View Full Version : Какви глупости са правили родителите ви?
NomNomNom
08-23-2012, 09:23
Стана ми интересно, след като баща ми се опитва да ми обясни, че тревата може да му излекува старческите болки :Д
Правя тази тема с цел всички да свикнат, че и родителите им са били на 13-19, т.е. че и те са вършели някакви глупави и идиотски неща.
Можете да пишете и на колко години са родителите ви.
Ще напиша само две неща, за да не наспамвам рязко :Д
Майка ми е пушела трева в университета, сега е на 43.
Баща ми не пуши, но ми каза, че може да си гаси цигара в езика, което ме амбицира, и се научих и аз :Д Тате е на 56.
Баща ми е на 52 и като е бил в казармата, са бягали оттам, че да ходят по купони във Велико Търново. Отиват късно вечер с униформи на гробищата, преобличат се, правят, каквото правят, слагат казармените униформи и се връщат. Ама нали няма да ги пуснат, имало един шпионин да отклонява вниманието и винаги правел джунджурия, а другите тичат ли, тичат към стаите. Когато пазачът побеснее и почне да търси виновните, всички вече "спят". В техникума по корабоплаване е правил също доста работи - като почнем от бягания на класа заради мач и спиране на тока в цялото училище, до запалване на хартия в тоалетна и други. Или как са напивали децата на персонала на корабите, на които са били - понеже ги било страх от кораби и търсели "лекарство" - та, една водка не им идвала зле, хаха (говорим за 7-годишни деца, напити от шайка 18-годишни). Абе, бая луди работи е правил моят, ама след това са повечето - годините като моряк. За майка ми нищо не мога да кажа - тя е кротка душица.
nymphadora
08-24-2012, 06:42
Баща ми е бил голям бунтар :D.Бягал е от казармата няколко пъти и си е идвал при баба и дядо,"да ги види малко" и после пак заминавал.После естествено е седял по карцерите наказателно.Постоянно се опъвал на тия главните,но накрая се е уволнил с доста висок чин,защото по неговите думи "шефа харесал,че не е путьо" :D.
След като аз съм се родила също е правил много щуротии,но трябва да изпиша роман. :D
DisappointedDreamer
08-24-2012, 07:23
Bащичко ми е бил кротка душица. Изкарал си е казармата, учил множко след това, оженил се късничко. Не знам много от неговите глупости. Ще трябва да го разпитам. Той е на 52.
А майка е била лудичката. И тя си е гледала домашните ама наравно с това много истории ми е разказвала. Беше ми казвала как веднъж преди да завършат 12ти клас, е изнудила бившия на нейната приятелка да дойде в женската тоалетната, където приятелката ги е чакала. Оня влезнал, и те двете почнали да го налагат, 'щото той и бил разбил сърцето 8-)
Майка е на 42.
Colouring
08-24-2012, 07:34
Баща ми има на крака малък татус - някакво сърце, пробито с лък. И е супер нескопосано, все едно 12-годишна го е рисувала. Избягал е като тийнейджър и двамата с братовчед му са решили да си направя такива татуировки, защото са им "разбили сърцата". Всеки път ме напушва смях. Добре, че не се вижда много и е от вътрешната страна на крака, долу. :Д Баща ми е старо куче - 55+.
А майка цял живот се прави на прилежна. Не знам май истории за нея. Единственото лудо, за което се сещам, е как се е напила на около 7-8 годишна възраст. :Д Някои донесъл вино и тя сама - 'айде да го видим това какво представлява. И една чашка, две чашки, три чашки.. без да знае, че е алкохол. После една седмица не е знаела къде е. :Д И това й е единственото напиване. :Д
знам ужасно малко истории
явно не смеят да ми казват много
майка ми на бала й си счупила тока на обувката и тръгнала да се връща за обувки и си изпуснала ключа в асансьорната шахта и се наложило да се катери по терасите (неуспешно) , след което си тръгнала с някакъв пич, за да я откара до нейното градче (на 20 км) за обувки :lol:
пък тати като бил малък и отишли с чичо по центъра и имало автобуси и чичо останал там , пък бащата се прибрал вкъщи и чичо ми решил да се качи на единият автобус , не знаейки къде отива и го нямало цял ден, защото този автобус отивал до едно село на 2 часа път, имало престой и после се връщал
и тамън тръгнали да го дирят с милицията и той пристигнал
:lol:
ще питам нашите, че ми стана любопитно , ама надали ще ми кажат нещо
Баща ми на моите години е взривил тоалетната в гимназията (били откраднали някакви неща от кабинета по химия и ги наблъскали в тръбите), заедно с още няколко негови приятели. Понеже и аз уча сега в същата гимназия, ходих да търся следи... и наистина си личи къде е било дооправяно. :D
Майка ми пък на моите години редовно е биела и тормозела сестра си (която е по-голяма всъщност), както и половината си клас. Била буйно и неразбрано дете. Разказвала ми е колко е мразела една от нейните съученички. Толкова не са се разбирали, че веднъж я бутнала в някаква дупка/шахта, която се оказала по-дълбока от очакваното. Майка ми си заминала без да й мигне окото, а момичето го извадили чак след няколко часа с помощта на гражданска защита.
Родителите ми са родители за пример. :D
Имат още много такива истории, но няма да ги излагам повече.
И двамата са малко над 50.
elinanacheva
08-24-2012, 10:17
(izvinqvam se,nqmam kirilica) Ba6ta mi kato e bil na moita vuzrast (14) e zapo4nal da pu6i i e kradql kutiite na dqdo mi. Su6to taka s purfiumite na babami i fulmasteri si e pravil parfiumirani piratki :D. Bil e mnogo div (o6te e) ako se setq o6te ne6to 6te spodelq, ima i po qki izdunki ama sega ne se se6tam.
elinanacheva
08-24-2012, 10:18
na 38 e ^
druzilla
08-24-2012, 10:27
Баща ми е спортист и е по-дисциплиниран та единственото,което знам е,че е бягал от казармата (ама като гледам май всички са го правили ) . Той е на 35.А майка ми - на 34 , винаги се прави на прилежна,но леля т.е. сестра й ми е разказвала всичките им върховни простотии.Веднъж като била 8-ми клас излязла и така се натарюнкала,че едва се прибрала.Леля й викала "Какво си пила?" и тя й отговорила "Аз само айрян пих,само айрян.." айрян ама друг път и леля ми я е набила :D Пък гаджето на леля ми й подарило някакви много хубави обувки (нали тогава не е имало голям избор) и майка ми решила да ги вземе,но й били малки.Казали й да ги накисне във вода със сол и щяли да се отпуснат.Станали на парцал и леля ми естествено пак я набила..
DennisCobain
08-24-2012, 11:15
Майка ми и най-добрата и приятелка си били купили лимонади в шишенца. Испили ги и на мама и хрумнало гениалната идея да се изпикаят в шишетата и да дадат на едни момичета да пият. Така и станало. :D
Баща ми пък като е бил в казармата се е качил във влака без билет и когато чул контрольора да минава скочил през прозореца и паднал в една шахта. Счупил си реброто. Намерила го някаква жена и му помогнала да си стигне до вкъщи.
баща ми и майка ми са следвали в Русия, където нон-стоп е било купон .. повечето им приятели руснаци били на водка по цял ден , затова историите са толкова много, не ми се почва :D
баща ми също е бягал от казармата
тати е на 49, мама на 47 :)
Майка ми като е била седми клас, т.е. около 13-14, били на екскурзия и когато най-смотаното момиче от класа им заспало, мама и останалите направили номера с чашата и тя се напикала :D На 35 е.
Друг случай ми е разказвала, с най добрата си приятелка вземали кесии и ги натъпквали с каквото им дойде - пепел, боклуци, обелки от зеленчуци... и ги хвърляли по хората през терасата. Веднъж уцелили някакъв гаден чичка и той дошъл на вратата им да ги бие с лопата. :D (не е успял де)
Друг път, когато съм била още малка, вместо с мобилния тръгнала с домашния телефон. :D
Вероятно ми е разказвала още, но в момента не се сещам.
Сега като се замисля, татко не ми е разказвал такива неща, ще взема да го питам :D На 36 е
Баща ми е на 39, сега 40 ще прави. Значи бягането от казармата всички са го правили. Ама той освен че е бягал, е обичал да се еб*ва здраво с другите. Спали са на някви тръбни легла, дето като ги "пооправиш" малко и с най-малкото докосване леглото пада. Карал е др-те да му вършат работата. Примерно трябва да чисти спалното, обаче човека го мързи да си остави цигарата и кафето, естествено внесени без позволение, и нашия карал "зайците" да чистят вместо него. И още много неща за казармата. Също едно време е карал мотор. Значи напива се като мотика, качва се на мотора/колата и с бясна скорост към Русе. Обаче минава покрай куките и те искат да спре. Баща ми натиска газта, изключва фаровете и влиза в гората през нощта. Гонили го уж ама нещо не го хванали.
Майка ми е на 37. Едно време с леля ми (близначки са) са бягали от къщи заедно, естествено после ги намерили ама все пак са опитали. Също майка ми се е била с някаква нейна съученичка, дъщеря на учителка. Подарявали увехнали цветя от гробището на някаква съученичка. Плюла си дъвките в косите на момичетата, май имаше и нещо за подпалване на нечия коса, странно обаче защо не си спомням много. като е била 1ви клас момче от 2ри и дава 20 стотинки да набие момче от 3ти клас. Тя го набива, взема си парите и набива и второкласника. Та май само това се сещам.
BrainlessROCKBABY
08-27-2012, 13:58
ами например мен... доста преди да се оженят
ся и двамата са на 43