PDA

View Full Version : На море с нашите и приятелката...

Stankata1
08-18-2012, 12:07
Здравейте!
Ще пиша направо без много лирични отклонения...
С приятелката ми сме заедно почти две години.
Още от самото начало нещата между майка ми и гаджето ми не се получиха много добре.
От началото на нашата връзка досега виждам доста подобрение между двете женски.
Та... в момента съм извън България без приятелката ми. Раздялата е около две седмици.
Проблемът идва от това, че след като се върна от чужбина веднага заминавам за три дни в Гърция с нашите.
Мъчно ми е за гаджето, защото реално няма да сме заедно три седмици.
Вчера ми дойде идеята, че мога да попитам нашите приятелката ми да дойде с нас...
Казах идеята на приятелката ми, но ми се стори, че не беше много въодушевена (разбирам защо), вероятно и при майка ми ще бъде същото...
Но според мен това ще бъде една добра възможност нещата да се наредят...или да се сринат още повече.
Вие какво смятате?
Да питам ли нашите или да оставя нещата така?
Ще съм ви много благодарен, ако можете да дадете някакъв съвет или да споделите ако сте имали подобна ситуация.
Благодаря предварително!

bloodyF
08-18-2012, 12:09
ще издържиш 3 седмици,нищо няма да ти стане
не наливай масло в огъня,остави нещата така и бъди повече време с нея като се приберете..

HoBaTopka
08-18-2012, 12:11
На колко сте години? Говори с приятелката ти.

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 12:25
И моята майка не се разбира с приятеля ми затова ги държа колкото се може по-далеч един от друг.Казано по сталиновски-"Няма контакт,няма проблем.Има контакт,има проблем." :D :D :D

Amore-Mio*
08-18-2012, 12:31
Принципно не бих отказала да отида на море с родителите на приятеля ми, тъй като с тях се разбирам повече от идеално. Но бих отказала да отида изобщо на морето, той заедно с моите родители. Имаме изключително много проблеми с тях и така.

balu4ka
08-18-2012, 13:26
Добре,явно няма да стане така.Няма да се виждате 3 седмици,голяма работа.След това няма да може да си се нарадвате ,един на друг.По-добър вариант от това приятелката ти да е на тръни ,докато е с майка ти 3 дни в друга държава.И просто седни и поговори с двете по отделно и се разберете,все пак си с момичето 2 години заедно...

PyCoKoCkA93
08-18-2012, 13:45
И просто седни и поговори с двете по отделно и се разберете,все пак си с момичето 2 години заедно...

От личен опит ти казвам,че с говорене НЕ става.Е,допреди 5 минути пак с майка ми обсъждахме темата за не знам си кой път като всеки път тя вади по някой нов "компетентен" довод.Понякога направо се чудя откъде ги измисля :D Просто е загубена кауза...Не се ли разбират отначалото,едва ли някога ще стане... :)

balu4ka
08-18-2012, 13:47
От личен опит ти казвам,че с говорене НЕ става.Е,допреди 5 минути пак с майка ми обсъждахме темата за не знам си кой път като всеки път тя вади по някой нов "компетентен" довод.Понякога направо се чудя откъде ги измисля :D Просто е загубена кауза...Не се ли разбират отначалото,едва ли някога ще стане... :)

Всеки с номера си,нали знаеш : ) . Понякога хората трябва да правят компромиси,за да направят някой щастлив.Мисля,че ако не е говорил още с двете по отделно ,не е късно

DragonLady
08-18-2012, 14:14

Колко познато ...
И при мене ситуацията е като при Amore-Mio*. Техните ме приемат като част от семейството, наще ( и най-вече мама ) не го одобряват много много, но вече и дума не им давам да кажат по тая тема. И те като цяло се примирах, че ще е той човека и това е. Моят живот - моите решения.
по темата: По-добре не я вземай с тебе, защото шанса твоита и майка ти хептен да се изпокарат не е никък малък. Ще изтраеш 3 седмици, после ще наваксвате. Ако толкос искаш на почивка с нея, идете после някъде само двамата за няколко дни и си правете кефа.