View Full Version : Връщане назад или по-скоро не?
WesSneijder
08-21-2012, 11:40
Значи проблема е следния. Преди около малко по-малко от година бях много, ама много хлътнал по едно момиче, с което се бях запознал по това време. Излизахме нон-стоп, бяхме супер близки. Наистина исках да се получи между нас и направих каквото зависи от мен, но тук идва проблема. Когато излизахме с разни общи или нейни познати се държеше супер глупаво, хем уж нищо, но в същия момент въпреки че много добре знае и вижда какво изпитвам към нея, тя се закача с някакви други пред очите ми, обсъжда примерно бармана къв хубавец бил, непрекъснато ме пробваше как ще реагирам в един момент. По едно време взе да си измисля че си била хванала приятел. Няма лошо, да кажем че не ме ще-няма проблем. Лошото е че това не беше истина, а ми разказваше само някакви изключителни подробности за "връзката им". Приятелките и твърдят убедено, че такова нещо не е имало и тва и е част от плана да ме изпитва(измъчва). Естествено, аз охладнях към нея, почти спрях всякакви контакти. Известно време това продължи така и всичко беше супер, наистина не ми пукаше за нея. След това незнайно как тя обърна палачинката и почна точно обратното. Непрекъснато обаждания, СМС-и, въпроси "що не ми пишеш", на няколко пъти искаше да излизаме, но аз си намирах оправдания и я отрязвах. от друга страна в началото беше добре, едно време бях готов на всичко да се получи...но дали пък няма пак да почне да се държи идиотски?
Според вас кое е по-правилно да направя? Да се опитам с нея или да продължа да се държа дистанцирано, докато най-накрая не се откаже? Мерси предварително за отговорите.
Никога не се връщай назад .. няма смисъл, в началото може да ти се види всичко различно, но накрая ще осъзнаеш, че изведнъж пак почвате да си пеете старата песен .. но това е само мое мнение, не аз, а сърцето ти трябва да реши дали искаш отново да почувстваш същото към нея и да изживееш наново старите проблеми :) Реши дали си струва
Пълна кифла, човек.
Може и да се разкайва, де, за поведението си, ама според мен шансът не е много голям. Отебавай тотално!
xXxPETYAxXx
08-21-2012, 12:54
Страда от липса на внимание. Дразни я, че си я забравил и има вероятност, ако пак започнеш да тичаш след нея, отново да й станеш безинтересен, и да си намери оправдание да те отреже. Не се занимавай, като не знае какво иска - проблема си е нейн! Ако си готов да бъдеш отрязан отново - можеш да се пробваш.
scandalousLady
08-21-2012, 13:11
Всеки заслужава 2ри шанс ако е осъзнала грешките.
Тъпо е постъпила, но ако я харесваш дай и 2ри шанс. Първо помисли дали си струва.
Teenhelp1
08-21-2012, 13:14
Страда от липса на внимание. Дразни я, че си я забравил и има вероятност, ако пак започнеш да тичаш след нея, отново да й станеш безинтересен, и да си намери оправдание да те отреже. Не се занимавай, като не знае какво иска - проблема си е нейн! Ако си готов да бъдеш отрязан отново - можеш да се пробваш.
Agreed. :)
fluffy_^
08-21-2012, 13:25
Не си заслужава;) и всъщност и кажи всичко директно недей така с оправдания направо и кажи нещо от сорта на \"махаи се не струваш държа се ужасно с мене неискам да имам нищо общо с тебе.\"нещо такова нека да знае :P
Amore-Mio*
08-21-2012, 14:00
По - скоро не.
Не си заслужава. Държала се е изключително детски, измисляйки си всякакви глупости, само защото не е изпитвала същото към теб, а й харесвало вниманието, което получава. След време, явно останала сама и си търси нещо за през свободното време.
Да, възможно е да не е така, но момиче, направило веднъж това - втори път не бих останала с добро впечатление от нея. Да е мислила навреме.
TrueStory
08-21-2012, 16:16
Не се занимавай. Казаха ти по-горе....или е някоя кифла, или просто има нужда някой да й повдига самочувствието като се влачи по нея. Not worth it :)
LeprikonA
08-21-2012, 17:03
Мноооого кофти тактика е имала :Д , ама много! Гледай си напред, не се занимавай с излишни драматизации, по-нормални има от нея, много даже. ( =
Поиграй си с нея, както дете си играе с играчка, а после я захвърли.
BornToRaiseTheHell
08-21-2012, 19:25
Ако вземете да си поговорите защо, аджеба, се е държала тъпо, и видиш че нещо й свети под шапката, пробвай.
hrisito188
08-21-2012, 19:28
Животът ти с такова момиче ще е провал с излишни нерви. Моят съвет е живей животът си както до сега и подходящата жена да теб ще изникне пред очите ти, с която няма да се чувстваш нелепо и да се питаш защо изобщо си я срещнал :)
Ето това е ключът към истината. Имаше едно предаване навремето - "Сладко отмъщение" с Влади Въргала. Прави се, че проявяваш интерес и накрая кажи - оф, опитах, ама нищо няма да стане. И почни да се смееш яко. Така се играе с кифли. Мислят си, че могат да те въртят на свирката си. Накарай ги да ти въртят свредела и това е!
thelover3
08-21-2012, 20:02
Ее, според мен няма смисъл да отмъщава чак! По-добре и обесни всичко, кажи и това, което мислиш в очите, защото тя си играе с теб.
LeprikonA
08-21-2012, 20:03
^ Тоова не е ли малко крайно? Вярно, че се е държала като адски тъпо животно, ама чак пък толкова внимание, заслужава ли си? Излишно губене на време е това.
PyCoKoCkA93
08-21-2012, 20:06
Това заслужава,но не мисля,че авторът е в позиция да го направи.Колкото и да е охладнял,ако тя започне да се държи като нормален човек,е много възможно отново той да стане "послушно зайче".А тогава пък мис свят няма да получава така и необходимото и внимание,за да се чувства достастъчно желана и да повдига самочувствието си.И вместо тя да е вън от играта,ще има game over за него.И накратко съветът ми е:"Лиши се от възможността".Или казано по сталиновски "Има контакт,има проблем.Няма контакт,няма проблем." :D
paradosou
08-22-2012, 11:08
Пълна кифла, човек.
Може и да се разкайва, де, за поведението си, ама според мен шансът не е много голям. Отебавай тотално!
Нещо подобно щях да кажа и аз.
WesSneijder
08-22-2012, 17:35
Meрси на всички за доста категоричните отговори :) Определено ще взема под внимание съветите ви, то и аз натам клоня. Най-глупавото от всичко е че не става дума за някакви на по 15 години- и аз, и тя сме на по 20, все се очаква всеки да се държи като нормален човек, но...явно не баш :)
PyCoKoCkA93
08-22-2012, 17:44
Най-глупавото от всичко е че не става дума за някакви на по 15 години- и аз, и тя сме на по 20, все се очаква всеки да се държи като нормален човек, но...явно не баш :)
Ето тук опираме до тезата,че НЕ е важна разликата в годините,а тази в начина на мислене... :) Успех ти желая занапред и дано ти се падне някоя по-свястна приятелка,която да те оцени,без да има нужда да и задоволяваш всеки каприз.
WesSneijder
08-22-2012, 17:54
Ето тук опираме до тезата,че НЕ е важна разликата в годините,а тази в начина на мислене... :) Успех ти желая занапред и дано ти се падне някоя по-свястна приятелка,която да те оцени,без да има нужда да и задоволяваш всеки каприз.
Aбсолютно. Съгласен съм с казаното от теб напълно. И според мен и от едните, и сред другите има свестни, както и се намират колкото искаш олигофрени.
Мерси за пожеланието иначе. :) Дано наистина. Аз принципно нямам против да се грижа и изобщо да обръщам внимание, но всичко трябва да си е с някаква мярка и другия да не се възползва по такъв тъп начин. :)
Anichkaxxwee
08-22-2012, 22:28
И аз мисля, че страда от липса на внимание
Кофти и е станало, когато е видяла, че вече чувствата ти охладняват към нея и не ти пука вече
И се е опитала да се направи на интересна
Според мен, не се връщай назад
Няма смисъл да си губиш времето