Влез

View Full Version : От4аяно влюбени!!!!

dani4kata
08-17-2012, 12:40
Здравейте!!! Аз съм на 15 и харесвам едно мом4е,което е на 16. Мисля си,че той харесва една от най-добрите ми приятелки и това много ме натъжаваше. Затова реших да попитам братовчед му. Той ми каза следното ,,Не е тя,ти си!". Разбира се това ме зарадва! И тогава реших да му кажа,4е и аз го харесвам и му казах. След един разговор решихме,4е е по-добре да не се събираме и да забравим за това,защото той е българин,но живее в Испания и се виждаме само лятото и ще е гадно и за двама ни. Но разбира се това е невъзможно и го установих преди няколко дни. На няколко пъти той ме хваща за ръката,стой по4ти винаги седнал до мен,каза ми ,,любов моя" ,а в4ера за малко да ме целуне,но аз се отдръпнах. И дори не знам защо? Убедена съм,че щеше да ми хареса. А сега и за проблема приятелката ми. Той я прегръща,дори тя беше облякла неговата блуза и неговия синджир. И тогава аз я прегърнах,защото все пак ми е приятелка и ми беше ужасно гадно да усещам неговия парфюм на нейното тяло и с всеки изминал ден аз запо4вам да я намразвам. Дори ревах няколко пъти заради това. А най-добрата ми приятелка ми казва ,,Остави го за него не си заслужава,откажи се...". Но аз не мога опитах се и не успях. Той също се опита и не успя. А само като ме докосне и аз пламвам а той го прави доста 4есто.МОЛЯ ВИ,КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ.ДАЙТЕ МИ НЯКАКЪВ СЪВЕТ. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!

WesSneijder
08-17-2012, 12:44
Твоя човек иска да ви оправи и двете, пък която му пусне първа-"тя е", както би казал братовчед му. Съвсем друг въпрос е защо се занимава с дечурлига, но това вече си е негов проблем. На 13 си, ще ти мине след известно време като не го виждаш.

dani4kata
08-17-2012, 12:49
Може би си прав/а и все пак thenksss i sam na 15

dani4kata
08-17-2012, 12:54
moje bi si prav thenkss i ne sam na 13 a na 15

WesSneijder
08-17-2012, 13:12
Извинявай, да, моя е грешката, не знам защо ми се стори че видях 13 :)

TheBeliever
08-17-2012, 13:17
Защото беше написала 13 и после си го редактира.

Без значение на колко си (макар да звучиш повече като 12-13 годишна) - ще ти мине. Порадвай се на малките докосвания и срамежливите погледи докато не е заминал. След това ще ревеш, ще слушаш балади и пак ще ревеш, ще гледаш романтични филми и пак ще ревеш и един хубав ден друг младеж ще ти завърти главицата и ще ти мине. И така.

WesSneijder
08-17-2012, 14:02
Верно е редактирано. Значи не съм аз кьопавия. Тогава не ме извинявай :Д :Д
Самия факт, че си измисляш наколко си години показва, че си дечко(не знам как е дечко в женски род, затова го пиша така) :Д

ChuShki
08-17-2012, 14:05
Аз само ще ти кажа евалата ако успееш да се скараш с най-добрата си приятелка за някакъв пич, който даже и не живее в България и после и двете няма да го виждате.

Amore-Mio*
08-17-2012, 14:27
Не намразвай приятелката си. Не е виновна тя, а той. Върти и двете ви на малките си пръсти, пък с която се получи - получи. Не си заслужава за такъв.

Anichkaxxwee
08-17-2012, 14:51
Абе не виждаш ли как ви използва и 2те ?
Не си заслужава да намразваш приятелката си, заради този ..
По-добре го остави, не му обръщай внимание

scandalousLady
08-17-2012, 15:14
Съгласна съм с Anichkaxxwee. Не се занимавайте с него.

пAteNцЕ
08-17-2012, 16:37
Аве много мразя разни "пичове" като този,по който си хлътнала здравата.Бий му шута.Имай достойнство,приятелката ти не е виновна,а той.Намрази него.Така ще е по-лесно.Междувременно защо не се организирате с приятелката ти и не му върнете на тоя,че да си научи урока да не си играе с момичетата?

notlike
08-17-2012, 17:49
Тоя търси удобна възможност да каже чао на девствения си живот, хаха

DragonLady
08-17-2012, 18:48
Не намразвай приятелката си. Не е виновна тя, а той. Върти и двете ви на малките си пръсти, пък с която се получи - получи. Не си заслужава за такъв.

+1
Запазете си приятелството, а тоя го пратете на майната си. За него вие 2те сте само потенциялни любовници, колкото да има какво да ебне през лятото.

подкрепям идеята на пAteNцЕ вземете му спретнете един номер, та да се научи да не си играе така с хората и чувствата им.

pamsityybee
08-17-2012, 21:47
ахаха колко познато чувство ... Бориш се докрай и това е!! Няма да се отказваш чуваш ли !! Каквото ии да става няма да се отказваш!!

dani4kata
08-18-2012, 07:57
ахаха колко познато чувство ... Бориш се докрай и това е!! Няма да се отказваш чуваш ли !! Каквото ии да става няма да се отказваш!!
taka me posavetva i bratov4etka mi!! No ina4e mn se kefq na vs.otgovori noi naistina mislq 4e po4vam da se predavam. Eto naprimer v4era toi me celuna az mu zalepih 6amar.sled tova pak me celuna. A kato si tragnah nai-dobrata mi fr mi kaza 4e e celunal i drugoto momi4e!!!!

Anonyss
08-18-2012, 10:28
: D.. за*бавай и толкова : )

пAteNцЕ
08-18-2012, 17:12
Абе на тоя трябва да му се даде урок! ;)

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 18:34
Сега е лято,нали?Той е тук тук и сега,нали?След това заминава.Момиче,живей за мига.Отдай се на момента,изживей го пълноценно,"обичайте се" известно време докато замине.Но си запомни,че това е връзка със срок на годност.Когато си замине,ти сама ще усетиш,че нещата ще замрат и ще остане хубавия спомен.Според мен няма смисъл да си потискаш всички чувства и да избиваш тази скрита агресия към приятелката си.Аз бих се възползвала от момента и толкова.

dani4kata
08-19-2012, 09:43
thenkss rusukoska.Naistina tvoq otgovor me dokosna nai mnogo!!!

PyCoKoCkA93
08-19-2012, 14:01
Радвам се,че съм помогнала :)