View Full Version : Как да надебелея?
BEaUty_girl
08-23-2012, 11:18
Здравейте давайте съвети как да надебелея аз съм: Височина- 1,73 Килограми- 47
Хубава съм модерна но бих искала да надебелея и 6 кг.
Ям много не съм недохранена
Oх да ти имаме късмета. Хората се мъчат да отслабват :ДД Яж много, многоо - бързи храни, мазни банички, сладолед, чипсове, пий газирано,и ще ги качиш :Д
Четох, че един актьор трябвало да надебелее, и пиел разтопен сладолед вместо вода :Д
Oх да ти имаме късмета. Хората се мъчат да отслабват :ДД Яж много, многоо - бързи храни, мазни банички, сладолед, чипсове, пий газирано,и ще ги качиш :Д
Четох, че един актьор трябвало да надебелее за главната роля, и пиел разтопен сладолед вместо вода :Д
FuckingFreak
08-23-2012, 12:10
^Да бе, точно с това трагично хранене, което препоръчваш на момичето, ги гледам по плажовете - ребрата им се броят, краката им клечки, ама едни шкембета и паласки са отпрали, ужас... Искрено се съмнявам авторката да иска да стане такава. ;)
wermillion
08-23-2012, 12:15
Не е лесно да качиш килограми само с хранене и те да не бъдат излишни мазнини. Най-добре се консултирай с диетолог и персонален треньор.
BEaUty_girl
08-23-2012, 12:20
Благодаря
А възможно ли е да не можеш да качиш изобщо?
Имам предвид, че сигурно структурата ти е такава, генетично заложено е явно...щом си толкова висока и на такива килограми, а и си се опитала да качиш, но не е станало..това говори, че просто такава ти е конструкцията на тялото сигурно. :)
Генетично заложено ли е това в семейството ти? Имам предвид майка, баща, баби...ако са всичките високи и слаби,мнооого трудно ще качиш, да не кажа невъзможно.:(
А възможно ли е да не можеш да качиш изобщо?
Имам предвид, че сигурно структурата ти е такава, генетично заложено е явно...щом си толкова висока и на такива килограми, а и си се опитала да качиш, но не е станало..това говори, че просто такава ти е конструкцията на тялото сигурно. :)
Генетично заложено ли е това в семейството ти? Имам предвид майка, баща, баби...ако са всичките високи и слаби,мнооого трудно ще качиш, да не кажа невъзможно.:(Няма такова генетично заложено същество, което да не може да качи килограми. Стига сте обяснявали всичко с генeтика. С една хубава високо въглехидратна диета съм почти сигурен, че ще качи някой килограм.
И аз много искам да напълнея...ей така..с 6-7 килограма...висока съм 168см и тежа 47кг...иска ми се да бях маалко по пълна...смисъл..да изглеждам по-добре...само не почвайте...яж мазни банички...торти...пържени работи....минала съм по този път...тъпча се направо и никакъв ефект....Дайте някой съвет....