View Full Version : Изпуснах хапче, наваксах, но свърши в мен?!?!
nikoleta_lozanova
08-23-2012, 07:40
Пия редовно противозачатъчни и тъй като съм на втори месец не съм свикнала с напълно редовното им приемане. Изпих две следващата вечер, но 2 часа след изпиването им той свърши в мен. Въпроса ми е има ли опасност и колко голяма е? Какво мога да направя? Много съм изплашена моля помогнете!
Ей са ше хвърля боб и ще ти кажа, ма чакай първо да си намера дипломата за фармацевт :? за Бога, нямаш ли си гинеколог?? :?
SisiStrange
08-23-2012, 08:36
Не знам каква е опасността. Знам, че моя гинеколог твърдо ми каза НИКОГА при НИКАКВИ обстоятелства да не пия 2 наведнъж. Тъй че може бременността да ти е по-малкия проблем.
Тук сме свикнали да ни задават по-простички въпроси на тая тема...нИ можИм да ти отговорим!
Гинеколог и толкова...А другия вариант е да питаш някой аптекар ,но не е гаранция ,че ще ти каже нещо.
Amore-Mio*
08-23-2012, 08:55
Питай гинеколога си.
Не е препоръчително да се пият няколко хапчета наведнъж, можеш да си докараш други проблеми и както каза SisiStrange бременността е възможно да ти е най - малкия проблем.
ALetterFromTheSky
08-23-2012, 09:00
Ами зависи на кой ред от лентата е изпуснатото хапче, остави бременността, знаеш ли аз от ей такова наваксване как си докарах супер големите каши, тъпо е било да ги изпиеш и 2-те наведнъж, сега се надявай да не ти се разбърка цикълът , че има да си чупиш главата
chushkopek
08-23-2012, 12:29
"Наваксах" :D:D:D:D Момиче сериозно, с какъв акъл пиеш 2 на веднъж? За бременност не се приетеснявай, за по-сериозни здравословни проблеми може да се тревожиш ако го напраиш това още няколко пъти.
adoreher
08-23-2012, 12:46
наваксах вика :lol:
nymphadora
08-23-2012, 13:03
Спомням си,че в листовката на моите пишеше,че ако си пропуснала хапче после трябва да наваксаш,дори и да означава да изпиеш две в един ден.Вече не знам за две наведнъж.
adoreher
08-23-2012, 13:06
като мислех да пия противозачатъчни и ходих на гинеколог ми каза в никъв случай 2 наведнъж
nymphadora
08-23-2012, 13:41
^мда,и на мен ми се струва претоварващо за организма.
PyCoKoCkA93
08-23-2012, 13:47
Не знам каква е опасността. Знам, че моя гинеколог твърдо ми каза НИКОГА при НИКАКВИ обстоятелства да не пия 2 наведнъж. Тъй че може бременността да ти е по-малкия проблем.
Как я успокои :D Честно,не знам мила.На твое място бих врътнала един телефон на гинеколога и,надявайки се да е компетентен,ще се надявам и на такъв отговор...
nikoleta_lozanova
08-24-2012, 08:01
Благодаря на всички за отговорите. Аз веднага след като написах темата се обадих на гинеколога си (на когото от притеснения не звъннах веднага, а писах тук) и той ми каза, че няма никаква опасност две хапчета на веднаж може да се пият не е проблем и ако се усетиш сутринта да пиеш и вечерта пак също няма да е проблем. Каза също че трябва да се следва опаковката. Относно бременността напълно я изключи. Ще си засека, както винаги правя, цикъла и ще ви пиша дали се е променил зареди двойната употреба. Надявам се да съм ви помогнала и на вас малко с разясняване на подобни ситуации.
nikoleta_lozanova
09-03-2012, 16:37
Здравейте на всички. Тъй като обещах да пиша дали ми се е променил цикъла заради двойната употреба - отговора ми е не, абсолютно точно си ми дойде на деня. Надявам се отново да съм ви помогнала :)
Чувствам се тъпо, защото не съм жена, а съм чел инструкциите на няколко вида противозачатъчни които са вземали приятелки и доколкото си спомням ясно си пишеше, че по 2 хапчета не се приемат за наваксване. Също така и че защитата не е сигурна ако се пропусне и едно хапче.
Един път след подобен гаф на пияна глава, звъняхме на гинеколога, така че не виждам как не Ви е хрумнала тази идея и на вас. Е вярно че мен ме осени на сутринта де, те хората са казали: Утрото е по мъдро от вечерта.