View Full Version : как да поканя момичето по което си падам ?
hukuto9403
08-23-2012, 13:44
ако може някои да ми помогне със съвет или идея това ми е огромен проблем ... падам си по едно момиче но не знам как да и го кажа ... не смея да и кажа здравей защото почвам да треперя още като я видя ... както и онова за пеперудките в стомаха .... ако можете да ми помогнете ..
Amore-Mio*
08-23-2012, 14:05
Не бързай с признанията, особено ако не се познавате. Запознай се с нея, ако все още не си го направил. Независимо онлайн или не. Препоръчително е на живо, но като те гледам колко си се притеснил - избора си е твой. Пишете си определено време и след това просто я покани да се поразходите някъде. Виж как ще се развият нещата и от там нататък сам реши как да действаш. Но е нужно да действаш. В случая няма какво да загубиш, можеш само да спечелиш. И спокойно, момичетата не ядем момчетата. Така, че смело.
nikola1234
08-23-2012, 14:11
Като гледам това 94 след ника ти не е нормално на 18 да не можеш да поканиш момиче на среща. Стегни се малко кво е тва треперене. Ако си мил с нея и намериш 1-2 теми по които може да говорите свободно нещата ще тръгнат доста лесно за теб. След като си я заговорил с някакво банално изречение от типа "Как мина училището. или На къде си тръгнала." лесно ще можеш да я питаш дали е свободна тази вечер. Тя не пада от марс и ще разбере за какво става дума така че ако каже ДА нататък си само ти. :) take it easy,bro.
paradosou
08-23-2012, 14:16
Не ми казвай, че си 94 набор :ДД
Усмихни й се и я заговори с нещо случайно според ситуацията. Искай мнението й за нещо, което ти е интересно, провокирай я с някаква закачка, коментирай случващото се наоколо... Само не се напъвай да остроумничиш, личи си и изглежда супер смешно отстрани. И да изтърсиш някаква глупост, та да те помисли и за хахо дори, винаги можеш да смениш темата и да заговориш за нещо различно, с което да покажеш, че си нормален 8-). Ако си й симпатичен външно, и да стане гаф, ако после не направиш ситуацията неловка и покажеш чувство за хумор, има голям шанс все пак да не те отреже.
ПС - не е задължително веднага да я каниш. Виж дали е срамежлива и прецени как да действаш.
HollyGolightly
08-23-2012, 14:48
Първо опитай да говориш с нея. Поопознайте се малко и тогава няма да се притесняваш толкова от това да я поканиш, и няма да имаш нужда от съвет, понеже ще знаеш как да го направиш, ако все още искаш де.