Влез

View Full Version : Как го разбирате вие?

stars0
08-17-2012, 20:39
Как го разбирате това " Аз не влагам чувства във връзката ни" .. Чувството да харесваш и обичаш някого..не идва ли от самосебе си, отвътре..... Те не могат да се контролират така лесно, или харесваш човека или не .. ах, не знам много ми е объркано ;д

Luidgie
08-17-2012, 20:46
ъм по подробно инфо?

stars0
08-17-2012, 20:54
Двама души няма как да бъдат заедно, но въпреки това се срещат тайно и не толкова често.. и той я пита " Как го възприемаш всичко това".. Тя отговаря.. " трудно". Тогава той и казва.. " Не влагай чувствата си, както правя аз и ще видиш колко по-лесно ще ти е" .. Чувствата толкова лесно ли се контролирват???????????????

stars0
08-17-2012, 20:55
... да допълня - въпреки това я иска супер много

Luidgie
08-17-2012, 21:15
Не ми се връзва нещо. Как ще те иска и няма да влага чувства? В това има толкова логика, че простоо... Ако те иска само за единят секс - ок има някаква капка логика. А какви са причините да не може да сте заедно?
А чувствата не се контролират толкова лесно особено ако си в определена възраст. Можеш да имаш контрол до някакъв момент ама писва...

PyCoKoCkA93
08-17-2012, 23:06
" Аз не влагам чувства във връзката ни" ..

Тук се крие отговорът на въпроса ти.Ако си поразмърдаш малко сивото вещество,вероятно ще разбереш какво имам предвид.Невинаги е нужно да се говори за очевидното...

xXxPETYAxXx
08-18-2012, 06:32
Мда, пича иска само да те ч*ка и дори ти го казва пределно ясно. Имаш избор - да приемеш да си във връзка без развитие и да не влагаш чувства(т.е. само да се клецате, не и да е "любов") или да решиш, че не ти отърва това положение и да прекратиш връзката си. Поне момчето е прямо и не те залъгва.

Teenhelp1
08-18-2012, 06:56
Ох...да не си намерила въпросния 25-26 годишен педо батко ? Нали ти казах...
А ти си мислиш,че сме те нападали очевидно е какво иска.

Anonyss
08-18-2012, 10:30
Ако и ти искаш само секс, действай.. Ако не искаш, заебавай го, защото може да хлътнеш по него и да останеш с разбити надежди и чувства.

Amore-Mio*
08-18-2012, 10:37
Казал ти го е точно и ясно, не влага никакви чувства. Явно, както казаха преди мен, иска единствено да си има секс приятелка, винаги на разположение. Ако си съгласна - действаш. Ако не, разделяш се с него, колкото се може по - скоро. Докато не е станало прекалено късно и не си "хлътнала до уши", както става обикновено.

anonymous708973
08-18-2012, 11:40
Чувството да харесваш и обичаш някого..не идва ли от самосебе си, отвътре.....

При мен е така, но при други хора - явно не.
"Не влагам чувства" означава "Не ни пука особено един за друг, само си чешем крастата заедно, имаме отворена връзка".