Влез

View Full Version : килограми...

shortywannabeathug
08-23-2012, 22:39
хора, вероятно не съм първият, няма да бъда и последният тийн с баналният проблем '' килограми ''.
при мен обаче е малко по-особено. още от много много малка в семейството ми това е било проблем, тъй като сестра ми е с доста наднормено тегло. майка ми винаги я е навиквала за това и е мрънкала за диети и т.н. всичко това остави следа в мен и от както се помня съм на тръни да не би да кача един килограм повече от нужното.. случайно да не стана и аз като кака. първо, че не искам да докарвам на майка ми още нерви за това как няма '' перфектните '' дъщери, нито искам сестра ми да се чувства виновна едва ли не...
тъпото нещо е че не съм дебела..напротив..всички ми казват, че имам хубаво тяло, но просто не мога да го възприема, повярвам и т.н.
та моля ви, дайте ми някой друг съвет какво по дяволите да си набия в главата, защото почвам да гладувам с дни или да се ограничавам здраво с храната..

FuckingFreak
08-24-2012, 05:43
А защо вместо да си набиваш нещо в главата, което еди-кой-си във форума ти е казал, не се погледнеш в огледалото и не прецениш сама дали се харесваш или не?