PDA

View Full Version : Зацапване.

cveteto96
08-20-2012, 17:43
Здравейте!

Изключително ми е притеснено и не знам откъде да започна.

Та, на 25 юли правих секс без презерватив. Цикълът ми е около 28 - 30 дни, най - често 30.
Имах цикъл на 13 август, който продължи до вчера, 19 август. Днес правих секс с презерватив с приятеля ми, като в началото имаше болка. След секса се измих и се обух, и след кратко време забелязах, че има бледо - кафеникаво течение. Което е малко, но ми е чудно защо?

Забелязах, че около срамните ми устни, е зачервено. По време на цикъла имах болки при уриниране.
Въпросът ми е, възможно ли е да е цветна бременност или зацапването е от цикъла.

PS: Спазвам добра лична хигиена. Преди 3 дена някъде използвах обикновен сапун за интимните части, при условие, че досега бях с интимни гелове и сапуни, та възможно ли е да е от това?

PS 2: Не ме нападайте.
Имам сексуална култура, но определено такова нещо за пръв път ми се случи. Пуснах темата, за да видя мнения. Мисля да направя тест за бременност, та теста за бременност отчита ли и цветна бременност?

PS: Сексът беше леко по - груб.

Oy7ofCon7roL
08-20-2012, 17:51
Не, че съм кой знае колко запознат ама доколкото знам, ден след като ти е свършил цикъла ако правиш секс има вероттност както се вика пак да ти текне, имал съм такива случаи с моя бивша приятелка

sweetycherry33
08-20-2012, 18:09
Зачервяването може да е от обикновения сапун.Все пак е редно да се миеш с интимни, пък и така си привикнала, така си свикнала......

Amore-Mio*
08-20-2012, 18:13
Съгласна съм с по-горните мнения.
Няма да се преповтарям.

Иначе доколкото знам, тестовете отчитат и цветна бременност, на в случая се съмнявам да е това. Оскъдна ли беше менструацията? Промяна в цвета на кръвта имаше ли?

Също така, може от по - грубия секс, също да се появи това зацапване. Аз съм имала такова при по - груб секс. Изчакай определено време, ако искаш и ако всичките тия неща продължават - вземи си тест и посети гинеколог. И също така продължи с интимните гелове, сапуни и подобни.

Me4encety
08-20-2012, 18:26
Имаш сексуална култура ? Нима ? Не си бременна.На колко си ?

xXxPETYAxXx
08-20-2012, 18:35
Не е цветна бременност, но защо по дяволите всички като имате някакъв подобен проблем само от това се страхувате? А може да е инфекция, може и да е признак за някоя болест?! За това сякаш не ви идва на ум.
Иди на лекар: болки при уриниране, кафеникаво течение, зачервяване...
ОК - зачервяването да е от сапуна, течението-защото съвсем скоро ти е свършило и се "доизчистваш", ама тези болки при уриниране според мен трябва повечко да те тревожат.

Ааа и при по-грубия секс не е нормално да имате зацапване!

6alqlqlqlqlqlq
08-20-2012, 18:38
Щом си имала болки при уриниране, може да имаш цистит и кръвта да е оттам. Ако продължиш да усещаш парене при уриниране и има кръв, отиди на лекар

PyCoKoCkA93
08-20-2012, 19:24
Ако беше в т.нар цветна бременност,цикълът ти щеше да е по-кратък и с много по-слабо течение от обикновено.Зачервяването може да е оъ по-грубия секс,а не изключвай и възможността за сапуна-все пак толкова време тялото ти е привикнало на едно ph и смяната си оказва влиянието.А относно това с уринирането е добре да идеш на лекар за една консултация,за да не прерасне в нещо по-сериозно.И въпреки всичко написано,направи си един тест за бременност,ей така за собствено спокойствие,което да потвърди думите ни.Успех :)

BornToRaiseTheHell
08-20-2012, 21:36
Едва ли си бременна, но приятелки са ми споделяли,че след по-груб секс, се получава нещо като течение, и те не били сигурни дали е точно цикъл или не.
Не мога да кажа, че е нормално или нещо такова, но не се случва само при теб... Ако после цикълът ти се измести или закъснява, отиди на гинеколог, да се разбере дали има нещо , за коетода се притесняваш и по никакъв повод вече не използвай обикновен сапун за интимните си части.

TheBobqk
08-21-2012, 09:49
Здравейте!

PS: Спазвам добра лична хигиена. Преди 3 дена някъде използвах обикновен сапун за интимните части, при условие, че досега бях с интимни гелове и сапуни, та възможно ли е да е от това?

PS: Сексът беше леко по - груб.

Според мен зачервяването е от сапуна. Щом използваш интимен гел си използвай само него. Ph-то му е съобразено с това отдолу, не изсушава кожата. Също така може да си се протрила. При мен също се е случвало да се зачервя. И не мисля, че си бременна.