Stankata1
08-18-2012, 12:07
Здравейте!
Ще пиша направо без много лирични отклонения...
С приятелката ми сме заедно почти две години.
Още от самото начало нещата между майка ми и гаджето ми не се получиха много добре.
От началото на нашата връзка досега виждам доста подобрение между двете женски.
Та... в момента съм извън България без приятелката ми. Раздялата е около две седмици.
Проблемът идва от това, че след като се върна от чужбина веднага заминавам за три дни в Гърция с нашите.
Мъчно ми е за гаджето, защото реално няма да сме заедно три седмици.
Вчера ми дойде идеята, че мога да попитам нашите приятелката ми да дойде с нас...
Казах идеята на приятелката ми, но ми се стори, че не беше много въодушевена (разбирам защо), вероятно и при майка ми ще бъде същото...
Но според мен това ще бъде една добра възможност нещата да се наредят...или да се сринат още повече.
Вие какво смятате?
Да питам ли нашите или да оставя нещата така?
Ще съм ви много благодарен, ако можете да дадете някакъв съвет или да споделите ако сте имали подобна ситуация.
Благодаря предварително!
Ще пиша направо без много лирични отклонения...
С приятелката ми сме заедно почти две години.
Още от самото начало нещата между майка ми и гаджето ми не се получиха много добре.
От началото на нашата връзка досега виждам доста подобрение между двете женски.
Та... в момента съм извън България без приятелката ми. Раздялата е около две седмици.
Проблемът идва от това, че след като се върна от чужбина веднага заминавам за три дни в Гърция с нашите.
Мъчно ми е за гаджето, защото реално няма да сме заедно три седмици.
Вчера ми дойде идеята, че мога да попитам нашите приятелката ми да дойде с нас...
Казах идеята на приятелката ми, но ми се стори, че не беше много въодушевена (разбирам защо), вероятно и при майка ми ще бъде същото...
Но според мен това ще бъде една добра възможност нещата да се наредят...или да се сринат още повече.
Вие какво смятате?
Да питам ли нашите или да оставя нещата така?
Ще съм ви много благодарен, ако можете да дадете някакъв съвет или да споделите ако сте имали подобна ситуация.
Благодаря предварително!