View Full Version : Дали съм била просто поредната бройка ?
Aanonim4eto0o
08-20-2012, 12:34
В началото на лятото се сприятелих с една компания,които са малко по-големи от мен.С едно от момчетата започнахме да се зарибяваме и на всички им стана ясно,че има нещо между нас .. започнахме да се виждаме тайно,а пред компанията се държахме просто като приятели,но след време започнахме да се държим като двойка и пред тях.Така де,всичко си беше ОК.. целувки,прегръдки..закачки! Е,да но преди около 15 дена,а може и повече вече не ги броя той просто спря да ми говори..Ей така от нищото започна да ме подминава като непозната.Първите дни ми казваше,че "не е на кеф".. а после изобщо спря да ми говори и като го попитам какво му е отговорът е НИЩО!
Мой приятелки се опитваха да говорят с него,но без успех.Много хора ми казваха,че явно си е намерил друга и затова ме е заебал ако мога да кажа така или че някой му е напълнил главата с простотии на,които той вярва.И съветите,които получих бяха да спра да го питам и да бягам след него,че той след време щял да осъзнае грешката си.
Затова реших да искам съвет и от вас! И моля ако ще ме плюете,просто си задръжте коментарите :)
Аз съм на 14,а той на 17 ако е от значение :)
TrueStory
08-20-2012, 12:38
Най-вероятно просто си му омръзнала. Не се занимавай с него ако питаш мен, а пък и не е болка за умиране да нямаш гадже на 14. Гледай си училището и не се занимавай толкова с отракани батковци.
Amore-Mio*
08-20-2012, 13:07
Омръзнала си му, била си просто поредната, с която да си губи времето.
Послушай съветите на твои познати и приятели , и спри да се занимаваш с него. Прекъсни всякакви контакти и това е.
ScrewedUp
08-20-2012, 14:41
Остави го. Каквото и да е станало, щом не иска да общува с теб, значи има причина.
Не се занимавай!
Според мен ,просто си е намерил някоя друга или просто си му втръснала.Спри да му ходиш подир гъза,имай достойнство.
lamer4e7o
08-20-2012, 14:58
„започнахме да се зарибяваме“ — стига с т’ва зарибяване, да не сте риби…
Иначе го остави и не се занимавай с него повече. И аз съм имал такива случаи, но колкото и да го търсиш, щом той няма желание да те види, няма да го намериш.
П.С.: В моя случай не бях като непознат точно, но работата и при мен бе почти еднаква.
kalpazanka
08-20-2012, 15:08
Ориентирал се е към кака вероятно.
xXxPETYAxXx
08-20-2012, 16:47
Ама така го казвате това "вероятно си му омръзнала", сякаш това е нещо нормално за връзка с продължителност 2-3 месеца...
Не знам дали си е намерил друга или не, или дали за него си била просто поредната малка свалка, но явно НЕ проявява желание да е с теб! Не ти трябва да знаеш причината, а да го забравиш и да продължиш напред!
TheBobqk
08-20-2012, 23:03
Летни свалки. Не го мисли. Послушай приятелите си и се усмихвай. Не бива да търчиш след задника му, вдигаш му самочувствието.
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:11
Малка си за него на години,а на акъл явно сте си лика-прилика(това е обида към него,не към теб).И "няма да си разбере грешката",защото чисто и просто не е допускал такава.Колкото и да не ти се иска,не си единствената и неповторимата за него,че да очакваш такива сърцераздирателни драми като по филмите от него.Да,била си поредната бройка,с която си е запълвал и без това лишения от смисъл живот.И дори няма смелостта да ти го каже.Такъв мухльо ли искаш за себе си?
Anichkaxxwee
08-20-2012, 23:11
Остави го
Просто си му била поредната бройка
Искал е да се позабавлява малко - лято е
BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 09:11
Я да върви да рони мамули в Алжир.
След мъж и след влак не се тича, защото след 5 минути идва следващия.
Направил се е на готин батко, давай напред , главата горе, щом не ти говори, а не ти казва и защо.. Няма смисъл.
Знам,че сигурно не ти е толкова лесно "да го оставиш и да си гледаш училището" както казват,защото предполагам си имала някакви чувства към него,но понякога се получава така и аз съм изпадала в подобни ситуации и повярвай ми,ще ти бъде най-лесно още от сега да се опиташ да го забравиш.Излизай с приятелки,забавлявай се и стой надалеч от него,за да не му мислиш много... скоро ще дойде поредната любов за теб и дори няма да се сетиш отново за него :) успех ^^
scandalousLady
08-21-2012, 13:13
Не се занимавай!
Спри да му ходиш подир гъза,имай достойнство.
Съгласна съм!!