Влез

View Full Version : Много се притеснявам

dream_95
08-23-2012, 14:36
Здравейте,ами със приятелката ми от 3 месеца правим секс.Днес докато правехме секс малко след началото се случи нещо.По принцип винаги първия презерватив е ''халосни''(ако мога така да се изразя),бързо свършвам и веднага го сменям.Когато видях,че се е напълнил и по приятелката ми имаше бяла слуз.Тя веднага се изми и аз смених презерватива и спряхме.Много се притеснихме.Проверихме и презерватива не беше скъсан. Та въпроса ми е възможно ли е да е просто от нея от възбудата и дали може да е бременна.Направи си тест и показа,че е отрицателен. Моля не бъдете настроени негативно към мен и въпроса ми :)

msdattt
08-23-2012, 14:53
Презерватива си е бил пълен, не е бил и скъсан - от нея е ;)

HollyGolightly
08-23-2012, 14:56
След като не е бил скъсан презерватива няма как да е бременна, най-вероятно е било от нея.
И как така ще си направи тест веднага след като сте го правили, какво очакваш да отчете???? Вземете се образовайте малко

nymphadora
08-23-2012, 15:15
Ами освен,ако нямаш магическа сперма,след като презерватива не е бил скъсан,значи не е сперма.От нея е,не се филмирайте.

shmatarok
08-23-2012, 15:44
От нея е било, колкото до направеният тест - дори хипотетично казано, ако гафът е станал, тестът няма как да отчете бременност по-рано от две или три седмици след акта.
Успех и умната.

Amore-Mio*
08-23-2012, 18:02
От нея е.
Възбудила се е доста, няма защо да се притеснявате. Тест за бременност се прави 14 дена след рисковия полов акт.