Влез

View Full Version : Тестове за бременност

ekati
08-23-2012, 20:48
Здравейте! Послушах съвета ви и си направих тест за бременност, но пак възникна проблем. Първо си купих Clear test за 2 лв. под формата на лентичка. Той показа втора, но много бледа черта. Исках да съм сигурна и след 48 часа реших да си направя нов. Купих си Sure Chek касетка и той показа отрицателен резултат. Нямаше и помен от втора черта. Лесно ще отида на гинеколог или да ми вземат кръв, за да разбера каква е ситуацията. Ясно е, че единия тест трябва да греши и ми е любопитно каква е причината, дали има и други такива случаи и кой от двата теста е по- надежден.

DragonLady
08-23-2012, 20:55
Тея clear test дори не съм ги чувала. Аз бих се доверила на Surecheck, ползвала съм ги, и винаги са показвали вярно!

ekati
08-24-2012, 07:33
Не бяха минали 10 минути

bloodyF
08-24-2012, 09:16
е то инструкциите се следват стриктно
сигурно си изчакала повече време (т.е. си забравила да го погледнеш навреме)

granger
08-24-2012, 09:24
При предържане, демек ,ако си го погледнала по-късно от указаното е възможно да ти направи такъв проблем.
Иди на гинеколог и направи още един тест на друга марка за всеки случай.

nymphadora
08-24-2012, 10:23
И аз бих се доверила на Sure check.Пише,че е 99,9% достоверен.

kalpazanka
08-24-2012, 10:24
С първа сутрешна урина ли прави всичките тестове? На кой ден след гафа/закъснението?

xXxPETYAxXx
08-24-2012, 11:45
Купи си още един тест SureCheck, ако и той е отрицателен най-вероятно другия е бил грешен, може и да не си го направила както трябва.

Amore-Mio*
08-24-2012, 12:22
Sure check са определено качествени и надеждни. Тия, първите, не съм ги чувала до сега, а предвид цената и качеството, което казваш, ми става ясно, че не е от добрите. Според мен щом Surecheck'a ти е показал отрицателен, няма защо да се притесняваш.

granger
08-24-2012, 12:54
facedesk
Цената на единия е 2 лева, на другия от 3 до 4 лева.
Не играе голяма роля.
Стига да се направи като хората.

bloodyF
08-24-2012, 12:55
Тея clear test дори не съм ги чувала. Аз бих се доверила на Surecheck
+

И аз бих се доверила на Sure check.Пише,че е 99,9% достоверен.

= Мнението на аморе мио
as usual

ekati
08-24-2012, 20:14
Тестовете не съм ги правила сутрин, а на първия тест пишеше, че отчита резултат след 3 минути. Може наистина да съм го погледнала малко по- късно. Пуснах темата, защото гледах в други форуми и там имаше жени, които твърдяха, че shure chek не бил достатъчно чувствителен и показвал отрицателен резултат дори и 14 дни след акта при бременност. Благодаря ви ! :))

kalpazanka
08-25-2012, 05:09
Съветваме тестът да се направи със Surecheck 14 дни след последния полов акт. Резултатът ще бъде с над 99% точност. копнато от секция Въпроси и отговори http://www.surecheck.info/vaprosi.php

Кое му е нечувствителното?!

mechone
08-25-2012, 11:38
Една приятелка каза, че си е правила тест и втората чертичка е била мноооого, много бледа, също като при теб. След 1 ден си е направила пак и тестът бил положителен.

balu4ka
08-25-2012, 15:35
Според мен ,направи и кръвен тест.(той е най-сигурен)
Това е,ако много се притесняваш.Но шуарчек-а е добър,първият дори не съм го чувала.

bloodyF
08-25-2012, 16:29
Една приятелка каза, че си е правила тест и втората чертичка е била мноооого, много бледа, също като при теб. След 1 ден си е направила пак и тестът бил положителен.

горката ти приятелка :(

PyCoKoCkA93
08-25-2012, 17:58
горката ти приятелка :(

И аз същото си казах... :(

А по темата мисля,че няма още какво толкова да се каже.Бих добавила само,че нищо не ти коства да направиш още един шуърчек,освен ако не са го казали вече,защото не съм чела всички мнения...

ekati
08-25-2012, 20:35
Направих си пак теста и беше положителен. : ((

PyCoKoCkA93
08-25-2012, 21:35
Упс...Ами мила,не знам какво да ти кажа. :( Май е добре да посетиш и един гинеколог,за да си абсолютно сигурна. А,оттам нататък не знам.Гледам,че не си малка на години,ама тия годинки май не са ти за деца още...Не знам,сега сигурно си в шок...А бащата къде е в цялата картинка?

JuStElly
08-26-2012, 02:51
Звъниш първо на момчета,после на вашите и решавате какво ще се прави. Отиди на гинеколог за всеки случай,но щом два от тестовете са положителни...

xXxPETYAxXx
08-26-2012, 14:02
Гинеколог - кръвен тест, за да си абсолютно сигурна и то възможно най-скоро! Малко кофти ще прозвучи за някои, но дано тестовете грешат...на 17 наистина ти е раничко за дете, но не подкрепям и абортите, макар че в дадения случай може би е по-удачно. :(

В момента всички, които се доверяват повече на SureCheck, отколкото на друга марка сигурно се замислят...

Girlicious
08-26-2012, 17:16
Здравейте! Послушах съвета ви и си направих тест за бременност, но пак възникна проблем. Първо си купих Clear test за 2 лв. под формата на лентичка. Той показа втора, но много бледа черта. Исках да съм сигурна и след 48 часа реших да си направя нов. Купих си Sure Chek касетка и той показа отрицателен резултат. Нямаше и помен от втора черта. Лесно ще отида на гинеколог или да ми вземат кръв, за да разбера каква е ситуацията. Ясно е, че единия тест трябва да греши и ми е любопитно каква е причината, дали има и други такива случаи и кой от двата теста е по- надежден.

На мен ми се е случвало същото с SureChek, много бледа втора черта след 5мин точно, след това направих втори, който беше отрицателен. Според мен не си бременна.

Упс, коментарът с положителния тест съм го пропуснала. За най-сигурно на гинеколог, защото доста странни ми се струват тези резултати.

DragonLady
08-26-2012, 18:34
Щом от тестовете няма еднаквост в резултата, кръвен тест при гинеколог е най-сигурното! Направи го час по скоро, колкото по рано се открие бременността, толкова по добре и в 2та случая. И ако ще правиш аборт, да се разминеш с медицински, и ако ще задържиш бебето да започнеш да пиеш навреме фолиева киселина и да спреш лошите си навици, като алкохол и цигари ( ако имаш такива ).

ekati
08-26-2012, 19:38
Взеха ми кръв и утре излизат резултатите. Не знам какво ще правя. Казах на приятеля ми, който ме уверяваше, че съм луда и че това не е възможно, а сега се е шашнал повече от мен. 4-5 дена след рисковия полов акт ми дойде. Добре, че преди няколко дена буквално заспах права и болките в гърдите не спират. Иначе можеше изобщо да не разбера нищо ... Мисля, че съсипах живота си. Та аз съм в едно от най-елитните училища и имам доббри отценки. Можеше да получа диплома и да уча в чужбина след това, дори знам език. Не се чувтвам готова нито да стана майка, нито да убия детето си. Приятелят ми и аз предпочитаме да го махна. Поне той казва, че каквото и да реша ще е до мен. За родителите си просто не знам какво да кажа. Баща ми ще си помисли, че съм от онези момичета, които с извинение се чукат наляво и надясно и правят бебета, които след това захвърлят по домовете. Той определено ще ме изгони от нас. Майка ми пък няма да ми позволи да махна детето. Няма да ме пусне да уча и да се развивам, а ще трябва да се посветя изцяло на него, за което пак казвам, че определено не съм готова.

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 20:08
Оххх,миличката.В такива ситуации просто не знам какво да кажа.Упреците са последното нещо,което бих отправила към теб,но съм сигурна,че от тези,които следят темата,все ще се намери някой,който да ти изнесе лекция.Отсега ти казвам-не го отразявай изобщо!!! А в твоя случай напълно те разбирам как се чувстваш и мога да се поставя на твое място.И двете решения не са лесни.Принципно не насърчавам аборта,ама в твоя случай мисля,че това само би провалило живота ти и развитието ти като цяло.Няма как да знам,но предполагам,че решението да убиеш детето си е може би най-трудното в живота на една жена.Но замисли се,че това е прекалено голяма отговорност за теб,и то отговорност,която пада не само върху вас двамата,а и върху родителите ви малко или много.За мен,за да гледаш дете,трябва да си готов психически,емоционално и финансово да му осигуриш всичко необходимо за един нормален живот.На този етап не мисля,че бихте могли да му го дадете.И колкото и грубо и жестоко да прозвучи,моят съвет е да го махнете.А искрено ти пожелавам да няма някакви трайни последици от това(чисто физиологични имам предвид).И другото,което искам да те предупредя е,че една такава постъпка ще бележи съзнанието и съвестта ти за цял живот.И е много възможно и да намразиш половинката си и подсъзнателно или дори съзнателно да започнеш да я обвиняваш за случилото се.С това не искам да те настройвам,че на 100% ще е така,но го имай предвид.И все пак,има много малка надежда да няма такъв проблем,но за момента я изключвам,защото не обичам да давам неоснователни надежди на хората.Надявам се заедно да направите най-правилния избор,който никак няма да е лесен за никого.И естествено,каквото и да решите,е редно да говорите с родителите си.Но имай предвид,че като научат,съм почти сигурна,че няма да искат да го виждат твоя приятел и ще ви принудят да се разделите,стига ти да не ги изпревариш с решението си... :) И все пак,мисля,че не е правилно да криеш такова нещо от тях.Колкото и да се ядосат,те са ти родители и те обичат и винаги ще искат и ще се стараят да направят най-доброто за теб.

DragonLady
08-26-2012, 20:10
И според мен е по-добре аборт, на тези години нито имаш финансова възможност за дете, нито си струва да си прекъсваш образованието и да си прецакаш бъдещето.
Ако имаш 18 години навършени, не е нужно ваще да разбират за аборта, но не го прави на черно!!! Обаче е скъп, към 100 - 150 лева някъде.
И все пак се надявам кръвният тест да излезе отрицателен!!!

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 20:21
1.Ако имаш 18 години навършени, не е нужно ваще да разбират за аборта, но не го прави на черно!!! Обаче е скъп, към 100 - 150 лева някъде.
2.И все пак се надявам кръвният тест да излезе отрицателен!!!

1.Това и аз си го помислих,ама някак морално ми идва много далече.Не знам как да го обясня...И да,и парите са си стабилни,ако нямате лични доходи...

2.Искрено се надявам и стискам палци на авторката да е така,ама...Май е по-добре да се настрои психически за по-лошото(в случая,не изобщо),за да не бъде още по-разочарована след това...

ПС:Съжалявам,че бъркам в раната,но само искам да попитам няколко неща за лично уточнение.Първият тест,който си направи е бил някаква неизвестна марка,държала си го около 10 минути вместо 5 и ти е отчел втора бледа черта.Вторият е бил Шуърчек и е бил отрицателен.А третият пак е бил Шуърчек и е бил положителен?И нито един не е правен със сутрешна урина? И последно-цикълът ти е дошъл 4-5 дена след рисковия акт.А нормален ли беше,имаше ли някакви съмнения при вида му?

Съжалявам,че извличам информация на чужд(в случая твой гръб),но мисля,че това е полезна информация,която би помогнала в известна степен и на други млади момичета.

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 20:41
http://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/528257

Това не е ли предишната ти тема?В резюме-значи си имала напълно нормален цикъл след рисковия акт и сте го правили само веднъж без презерватив,когато ти е бил първия път,като той дори не е свършвал? И сега тестът ти е (вероятно) положителен?Олеле,майко...

ekati
08-26-2012, 21:00
Единсвеното странно в цикъла ми беше, че беше с по ярък цвят и падаше нещо подобно на съсиреци, които до сега не съм имала.

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 21:03
Ами не знам,мила.Още се надявам резултатите да не са положителни...А може ли да отговориш и на предишните ми няколко въпроса,че всичко стана много объркващо и странно :(

ekati
08-26-2012, 21:03
И според мен е по-добре аборт, на тези години нито имаш финансова възможност за дете, нито си струва да си прекъсваш образованието и да си прецакаш бъдещето.
Ако имаш 18 години навършени, не е нужно ваще да разбират за аборта, но не го прави на черно!!! Обаче е скъп, към 100 - 150 лева някъде.
И все пак се надявам кръвният тест да излезе отрицателен!!!

Поне за това съм спокойна, че парите много лесно ще ги намеря.

ekati
08-26-2012, 21:18
Първия тест го държах около 7-8 минутки. Още на 5тата си имаше черта но толкова бледа, че не знаех дали само аз си я виждам. След малко пак го погледнах и бях сигурна, че я има. Втория тест беше отрицателен, но е възможно да съм капнала по- малко от необходимото. Третият тест отново беше shure chek и го направих сутринта и втората чертичка беше същата като първата. Цикълът ми дoйде, а за вида му ти казах.

cyclops
08-27-2012, 14:32
Не се шашкай още, изчакай резултата от кръвния тест. А може би е готов? Една приятелка имаше 1 отрицателен и после 2 положителни теста ( ще излъжа за марката) и се беше шашнала много , но в последствие се оказа, че не е бременна. Стискам палци всичко да е наред и горе главата !

ekati
08-27-2012, 21:14
Не се шашкай още, изчакай резултата от кръвния тест. А може би е готов? Една приятелка имаше 1 отрицателен и после 2 положителни теста ( ще излъжа за марката) и се беше шашнала много , но в последствие се оказа, че не е бременна. Стискам палци всичко да е наред и горе главата !

Много жалко, че нямам късмета наа приятелката ти. Кръвният тест е готов и положителен. :(

DragonLady
08-27-2012, 21:38
Какво мислиш да правиш?

И аз това щях да питам.
Съжалявам за резултата мацко :( Имаш ли представа в моя седмица от бременността си? Гинеколога каза ли ти?

ekati
08-27-2012, 22:18
Гинеколожката ми нямала свободни часове тази седмица. Нямам намерение да чакам и ще отида другаде, за да ме прегледат. След това с приятеля ми ще седнем да поговорим. Той е казал на майка си, която му е споменала за медицински аборт, за който не било задължително да се дава съгласието на родител. Силно ме съмнява, но все пак трябва да попитам дали има нещо такова.

DragonLady
08-27-2012, 22:26
Да медицинският аборт съществува, но не знам узаконен ли е към днешна дата. тук има малко инфо за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=328225
вярно стара е темата, но все пак ако искаш я прегледай.
а тук е подробно описан: http://fema-bg.com/index.php?m=1002

ekati
08-27-2012, 22:36
Благодаря ти :)))))))

ekati
08-27-2012, 22:58
Ако им кажа ще се наложи те да решават вместо мен. Аз сама съм си виновна и сама ще си понеса последствията. За майка ми аборта е убийство, което няма да стои и да ме гледа как правя. Но не виждам по- добър вариант в момента. Обмислях всичко и ми е много тежко, но аз съм толкова млада. Поне приятелят ми да беше по- голям, но той също е много далеч от човек готов за дете. Дори да го родя, какъв живот ще има то? Какво мога да направя за него? Не бих го оставила в дом, нито пък бих прехвърлила цялата тежест на майка ми, която ще настоява да си го отгледа като неейно ако аз не мога да се справя. Не знам какво ще правя. Толкова хора правят небезопасен секс постоянно. Защо се случи точно на мен .. :|

cyclops
08-28-2012, 07:07
Родителите могат да бъдат много крайни в изказванията си, но когато нещо опре до тяхното дете вече разсъждават по друг начин, тъй като мислят за доброто на детето им. И все пак ако толкова се притесняваш не можеш ли да споделиш с друг роднина или само с единия родител? Не се притеснявай не си първото момиче в такава ситуация, нито последното. Все пак имаш подкрепата на приятеля си. Сигурна съм, че всичко ще се нареди.

xXxPETYAxXx
08-28-2012, 08:32
Родителите могат да бъдат много крайни в изказванията си, но когато нещо опре до тяхното дете вече разсъждават по друг начин, тъй като мислят за доброто на детето им.
Абсолютно правилно. Най-добре е да им кажеш. Пък и щом родителите на приятеля ти знаят, има вариант вашите да го чуят от някой друг, което мисля, че само би направило нещата още по-зле. Най-добре е да разберат от теб. Успех!

kalpazanka
08-28-2012, 12:04
Напиши ми стойностите от кръвния тест, ако искаш и на лично. :)

ekati
08-28-2012, 13:08
Напиши ми стойностите от кръвния тест, ако искаш и на лично. :)

Отчете ми 401 IU/L

kalpazanka
08-28-2012, 13:12
Лабораторията дала ли е референтни стойности?

ekati
08-28-2012, 13:20
Абсолютно правилно. Най-добре е да им кажеш. Пък и щом родителите на приятеля ти знаят, има вариант вашите да го чуят от някой друг, което мисля, че само би направило нещата още по-зле. Най-добре е да разберат от теб. Успех!

Довечера ще говоря с майка ми, но не знам какво ще стане ако тя реши, че трябва да родя

DragonLady
08-28-2012, 13:48
Ако ти самата не желаеш да родиш, никой няма право да кара насила, дори и собствените ти родители ( стига да имаш навършени 18 години ). Впрочем имаш ли навършени 18? Казваш и че не желаеш това дете, и че искаш да абортираш.

kalpazanka
08-28-2012, 13:49
Защо не ми отговори какви са реф. стойности в лабораторията, където е проведено това изследване?

LadyDi
08-28-2012, 14:01
Ох какви специалисти излязохте всички в тая тема. Как пък една от вас не си направи труд да прочете нещо за бременността. Ето ви няколко факта, върху които да поразсъждавате, че да видите колко елементарно ви тролят:
1. Той НЕ Е свършвал в нея. Освен ако Божият дух не е слязъл, няма как да е бременна.
2. Авторката твърди, че "цикълът ѝ е дошъл 4-5 дни след рисковия акт". Дайте с една проста математика да сметнем. Знаете ли кога е овулацията? Подсказка: около 14-тия ден на цикъла. Сметнахте ли го? Тя не е била в овулация, когато е правила "рисков полов акт без осеменяване".
3. Попрочетете и за цветната бременност. Кървенето е краткотрайно, слабо обилно и съвсем различно от обичайната менструация. Не е с ярък цвят и определено не пуска съсиреци.

Ъх...

Zaharinka
08-28-2012, 17:27
По принцип над 5 се приема за бременна стойност...твоето е 4.Може да имаш задържан фоликул

Violenza
08-28-2012, 17:32
Много противоречия нещо. Дошло ти е нормално, не е свършвал в теб, а пък бременна?

DragonLady
08-28-2012, 18:26
Много противоречия нещо. Дошло ти е нормално, не е свършвал в теб, а пък бременна?

Верно бая си противоречи. Като прочетох фактите, които лейдиди е изложила. Впрочем захаринке от къде знаеш, че при нея показателят 4, не съм забелязала да го е споменала в темата?

Zaharinka
08-28-2012, 20:11
Отчете ми 401 IU/L

Ето къде е посочила

DragonLady
08-28-2012, 20:30
Ето къде е посочила

Не съм погледнала значи. Мерси че ми го копна :)

xXxPETYAxXx
08-28-2012, 20:37
Може да е била в овулация, нищо че не е било 14 ден преди цикъла - това не значи, че овулацията не може да се измести.
Може да е от тези, които "хващат от нищото"
За измененията в менструацията и аз знам, че е по-оскъдна и кратка, но има жени, които до 3-4 месец не разбират, че са бременни, та си мисля, че може би има изключения, а съсиреците могат да са от друго...

Иначе сте прави, трябва да си много голям карък, че всички тези неща да са на лице...

LadyDi
08-28-2012, 20:40
За измененията в менструацията и аз знам, че е по-оскъдна и кратка, но има жени, които до 3-4 месец не разбират, че са бременни, та си мисля, че може би има изключения, а съсиреците могат да са от друго.
Това обикновено се дължи на слаба осведоменост.

kalpazanka
08-29-2012, 05:46
По принцип над 5 се приема за бременна стойност...твоето е 4.Може да имаш задържан фоликул

Над 4? Над 5? Ама видя ли мерните единици? М? Видя ли стойността, която тя е посочила и че никъде не даде референтните за лабораторията стойности?

Zaharinka
08-29-2012, 08:51
Kalpzanke,винаги се заяждаш с мен...
• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml
401 IU/L- e около 4.01mIU/ml

LadyDi
08-29-2012, 08:56
баси странните стойности
аз ли не го разбирам или няма как да разбереш точно в коя седмица си от кръвния тест?

kalpazanka
08-29-2012, 09:10
Kalpzanke,винаги се заяждаш с мен...
• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml
401 IU/L- e около 4.01mIU/ml
Не се заяждам, просто искам да ми преизчислиш нейните стойности, щото аз съм ги учила в много по-малки подразделения и освен холестерол и кръвна захар, нещо друго на литър не съм виждала.

Д*ба, тия кратуни само за тежест ги носите.

баси странните стойности
аз ли не го разбирам или няма как да разбереш точно в коя седмица си от кръвния тест?
Да не забравяме, че и при мола хидатидоза стойностите хвърчат, при герминативно-клетъчни тумори- също.
С две думи стана манджа с грозде.

LadyDi
08-29-2012, 09:15
аз няма как да го забравя, като никога не съм го знаела :lol:
това е един друг въпрос
питах защо така странно са дадени референтните стойности, но е напълно възможно и аз да не умея да ги чета
но (както аз ги чета) излиза, че ако ми покаже примерно 27 000, трябва да съм някъде между 6-та и 40-та седмица...
явно не го разчитам както трябва...

kalpazanka
08-29-2012, 09:19
LadyDi, просто такава е приказката. ЧХГ може да мръдне не само заради бременност. :)

Всяка лаборатория си има нейни си реф. стойности в зависимост от метода и китовете, с които се работи. В някои лаборатории ЧХГ е до 2,9.

Забелязвате ли, обаче, как авторката предвидливо се покри?!

Zaharinka
08-29-2012, 09:46
И все пак не е свършвал в нея..менструацията и е дошла и то обилна със съсиреци,което значи,че лигавицата се е излющила(къде се е закрепил ембриона един Бог знае...),ако беше извънматочна нямаше да е обилен цикъл..А ако приемем,че ЧХГ-то и е 401 т.е. около 4г.с. това реално няма как да се случи,според мен авторката е едно чудо на медицината :)

LadyDi
08-29-2012, 10:15
И все пак не е свършвал в нея..менструацията и е дошла и то обилна със съсиреци,което значи,че лигавицата се е излющила(къде се е закрепил ембриона един Бог знае...),ако беше извънматочна нямаше да е обилен цикъл..А ако приемем,че ЧХГ-то и е 401 т.е. около 4г.с. това реално няма как да се случи,според мен авторката е едно чудо на медицината :)

a според мен е неуспешен трол
между другото, наистина, тя къде се запиля, за да ни опровергае и да ни покаже снимки от видеозон?

Foxa^
08-29-2012, 10:38
Стига депресирайте момичето с компетенциите си ...

kalpazanka
08-31-2012, 10:18
Стига депресирайте момичето с компетенциите си ...

Мда, тя ви направи на смешни с глупости в две страници /даже и прототипа на темата намерих от далечната 2008-ма в един друг форум!/, а ти я защитаваш. :D

Tikche
08-31-2012, 20:25
Направих си пак теста и беше положителен. : ((

Ами полужителен е. Аз, когато забременях отидох до аптеката и попитах, ако е полужителен има ли шанс да лъже и тя ми каза няма, понеже резултатът се определя според нивата на хормоните. Ако хормонът на бременността е над 5 си бременна и това е. Нямакак да се е качил този хормон, ако не си бременна. Преди да минат поне 2 месеца на видеозон нищо няма да се види. Трябва нивата на хормона да са над 1000, за да се види. Единствено може да отидеш на кръвни иследвания. Май само 1 ще ти ги направят, но за да е сигурно на къде се развиват нещата след 48 часа може да те накарат да ги повториш. Струват към 20лв.

LadyDi
08-31-2012, 20:26
Ами полужителен е. Аз, когато забременях отидох до аптеката и попитах, ако е полужителен има ли шанс да лъже и тя ми каза няма, понеже резултатът се определя според нивата на хормоните. Ако хормонът на бременността е над 5 си бременна и това е. Нямакак да се е качил този хормон, ако не си бременна. Преди да минат поне 2 месеца на видеозон нищо няма да се види. Трябва нивата на хормона да са над 1000, за да се види. Единствено може да отидеш на кръвни иследвания. Май само 1 ще ти ги направят, но за да е сигурно на къде се развиват нещата след 48 часа може да те накарат да ги повториш. Струват към 20лв.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m86fo0ddiX1rwcc6bo1_250.gif

Tikche
08-31-2012, 20:35
Някъде прочетох за съсиреци, но нз дали е така. Ако прокървиш и имаш съсиреци има опастност да си направила спонтанен аборт. Една моя приятелка беше бременна и така прокървя и изхвърли бебето, а беше малко като бобче. Аз също така прокървях, понеже не знаех, че съм бременна и ми бяха предписали много силни антибиотици и изхвърлих детето, което вече беше колкото полувината ми длан, но и при 2те детето си преличаше на съсирек и лесно може да се сбърка. Такаче, ако ти е давало, че си бременна, а после си прокървяла със сисиреци може да си направила аборт и в такова полужение се ходи на кръвни иследвания пак този път 2пъти през 48 часа да видят дали няма останки. Ако има и не се махнат може да получиш натравяне на кръвта. Да кажем първия път нивата на хормона са 70, а 2рия път са 30 значи, че си направила аборт и няма опастност от останки, понеже нивата бързо спадат. Ето моите бяха 176,22, а после паднаха на 62,81 за 48 часа и нямах проблеми.

LadyDi
08-31-2012, 20:36
Tikche, стига си приказвала глупости, ами вземи изчети темата.
Не да ми четеш ред през ред и да дрънкаш врели-некипели.

И се научи кога се пише О и кога се пише У, че ми бъркаш в здравето с това полУвина и полУжителен.

Tikche
08-31-2012, 20:44
Tikche, стига си приказвала глупости, ами вземи изчети темата.
Не да ми четеш ред през ред и да дрънкаш врели-некипели.

И се научи кога се пише О и кога се пише У, че ми бъркаш в здравето с това полУвина и полУжителен.

Ееее случва се, човек да греши...не е нужно да ме изяждаш. И сега прегледах темата отново. Пише, че е имала съсиреци и кървене....кървене, когато си бременна не може да има. Може само, ако е цветна бременност, но обясни съсиреците. Аз като направих аборт майка ми ми каза, че детето ми било съсирек.....ама не беше. Съжалявам, че исках да и кажа, че ако е имало съсиреци няма да е зле да си пусне пак кръвно, понеже винаги може да е направила аборт и това да и навреди много, ако има останки.

LadyDi
08-31-2012, 20:46
Ееее случва се, човек да греши...не е нужно да ме изяждаш. И сега прегледах темата отново. Пише, че е имала съсиреци и кървене....кървене, когато си бременна не може да има. Може само, ако е цветна бременност, но обясни съсиреците. Аз като направих аборт майка ми ми каза, че детето ми било съсирек.....ама не беше. Съжалявам, че исках да и кажа, че ако е имало съсиреци няма да е зле да си пусне пак кръвно, понеже винаги може да е направила аборт и това да и навреди много, ако има останки.

Имала е кървене 2 ДНИ СЛЕД РИСКОВИЯ АКТ!
Казах ти да не четеш ред през ред. Дори да е била бременна (във втория ден)... мили Боже... няма как да изхвърли "детето" като съсирек.
Съсиреците, мили дами, представляват олющената стена на матката (най-грубо казано, калпазанка ще ви го обясни по-добре).
Майка ти едва ли разбира по-добре от теб, така като гледам.

Кървене, когато си бременна, може да има по 100 причини и то не само цветна бременност.

Тя не е била бременна изобщо. Събери 2+2 и отивай да спиш.