Влез

View Full Version : Как да убедя приятеля си че не му изневерявам?

buzanka1
08-23-2012, 23:29
Искам да ви споделя нещо. Още в 7-ми клас се хванах с едно момче(Р.), той ми беше първия във всичко, после се скарахме и той настояваше да излизам с други момчета, докато аз исках да съм само с него, както и да е. Аз се хванах с един негов познат и ходехме една седмица с него, през която една седмица е имало само целувки без нищо друго. Спомням си как плаках когато това момче ме целуна и постоянно си повтарях че го правя заради моя Р. след време пак се хванахме с Р. и до сега правим вече 3 години и той ми каза че приятеля му с който аз съм ходила му е казал че е правил секс с мен, което не е вярно, и му бил разказал с подробности..
Какво да направя? Как да му обясня че това не е вярно? че винаги съм го обичала него?

TheBobqk
08-23-2012, 23:36
Защо като ти е казал да се срещаш с други ти си го направила? Щом толкова си го обичала не е трябвало да се хващаш с друг. След 3 годишна връзка той не ти ли има достатъчно доверие, че да не повярва на пича? Давала ли си му някога поводи да ревнува или да се съмнява в теб, нещо което сега да е причината той да не ти вярва? Хвани го и поговорете сами, спокойно и зряло. Обясни му, че нищо такова не се е случвало и зависи само от него дали ще ти повярва. А квото и да направи истината си е истина. Ти не си направила нищо и не би трябвало да ти е гузно. Освен, ако не си му давала поводи да ревнува, което пък води до нормална реакция. Поговорете.

buzanka1
08-23-2012, 23:44
Той никога не ме е ревнувал.. никога никога никога, от година насам той започна да ми споделя че е ревнувал ужасно много от него. и преди няколко дена се скарахме с Р. и той ми каза че приятелят му, му е казал тези неща. До сега никога не ни е казвал това. А по принцип аз го ревнувам, а не той мен, аз съм по-голямата ревнивка от връзката ни.

SuNsEt
08-23-2012, 23:48
Абе не е било баш винаги любов щом си излизала с приятеля на този,когото обичаш ама айде...

buzanka1
08-23-2012, 23:55
аз не исках, даже си мислех дали приятелят ми не го кара да бъде с мен.

TheBobqk
08-23-2012, 23:55
Защо като ти е казал да се срещаш с други ти си го направила?
Окей той ти е казвал, че не те ревнува, но това съвсем не означава, че не те е ревнувал. Възможно е да не го е показвал. И ако може да ми отговориш и на другия въпрос. Давала ли си му някога поводи да ревнува или да се съмнява в теб, нещо което сега да е причината той да не ти вярва? (нека изключим факта, че си ходила с онова момче, което едва ли е било приятно)

buzanka1
08-24-2012, 06:34
никога не съм му давала поводи да ревнува

DisappointedDreamer
08-24-2012, 06:44
Доколкото разбирам ти си била с онзи когато с Р. сте били разделени. Не само това, но пък и Р. ти е казал и накарал да излизаш с други момчета. В момента сте заедно от 3 години и се обичате. Не разбирам какъв е проблемът на приятеля ти.

Колкото до въпроса ти - не можеш да убедиш приятеля си че не си му изневерявала. (макар че аз не бих го нарекла изобщо изневеряване). Колкото и клиширано да звучи - в една връзка доверие трябва да има и фактът че той след 3 години връзка се съмнява в теб за нещо станало преди години, когато не сте били заедно, говори лошо за него, теб и връзката ви.

TheBeliever
08-24-2012, 06:48
Сам ти е дал зелена светлина да правиш каквото искаш с когото искаш. Няма право сега да се сърди.

Колкото до въпроса ти - не можеш да накараш някого да ти вярва. Доверието се гради, не се появява от веднъж когато на нас ни се иска.

Единственото, което можеш да направиш, е да конфронтираш другото момче, да го попиташ защо разправя тези лъжи зад гърба ти и евентуално да го убедиш да каже истината на приятеля ти.

buzanka1
08-24-2012, 07:45
Аз също си мислех пред приятеля ми да питам другото момче за тези лъжи..

Мерси много за отговорите :)

Amore-Mio*
08-24-2012, 08:16
Тъпо си постъпила.

Иначе, доколкото разбирам сте заедно вече от 3 години - глупаво е да не вярва на теб. Трудно би го убедила, ако той ти няма доверие и не иска да повярва на теб, а на приятеля си. Трудно ще ти е. Обясни му, докажи,ако е възможно по някакъв начин.

anonymous708973
08-24-2012, 09:52
Не го убеждавай в нищо. Казала си му истината, оттам нататък какво можеш да направиш? Да му се молиш на корене през сълзи, барем вземе да ти повярва? Не. Дръж си малко на достойнството.
Като подхване темата, му казваш "Спри. Не мога да те убедя явно, защото ти си твърдо убеден, че съм правила секс с еди-кой-си. Решавай какво ще правиш, но престани да ме тормозиш постояно, защото не се търпиш."

Chacho
08-24-2012, 09:54
После се чудите що се ебаваме на АмореМио*

-Как да убедя приятеля си, че не му изневерявам?
-Обясни му, докажи,ако е възможно по някакъв начин.

Irti
08-24-2012, 10:18
Ако от цялата работа ти лъжеш, а? Ние откъде да знаем и приятеля ти откъде да знае? Все си мисля, че сте се опраскали.

Курволя с курволята.

Бъзгам се, ама само в първия ред писаници! 8-)

granger
08-24-2012, 10:23
Извинявай,ама откъде накъде ще му се обясняваш допълнително?!
Не си длъжна да доказваш нищо. Ти си казала,че не си. Оттам нататък той дали ти вярва,или не ,той си знае. Прави си сметка,на кого вярва той повече?!На някакъв си там ,вместо на теб? Замисли се малко. Дала ли си поводи ,за да ти има такова недоверие, или просто е путка и не знае как да се държи?
Как да му докажа- казваш квото имаш да казваш веднъж, слагаш точка по върпоса и да се спасява. Ти после си прави изводите струва ли си или не, да си с човек,който ти няма доверие.

xXxPETYAxXx
08-24-2012, 12:52
Само не разбрах приятеля на гаджето ти кога твърди, че е спал с теб? Ако е докато си ходила с него, не със сегашният ти, това дори не е изневяра. И добре разбирам да го обичаш, ама да ти е било самотно и да си опитвала да го забравиш, ама баш с приятеля му ли е трябвало да тръгнеш?
Иначе ситуацията е "ходи обяснявай, че сестра ти не е курва, защото дори нямаш сестра"
Казала си му един път, не е нужно да доказваш нищо или да се молиш и обесняваш.
Всеки лъжец се обеснява и прочие, а хората говорещи истината казват нещата без да вадят от 9 кладенеца вода.