View Full Version : Струва ли си ...
Добър вечер на всички.Искам да ви попитам струва ли си да напишеш смс за лека нощ на човека с който си бил 4 месеца и си се разделил вчера...с предтекст ,че за нея е по добре така .. влюбени,но разделени.. и да подчертая ,че от както се разделихме до сега не сме си казали нито по една дума никъде ..аз съм на 18 , тя 23.
П.П Мисълта ми е за смс-а , да и покажа ,че мисля за нея..
black pearl
08-19-2012, 18:46
Абе човек , кат сте влюбени ,защо сте разделени!? Ся ще ми кажеш , щот било по добре за нея ! Как ще е по - добре при положение ,че е разделена с човека към когото има чувства ??? ...
scandalousLady
08-19-2012, 18:47
Не виждам нищо лошо да и напишеш един смс за лека нощ, но не с обяснения в любов.
scandalousLady
08-19-2012, 18:47
И наистина защо сте разделени щом сте влюбени ?!
Малко си закъснял с жестовете на внимание, не мислиш ли?
SisiStrange
08-19-2012, 18:48
Не я разбъзиквай, ако не искаш да си с нея, а тя иска. Ако имаш желание да се съберете пак, давай. Иначе е тъпо, според мен.
Всичко е заради нейния инат и нейната гордост .. на сила хубост не става ..
мерси на всички , ще и напиша да , защото искам да съм с нея ..
black pearl
08-19-2012, 19:38
Ок , напиши и , ама като и двамата имате чувства защо се разделихте !? И какво ще и напишеш ? :DМалко подробности ама като искаш помощ .. ;PP
..аз съм на 18 , тя 23.
Забил си кака?
Геееепи,Брат 8)
strawberry88
08-19-2012, 20:02
Пиши и,щом имаш чувства към нея.
Amore-Mio*
08-20-2012, 04:31
Пиши й, нищо не губиш.
anonymous708973
08-20-2012, 06:24
Наистина ли е по-добре за нея (звучи като за латиноамерикански сериал) или си си го измислил?
Не я търси. Остави я да продължи напред без да я тормозиш. Егоистично е.
Не й давай надежди с смс-и
И това,което ни написа като причини за раздялата ви,е много тъпо.Проблема със сигурност е някъде другаде,просто ти не го осъзнаваш (или егото ти е прекалено голямо,за да го разбереш) или си го измисляш,за да се отървеш от нея.И да,звучи като извадка от сериал....
bllackbarbie
08-20-2012, 07:44
Пиши и смс все пак сте ходили 4 месеца а пък и един смс-не вреди на никой .
Anichkaxxwee
08-20-2012, 15:24
Като не ти харесва характера й, недей да се занимаваш
Не й пиши, нека да продъжите и 2мата напред
Искам да ви попитам струва ли си да напишеш смс за лека нощ на човека с който си бил 4 месеца и си се разделил вчера
НЕ. :)
Къде виждаш смисъла?
Разделили сте се ,но явно ти не си осъзнал какво си загубил,ако това е причината за раздялата ви!?Не човъркай в прясна рана :)
BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 09:03
Малко си позакъснял със СМСите, наистина.
Ако не сте се разделили по някаква причина тип "по-добре е за нея", "има и по-добри от мен", "аз не те заслужавам" и т.н., и ти наистина искаш да си с нея, й пиши, но без романи. :)
ShtrudeL
08-21-2012, 10:05
лол адски тъпо е да чуя "струва ли си" в раздел 'любов'.