View Full Version : Кака Да намериш някой ...???
NIKZnikz
08-17-2012, 15:45
Почвам да се питам,как човек може да намери някой за него..смисъл аз съм момче и не мога да си намера никое момиче или компания....не знам какво става но си4ко става мн бавно,се се питам какво става и защо е така,искам да излеза с колеги които са ми приятни те никога не намират време,...и то май ще си умра сам..
няма как да останеш сам при цяло интернет пространство и свят пълен с милиарди хора, от които поне половината са от женски пол, обаче е добре и да се внимава
Абе все има някое момиче около тебе,просто ти не я забелязваш....
roni9043
08-17-2012, 17:20
avtore, pisah ti na suob6tenie ls :)
BrainlessROCKBABY
08-17-2012, 17:28
*някого
хм...добре де, опитай се от класа си да станете приятели, или ако не, от бившия. Със сегашния си клас хич не се разбирам, но пък за сметка на това от старото училище са ми останали добри приятели. Оттогава разбрах, че приятелството от малък е най-важно и не бива да пропускаш всяка една възможност да се запознаваш. Но кво ти давам акъли.. и аз съм до някаква степен като тебе..Просто живей така както смяташ за добре и бъди такъв какъв то си и не допускай хора, които се водят с теб за рейтинг или те използват..:)
FuckedUp
08-17-2012, 17:35
Като се има предвид, че си ония същия с оная тема "Нисък съм и никой не ме иска" и си на 23, си загубена кауза.
Да, ще умреш сам.
хм...добре де, опитай се от класа си да станете приятели, или ако не, от бившия.
Пича е на 23.
Amore-Mio*
08-17-2012, 19:04
Като седиш и се оплакваш във форуми, нормално е да си сам. Сприятели се с хората. Стига си се оплаквал, а бъди по - общителен. Вярвай в себе си. Излизай с познати и приятели. Все ще има някой, с който можеш да излезеш.
UltrasGirl
08-17-2012, 19:34
Като седиш и се оплакваш във форуми, нормално е да си сам. Сприятели се с хората. Стига си се оплаквал, а бъди по - общителен. Вярвай в себе си. Излизай с познати и приятели. Все ще има някой, с който можеш да излезеш.
+1 Точно !
Нищо няма да ти падне от небето ,даром.Излез,разтикай се навън.Поговори с някой от курса ти и излезте на кафе,бъди по общителен.Момичетата ще дойдат,но и ти трябва да излезеш и да не се оплакваш във форумите ;).Все пак ползваш и интернет ,не е толкова трудно да се запознаеш с някой от твоят град и тук
Не търси, те сами ще те намерят :)