Влез

View Full Version : Първа целувка... :)

Ludiq97
08-19-2012, 16:15
Добър ден на всички!
Аз харесвам едно момиче и в следващите дни мисля да я попитам за целувка или изведнъж в един момент да я целуна, но това ще ми е за първи път :)
Въпроса ми е че какво трябва да направя че устата ми / дъха ми да не мирише :/ И предложения как да я целуна, мисля да я целуна в парка когато сестрите ни си играят и да няма никой наоколо :D .
Ние се познаваме от бая време и често се срещаме в парка когато аз и тя си доведем сестричките да играят на парка :D .
И с течението на времето аз забелязах че тя ме гледа право в очите и понякога в устните и си мълчи усмихнато, мисля че и тя има някакви чувства към мен :) Предложения ?

SisiStrange
08-19-2012, 16:22
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/502466-Как-да-се-целуваме

Виж това. :)

scandalousLady
08-19-2012, 18:59
Като видиш, че те гледа така - действай.

Furious?
08-19-2012, 19:02
ще ти обясня като на малко братче : започни да и говориш все по-тихо и по-тихо , все едно шептиш. наведи се към нея,хващайки главата от 2те и страни * да не може да мърда , као иска да се съпритивлява * и я целуни с език толкова мокро , че тя да се подмокри

Ludiq97
08-19-2012, 19:11
ще ти обясня като на малко братче : започни да и говориш все по-тихо и по-тихо , все едно шептиш. наведи се към нея,хващайки главата от 2те и страни * да не може да мърда , као иска да се съпритивлява * и я целуни с език толкова мокро , че тя да се подмокри

Мерси ще го пробвам утре!

Furious?
08-19-2012, 19:17
не го пробвай , а го направи ! похвали се кво е станало

smil4eto
08-19-2012, 19:24
:D :D тва не ми прилича на съвет,а на ебавка. Недей да я стискаш за главата така,че да не може да диша и недей да я давиш в лиги по-добре. :D

Eskapel4o
08-19-2012, 19:31
Добър ден на всички!
Аз харесвам едно момиче и в следващите дни мисля да я попитам за целувка или изведнъж в един момент да я целуна, но това ще ми е за първи път :)
Въпроса ми е че какво трябва да направя че устата ми / дъха ми да не мирише :/ И предложения как да я целуна, мисля да я целуна в парка когато сестрите ни си играят и да няма никой наоколо :D .
Ние се познаваме от бая време и често се срещаме в парка когато аз и тя си доведем сестричките да играят на парка :D .
И с течението на времето аз забелязах че тя ме гледа право в очите и понякога в устните и си мълчи усмихнато, мисля че и тя има някакви чувства към мен :) Предложения ?

Въпроса ми е че какво трябва да направя че устата ми / дъха ми да не мирише :/ И предложения как да я целуна

1 во за тва дъхът ти да не вони на умрели катерички има дъфки орбит :Д
2 ро не я питай да те целуна ли просто го направи след това можеш да я попиташ дали всико е наред (ако искаш) :)

ronaldinio337
08-19-2012, 19:34
Аз като ходя при моята взимам да орбит ама тия лиутите сините и като я целуна или като ям лиут чипс и :* и напралл :Д:Д :)

Eskapel4o
08-19-2012, 19:43
Аз като ходя при моята взимам да орбит ама тия лиутите сините и като я целуна или като ям лиут чипс и :* и напралл :Д:Д :)

дъвките са много полезни но задължително трябва да са нещо от сорта на тъмносините

notlike
08-19-2012, 21:22
И зелените ментови дъвки вършат работа. Абе, като цяло всички вършат работа, стига да не са детски или дъвки турбо, от които устата ти мирише после на смола и ръждясала стомана, хаха.

Amore-Mio*
08-20-2012, 04:24
Познавате се от доста време и не сте си говорили до сега, така ли да го разбирам? Ако е така, първо завържи някакъв контакт, не веднага да й напъхаш език. Виж как ще се развият нещата и в правилния момент - действай.

hey.mistery
08-23-2012, 14:43
Ако си сигурен, че и тп изпитва същите чувства към теб тогава се опитай и наистина ще е по-добре, ако сте сами, имам в предвид пред сестрите ви ? Хайде не :D Определено дъхът ти трябва да не мирише лошо, пък и предполагам си миеш зъбите редовно? Трябва да улучиш подходщищ момент и тогава да я целунеш и като за първа целувка както каза аморе мио недей да си пъхаш веднага езика в устата ѝ, всичко постепенно ..първо я целуни обикновено и виж как еще реагира.. а за целуването език за по-натам няма да се притесняваш! Никой не може да ти каже как се прави, всичко ще си дойде от самосебе си. Късмет.