View Full Version : Какво предпочитат момчетата ..?
Какво бихте избрали ..Момиче кое е много хубаво но със ужасен характер ..или момиче което
не е чак толкова хубава ..но със уникален характер ..:)
nymphadora
08-18-2012, 21:20
Това са някакви смахнати крайности,не бих избрала нито едно от двете,нищо,че съм момиче.
Знам,че очакваш да кажат второто,но няма шанс-все пак трябва и да има някакво физическо привличане
Тази дето може да си оближе топките и да си бръкне в носа с опашката си...
Тая с по-големият мустак.
PyCoKoCkA93
08-18-2012, 23:01
Зависи какво търсят.
Ако искат само секс ще вземат по-готината,по-голямата мръсница.
Ако искат връзка,ще търсят и други неща,част от които биха могли да компенсират някой и друг недостатък във външния и вид. ;)
ShtrudeL
08-18-2012, 23:07
Какво бихте избрали ..Момиче кое е много хубаво но със ужасен характер ..или момиче което
не е чак толкова хубава ..но със уникален характер ..:)
Възможностите във въпроса ти са тъпи.
Много хубавото момиче с ужасен характер (тук може да се разбират сууууупер много неща), се ползва за чукане.
Момичето, което не е чак толкова хубаво (кажи си го 'грозно'), но с уникален (брей!) характер (същите скоби като горните), се 'ползва' за приятел.
Е какви са тия глупости.
Ще избера хубаво момиче, с характер който ми допада, а ако и тя ме хареса ще станат нещата.
SisiStrange
08-19-2012, 06:15
Мда, сякаш светът се дели точно на такива крайности. Друг път.
Всеки на света ще предпочете хубавко момиче с хубав характер за връзка. А двете, които си изброила са тооолкова рядък случай, че дори не се сещам за примери в момента.
Amore-Mio*
08-19-2012, 06:17
Предполага се, че момчетата ще потърсят нещо по средата. Иначе ако бях момче и поставена пред този избор: хубава и с хубав характер, има ги такива. Но в случая щях да избера: не толкова хубава, но с добър характер.