View Full Version : въпрос към момичетата
Какво бихте подарили на половинката си, било то за годишнина, рожден ден или някакъв друг празник ?
Лично аз в момента съм затруднена с избора на подарък и ще е хубаво да чуя и вашите мнения. :)
TheBobqk
08-23-2012, 23:24
Зависи с какви пари разполагаш, зависи какво харесва. Примерно моят е романтик и му поръчах чаша с надпис, а от другата страна е датата, на която тръгнахме. Може да му вземеш гривна или синджир, ако носи такива неща или тениска на любима група. Ако имаш възможност може да му спретнеш вечеря, която завършва със сметана (сещаш се). Има доста такива теми, порови се, развихри си въображението.
На моя за годишнината ни му направих следния подарък:
Подарявам му една огромна кутия,при което погледа му беше....отваря я,а вътре беше пълно с бонбони и презервативи,както и една по-малка кутия..Отваря и нея-същото,отваря следващата кутия-вътре пак бонбони и презервативи и една още по-малка кутия.В нея е поставен ключодържател,на който от едната страна е гравирана емблемата на Nissan,а от другата пише :"Обичам те!" и датата,на която тръгнахме...Беше впечатлен от подаръка..
Имаше и един малък плик,в който се съдържаше един позлатян ключ,а на картичката пишеше нещо от сорта на:"Подарявам ти ключът за моето сърце.Ти отключил си го вече.Но знай,че с времето ще разбереш,че ти и аз ще бъдем вечни.Времето не се измерва със секунди и минути,измерва се с ударите на нашите сърца,сляти в едно"
П.С.А намеците за времето са свързани с това,че ключа беше с форма на сърце,а в сърцето имаше малък часовник
Благодаря ви за идеите.Това с кутийките наистина е интересно.
TheBobqk
08-23-2012, 23:49
Julliee наистина интересен подарък. Частта с ключа ми допадна най-много. ^^
Amore-Mio*
08-24-2012, 08:09
Зависи от много неща.
Дали е романтичен или не. Подарявала съм много неща със сантиментална стойност на настоящия си приятел, които той много хареса. Пръстени, гривни, тениска с ваша снимка, чаша с ваша снимка. Някаква изненада, подготвена от теб. Измисли. Бъди оригинална. Не е задължително, подаръка да е с материална стойност.
Ами той обича да ходи на фитнес.Беше ми показал един сайт за тениски на които има цитати свързани с фитнес и каза, че много иска да си вземе.Според вас дали ще му хареса ако аз му подаря една от тях? http://fitness1.bg/fitness-t-shirt-shut-up/ това е тениската която избрах, дайте мнения.
TheBobqk
08-24-2012, 11:55
Щом харесва и иска тениска му вземи. А знаеш ли коя си е харесал? Така изненадата ще е още по-приятна.
xXxPETYAxXx
08-24-2012, 12:58
Тея идеи за подарък със ваша снимка или нещо друго, със сантиментална за ВАС стойност, са подходящи само за годишнини, не и за личен празник! Така че повода има значение.
Вземи му това, което знаеш, че би му харесало. Все пак ти най-добре го познаваш.
Ами той ми беше казал че си е харесал тази която ви показах и мисля, че ще се зарадва.
Incadeptus
08-24-2012, 13:36
Много тъп въпрос.Не може за годишнината,за рождения ден или някакъв друг празник да подариш едно и също.За всяко нещо различно.Просто подаряваш нещо,което ти мислиш,че ще му хареса.