View Full Version : Какво мислите за предишния според коментарите му в раздела?
DisappointedDreamer
08-22-2012, 21:38
Абе т'ва са всъщност май стари твои мнения.
Не знам.. някак просто си един такъв човек, дето сякаш не обича да се споделя и да допуска хората до себе си. Аз предполагам че след много сериозен кастинг допускаш приятели, камо ли интимни партньори.
Земните знаци са такива - трудно допускат хора до себе си, не се доверят на никого, самостоятелни и независими са.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 21:38
Земен човек,добродушен.Невинаги мненията ни съвпадат,но има над какво да се замислиш като четеш мненията и. :) За jghgh
Incadeptus
08-22-2012, 21:41
Какво имате предвид зрял?
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 21:42
А за Виоленца бих казала,че под "студената" обвивка,която изтъкнахте се крие една нежна и сравнително лесно ранима душа.Според мен е човек,който има нужда от любов,но не се и самозабравя в нея-всичко е с трезва преценка.И много от мненията и съвпадат с моето,човек би имал за какво да си говори с нея.
Но, Дриймър, именно ниското самочувствие предизвиква агресия. Или обратното де, свиване и неизказване на мнението. Аз го правя, Пантерата ме беше упрекнала.
Аз предполагам що се държиш така, и аз съм го правила. В един друг форум всичките ми мнения бяха само някви заяжданици, които минаваха за "казване каквото мисля", просто щото съм интелигентен човек, наУи, ама си бяха чиста демагогия да правя хората на 2ст. Всички в тоя форум (пак беше тинейджърски) се страхуваха все едно от мен. Но страх да не те порежат е различно от респект.
И тва сам да си вдигаш по някакъв (ако щеш несъзнаван) начин акциите също е заложено на хората с ниско самочувствие, един вид да си покачат оценката. Както и да отрекат другите, че нямат нужда от тяхното мнение и че другите са им под нивото. Тва тооолкова много пъти съм го правила, но после взех че се разкаях и си промених поведението. Имам предвид, доста комплексарски и хейтърски съм се държала и понякога правя паралел с твоето поведение във форума, вместо да го осъждам. Мисля, че е нормално.
Друг интересен факт е, че често хората с ниско самочувствие развиват нарцисизъм. Но сега няма да се отплесвам.
Ти не си лошо дете. Добра си, но според мен си страдала много и си решила да отебеш хорското мнение и като цяло хората и да ги правиш на 2ст.
Извинявам се, ако това беше нахално и ти навлезе в личното пространство или не отговаря на истината.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 21:44
Какво имате предвид зрял?
Натрупал достатъчно личен и наблюдателен опит,че да взема адекватни решения в трудни ситуации.Човек,който гледа реално на нещата и може да ги анализира адекватно и да помогне,както на себе си,така и на другите.
Incadeptus
08-22-2012, 21:45
мхм,благодаря за отговора.
Русокоска - Ами какво да кажа, прави сравнително добро впечатление. Опитва се да съживи умираща връзка, изглежда има някакъв хъс да постигне нещо, но като цяло не вярва че може да се постигне с учене и развитие в тази област. Мммм, може би има завишено мнение за себе си. Това е което ми хрумва в момента.
Дриймъра, аз съм и казал какво мисля, но голяма част от нещата се покриват с коментарите постнати преди това. Като цяло има още да и се оформя харектера и вижданията.
Виоленца - Има високо мнение за себе си, има някаква нишка гордост може би от това че не е в България.
Щрудела - Хммм, още не съм я дефинирал, като цяло има нещо интересно там и вероятно не е съвсем същата на живо, каквато тук. На моменти си мисля че пише малко момиче ;)
Мале докато напиша 10 реда и писаха още 4-ма, трудна ще е тая тема да се проследи :D
Зодиите обясняват грешките ви, желанията ви, качествата ви, живота ви. Вие ги следвате. Кой живее все пак - вие или зодията ви? Изборът пак ли се осланя на зодиите? Това не означава ли, че това не е свободен избор? Тогава не се ли чувствате контролирани от зодията? И защо вярвате в нещо, което отнема/ограничава свободния избор? Обяснете.
Дриймърката като цяло ме дразни. Ама това си е доста добре - потребителите, чиито мнения предизвикват реакция у мен, се броят на пръстите на едната ми ръка. Та, мацката ми се струва умна, упорита, самостоятелна, напориста и пасивно-агресивна. Но мисленето и е доста незряло. Вдига прекалено шум за нищо. Има потенциал, но трябва да разбере, че нейното мнение не е единствено.
jghgh и ShtrudeL са интересни. Засега обаче нито един техен пост не е предизвикал размисъл у мен. Може би защото не се вълнувам от философски разсъждения и сладникави романи. Ама то това е от зодията.
PyCoKoCkA93 ме разсмя с детските си гневни тиради срещу несправедливостта в БГ. Да, трудно е да си намериш работа, ама като пишеш по форумите едва ли се повишават шансовете ти. После прочетох и други нейни мнения и интересът ми изчезна. Просто от 5 изречения, едно е смислено, другите са локуми. Но разсъждава, което е хубаво, просто трябва да поработи върху начина на изразяване.
Бах, много съм критична. Не ми обръщайте внимание (и без това не съм от редовните).
Ти си яка. Всъщност, и Виоленцата е яка.
Тези, които ме кефят във форума, 'щото ги намирам за много адекватни, това си ти (екстази), джипсито, thebeliever, nambypamby. Харесват ми повечето от постовете им <3
И Блаб ме кефи, нищо че на моменти нещата които казва ме удрят като с някакъв мокър парцал през сурата. Но ми харесва, да, ценен човечец.
И това не е мазня и лигави локуми. Просто от дълго време точно постовете на гореизброените са ми харесвали.
chushkopek
08-22-2012, 21:52
Ама то това е от зодията.
Ок, без емоции, защото като цяло не съм им фен, но може ли НЯКОЙ да ми обясни какъв толкова хубав душевен оргазъм изпитвате от това да си обяснявате какво ли не с тия зодии?
Violenza
08-22-2012, 21:57
jghgh и Русокоска
И двете сте прави. Голям проблем ми е това недоверие към хората, винаги съм настоявала, че мога да съм си и сама. Тази борба за независимост винаги много ми е пречила, особено с партньорите ми. Обаче винаги когато остана сама, си мечтая да намеря човек, който да ме обича безрезервно, както и аз него.
draid, ако се абстрахираш от темите, в които сме спорили, едва ли би ме описал така. :) Но както и да е. Аз доста си промених мнението за теб, в положителна насока, след някои твои изказвания.
Пиша след чушкопека. Надраснал си е годинките и искрено ме разсмя с аватара и ника си първият път като го видях.
едит: Темата заприлича на "искрено и лично" , ама ми харесва :D
chushkopek
08-22-2012, 22:03
jghgh и Русокоска
И двете сте прави. Голям проблем ми е това недоверие към хората, винаги съм настоявала, че мога да съм си и сама. Тази борба за независимост винаги много ми е пречила, особено с партньорите ми. Обаче винаги когато остана сама, си мечтая да намеря човек, който да ме обича безрезервно, както и аз него.
draid, ако се абстрахираш от темите, в които сме спорили, едва ли би ме описал така. :) Но както и да е. Аз доста си промених мнението за теб, в положителна насока, след някои твои изказвания.
Пиша след чушкопека. Надраснал си е годинките и искрено ме разсмя с аватара и ника си първият път като го видях.
едит: Темата заприлича на "искрено и лично" , ама ми харесва :D
Апф, да ти кажа само, че недоверието към хората е нещо което много ще ти помогне в живота....въпроса е да знаеш на кого да се довериш и колко.
Аватара е следствие от ника, а ника е следствие от ника на приятелката ми.
Incadeptus
08-22-2012, 22:04
Draid изключително много харесвам мненията ти.Умен,точен,коментарите му винаги са на място.Справедлив,дава съвети,в които трябва да се вслушаш.Името,профилната картинка ;д Изобщо ти си ми в топ потребителите,както и Виоленза.x7azzy също ми е в топа.Май и русокоска се присъединява към топа ;д jghgh много ме кефи с мненията си и начина си на изразяване.Чушкопек много често сме на различни мнения,но не мога да отрека,че в много постове,които съм чел си прав.И уважавам мнението ти. :)
Ок, без емоции, защото като цяло не съм им фен, но може ли НЯКОЙ да ми обясни какъв толкова хубав душевен оргазъм изпитвате от това да си обяснявате какво ли не с тия зодии?
Не си дорасъл да схващаш сарказма ми.
И аз много се дразня като се заговори за зодии. Затова се опитах тънкажно да намекна, че става смешно да се споменават зодиите през изречение. Ама...
И все пак ми е интересно дали някой ще познае коя зодия съм. ^.^
Шегувам се.
chushkopek, нищо не мога да кажа за теб.
Мога да кажа, че изпитвам душевни оргазми от доста неща, но не и от астрология.
Incadeptus е ХП фен. Друго не знам за пича.
Хмм, аз не гледам на споровете като нещо лошо, особено когато са градивни. За съжаление не мога да следя много форума и хората в него и мога да дам мнения, само за тези от тях с които сме се засичали по един или друг начин.
Недоверието е хубаво нещо, защото не позволяваш да те нараняват/изненадват и ред подобни. Разбира се, има си и лоши страни когато се прекалява. До това колко може да си сама - не мисля, че човек е твар която е създадена да бъде асоциална.
Incadeptus - за съжаление, нямам впечатление от теб, може би просто не сме се засекли в някоя тема :/
Incadeptus
08-22-2012, 22:08
Еми няма какво да знаеш,то аз съм "известен" с любовта си към фентъзи жанра и ХП :D
chushkopek
08-22-2012, 22:11
Не си дорасъл да схващаш сарказма ми.
Отново нещо което ми казват за пръв път, ще направя всичко по силите си да те обедя в обратното.
Кефиш поне по това което виждам в тази тема има доста сиво вещество, в други теми нямам наблюдения.
@екстази: Шах.
П.С
Дрейд, като цяло ми харесваш, малко ми напомняш на Ирти на моменти, за много неща не съм съгласен с теб, но си интересен човек.
ShtrudeL
08-22-2012, 22:16
То т'ва противоположностите се привличат е най-голямото клише евър и въобще не е вярно.
Въпреки че както каза Щрудел, раците се кефим на клишета и на традиционното. За Бога, наистина е така. Като се замисля, аз не мога да бъда нестандартна, различна и т.н. Сми, приемам се за различна по някакъв друг параграф от останалите, но определено съм една скучна традиционалистка, моралистка и т.н. В мен няма "шарено", "необикновено" и т.н. Но, както се казва, ordinary is precious :Д /един индиец в омеглето ми го каза, мхахаха/
А ти, Дриймър, много острееш, да, с тези мнения. И това "директна съм", "нахъсана съм" не минава, а по-скоро е демагогия, за да се прикрие желанието да порязваш околните и някак да им внушаваш, че са тъпи и от нищо не разбират. Сигурно звучи все едно се заяждам, но просто така виждам нещата. Не искам т'ва да те обижда - в крайна сметка мразя конфликтите, ама така или иначе ти не се докосваш от форумните мнения.
Виоленца е няк'ва студена, козирог беше май? Ддз, хладна девойка, аз с това я свързвам. Реалистична, цинична и някак дистанцирана, на някакъв си свой връх.
Не че тези девойки са преди мен, ама ми се коментираше просто.
пп. Ааа, за Русокоска нещо. Не съм й чела темата за заплатата и т.н., но това не ме учудва. Раците имат склонност да са свръхамбициозни, нахъсани, и много да се палят по някви теми какви важни кадри са, колко потенциал имат и как заслужават супер много.
meh
колко съм съгласна тук. :>
И за това с противоположностите също.
А теб те харесвам, понякога те свързвам с мама, защото както казах и тя е рак. :3
chushkopek, не се престаравай. Трудна съм за Убеждаване.
Иначе, да, много обичам да играя шах.
Почти колкото белот.
chushkopek
08-22-2012, 22:17
chushkopek, не се престаравай. Трудна съм за Убеждаване.
Иначе, да, много обичам да играя шах.
Мат.
Харесваш ми все повече и повече с всяко следващо мнение, както казах и за някой друг, прибързваш.
Щтрудела ако не се лигави ми харесва доста как мисли, но ИРЛ, например едвали бих общувал успешно с нея без да и се озъбя за лигнята.
Incadeptus
08-22-2012, 22:18
То и аз обичам,но важното е кой матира.
Вие по-горе ако продължавате и двамата ще изпаднете в цайтнот. Предлагам Ви да решите спора с една партия ;)
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 22:22
Русокоска - Ами какво да кажа, прави сравнително добро впечатление. Опитва се да съживи умираща връзка,
изглежда има някакъв хъс да постигне нещо, но като цяло не вярва че може да се постигне с учене и развитие в тази област.
Мммм, може би има завишено мнение за себе си. Това е което ми хрумва в момента.
Това с умиращата връзка далеч не е така.Имах възможността да бъда изслушана и да проведем не един или два зрели и задълбочени разговора,с които взаимно си изяхнихме доста неща.Няма да навлизам в подрибности,за да не отегчавам,но ще кажа с две думи,че има още много потенциал в отношенията ни и тяхното развитие.
Поправка:За съжаление,В БГ това,което искаш да постигнеш не става САМО с учене,искат се и ред други качества наред с връзки за по-високите летви,към които повечето се стремим.Не си ме разбрал явно.
Никога не съм надценявала себе си.Когато някой ме превъзхожда,не мога на кажа на бялото черно,даже се радвам,че има и други хора с амбиции и хъс.И това ме мотовира и аз да продължавам да се усъвършенствам.Но когато имам насреща си човек,който не пращи от интелигентност,не оставам безразлична и не се подценявам.
За екстази нямам особени наблюдения,но виждам,че много си пасва с някои от потребителите.Явно има защо.От малкото постове,които съм и засичала,смея да твърдя,че има интелект,но на моменти малко се надценява.Казвам го без лоши чувства. :)
ShtrudeL
08-22-2012, 22:24
Щтрудела ако не се лигави ми харесва доста как мисли, но ИРЛ, например едвали бих общувал успешно с нея без да и се озъбя за лигнята.
абеее шш къде виждате всички да се лигавя? Аз съм толко' сериозна дори в повечето теми. -.-
Преинсталирайте си системите. -.-
П.П. Не го казвам специално и само на теб. Нищо лично.
chushkopek
08-22-2012, 22:25
Вие по-горе ако продължавате и двамата ще изпаднете в цайтнот. Предлагам Ви да решите спора с една партия ;)
Аз спор не виждам, просто реших да отвърна със сарказъм, който тя да не разбере.
@Инкадептус, причината поради която толкова ти се зъбя, е че грам не мислиш преди да пишеш някъде, а имаш потенциал, което мен лично успява да ме подразни.
Incadeptus
08-22-2012, 22:25
(y)
Incadeptus
08-22-2012, 22:27
Аз спор не виждам, просто реших да отвърна със сарказъм, който тя да не разбере.
@Инкадептус, причината поради която толкова ти се зъбя, е че грам не мислиш преди да пишеш някъде, а имаш потенциал, което мен лично успява да ме подразни.
Е признавам,че понякога не мисля наистина,преди да пиша,но...Радвам се,че мислиш,че имам потенциал.И ще се постарая повече да не те дразня :)
Violenza
08-22-2012, 22:28
не мисля, че човек е твар която е създадена да бъде асоциална.
Съгласна съм напълно. В случая говорех за партньор обаче, а не сама като цяло. :)
Колкото за извън България-та, това ми е голямо бреме, нищо друго.
След draid пиша, ако пак не са ме изпреварили... Дори би ми било интересно да общувам с теб.
едит: а бе много сте бързи :D
Incadeptus
08-22-2012, 22:30
абеее шш къде виждате всички да се лигавя? Аз съм толко' сериозна дори в повечето теми. -.-
Споко,аз не те мисля за лигава. :D
'Радвам се,че мислиш,че имам потенциал.' С радване няма да ти се получи.
Съгласна съм напълно. В случая говорех за партньор обаче, а не сама като цяло. :)
Колкото за България-та, това ми е голямо бреме, нищо друго.
След draid пиша, ако пак не са ме изпреварили... Дори би ми било интересно да общувам с теб.
едит: а бе много сте бързи :D
Трудна е за проследяване темата с тези бързи отговори :D Иначе, да дори не е създаден да е асоциален относно партньор до себе си. Това определено натежава с напредване на възрастта, а вероятно няма да искаш да разбереш тогава, че не си била права. Да речем че "семейството" е за старини, отделно винаги е хубаво да имаш още една независима опора до себе си.
Относно общуването, хубаво нещо е няма лошо. Щом имаш желание. Човек винаги може да се обогати допълнително:)
Едит: За поста преди мен, можем да заключим, че е приятелката на чушкопека. Друго за сега не знам.
Едит 2:
Мммм да речем, че се усеща когато си в лигаво/разнежено състояние по коментарите ти :)
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 22:34
Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.На което аз лично много се радвам,защото е нещо по-различно и свежо и явно разкрива част от същността ти.И в думата лиготия не влагам отрицателния,а по-скоро положителния смисъл. :)
chushkopek
08-22-2012, 22:34
Сериозно? :D Във всяко 3-то твое мнение има умалителни или просто заменяш букви много често съвсем умишлено, от време на време на сериозен въпрос отговаряш с нещо което и на мен ми напомня на дагички и розови малоумщини.
@Виоленца, баси, пак ми се падна ти, какво да ти кажа повече, от някъде съм останал с впечатлението, че тайничко искаш хората да са равни, или не беше ти това.
@Русокоска, вероятно си права, но това е нещо което според мен не е на място в сериозен разговор.
@Дрейд, как се сети? Бтв прочетох ти доста от мненията, дам наистина много ми приличаш на Ирти на моменти, кефиш, но някои неща ги правиш малко сляпо сякаш.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 22:37
Чушкопек,Чушките дойдоха за теб! :D :D :D
ПС:Лика-прилика сте си по маниер на изказване,макар да съм видяла едва 2-3 поста на чушките. :)
draid прави впечатление на спокоен и уравновесен. Не говори прибързано и не се хвърля в безсмислени спорове. Радва, но понякога ми е безинтересен. Не мога да отрека, че е доста начетен и разумен (поне във форума изглежда така). Има вкус за книги.
PyCoKoCkA93, всеки има интелект.
И не мисля, че си пасвам с когото и да било от потребителите. Явно ти имаш повече наблюдения.
Но си права, че се надценявам. Така всеки ден надскачам очакванията си.
Incadeptus
08-22-2012, 22:39
'Радвам се,че мислиш,че имам потенциал.' С радване няма да ти се получи.
Т Знам.
ShtrudeL
08-22-2012, 22:42
Това,което се опитваш да им обясниш е,че "лиготията" е начинът ти да се изразиш сериозно.
илл не
*chushkopek, умалителните думиЧКИ не са признак на лиготия
Заменянето на буквички също. Някои думи ги изписвам нарочно на някакъв диалект. :о Тук мога да се съглася, че е лигаво, но е с цел осмиване, или нещо такова. По принцип не говоря на диалект.* Дори много често пиша 'тъй/туй', а ирл няма как да го чуеш това от мен.
На сериозните въпроси си отговарям сериозно... Ако са тъпи, то и отговора няма да е остър.
т'ваЙ
хаха ^
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 22:43
PyCoKoCkA93, всеки има интелект.
Но не всеки знае/иска как да го развие.За мен няма нищо интелигентно в човек,който се е забил на едно положение и цял живот се крепи на спомена за интелигентността си...
chushkopek
08-22-2012, 22:43
Но си права, че се надценявам. Така всеки ден надскачам очакванията си.
Хм? Тази теза не я бях чувал до сега от някого, това не е ли следствието от ПОДценяването? Или ти си на базата: "Смятам, че мога да скоча повече от 1:50, затова ще скоча 2 метра, провалям се и това ми действа като стимул другия път да успея." Кажи, че ми става интересно.
Anichkaxxwee
08-22-2012, 22:45
Дава добри съвети
Знае как да помогне (:
Но не всеки знае/иска как да го развие.За мен няма нищо интелигентно в човек,който се е забил на едно положение и цял живот се крепи на спомена за интелигентността си...
Включвам се за последно, само заради проклетата си памет. Не беше ли твоят приятел, без ясна цел за живота ? За когото твърдеше, че всъщност е интелигентен, което разбира се може да е така, но остава не развит интелект. Ако това е така, то определено правиш впечатление на човек, който има двойнствени стандарти, освен разбира се ако тайно не те дразни това в приятеля ти и даваш подобен пример от опит.
Incadeptus
08-22-2012, 22:52
Аничкаааааааа готина снимка на Ева Лунгория,една от любимите ми актриси и не мога да кажа нищо друго за теб освен това,че си активна,защото виждам,че имаш цели 12 489 мнения.
Хм? Тази теза не я бях чувал до сега от някого, това не е ли следствието от ПОДценяването? Или ти си на базата: "Смятам, че мога да скоча повече от 1:50, затова ще скоча 2 метра, провалям се и това ми действа като стимул другия път да успея." Кажи, че ми става интересно.
Ти май доста неща не си чувал.
Много мислиш. Или поне се опитваш. Ще те заболи глава.
Ето ми я "базата": надценявам се ---> мисля, че съм нещо повече от това, което съм (била); очакванията ми представляват целите, които съм си наложила; с действията си показвам (се опитвам да покажа), че целите ми не са горна граница ----> правя повече, отколкото съм очаквала ----> надхвърлям очакванията си. Повтарям цикъла.
Сега свържи стрелкичките. Не е толкова трудно.
PyCoKoCkA93, не ме разбра май. Намекнах, че не си се изразила правилно.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:01
Включвам се за последно, само заради проклетата си памет. Не беше ли твоят приятел, без ясна цел за живота ? За когото твърдеше, че всъщност е интелигентен, което разбира се може да е така, но остава не развит интелект. Ако това е така, то определено правиш впечатление на човек, който има двойнствени стандарти, освен разбира се ако тайно не те дразни това в приятеля ти и даваш подобен пример от опит.
Както казах по-горе,имах възможността да бъда чута и разбрах,че съм сгрешила относно това.С две думи-показва,че му пука по-малко,отколкото в действителност.
Казах какво е неразвит интелект за мен.Дори и не чак толкова,колкото на мен ми се иска,той се развива постоянно като се интересува от много неща.Това,ако не е някакъв вид развитие,не знам кое е. (Да,ако се разровиш в темата ще откриеш и други странни към момента твърдения,но оттогава нещата се промениха).
Не прилагам двойни стандарти.Това е едно от нещата,които не мога да понасям у хората.В известна степен говоря от опит,защото за някои неща си падам максималист.
Incadeptus
08-22-2012, 23:02
Ето ми я "базата": надценявам се ---> мисля, че съм нещо повече от това, което съм (била); очакванията ми представляват целите, които съм си наложила; с действията си показвам (се опитвам да покажа), че целите ми не са горна граница ----> правя повече, отколкото съм очаквала ----> надхвърлям очакванията си. Повтарям цикъла.
Защо ли тук долавям голяма доза самочувствие? Ти май доста неща не си чувал-аааа отговорих си на въпроса
chushkopek
08-22-2012, 23:08
PyCoKoCkA93, не ме разбра май. Намекнах, че не си се изразила правилно.
Ти наистина не ме разбра, има огромна дупка в начина ти на мислене бтв.....кофти ще е като разбереш какво точно имам предвид.
Не ти казвам, просто защото пак ще ме подцениш или просто няма да ме разбереш, и в 2-та случая не печеля нищо ако ти кажа.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:10
Ти наистина не ме разбра, има огромна дупка в начина ти на мислене бтв.....кофти ще е като разбереш какво точно имам предвид.
Не ти казвам, просто защото пак ще ме подцениш или просто няма да ме разбереш, и в 2-та случая не печеля нищо ако ти кажа.
Май дотук беше с "Фен съм ти" :D
Incadeptus
08-22-2012, 23:10
Нека се мисли за ариец щом иска.
chushkopek
08-22-2012, 23:15
Май дотук беше с "Фен съм ти" :D
Без грам сарказъм те питам как реши така? Нещо за мен което не съм споменал или показал все още е, че мненията ми рядко се променят, изпитвам отвъщение от грешките попринцип. Това, че не се разбираме, не значи, че мнението ми за нея не е хубаво или се е променило някак. Причината да не се разбираме с нея ми е ясно, а ако тя не я е разбрала това скоро ще се промени.
Incadeptus
08-22-2012, 23:17
Без грам сарказъм те питам как реши така? Нещо за мен което не съм споменал или показал все още е, че мненията ми рядко се променят, изпитвам отвъщение от грешките попринцип. Това, че не се разбираме, не значи, че мнението ми за нея не е хубаво или се е променило някак. Причината да не се разбираме с нея ми е ясно, а ако тя не я е разбрала това скоро ще се промени.
Защо мислиш,че ското ще се промени?
chushkopek
08-22-2012, 23:19
Защо мислиш,че ското ще се промени?
Защото екстазито е всичко, но не и глупава, а причината да не се разбираме с нея е доста елементарна.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:25
а причината да не се разбираме с нея е доста елементарна.
Да,приличате си. :D
^Преди малко каза че и ние си приличаме ?!?
WesSneijder
08-22-2012, 23:28
PyCoKoCkA93 изглежда доста точна, съвпадат ни мненията май по доста въпроси. Определено ми направи повече от добро впечатление до момента :) Мерси и за съветите в моята тема! http://forum.inter-bulgaria.com/style_emoticons/default/cheers1.gif
chushkopek
08-22-2012, 23:30
^Преди малко каза че и ние си приличаме ?!?
Не и схвана мисълта съвсем, с теб и с нея си приличаме в много различни отношения.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:30
Не е ли лицемерно да харесваш човек,с който не се разбираш?Привлича те тръпката от спора ли?И не мислиш ли,че не се разбирате,защото доста си приличате?(като начин на мислене)А това не значи ли,че теорията за привличането между противоположностите е абсолютно вярна?
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:37
Лика-прилика сте си по маниер на изказване,макар да съм видяла едва 2-3 поста на чушките. :)
Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.
WesSneijder,благодарим за милото мнение и няма защо да ми благодариш.И аз съм останала с много добри впечатления от теб,определено имаш възпитание,светоглед и манталитет,много близки до моите представи за интелигентен млад човек.
chushkopek
08-22-2012, 23:38
Не е ли лицемерно да харесваш човек,с който не се разбираш?Привлича те тръпката от спора ли?И не мислиш ли,че не се разбирате,защото доста си приличате?(като начин на мислене)А това не значи ли,че теорията за привличането между противоположностите е абсолютно вярна?
Да е лицемерно? Защо? Та това е дефиницията на любопитство: интерес към непознатото. Нямаш си на представа какво душевно удоволствие изпитвам от спор с някой който ми е интересен. Не, не си приличаме като начин на мислене, сарказма ни е на едно ниво, както и факта, че ненавиждаме идиоти еднакво силно. Не, не значи това, дриймърката го каза много точно, противоположностите са си интересни, но не може да съществуват трайни отношения между тях.
много спамите ве.
аре обсъждайте потребители, да стане пак интересно!
chushkopek
08-22-2012, 23:38
Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.
WesSneijder,благодарим за милото мнение и няма защо да ми благодариш.И аз съм останала с много добри впечатления от теб,определено имаш възпитание,светоглед и манталитет,много близки до моите представи за интелигентен млад човек.
С приятелката ми? Ами да в това отношение както и някои други си приличаме.
@jghgh, ти ли беше религиозната? Спомням си, че за нещо много исках да ти се озъбя, но забравих....
'Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.' Да да простете толкова и аз чета.
Сефте го виждам,няма какво да кажа...
С приятелката ми? Ами да в това отношение както и някои други си приличаме.
@jghgh, ти ли беше религиозната? Спомням си, че за нещо много исках да ти се озъбя, но забравих....
религиозна ли? не.
може би по-скоро спиритуална, но и това не пасва на моята същност твърде много.
имах тук един период, дето доста писах някакви неща за хармония, ин-ян, Бог като философска категория, но все пак мисля, че ме бъркаш с някой друг.
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 23:46
Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме" :D :D :D
Incadeptus
08-22-2012, 23:46
Чушкопек,да не се бъркаш с изключително религиозният npp ili Nam3less3? Те са религиозните :D
SisiStrange
08-23-2012, 04:11
Ще пиша за тези, за които не съм писала досега oт последните страници.
jghgh - Понякога има леко отвеяни разсъждения, гледа прекалено цинично на много неща. Отделно много харесвам мнението и по доста въпроси, защото обикновено хвърля един здрав, сериозен и често съвсем точен анализ на ситуацията. Харесвам у хората умението наистина да помислят над определена тема, а не да си драснат дежурния пост ей така.
Violenza - Не знам дали е студена, но коментарите и винаги са на място. Ако някой ден седне на стола в някоя от темите за разпитване, ще ми е интересно да науча повече за нея.
DisappointedDreamer - 50/50, буквално 8-) . Има дни, в които много я харесвам. Има дни, в които направо си ме дразни. И аз мисля, че прекалява с острия език. Понякога това е добре дошло, друг път звучи злобно. Не харесвам като цяло злобни хора. Тук таме избухва много грозно за глупости, тук таме дава интересно мнение. Не е глупава, определено, но не е от хората, които биха приели чужда гледна точка, дори да не са прави. Не е ограничена точно, но не е и от хората, които са съгласни да възприемат различни от своите нагласи. Начетена е, което ми харесва. Любопитно ми е какво ли ще излезе от нея около моята възраст.
Shtrudel - И да се лигави понякога, хич не ми пречи. Трябва да има и по-розови хора. :) Съгласна съм с 90% от мненията и.
draid - Дори в теми, в които сме на различни мнения, ми е правил добро впечатление на човек, който не се налага и не се заяжда, а си изказва тезичката кротко и ясно. Това е много хубаво качество.
За Русокоска бях ли писала? Както и да е. - Първото ми впечатление за нея от изгледа на профила и беше много лошо. 8-) Точно и аз си казах "Кифла!" След темата и също не бях особено впечатлена. Но с всеки изминал пост, се доказа като много умно момиче и ясно защити тезата ми, че хората не са това, което си мислиш на пръв поглед. Вече ми е една от любимките. Емоционална е, умна е, старателна е и ми харесва, че не бяга като заек от учене.
Леле, пишеше ми се. 8-)
DisappointedDreamer
08-23-2012, 04:19
Абе, екстазито ме описа най-добре. Единствената точка дет грешите е т'ва че не умея да приемам чужди мнения. Напротив, напоследък съм доста open-minded. Сисито е права също, че се изхвърлям за глупости и избухвам (в чата в скайп ще се съгласят 8-) ) ама е зарад възрастта, хормоните, липсата на опит и т.н. В процес на научаване на сдържане съм.
С мненията на Сиси съм съгласна почти винаги. Страхотен и интересен човек, само веднъж ми е направила ужасно лошо впечатление. Не ме кефи само гаджето и.
SisiStrange
08-23-2012, 04:32
^ Кога? 8-) Аз мислех, че са повече от веднъж.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 04:50
^ Кога? 8-) Аз мислех, че са повече от веднъж.
Когато със сто процента убеденост каза, че Екстази не може да проведе нормален разговор за биология без да е сигурна в думите си. Не я познаваше, беше страшно глупаво така прибързано да я отписваш. Най-ме изкефи обаче как екстази те затапи, казвайки че тя, също като теб, следва биология. И това преди доста месеци, в началото на идването ми във форума. В темата за нърдовете.
HollyGolightly
08-23-2012, 05:10
Много директен човек, който не се притеснява да си изкаже мнението, както и знае как да си го отстои. И въпреки ник нейма който е използвала съм останала с впечатлението , че е много позитивно момиче :)
Niakoitam
08-23-2012, 06:36
От HollyGolightly май нямам наблюдения.
DisappointedDreamer поражда в мен смесени чувства. В момента са добри,но не знам докога.На моменти е способна да ме ядоса и повечко с изказванията си, но зад тази обвивка ми изглежда добър, чувствителен и позитивен човек. В началото си бях изградил доста лошо мнение за нея,но постепенно се промени към по-добро.А след седенето и на стола в темата Разпитайте ме забелязах и други хубави неща в нея,които преди това ми бяха убягвали.
SisiStrange като цяло изглежда мило и чувствително момиче.Наистина вярва в любовта и може би е много лесно ранима.Малко по-малко да скача като някои каже нещо за Shadow
jghgh една от хората във форума, на които винаги ми е харесвал начина на мислене и изразяване.Няма една реплика, с която да не съм бил съгласен камо ли да ме е издразнила с нещо.Може би и това че сме от една зодия е донякъде определящо.Доколко си спомням и бях виждал някога една снимка с едно коте и изглеждаше симпатяга и на външен вид.
HollyGolightly Пише много верни и точни коментари. Много ми е симпатична ^^
SisiStrange
08-23-2012, 07:17
Niakoitam - С тебе само споря. 8-) Но реално нямам лошо мнение. Малко емоционално приемаш някои неща, мисля си, че не движиш в много хубави кръгове. Готов си на всичко да си докажеш мнението. Понякога си прав де. :) Ей така обичам като изпиша 2 стени текст в някоя тема. :D Чудно дали някой ги чете всички тези неща.
HollyGolightly - Изказва доста културни и смислени мнения.
Дриймър, да, спомням си. Една от супер малкото теми във форума, които са ме изкарвали извън нерви. Като цяло мноооого рядко приемам нещата тук навътре.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 07:38
Холито ми е безразлична. Нищо в нейните мнения не ме е провокирало по някакъв начин. Нямам мнение.
Някойтам ох 8-) човека разтяга локуми и изопачава думите ти, провокира те, дразни те, противоречи си, и само понякога (наистина рядко) казва нещо вярно и заслужаващо внимание. Заблуден ми се вижда, сигурно самотен предвид какви ги дрънка.
loveca777
08-23-2012, 07:52
:D Дриимърчето ,когато спори с някотам винаги губи и се опитва да изкара него,че извъртва локумите :D
охх ,патето как знае каква тема да направи .. ;d
За Дриймърката ще кажа, че е много брутална в изказванията си :D все едно самурай разсича плода на парчета с острия си меч -.- Въпреки това ме радва,земна е и здраво мислеща :Д казва истината,нищо че може да боли -.-
За ловеца - палячо,смешник,човек с чувство за хумор ,но въпреки това умен :)
Едит: и не знам как се случи темата,мислех че ще и теглите една веднага :cool:
loveca777
08-23-2012, 08:21
Аууу ей телепортирано пиле с уши на заек палячо значи съм бил ? ;x x :D
Дано ловецът не е тръгнал на лов за патици :D
или зайци :cool:
loveca777
08-23-2012, 08:30
Отриха ловния сезон ,пазете се с щрудела! ;) :D
PyCoKoCkA93
08-23-2012, 12:24
Сиси е една от малкото хора тук,които разбраха същността ми.Може би се дължи на факта,че в доста отношения с нея си приличаме и затова и тя ми е една от любимките. ;)
ПС:Още си чакам отговора от чушкопека :D
Русокоска - добронамерено и нетъпо момиче, но ми е малко .. не знам, обикновена, не много интересна. явно е сърдечна, романтична и традиционалистка, която се кефи на малки, сладки, пухени, розови неща.
а коя зодия е майка ти, русокоске? забранила си си личните, а ми стана интересно да разбера това.. да не е скорпион или рак?
Furious?
08-23-2012, 12:55
Леко странно момиче , ако трябва да съдя по стила и.Има леко надменни постове , обаче има добър правопис и май е пич.
PyCoKoCkA93
08-23-2012, 13:04
Русокоска - добронамерено и нетъпо момиче, но ми е малко .. не знам, обикновена, не много интересна. явно е сърдечна, романтична и традиционалистка, която се кефи на малки, сладки, пухени, розови неща.
а коя зодия е майка ти, русокоске? забранила си си личните, а ми стана интересно да разбера това.. да не е скорпион или рак?
Благодарим за сърдечното мнение. :) Хаха рак е като мен,ама освен добротата и всеотдайността,които често остават на заден план,нищо друго "речешко" не намирам в нея :D
Да не е спам.Фуриос не е лош човек,сигурна съм,че има положителни черти в реалния живот,но тук често прави много повърхностни и иронични коментари,които не помагат за разрешаване на проблема,а по-скоро констатират наличието му. :)
Incadeptus
08-23-2012, 13:08
Сиси е една от малкото хора тук,които разбраха същността ми.Може би се дължи на факта,че в доста отношения с нея си приличаме и затова и тя ми е една от любимките. ;)
ПС:Още си чакам отговора от чушкопека :D
Нали вчера защитаваше теорията,че противоположностите се привличат. HollyGolightly ми е любимка и е направо супер.
ShtrudeL
08-23-2012, 13:22
Отриха ловния сезон ,пазете се с щрудела! ;) :D
кО речИ!? :о
щрудела ми е много сладка. останала съм с впечатлението, че е много нежна личност. :)
PyCoKoCkA93
08-23-2012, 13:32
Нали вчера защитаваше теорията,че противоположностите се привличат. HollyGolightly ми е любимка и е направо супер.
Да,привличат се и винаги ще се привличат.Но не и пълните КРАЙНОСТИ.Ако сте на края 2-та полюса е много трудно,но не и невъзможно,да си подхождате.В общи линии искам да кажа,че за да те привличат противоположностите, трябва първо и нещо да те е привлякло в тях. :)
Едит:Зайчето си е зайче.Сладко,малко и невинно същество,докато не се поотрака и не почне да скърца със зъбки на тоя и ония :D
рускоска - първото ми впечатление за теб се оказа напълно грешно. Ти се оказа много умно и интелигентно момиче. Не че преди те мислех за някоя идиотка, ама не те мислех и за толкова умна и интелигентна /тъпото първо впечатление. ето защо гледам да не се водя по него/.
loveca777
08-23-2012, 13:46
кО речИ!? :о
много ме кефи каК пишеш :P :}
fluffy_^
08-23-2012, 13:52
много ме кефи каК пишеш :P :}
помоли я да те научи :D
loveca777
08-23-2012, 13:55
:D
fluffy e пич
имаше едно филмче galaxy drun drun -- ot tam li vze imeto за никнейма :D
fluffy_^
08-23-2012, 14:02
Не?!?!:Д
Просто така стана хахахаха викам си каф ша ми е ника о да fluffy стоях гледах малко мислех опа липсва долната чърта хмммммммммммммммм супер само да добавим и едно ^
YEAHHHHHHHHHH EPIC WIN
loveca777
08-23-2012, 14:05
як се е получил :)
fluffy_^
08-23-2012, 14:08
NO.I MUST BE MORE AWESOME !
Niakoitam
08-23-2012, 14:13
loveca777 ми изглежда пич и печен човек. :)
Някойтам ох 8-) човека разтяга локуми и изопачава думите ти, провокира те, дразни те, противоречи си, и само понякога (наистина рядко) казва нещо вярно и заслужаващо внимание. Заблуден ми се вижда, сигурно самотен предвид какви ги дрънка.
Само едно ще отговоря на този пост. Нали знаеш че когато щраусите се почувстват застрашени бързат да си заровят главата в пясъка мислейки си че след като те вече не виждат и никои друг не ги вижда. Сама можеш да си го интерпретираш това по свои си начин :)
Да не говорим че имам доста силното усещане че с този пост, да точно с този пост този път въобще не целиш да ме убидиш, а просто ми играеш на контри с цел да ме провокираш да те цитирам и да ти отговоря. :D
kalpazanka
08-23-2012, 14:38
Като му видя ника, ме заболява глава, щото знам какво здраво четене ме чака. :D
nymphadora
08-23-2012, 14:46
Изпитвам някакъв респект към нея и знам,че ако имам някакво въпросче,свързано с медицина-тя е човекът. :D
kalpazanka
08-23-2012, 14:50
Четейки я, я мислех за доста големичка, а се оказа фъстък. :)
DisappointedDreamer
08-23-2012, 15:50
Калпазанката е пич. Умна, сдържана, модератор. Лол. Какво повече да иска човек? 8-)
Да ме не банва като разказвам вицове за мъртви бебета!
Дриймърчето ни е лъчезарна, амбициозна, умна, с мнение, добродушна, понякога екстревагантна, разкрепостена и емоционална. Понякога мисля, че говори прибързано и емоционално, но не й е адет, а и приема критика в това отношение. Във форума може би изглежда малко по-хаплива, но тук изказваме и защитаваме мнение, затова може човек да остане с такова впечатление. Имам добро мнение за нея.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 16:26
Аввввв, Чачо!! Поласкана съм!
Чачо е интересна личност, всъщност. Притежава страхотно чувство за хумор, на пръв поглед изглежда малко отнесен и ненаясно със себе си и света, но в действителност далеч не е така. Разнищва математиката и информатиката до последно, изказва страхотни мнения, подкрепени с невероятни примери и е потребител без който наистина не можем. Умее да разсъждава, но пък и да се шегува. Симпатичен младеж.
Умен,кефи ме винаги с неговите коментари,на място са :cool: Даже на някои коментари съм се смяла :)
за дриймърката се изказах вече -.-
Готина е,добро впечатление прави.
Коментарите и са полезни,в някои случаи доста забавни :D
Пич е.
LeprikonA
08-23-2012, 17:19
пАteNцЕ - всеки път като ти видя аватара и се забавлявам много :Д, хубава тема си направила :Д.
От последните странички ще спомена, че Сиси ми харесва много, даже паякът и ми се вижда дружелюбен на снимките :Д. Има си реалното мислене, не съм я виждала да напада, което е много похвално. Ако чета тема,в която вече е писала и нямам какво да напиша след нея :Д.
Чачо, не ти пропускам мнение, ако го видя. Особено,ако е сериозно мнение. Забелязала съм, че имаш странни "трололо" периоди, в които няма значение (почти) каква е темата и върви тролене. Ама са рядкост де. Радва ме чувството за хумор, което влагаш ^^.
Дриймър, хубаво те описаха преди мен, ще се поентя да преписвам всичкото. Честно казано нямам и желание да започвам спор с теб, защото на обратно на някой друг, който беше написал, че търпиш критика, мисля, че не е особено така. А и това със зодията и в една друга тема ти казах отдавна, че не вАжи, защото съм телче до мозъка на костите си.
Флъфи, за бога, по повечето коментари винаги съм си мислила, че си момиче, ама винаги. Още не вярвам, че си момче, сериозно. Такива сладникави неща съм чела преди, които малко приличат на Щруделските :Д. Много злобно ми напомняш на бившия ми, което не е много на добре :Д.
о, край, това е любимата ми тема. всички ме обичат и съм на 7-мо форумно небе ^_^
Леприконче е достатъчно да й видя прекрасната Джейн-Остинова картинка, за да знам, че е мой човек.;
kalpazanka
08-23-2012, 17:31
Сродна астроложка душа. Коментарите й в раздела не са лъжица за всяка уста.
Amore-Mio*
08-23-2012, 17:42
Умна, разбрана. Готова винаги да помогне, макар понякога езика й е да е хаплив.
Добронамерен човек и човек на място.
loveca777
08-23-2012, 17:43
калпазанкаа, през цялото време съм мислил ,че си малко момиче , а ти се оказа голям фъстък ;d
amora не я познавам ,но така като гледам е умен човек :)
DisappointedDreamer
08-23-2012, 17:44
Аморемио
Втори номер Смайлз. Повтаря думите на останалите потребители, черпейки само мнения. Антипатична ми е. Опитва се да се изкаже, но в последствие мненията и остават една камара несвързани изречения.
kalpazanka
08-23-2012, 17:44
Острица на моменти.
Amore-Mio*
08-23-2012, 17:54
DisappointedDreamer: изключително агресивен човек. Странно държание, изказване. Все неща, които са признаци на липса на самочувствие и възпитание. Скача, хапе, но определено е само тук. Бих искала да я познавам реално, за да видя каква жалка гледка е.
И коя , по дяволите, е Smilez?
chushkopek
08-23-2012, 17:54
Острица на моменти.
Още една потребителка в топ10, знае какво иска, не казва нищо преди да бъде сигурна, което на мен ми прави много добро впечатление.
Едит: Аморе хич не ми допада....или трупа мнения, или изказва свеото, което е наивно и в повечето случаи грешно, няма никакво чувство за сарказъм, което ми е малко жалко, като цяло не ми допада.
SisiStrange
08-23-2012, 18:00
Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.
За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.
Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
chushkopek
08-23-2012, 18:03
Леприкона - Там няма какво да кажа освен, че е една от най-най-най-любимите ми потребителки. Не само, че има точни мнения. Разбрано, умно, интересно момиче, с което ми е супер приятно да общувам.
За Аморе-Мио някак нямам точно мнение. Твърде рядко я виждам да изрази ясно свое мнение. Мисля, че понякога е малко ограничена. Не е лош човек. Влюбена е и й личи.
Чачо е интелигентен и много от мненията му ме разсмиват. Не е хич заядлив и досега нито 1 път не съм прочела злобно или грубо мнение от него. Дори, когато иска да каже нещо неприятно, го казва по завъртян, хумористичен начин. Малко в стил w0sh.
Къде видя чачо? :Д
П.С Аз съм мега зле.
П.С 2
За леприкона нямам мнение, не съм чел нито един неин пост.
Ловеца е забавен, повече за сега не мога да кажа за него.
Чачо ми е любимия потребител в този форум, 85% от мненията му, като ги прочета и аз бих се изразил по абсолютно същия начин, имайки същото предвид....Лошо за него не мога да кажа, освен, че е прекалено мил с някои индивиди, на които аз бих се озъбил повече, но здраве да е.
За блаб май казах.
Гренджър малко остро реагира на моменти, където няма нужда от толкова емоции, но дава точно мнение и в повечето случаи също не говори преди да е сигурна в това което ще каже, от време на време съм забелязал, че не приема правилно чуждо мнение и гледа малко сляпо на нещата, но това е рядкост при нея.
SisiStrange
08-23-2012, 18:05
^ Писах за тези, които не съм коментирала от последните страници. :) Някак ми се стори по-лесно да налучкам, че иначе те изпреварват и без това. :D А за теб писах. Мога да добавя, че с всяка нова оценка на хората в тази темичка, мисленето ти ми допада все повече. Имаш доста добра преценка.
chushkopek
08-23-2012, 18:14
^ Писах за тези, които не съм коментирала от последните страници. :) Някак ми се стори по-лесно да налучкам, че иначе те изпреварват и без това. :D А за теб писах. Мога да добавя, че с всяка нова оценка на хората в тази темичка, мисленето ти ми допада все повече. Имаш доста добра преценка.
Разбрах в момента в който пуснах мнението....много тъп се чувствам.....много мразя да пропускам нещо.
Бтв изненадвам се, че не ми каза, че въм прекалено остър в изказванията си....очаквах това да кажеш честно казано, някак доста по-мила си попринцип.
Хмм, да видим. Мнението ми като цяло за теб е позитивно, може би поради това че е "напреднала" в живота има и малко по завишено мнение за нещата. Напоследък наблюдавам, че я нападат на тема красота, не съм проследил защо.
За сиси иде реч.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 18:25
DisappointedDreamer: изключително агресивен човек. Странно държание, изказване. Все неща, които са признаци на липса на самочувствие и възпитание. Скача, хапе, но определено е само тук. Бих искала да я познавам реално, за да видя каква жалка гледка е.
И коя , по дяволите, е Smilez?
Ох. Типична наранена госпожичка 8-)
На живо съм същата, особено провокирана. Възпитанието си го имам, много благодаря за загрижата.
П.П. Веднъж да кажа нещо наистина вярно и потребителя се нахвърля, обиждайки ме. Апф. Погледни си мненията, бе. Само повтаряш думите на другите преди теб, без да добавиш нищо съществевено. А когато се опиташ да напишеш нещо сама, оплексваш целия пейзаж. Не умееш да се изказваш. И не само аз съм го забелязала.
SisiStrange
08-23-2012, 18:31
Разбрах в момента в който пуснах мнението....много тъп се чувствам.....много мразя да пропускам нещо.
Бтв изненадвам се, че не ми каза, че въм прекалено остър в изказванията си....очаквах това да кажеш честно казано, някак доста по-мила си попринцип.
Е, да, общо взето, старая се да не обиждам. Свикнала съм, че когато даваш критика, хората са по-склонни да обърнат внимание на мнението ти и да го вземат в предвид, ако е казано по-кротичко. Това не значи, че острия вариант не е също толкова верен.
Хмм, да видим. Мнението ми като цяло за теб е позитивно, може би поради това че е "напреднала" в живота има и малко по завишено мнение за нещата. Напоследък наблюдавам, че я нападат на тема красота, не съм проследил защо.
Сериозно? Това и аз съм го пропуснала. о.О Къде?
Е, да, общо взето, старая се да не обиждам. Свикнала съм, че когато даваш критика, хората са по-склонни да обърнат внимание на мнението ти и да го вземат в предвид, ако е казано по-кротичко.
Аз пък съм с обратното впечатление. Докато не се обидят хората и не си тръгнат с подвити опашки, всичко им минава през едното ухо и им излиза през задника.
Сиси я харесвам като потребител. Често ми се случва да споделям вижданията й и съумява да ги изкаже много сполучливо. От редовните потребители тук има доста такива, това което ми харесва в нея е академичния й дух, жаждата за знание и умението й да не го обвързва с някакви материални цели. Позитивен човек е и е уверена в себе си.
На няколко пъти имаше спорове за показността им с Радо. Нямам против изразяването на чувствата, но ми идваше необяснено наивна емоцията и малко превзета, напук на сходните ни разбирания по темите. Всеки намира собствен начин да си изрази чувствата, просто за мен е неразбираем и там се разминаваме. Ако сме имали други разногласия, обикновено са дребни.
Последното качество, което ценя в нея, е естествеността.
Сиси, може би един от най-уравновесените потребители. Рядко коментира остро или критикува без причина. Знае как да се изкаже и има собствено мнение по въпроса.Като цяло ме радва,въпреки че не винаги сме били на едно мнение по някои въпроси, тможе би и затова я харесвам толкова :D
Дриймър: Пич е по принцип,трудно си котролира гнева и понякога това води до по-остри коментари.Неведнъж съм и го казвала. Иначе е адска душичка,много прям и точен човек,който обаче крие много.Потайница е.
Чачкоо: един от любимите ми потребители.Искрено му се възхищава,той си знае щo :lol: пич е. Много забавен,хумора му е безграничен,сериозните му коментари понякога остават неразбраниза другите,тъй като са ниво над останалите,но пък ,когато троли го прави като хората и става голямо шоу :D
DisappointedDreamer
08-23-2012, 18:56
Blame it on my зодия, Пламе :Д Индивидуалист съм.
Ооохх, та, грейнджъре! *сериозна физиономия* Кефиш мацциии :-) 8-)
Окротява ме, въпреки че и тя самата доста честичко избухва във форума. Не наистина, просто така изглежда от мненията и. Иначе разбира от много, амбициозна и начетена е, умна. При първия ни разговор не спряхме да говорим до 04.30 сутринта. Много добър човечец е, има страхотно чувство за хумор и е ходещ плюс!
forside1
08-23-2012, 19:21
И аз да спамна нещо като заговорихте за skype разговорите :) . От там разбрах, че сте много сте готини и 2те, Disappointed Dreamer-за възрастта си знаеш супер много неща, сега е момента да го спомена ;) . Апък Плами е голяма фенка на слабите Bayern :D
Баскетболистът, да не ми говори за футбол,слаби,слаби ,ама финал на ШЛ, айдеее.
+ сестра ти е много готиня ,беееее :D много е сладка.нянян.
granger радва. Отворена, умна по ненатрапващ начин, социално активна (качество, което много ценя у околните), амбициозна и властна. Все хубави неща.
За нея знам, че е моята зодия, а колкото и да не съм фен на астрологичните измислици, съм пристрастна към лъвчетата.
Но в повечето случаи ми е безинтересна. Има хубава коса.
На Chacho няма да му галя самочувствието. Той си знае, че е пич.
За доста неща съм съгласна с него, но един спор би бил интересен.
Завиждам му, че е в Студентски град.
chushkopek
08-23-2012, 20:03
granger радва. Отворена, умна по ненатрапващ начин, социално активна (качество, което много ценя у околните), амбициозна и властна. Все хубави неща.
За нея знам, че е моята зодия, а колкото и да не съм фен на астрологичните измислици, съм пристрастна към лъвчетата.
Но в повечето случаи ми е безинтересна. Има хубава коса.
На Chacho няма да му галя самочувствието. Той си знае, че е пич.
За доста неща съм съгласна с него, но един спор би бил интересен.
Завиждам му, че е в Студентски град.
На опашката! Аз съм първи за спор с чачо.
Иначе по темата вече ти казах какво мисля за теб.
Форсайд, не съм те виждал сори.
DisappointedDreamer
08-23-2012, 20:14
Форсайд няма коментари у форона, предимно се подвизаваше у секса, и то в темата за снимките. Иначе, говорили сме много по скайп - чатове и разговори. Симпатично момче, учи, забавлява се, спокоен и уравновесен ми се струва.
Сериозно? Това и аз съм го пропуснала. о.О Къде?
пропуснала си го, защото мен днес ме е напекло слънцето и говоря за един, обръщайки се към друг. Смахната работа. Коментара се отнасяше за Дракон госпожата.
Ти си си доста позитивен човек, от това което съм видял. Имам още да трупам наблюдения.
Чочо, прави много добро впечатление и успява да се открои от останалите във форума, ако е в Студентски, може даже някога да се видим. Само дето тия глупаци, не щат да ми дават вече терен в студентски.
Какви спорове, бе, купете ми баничка :lol:
Какви спорове, бе, купете ми баничка :lol:
Тия до 35-ти правеха хубави :D :D
SisiStrange
08-23-2012, 20:25
Да, ама след баничката и боза ще искаш...
Да, ама след баничката и боза ще искаш...
Аз я ям с ракия. Баничка с ракия, ммм
чачо е от враца и е пълен пич
кво повече можем да кажем!? :lol:
и ми решава задачи по математика, за което искрено благодаря :*
чачо е от враца и е пълен пич
кво повече можем да кажем!? :lol:
и ми решава задачи по математика, за което искрено благодаря :*
Моля, от тебе чакам бозътъ.
Ивето е дама. На моменти може да се разпали, в други съумява да е сдържана. Разговорлива, съчувствена, прилежна, работлива, забавна. Знам ли още кво. Всъщност няма да се напъвам да обяснявам повече, тя е един от потребителите, за които не искам да ми е много точно и ясно мнението, заедно с още някои, с които поддържам контакт. Приятен човек е. Дори мисля, че сме спорили на няколко пъти и не сме запазили лоши чувства, за което се радвам.
Казах си мнението за Чачо, а Ивито е душичка. На моменти повече импулсива ,отколкото трябва. Но е страхотна и много си я обичам :-) Умна и разбрана, винаги е готова да помогне,ако имаш нужда. Ако подпали е лошо,защото става много заядливка,но от една страна това си има чар. Мога да говоря за почти всико с нея, а за утбол сме на една вълна :lol: Прекрасница!
+Чачо , ще ти нося и шкембе чорбЪ
+Чачо , ще ти нося и шкембе чорбЪ
Кой кат мене 8-)
Теб не искам да те слагам в рамки. Чудесно се разбираме и си от малкото хора, които наистина ми пристават на акъла.
Пич е. К'во да мисля. Бали го.
забавен, но малко вулгарен.
DisappointedDreamer
08-24-2012, 04:51
Ирти е страхотен. Разбираме се чудесно, не само заради вулгарния език и липсата на захарни балончета. Той знае какво иска и се стреми да го постигне. Не го интересува чуждото мнение, живее за себе си и се забавлява. Умен, скептичен, но безразлично настроен към всички, освен ако не провокираш някаква емоция у него, което е трудно постижимо.
Glamour92
08-24-2012, 05:18
jghgh-човек с много пъстър,наситен и интересен вътрешен свят,емоционална и чувствителна натура.Борави със словото много добре и успява да накара човек да си пораздруса мозъчните гънки,след прочита на нейно мнение.Ценна личност за форума.
DisappointedDreamer-фурия 8-) искрена,непринудена,на моменти безцеремонна и винаги с един такъв заразен хъс и енергия...Забелязвам,че е имунизирана от заблудите,упорито тормозещи връстниците й и е човек,на който трудно можеш да пробуташ някоя химера.
DisappointedDreamer
08-24-2012, 06:42
Мен пък Гламърчето ми е супер интересна 8-) страхотни постове, точно като блаб и нампамби. Изразява се с помоща на епитети, странни метафори и сравнения, неизползвани досега словосъчетания, но в същото време успява да изкаже мнението си. Мацката тренира, пиерсинги ще си прави, хардкор момиче. Симпатична ми е.
Niakoitam
08-24-2012, 06:46
Вече я изкоментирах :-D
DisappointedDreamer
08-24-2012, 06:46
Прочетох изкормих :lol:
Niakoitam
08-24-2012, 06:50
Спокойно не съм толкова лош... :D
sweetycherry33
08-24-2012, 07:02
Е, пак ли ти ми се падна ;д
SisiStrange
08-24-2012, 07:35
Glamour92 също ми е от любимите за четене. :) Има много готин начин на изразяване. Налучква точно какво кога да каже и обича биологията. 8-)
loveca777
08-24-2012, 07:38
Сладурана
Активен в темата ми :D
гледайтИ да не ми я оспамитИ че бой ще има :cool:
kalpazanka
08-24-2012, 09:38
От приятните дребосъци, не спами, не се натрапва, не дразни и не се дразни. :)
anonymous708973
08-24-2012, 09:40
Достойна за уважение, зряла, готова да помогне, с готино чувство за хумор.
explosion_
08-24-2012, 09:41
Точна. Услужлива.
Не му срещам много мненията,но знам че разбира от фитнес,режими,тренировки и тн :D
nymphadora
08-24-2012, 10:41
Понякога е малко заядлива,но като цяло е яка,има чувство за хумор.
anonymous708973
08-24-2012, 11:35
Много ми е симпатична. Знам, че е някъде на 17-18. Притеснителна ми се струва, но смятам, че с правилните хора се отпуска.
SisiStrange
08-24-2012, 11:37
Адски е свястна, съчетава много хубав качества в себе си. Амбициозна е и е добър човек.
Incadeptus
08-24-2012, 11:38
Аморе-Мио любимият ми потребител в този форум.Най-готината.
NambyPamby
08-24-2012, 14:18
толко съдържателни постове през целия си форумен живот не съм чела.
lamer4e7o
08-24-2012, 14:19
Нямам мнение… засега. :D
loveca777
08-24-2012, 15:22
Уби ме с аватара си :D
Incadeptus
08-24-2012, 15:34
добър човек
Incadeptus Впечатлена съм от разсъжденията,нищо че си "малчо" :D
loveca777
08-24-2012, 16:25
Малчо, но умен и любопитен
Възрастта 11-14 , дори 15 години е много вълнуваща, защото тогава как да го кажа -,,откриваш света ;; , много си любознателен,но повечето неща не са ти ясни , а искаш да прескочиш ,,стената.,
DisappointedDreamer
08-24-2012, 18:30
^ Интересен е, има чувство за хумор, но не ме е оставил с някакво особено впечатление; не се е откроил с нещо, че да го забележа.
fluffy_^
08-24-2012, 18:35
мисля че е строга и че ме мрази :D
доста ее активен.... аватара ме кефи на max.. :d
fluffy_^ ще кажа добряк,душа,активен и забавен :)
а за ради още мнение нямам,не съм те виждала -.-
Incadeptus
08-24-2012, 18:38
Благодаря ви за милите думи :) :) :) Ради ти си ми адашка ;д но няма какво да кажа за теб защото си новичка :)
DisappointedDreamer
08-24-2012, 18:42
мисля че е строга и че ме мрази :D
Глупости! Не мразя никого, нито пък теб. И нали знаеш поговорката строга но справедлива :Д
Иначе, флъфи е душичка, понякога казва верни неща, но през повечето време се шегува, не приема нищо сериозно, не казва нищо сериозно освен ако спорът не е такъв. Безразличен ми е до известна степен.
Ловеца е пич. Чувството за хумор, за което говорят другите, е само част от харизмата му. Това, което го откроява е добронамерената му природа и това си проличава от ненатрапчивия му начин на шегуване. Искрен е и не се срамува от това, което чувства и мисли, затова винаги казва каквото му е на душата. Останал съм с впечатлението за него, че е от хората, които не само говорят, но и действат. Радвам му се на отношението му към тренировките и фактът, че не подви опашка, когато другите му се смееха на начинът му на трениране. Продължи да слуша себе си и малко по макло му се трупат резултатите. Малко е наивен и винаги разсейва атмосферата с нотка несериозност, затова има частичен имидж на шут, но съм сигурен, че и в реалния живот е добър човек. Дано с времето се запази чистосърдечен.
Едит: Пф, колко много хора изпуснах, много сте бързи.
Ми нямам nаблюдения чак такива,че да изкажа мнение :/
Патенцето е готинка ,казах вече,радва :D
ЕДИНТ:Много сте бързи бе!
да бе О.О аз напиша нещо си викам я да погледна вие 1005583 коментари и страници изписали :D
Incadeptus
08-24-2012, 19:35
Бързи сме какво да се прави ;д
Патенце-Умен човек.Дава добри съвети.Не влиза в безсмислени спорове.Винаги точнааа.С голямо чувство за хумор :D
NambyPamby
08-24-2012, 20:55
душевен оргазъм получавам, като му чета постовете, на ръба съм чак до физически такъв да стигна от наслада, четеейки проникновените му разсъждения.
kalpazanka
08-25-2012, 05:25
Много надълбоко разравя любовните проблеми и е трезвомислеща. Мъничка е /предполагам/, но ги няма розовите очила и преповтарянето на едно и също по различен начин.
Пише стегнато, уцелва десятката /понякога доста болезнено/, но не прекрачва добрия тон.
ShtrudeL
08-25-2012, 09:53
ewew калпазанчИ е наЩа лекарка на форона :3 Много й се кефя като почне да обяснява с медицински термини някви работи на хора, които хал хабер си нямат от тях :о
Incadeptus
08-25-2012, 09:56
душевен оргазъм получавам, като му чета постовете, на ръба съм чак до физически такъв да стигна от наслада, четеейки проникновените му разсъждения.
оуууууу така ли,благодаря тии. Щруделчето е много красиво и лъчезарно,умно,забавно момиче.
DisappointedDreamer
08-25-2012, 10:01
Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.
loveca777
08-25-2012, 10:01
Ловеца е пич. Чувството за хумор, за което говорят другите, е само част от харизмата му. Това, което го откроява е добронамерената му природа и това си проличава от ненатрапчивия му начин на шегуване. Искрен е и не се срамува от това, което чувства и мисли, затова винаги казва каквото му е на душата. Останал съм с впечатлението за него, че е от хората, които не само говорят, но и действат. Радвам му се на отношението му към тренировките и фактът, че не подви опашка, когато другите му се смееха на начинът му на трениране. Продължи да слуша себе си и малко по макло му се трупат резултатите. Малко е наивен и винаги разсейва атмосферата с нотка несериозност, затова има частичен имидж на шут, но съм сигурен, че и в реалния живот е добър човек. Дано с времето се запази чистосърдечен.
Едит: Пф, колко много хора изпуснах, много сте бързи.
Благодаря за искреността. :)
Ти си наистина интелигентна личност с богата култура .
Това се разбира по почти всичките ти коментари и начина, по който пишеш.
Винаги чета твоите изказвания .
Преди време признавам,че ме дразнеше малко с постоянната ти сериозност и си мислих,че се правиш на много умен и прочие заради голямо самочувствие и самовлюбеност , но не след дълго разбрах ,че съм грешил , а действително си умен човек , добър приятел и добър по душа
Държиш на думата си като човек достоен за уважение и се надявам да се развиваш все в този дух :)
за дрийм - странна е. казва, че е позитивна, но по нищо не личи това. това, което харесвам в нея е че е искрена и казва всичко направо, но понякога прекалява, защото се изразява прекалено 'брутално' 8-) иначе има много сладка физиономийка :)
scandalousLady
08-25-2012, 10:04
Ами готина е Зайката, въпреки че много я нападат понякога.
DisappointedDreamer
08-25-2012, 10:06
^Срещни ме на живо.
Та, зайче. Много скандали около теб :Д Обичаш да си центъра на внимание, не ти пука за мнението на околните, правиш каквото си поискаш, биеш се и то доста брутално :Д Лигава си, неориентирана и никога не съм прочела едно твое мнение което да ме грабне, но всичко това е защото си малка. Когато пораснеш, тези твои страни ще се променят, и в комбинация с външността ти ще станеш убийствено яка мацка.
Violenza
08-25-2012, 10:07
Зайче.. е пълното олицетворение на това какво дете не бих искала да имам.
ShtrudeLката ми харесва, малко прекалява с лиготиите на моменти, но като цяло ми е много симпатична.
За NambyPamby нямам някакво изградено мнение, но от малкото, което съм чела, съм оставала с добро впечатление.
едит : пак сте много бързи. И май нещо прецаках постовете
Incadeptus
08-25-2012, 10:07
Нямам изградено позитивно или негативно мнение за инкадептус. Единственото което съм забелязала е че е много саркастичен.
Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.
scandalousLady
08-25-2012, 10:09
Виоленза казва, каквото мисли. С хубаво впечатление съм останала от мненията й.
Incadeptus
08-25-2012, 10:10
С такива обиди ще се бия не ми спор до небето ще вдигна.Всеки си има гадните кусури.Не бих обидил никой преди да ме е обидил мен.Виоленза,ти си СУПЕР,В буквалния смисъл на думата.УВАЖАВАМ ТЕ МНОГО(RESPECT)
4everStrong
08-25-2012, 10:11
Понякога да :Д За теб какво да кажа и аз нямам още мнение,ноооо....Мисля те за добър човек,не съм забелязал да се изказваш толкова "брутално",говорят другите за някакъв твой негативизъм,но на мен не ми пречи.Аз повече обичам негативизма пред позитивизма :Д Заек,не знам какво да кажа за теб ;д Лъчезарен човек си,умен,точен,не се подиграва,не се натрапва,приятно ми е да чета постовете и и уважавам мнението и.
Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен :)
kalpazanka
08-25-2012, 10:12
Incandeptus -На всяко гърне похлупак!
Ейййййййй, преварихте ме!
4everStrong- пресен още, нямам изградено мнение.
Violenza
08-25-2012, 10:14
Калпазанка ми е любимката от форума. :)
Incadeptus
08-25-2012, 10:14
Нов съм в форума така, че нямам изградено мнение за никой, като гледам нещата, който пишеш ми се струваш забавен :)
радвам се иииии Хора много се бързи бе WOW o.O
scandalousLady
08-25-2012, 10:16
Incadeptus нямам изградено мнение, но ми се струваш готин/а
Ведра, услужлива и зряла. От познатите ми, които се занимават с медицина, малко се наемат да разнищят някой проблем. Коментират, но си им личи липсата на клинично мислене. Калпазанката не се страхува да развива своето такова, което е похвално, щото всички се опасяваме, че скоро ще е пълно с некомпетентни доктори (повече от сега). Но ми е прекалено сериозна. Тепърва очаквам да ме грабне с чувство за хумор.
Тва за Калпазанката.
Инкадептус има намерение да се шегува, но не мисля, че му се получава.
kalpazanka
08-25-2012, 10:25
Имам го чувството за хумор, но рядко го пускам в действие тук. :)
За тебе какво да кажа- общо взето ще взема да повтарям изписаното за теб от останалите. :)
Опс, забравих- евала за математиката! :)
И още- завиждам ти за здравите нерви и горе-долу мога да си представя в каква обстановка живееш в Студентски град. Донякъде ти завиждам и за аскетизма по време на сесия- да излизаш само до магазина и да отсвириш тотално социален живот... Как издържаш, човече?
Напоследък май си станал и маниак на тема *здрав дух в здраво тяло*.
Само остава да кажеш, че не пушиш и не пиеш. :D
Имам го чувството за хумор, но рядко го пускам в действие тук. :)
За тебе какво да кажа- общо взето ще взема да повтарям изписаното за теб от останалите. :)
Опс, забравих- евала за математиката! :)
И още- завиждам ти за здравите нерви и горе-долу мога да си представя в каква обстановка живееш в Студентски град. Донякъде ти завиждам и за аскетизма по време на сесия- да излизаш само до магазина и да отсвириш тотално социален живот... Как издържаш, човече?
Напоследък май си станал и маниак на тема *здрав дух в здраво тяло*.
Само остава да кажеш, че не пушиш и не пиеш. :D
А, не, нагласата ми е още от преди 5-6 години, когато започнах да се занимавам със спорт и бойни изкуства (оттам и волята през сесията). Не пия напоследък, но все още пуша. Довършвам сега една кутия и ще правя нов опит да ги захвърля.
kalpazanka
08-25-2012, 11:00
Та, освен всичко друго, се оказа и побойник. :D
За цигарите- имам идея. На ЛС, обаче.
Чак пък. Бия само невинни деца и жени.
loveca777
08-25-2012, 11:01
Пробвай с електронна цигара .
kalpazanka
08-25-2012, 11:02
^От трън, та на глог!
Дано не трепе животинки и ника да е за заблуда на противника.
Не ме кефи. А и не искам да си търся заместители, оправдания. Или от раз, или нищо.
Incadeptus
08-25-2012, 11:08
Инкадептус има намерение да се шегува, но не мисля, че му се получава.
Ами ако се шегувам е рядко.В повечето случаи съм сериозен.Чачо и Калпазанката са много готини и много ги уважавам.И са много услужливи.Умни преди всичко.
DisappointedDreamer
08-25-2012, 11:08
Чачо, прочети Дружество отказване с гаранция в книгата Нощна смяна на Стивън Кинг. Разказ е, мисля че можеш да го намериш и в интернет.
Сто процента ще те откаже от цигарите 8-)
kalpazanka
08-25-2012, 11:38
Аааааааааааааа, б@си! Не съм фен на Стиви, ама пусто любопитство!
loveca777
08-25-2012, 11:41
За електронната цигара предлагам само ,ако не можеш да ги откажеш
дриимър - човек на място , не обича всякакво лигавене , глезотии и приказки без смислено съдържание
-калпазанке - оо трепя , направо съм ИЗВЕРГ , избивам ги като хлебарки ги изтезавам , гоЯм звяр съм :* :) :D
DisappointedDreamer
08-25-2012, 11:43
Аааааааааааааа, б@си! Не съм фен на Стиви, ама пусто любопитство!
И с основание. Разказа е невероятен, прочети го, не е много дълъг :)
http://chitanka.info/text/9452-druzhestvo-otkazvane-s-garantsija
Ето го.
loveca777
08-25-2012, 11:47
http://www.vbox7.com/play:b8ad6ce9f1&start=15
това клипче може да те откаже от цигарите
Разказа е невероятен, прочети го, не е много дълъг :)
Чак пък невероятен. Не бих казала.
Не е лош, но не ме отказа от пушенето.
При Чачо може и да се получи, де.
За Дриймърката съм писала по- назад.
DisappointedDreamer
08-25-2012, 11:54
Абе, разбира се че няма да го откаже от пушенето 8-) ама ще му се посмее мъничко.
Невероятен е края.
Екстазито е една от малкото потребители, които ми харесват. Може да те направи на 2 стотинки, определно интелигентна и сдържана. Ценен потребител е във форума.
kalpazanka
08-25-2012, 11:58
Душо, намерих го и го изчетох. Зат'ва възроптах. Добре, че не пуша, не съм пушила, а след разказа няма и да пропуша!
Psyko Nuts
08-25-2012, 11:59
И аз сега за кой да израза мнение къв е? :D
loveca777
08-25-2012, 12:01
за мен мен мен :D :D
crazygirl13
08-25-2012, 12:06
Забавен.
Psyko Nuts
08-25-2012, 12:08
за мен мен мен :D :D
Останъл съм с впечатлението, че си светен, малко отчаян от жените, ама кво да се прави :D Иначе като цяло си свестен, харесват ми някой коментари който даваш, но изобщо не си с качествата на скорпионите или поне с такова впечатление останах. Имаше една тема за зодиите и там направо ти ме разби. :D
psychopath
08-25-2012, 12:13
Нищо, за 1ви път го виждам.
loveca777
08-25-2012, 12:26
:) Psyko Nuts и psychopath и двамата сте скорпита ,но нещо се обърках кой кого е ..
Psyko Nuts темата в раздел кофата ли беше :D
И двамата си приличате със зодиакалния знак - още по аватара ви разпознавам зодията :D
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 13:35
Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме" :D :D :D
Аз обаче все още си чакам отговора от Чушкопека,който от няколко дена любезно се покри :D
Едит:Горните,освен ловеца,който коментирах вече, сте ми непознати и съм пас. :)
chushkopek
08-25-2012, 13:58
Аз обаче все още си чакам отговора от Чушкопека,който от няколко дена любезно се покри :D
Едит:Горните,освен ловеца,който коментирах вече, сте ми непознати и съм пас. :)
Не съм се покрил, просто не съм писал много тия дни, и искрено се извинявам, не съм го прочел това.
Изпитвам удоволствие от самия спор, ако отсреща е някой интелигентен и може да защитава твърденията си. Естеествено, че е относително. Зависи от спора, или е надделяване, или убеждаване на другия в противното, или просто с цел анализиране на човека отсреща, или просто за упражнение или губене на време. Никога не бих спорил, за да се убедя в нещо...просто няма смисъл в това. Мога да защитавам 2 противоположни тези еднакво добре и на моменти да го правя ми е много забавно. Аз не ПРИЕМАМ и 2-те страни.....просто мога да ги защитавам, не ми трябва да съм съгласен с тезите, за да ги защитавам. Дори да съм съгласен с нещо, съвсем спокойно мога да го оспорвам ако реша. Не отива по дяволите, мисля че разбра защо.
По темата: Никой от горните потребители не съм виждал освен тези които съм коментирал.
Винаги съм се зачитала в това което пише..Изглеждаш ми интелигентен.
ПС:Хм,постовете винаги са ти дълги ии широки...
Incadeptus
08-25-2012, 15:15
Не съм те виждал много много ;д иначе си готина
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 15:31
Chushkopek,това с покриването не беше заяждане,просто се базиках. :) Абе,в случая и аз имам малко време за губене и мога да продължа да се хващам за всяка дума,ама няма да съм заядлива :D Поне потвърди мнението ми,че винаги имаш какво смислено да кажеш и да звучи убедително.Продължавай да се развиваш в същия дух! :)
Incadeptus:Забавен фен на Хари Потър.Мисли си доста адекватно за годинките.И най-важното:не се комплексира,че на 13 не е направил повече бройки от годинките си. ;)
fluffy_^
08-25-2012, 15:42
Всички мъ кефите по рално ;д поне за съ...има и ино изключение ама тайна ;д
paradosou
08-25-2012, 15:43
Ще се преповторя с останалите за Русокоска - много разтяга, би било добре ако почне да пише по-стегнато. Иначе казва верни неща, но не ми е направила някакво специално впечатление. Личи й, че е добра като човек. :)
Едит: Флъфи не съм го виждала, нищо не мога да кажа, сорЕ. Тук вярно се пише с някаква убийствена скорост. хД
loveca777
08-25-2012, 16:14
FLUFFY e най-забавния човек на света :) :D
Paradosou не те познавам мила ;(
Честно ,нищо не знам за теб.
Майтапчия ми се вижда.
kalpazanka
08-25-2012, 16:35
Мацка на място. Една от малкото, които са способни да ме разплачат от смях с ирония.
Furious?
08-25-2012, 17:20
Пак не е слушала нещо и се рее незнайно къде
ShtrudeL
08-25-2012, 17:31
че е егоистичен, неадекватен и проС
/дано не звуча гадно, казвам какво мисля/
kalpazanka
08-25-2012, 17:33
Сладуранка, отърсила се до известна степен от розовото. И за разлика от мен болезнено директна. :D
DisappointedDreamer
08-25-2012, 17:40
Furios ми е страшно антипатичен. Моята зодия е, но и аз както Щрудела, мисля че е без обноски, глупав мачо, който си мисли че света се върти само и единствено около него. Коментарите му са тъпи, и саркастични. Наранила го е някога някоя девойка, и оттогава той си мисли, че може да прави каквото си поиска тъй като и сърцето и егото му са били жестоко смачкани. Е, не е така. Противен ми е като личност.
ShtrudeL
08-25-2012, 17:43
Furios ми е страшно антипатичен. Моята зодия е, но и аз както Щрудела, мисля че е без обноски, глупав мачо, който си мисли че света се върти само и единствено около него. Коментарите му са тъпи, и саркастични. Наранила го е някога някоя девойка, и оттогава той си мисли, че може да прави каквото си поиска тъй като и сърцето и егото му са били жестоко смачкани. Е, не е така. Противен ми е като личност.
дъм
+ че е от онея, които твърдят, че всички женски са курви и че никоя едва ли не не заслужава любовта и златния му пищов в гащитИ.
Не ми е противен, защото съм от женски пол и го твърди това, а защото е тесногръдо и тъпо.
ShtrudeL
08-25-2012, 17:45
И за разлика от мен болезнено директна. :D
О, т'ва неЙ вярно, само тук съм такава от време на време. :3
Имам някакви прояви и ирл, но зависи кой е срещу мен. :3
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 18:14
Един от малкото активно участващи във форума модератори :)
lamer4e7o
08-25-2012, 18:51
Тя знае (предполагам) какво мисля за нея. ^^ :P
П.С.: Най-любопитно ми е обаче какво мисли kalpazanka за мен. :oops:
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 18:54
Тя знае (предполагам) какво мисля за нея. ^^ :P
Ни най-малко даже :D :D :D
lamer4e7o
08-25-2012, 18:55
:smt104 :cool:
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 19:20
Обикновено мълчанието не е типична черта за теб,изненадваш ме :cool: (това може да го броим като мнение,че да не се карат,че спамя :D)
lamer4e7o
08-25-2012, 19:23
Така съм аз — пред русите какички съм мълчалив. ^^
И това може да го броим като мнение. :D
chushkopek
08-25-2012, 19:26
Така съм аз — пред русите какички съм мълчалив. ^^
И това може да го броим като мнение. :D
Теб не съм те виждал сори, фюриъс малко на douchebag бие.
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 19:30
Май само на мен ми се пада да коментирам Чушкопека,стига вече :D Човекът разбра,че има хляб в него,стига вече сме му повдигали самочувствието :cool: (шегувам се,естествено)
ПС:Сега няма за кой да пиша :D
loveca777
08-25-2012, 19:34
русокоска съм забелязал ,че си пада по спаменето малко ;d
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 19:39
Няма спам,щом в коментара ти се включва И отговор на темата,или с нещо би бил полезен на запитващия(било то и водене на спор с някой друг,това също е помощ) :)
И в същия дух:За Ловеца лошо не мога да кажа,има си чувство за хумор човекът и си ходи на лов,доколкото мернех тук-там :D
Furious?
08-25-2012, 19:43
ловецът има големия ник и всеки път му се смея на коментарите , голям пич
loveca777
08-25-2012, 19:47
ходя аз ,колкото дренки ям в годината
права си , яка мадама си ;)
loveca777
08-25-2012, 19:51
изпуснах Furious?
Ами дава доста пъти правилни мнения и отговори, въпреки че се държи малко лошо, но такъв си е и това не означава ,че е лош действително проявява черен хумор , но не е настроен враждебно към никой, просто хората остават с друго впечатление за него
fluffy_^
08-25-2012, 20:03
WOoooooooooooooooooooooo i'm back.BRING IT ON NIGGAH ! EN AI JI JI AI AH
En-N
Ai-I
Ji-G
Ah-H!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (specialy for the DUM FU*@)($)(@#^$@#)($@)(#*$ on this forum) SPELL TEST NUMBER 5
kalpazanka
08-25-2012, 20:05
Свива ме стомах само като му видя ника.
fluffy_^
08-25-2012, 20:08
Свива ме стомах само като му видя ника.
като и видя аватара напрао имам чуствотот че ми флиза в душата и почва да бяга наляво на дясно :D
Furious ми е страшно противоречив характер,но пряко на мен нищо не ми е направил лошо впечатление. Смятайки коментарите му мога да кажа,че е леко вглъбен в себе си или поне така изглежда. Интересен е,но с какво и аз не знам. А може би точно с това.
Флъфчо кефи,нещо забавничко.
Калпазанката ми е доста приятна, като мамичка е, (не се сърди) винаги отговаря на зададените и въпроси с разбиране.