Влез

View Full Version : бла

georgimilkov
08-22-2012, 21:41
Сиатуация :
Имате приятелка на 18 . От дълго време 3 години . Ходите в зала да тренирате заедно . Тя се запознава с инструктор и понякога ходи с него да тренира . Чисто приятелски отношения , и вие го познавате що-годе , а на нея имате доверие . Той е на 30 . Въпреки това как бихте реагирали ,че ходи без вас понякога ?Бихте ли ревнували ?А редно ли е ?

Може да ви се струва глупава темата - глупава е ,но все пак тема за която държа да си изкажете мнението . Благодаря

Ако,има някой от Варна да пише не ЛС,ако иска двойка момче и момиче за компания в залата (фитнес).

draid
08-22-2012, 21:50
Като ги знам голяма, част от инстр. вероятно хич няма да ми е приятно.

georgimilkov
08-22-2012, 22:13
Свестен е . И все пак въпросите остават.

babylofzz
08-22-2012, 22:13
И на мен не би ми било приятно,ако бях на твое място.

jghgh
08-22-2012, 22:14
Е, като е свестен к'во се тревожиш?
Смяташ ли, че той е заплаха за теб?

Incadeptus
08-22-2012, 22:15
Еми щом и имаш доверие,значи тя се е доказала пред теб и затова и имаш доверие.Следователно няма проблем.

Да и казваш,че е свестен.Значи проблемът е двойно решен :D

li0n
08-22-2012, 22:15
Само на мен ли ми звучи това като нов вид начин за "запознанство"? :D
Момиче от Варна, ала бала..

Incadeptus
08-22-2012, 22:16
И на мен ми прозвуча така между другото :D

georgimilkov
08-22-2012, 22:20
Ако иска някой да тренира с нас 2мата с момичето ми ,А не да търся друго момиче ;)

li0n
08-22-2012, 22:21
Тука едва ли ще има желаещи..

draid
08-22-2012, 22:22
Абе да ти кажа, във фитнеса, най-добре е ти да си имаш другарче момче, пък тя - момиче. Ние така ходехме навремето.

Incadeptus
08-22-2012, 22:22
Ако иска някой да тренира с нас 2мата с момичето ми ,А не да търся друго момиче ;)

Не привличай още лешояди.Не ти ли стига инструктора!? ;д

georgimilkov
08-22-2012, 22:45
Ами ако оставим конкретния пример с 'лешояда' , как мислите вие лично , дали едно момиче е редно да има приятел момче докато си има гадже и да върши с него каквото и да е . Не ме разбирайте погрешно , не я държа на каиш и не искам да я затварям в кула та да е само моя , а като цяло ми е интересно за самият принцип,докато имаш гадже да вършиш нещо с др. момче,дори и само приятелски.

ShtrudeL
08-22-2012, 22:48
а на нея имате доверие

да бе да

Ами ако оставим конкретния пример с 'лешояда' , как мислите вие лично , дали едно момиче е редно да има приятел момче докато си има гадже и да върши с него каквото и да е . Не ме разбирайте погрешно , не я държа на каиш и не искам да я затварям в кула та да е само моя , а като цяло ми е интересно за самият принцип,докато имаш гадже да вършиш нещо с др. момче,дори и само приятелски.

лол какво му е погрешното момиче да има приятел момче, докато си има ъъ гадже? Ако толкова те е страх, искай да ви запознае, или да излезете заедно няколко пъти. Ти какво разбираш под "да върши с него каквото и да е" и съответно "дори и само приятелски"?

Anichkaxxwee
08-22-2012, 22:48
Инструктора казваш, че е свестен
И вярваш на приятелката си
Защо се притесняваш ?

Amore-Mio*
08-22-2012, 23:42
^^ Нормално е момиче да си има приятел-момче, но чак да вършат всичко ми се струва някак прекалено за мен. Не обичам любимия ми човек да споделя, излиза и прекарва повече време с приятелка, отколкото с мен. Колкото и доверие да му имам. А като знам повечето хора какви са, не ми се мисли повече.

PyCoKoCkA93
08-23-2012, 00:31
Истината е,че,колкото и да не ни се иска,винаги носим и отрицателното у себе си.И аз съм лош човек с моята ревност /умерена/ и слабо чувство за собственост,ама какво да се прави :D Лично на мен не би ми станало приятно да се мъкне с такъв типаж,още повече,че на повечето инструктури им се носи славата на женкари.

ПС:Колкото и да са сигурни един в друг и да си имат доверие,ако носиш ревността си по природа,тя сама се появява и замъглява мозъка.Само ревнивите хора ще ме разберат май :D

WesSneijder
08-23-2012, 00:49
Aз лично не бих примирал от щастие. На колкото и години да е инструктура недей да забравяш че повечето са тъпи копелета наблъскани с химикали и изпити мозъци, така че според мен не може да им се има доверие.

Violenza
08-23-2012, 06:55
На мен работата ми намирисва на гнило, определено на твое място не би ми било приятно. Но в крайна сметка, ти си я познаваш и при положение, че й имаш доверие, не обръщай чак такова внимание на скептичните ни коментари.
А тя ходи по принцип с него от време на време или само когато ти не можеш да си там?

YourFavouriteDrug
08-23-2012, 08:47
Остави момичето да си ходи на фитнес xD 3 години връзка не се разваля от случаен мускулест пичага ...надявам се

SisiStrange
08-23-2012, 09:09
Не би ми било приятно... Може би известно време щях да съм с повишено внимание да видя има ли някоя искра. В крайна сметка не можеш да забраняваш нищо. Голям човек е. Ти не поговори ли с нея да и кажеш, че нещо те притеснява?

TheBobqk
08-23-2012, 11:56
Заедно сте от доста време. Твърдиш, че й имаш доверие. Казваш, че инструкторът е свестен. Не мисля, че има за какво да се притесняваш. Това не пречи да споделиш с нея как се чувстваш и да поговорите.

nymphadora
08-23-2012, 14:52
Тя ако реши да ти изневери,нищо не би й попречило,така че по-добре не й прави на проблем,за да не стане скандал.Въпреки,че аз обичам да ме ревнуват :D.

kalpazanka
08-23-2012, 15:01
Като е свестен, да не би да не му се иска агнешко?!
Отваряй си очите не на 4, ами на 40!

fluffy_^
08-23-2012, 15:09
Гадно аз ако сам няма да издържа и веднага ще я разпитвам и независимо какво ми каже няма да и вярвам колкото и години да сме ходели колкото и да я познавам...тоест ако попадна в такава ситуация ще скъсаме рано или късно..не защото имам доказвателство или нещо такова просто ще се инатя с себе си и така..... = (

anonymous708973
08-23-2012, 19:24
Като е свестен, да не би да не му се иска агнешко?!
Отваряй си очите не на 4, ами на 40!

Изненадана съм.
Очаквах коментари в стил "кво я държиш на каишка, момичето има право... дрън-дрън".
Аз вероятно няма да съм супер във възторг, ама все пак съвсем не е длъжна да ходи на фитнес само когато ти имаш възможност.