View Full Version : Моля посъветвайте ме !
Killer123456789
08-20-2012, 20:24
Влюбен съм в едно момиче, което е 1 година по-голямо. Бяхме заедно известно време, но се разделихме, защото мислехме, че е по добре да сме приятели, но мойте чувства останаха. Говорим си често и наистина сме добри приятели, но аз я обичам и искам да сме заедно. Когато и разкрих чувствата си тя каза, че е по-добре приятели и че приятелството е единствената причина да не сме заедно. Много съм объркан и не знам какво да правя..
WesSneijder
08-20-2012, 21:02
Е къде е дилемата? Тази ясно ти е казала, че иска само приятелства и нищо повече. Не знам какво се чудиш. Пределно ясно е, че ще ти е гадно, но какво можеш да направиш?
П.П. Ако имаш някакви компромати или нещо подобно можеш да я изнудваш, ама надали ще се получи...http://forum.inter-bulgaria.com/style_emoticons/default/c030.gif
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 22:50
Присъединявам се към горното мнение.Порасни и приеми решението и.Друго нямам какво да ти кажа.
Incadeptus
08-20-2012, 22:56
е та какво пречи едното на другото??? хАх вие може да сте си приятели и влюбени гълъбчета едновременно ;д
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:06
е та какво пречи едното на другото??? хАх вие може да сте си приятели и влюбени гълъбчета едновременно ;д
Не мога да си обясня как успяваш да съхраниш у себе си и идиотщината,и трезвата преценка? :lol:
Тя ясно му е казала и показала,че НЕ иска и двете.Какво да направи,да я убие с камъни,защото не му върви по гайдата ли? :Х
Incadeptus
08-20-2012, 23:15
хахаха намерил се кой да ми го каже това.Аз също мога да критикувам всеки твой пост,но не ми се занимава.Интересно ми бе дали ще се обадиш след като напиша това,е вече не ми е,защото разбрах.Трезва преценка и идиотщина?Хммм,много е трудно честно да ти кажа.Но не е по-трудно от това да сдържа сълзите си от съжаление докъто ти чета опровергаващите постове ;)
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:23
хахаха намерил се кой да ми го каже това.Аз също мога да критикувам всеки твой пост,но не ми се занимава.Интересно ми бе дали ще се обадиш след като напиша това,е вече не ми е,защото разбрах.Трезва преценка и идиотщина?Хммм,много е трудно честно да ти кажа.Но не е по-трудно от това да сдържа сълзите си от съжаление докъто ти чета опровергаващите постове ;)
Май много се впрягаш на майтапи.Тук нямаше лоши чувства и заяждане.Просто прочетох няколко смислени коментара от теб и се учудих,че му написа нещо такова ;) Жив и здрав и все така мултифункционален бъди :)
Incadeptus
08-20-2012, 23:26
еееееееееее много се извинявам наистина.Аз също нямам лоши чувства към теб.Радвам се,че мислиш коментарите ми за смислени.Общо взето не знам защо го написах това ;д Ами какво да ти кажа,аз винаги съм бил така,не разбирам от майтапи.И твоите коментари са смислени :) ;) :)
Anichkaxxwee
08-20-2012, 23:42
Тя ти е казала, че иска да сте само приятели
Не прави нищо.
Останете си приятели, излизайте от време на време, но дотам.. (:
PyCoKoCkA93
08-20-2012, 23:45
еееееееееее много се извинявам наистина.Аз също нямам лоши чувства към теб.Радвам се,че мислиш коментарите ми за смислени.Общо взето не знам защо го написах това ;д Ами какво да ти кажа,аз винаги съм бил така,не разбирам от майтапи.И твоите коментари са смислени :) ;) :)
Извинението се приема :)
Amore-Mio*
08-21-2012, 05:18
Какви съвети очакваш?
Ясно ти е казала, че иска да си останете просто приятели. Макар, че е доста трудно след връзка и когато единия от двамата все още има чувства.
По - добре забрави за чувствата си към нея и продължи напред.
Друго не мисля, че можеш да направиш.