е някой непознат от форум. 8-)
Тя е за чурбата и е от кържили :(
prosto_chovek
08-19-2012, 13:14
абе, нямаше ме един ден, вие още я дъвчете тая... то още малко банът ши й падне :D Ма няма значение. Как сте всички :)
potrebitelskotoimeezaeto
08-19-2012, 13:25
Как сте всички :)
:razz:
Тя е за чурбата и е от кържили :(
Да.. :( Колко тъжно, нали?
За съжаление пропуснах по-голямата част от блаженството в форона.
Жалко че остават още 11 часа идилия само...
Бан по IP ли искаш? Просиш си го, момиче ;)
Аз се чудя след всичките циркове и етц, които прави, как още не си я баннал.. Но това си е твоята работа, ти си знаеш.
Furious?
08-19-2012, 19:23
не ! ся разбирам как обидих един познат , като му казах , че прилича на потребител от тийн проблем хахаах
аз съм спокойният класик, но щИ метна една основа обосновка, тип 'аргументация'..
когато в грубия, мъжки, смърдящ и покварен, тъмен тунел на разпада се появи червенокоса светлина в края, която видиш ли не лъха на горски теменужки и френски аристократизъм, а по-скоро се изцепи с 'абе я си Еби майката, балък грозен', на очевидно притежаващ тези качества индивид, следват няколко деструктивни действия:
1. Педантичен модератор прилага форумните правила до буква.
2. Смърдящи чекиджии правят 30+ страница тема, в която защитават сълзящият събрат (а на тях пригласят асоциални моралистки от същата гилдия)
3. Разгонен администратор гледа сеир и хрупа чипс със сок от праскови.
Всякакви прилики с действителни лица и събития са напълно случайни и аз напълно се разграничавам от гореизложеното.
srsly?
Половината в темата водят по-активен полов живот и от тебе. Тоя дето го е нахулила не го и познавам. А и мен не ме е нареждала.
Все пак се кефя на това, че има бан.
Ся ми е кофти, че не е по-дълъг...
Свърши и бана...
:( :( :(
Обещавам ви да я дебна, когато има нещо и да я репортвам съответно. НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ !
Tattooed Millionaire
08-20-2012, 06:41
Свърши и бана...
Обещавам ви да я дебна, когато има нещо и да я репортвам съответно. НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ !
"Животът" ти отново придоби смисъл...:D
Още от първото ти мнение в секса видях за кво иде реч
CupcakeKitty
08-20-2012, 09:37
Свърши и бана...
щом това ви е най- големия проблем в жуота
няма как да не ви завидя :oops:
Eм кво ми пречи да се оглеждам като съм свободен и се мотая из форона :oops:
Хипстърска измет
GodHatesUsAll
08-20-2012, 11:38
Ваксо, пак ли си бътхъртнал е?
Ваксо, пак ли си бътхъртнал е?
От кво ?
GodHatesUsAll
08-20-2012, 11:40
Хемороиди, анален секс с овце, ти ще кажеш.
Нопе. Няма нищо такова, макар че една бабичка ме изнерви преди малко.
GodHatesUsAll
08-20-2012, 11:51
Това обяснява много неща :(