View Full Version : Имам ли шанс ?
Melenchok
08-24-2012, 08:15
Здравейте,значи искам да разкажа една кратка история и да си изразите мнението.Запознах се с едно момиче от общи приятелки,излизахме няколко дена,сближихме се повече и така.Обаче аз си я харесах доста,характер,държанието и тн.. абе всичко,не е както предишните момичета.И да ви попитам как по-деликатно да разбера дали имам шанс с нея , дали ме харесва и тн. ? Какви намеци да направа или нещо такова ?
Amore-Mio*
08-24-2012, 08:34
Просто намекни по един или друг начин.
Как, трябва сам да разбереш.
Ти я познаваш.
TheBobqk
08-24-2012, 08:34
Е не си ли бил с момичета и преди? Докосвай я, обръщай й внимание, продължавай да я опознаваш, флиртувай, НО не се натрапвай, ако видиш, че не й е приятно. Би трябвало сам да разбереш дали имаш шанс. Все пак не бързай.
Ако се смее като се оригваш, значи те харесва.
Aко се оригва докато се смее, също.
Както си го правил с предишните
brutaLxxbunny
08-24-2012, 10:27
Относително е. Как се очаква да кажем като не познаваме момичето? Повярвай ми, почти всички момичета реагират по-различен начин, когато харесват някого. Някои се правят на недостъпни, други се радват на внимание, трети играят на топло и студено. Най-сигурно е просто да я попиташ. Аз съм жена и все още не разбирам повечето жени :D
nymphadora
08-24-2012, 10:33
Ами щом приема да излиза с теб,значи може би подозира,че я харесваш.Следващият път предложи да я изпратиш и я целуни ^^
Лелее..мъжка му работа :D Пичага , не си губи времето във форуми питайки как да я спечелиш...действай бре! Жените обичаме активните мъже. Довери се на инстинктите си , каквото и да е ...но ако я харесваш наистина - не се предавай без бой дет се вика .
xXxPETYAxXx
08-24-2012, 12:06
Излизали ли сте до сега само двамата?
NambyPamby
08-24-2012, 15:34
Както си го правил с предишните
8-) epic.
Incadeptus
08-24-2012, 15:39
Споко нема да се плашиш,просто и го кажи в очите,какво му е страшното не знам?Така ще разбереш дали имаш шанс,а не да си губиш времето,чудейки се какво да правиш и чакайки отговор по форумите ;)
Отива, застава пред момичето и казва "харесвам те" и се вглеждат дълбоко един в друг. И така 5 неловки минути.
Melenchok
08-27-2012, 09:40
Излизали ли сте до сега само двамата?
Не сме излиза само двамата,но сме остава ли сами когато я изпращам или другите когато си отидат !
xXxPETYAxXx
08-27-2012, 10:02
Ми значи, като за начало я покани да излезате, без компания, а само двамата. Покажи й, че се интересуваш от нея, опитай се да я опознаеш повече.
'как по-деликатно да разбера дали имам шанс с нея , дали ме харесва' С деликатност не знам до къде ще го докараш ...
sunshine329
08-28-2012, 06:50
Както казаха хората над мен, покани я да идете някъде сами, само двамата. Това ще е достатъчно за нея да разбере, че я харесваш. Ако приеме и се държи отпуснато, докато сте заедно, значи и тя те харесва. След това на края на срещата като я изпращаш, целуни я. Обаче ако почувстваш, че тя се притеснява примерно, изчакай. Нека да има втора, трета среща и тогава. Но не знам колко е правилно да си много директен. Примерно аз като бях по-малка, едно момче дойде при мен и ми каза "Харесвам те". И аз не бях безразлична към него, но се стреснах и нещата не се получиха. Но това съм аз, аз не обичам директните работи, може на други да им харесва :)
MsMiracle
08-28-2012, 08:06
Вземи я покани да излезете заедно, ама само двамата. Прави и комплименти, колко добре изглежда и т.н., но не прекалявай, защото ако е от по-срамежливите ще започне да се стеснява и нищо няма да стане. Накарай я да се отпусне и да се чувства приятно с теб.
Би трябвало да загрее за какво иде реч. Кажи и го в прав текст само в краен случай, според мен, ако не разбира намеците ти.
Eskapel4o
08-28-2012, 22:35
Ако се смее като се оригваш, значи те харесва.
+1
Melenchok
09-06-2012, 10:23
Благодаря на всички,еми значи тези дни уш ще излизаме само двамата и ще видим какво ще стане !
Успех, но не си прави илюзиите, че е различна. Всички са еднакви.
sexa_na_kompleksa
09-06-2012, 11:06
Успех на срещата! Още е рано да се каже дали те харесва, но това, че се е съгласила да излезете, е добър знак. А тук има списък с някои от нещата, които едно момиче прави, когато си пада по някого: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B8/29-%D1%84%D0%BB%D0%B8%D1%80%D1%82-%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8/1327-%D0%97%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8,-%D1%87%D0%B5-%D0%A2%D1%8F-%D1%82%D0%B5-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B2%D0%B0
Melenchok
09-07-2012, 11:40
Амии така стана че пак излязохме с приятели поне успях да я изпрата сам.И като я изпратих ме прегърна за чао и общо взето добре си прекарахме !!
Ха... то от прегръдка се почва, of course ;D Ами поопознай момичето и тогава сам ще прецениш кое и как, защото ние наистина сме НЕУЗНАВАЕМИ и РАЗЛИЧНИ във всеки един момент !! Прегръдка,флирт,закачки ... но НИКОГА веднага целувка :) Това повечето пъти не се харесва на тези, които не искат нищо повече от ПРИЯТЕЛСТВО с теб :) Айде стискаме палци
Melenchok
09-08-2012, 10:04
Всичко върви добре,прегръща ме за чао,закача се,обаче ме е страх да направа нещо повече.Добра идея ли е както сме седнали например на някоя пейка и да я прегърна за малко ?
IceEyes14
09-08-2012, 23:24
Кирилица
$h@d0w
Всичко върви добре,прегръща ме за чао,закача се,обаче ме е страх да направа нещо повече.Добра идея ли е както сме седнали например на някоя пейка и да я прегърна за малко ?
Не бъди такъв спечен глупак. Естествено, че ще я прегърнеш, после трябва да нацелиш момента, в който да се целунете. Въобще не се притеснявай!!!
Melenchok
09-15-2012, 21:17
Благодаря на всички,обаче се оказа че съм я изтървал :ддд Преди ме била харесвала много,но сега не ме харесва ! Ние се познаваме от около 2 месеца и в продължение да 1 месец излизахме доста често но съм закъснял и сега съм в зоната на приятелите ! Някакви съвети или да я забравям ?
vladkata
09-15-2012, 21:33
забремени я и няма да има къде да ходи .. ще иска да е само с теб