Влез

View Full Version : 1 към 3

evgeni.djingarov
08-25-2012, 04:13
имам следния проблем с 3 момичета едновременно условно ще наречем М1,М2,М3.
М1 ми е приятелка от детство който казва че няма приятелство между момче и момиче съм готов да споря до живот с него. Значи така с нея сме почти неразделни тя си има приятел но е от дашните ако ме разбирате :Д та искам да правя само секс с нея нищо друго просто секс. Но се опасявам да не се разруши приятелството ни да не си помисли че съм влюбен в нея .
М2 знам че ме харесва от доста време но аз как да ви кажа хем я харесвам хем не нз и аз .
М3 с нея бяхме гаджето около месец аз я харесвах тя ме харесваше но скъсахме по неини думи защото съм избързал като съм и казал обичам те и вече не изпитвала нищо към мен . По-късно разбрах че не е заради това а защото още изпитва чувства към старото си гадже. преди да тръгнем знам от най-добрата и приятелка че направо е луднала по мен но какво стана.....„
Помогнете ми благодаря предварително :) :)

notlike
08-25-2012, 05:14
M3 - шута. М2 не си заслужава. М1 е единствената алтернатива, която е 50-50.
Ако питаш мен, докато не намериш, на ЦС език, колта (M4), ще ти бъде странно.
Да обичаш не значи да смяташ твърде много ;)

myHeartIsOnlyForYou
08-25-2012, 06:25
Еее ако държиш на приятелството с М1 по-добре се откажи от секса с нея. Другите две не си заслужават и един :?: като каза на М3, че я обичаш, наистина ли беше така, това ли чувстваше?

xXxPETYAxXx
08-25-2012, 06:45
Не прави секс с приятелка, не тръгвай с момиче, което те харесва, но ти него явно НЕ, не се занимавай и с момичета, който не знаят какво искат(М3)

evgeni.djingarov
08-25-2012, 07:15
Не твърдо . Просто съм импулсивен човек и каквото ми е на момента го казвам . Риск печели риск губи

kalpazanka
08-25-2012, 07:22
На колко години си?!

evgeni.djingarov
08-25-2012, 07:42
има ли значение ? Hа 20

kalpazanka
08-25-2012, 07:57
има ли значение ?

Има, разбира се.....

evgeni.djingarov
08-25-2012, 08:03
на 20 съм защо ? :):P:)

TheBobqk
08-25-2012, 08:25
Звучиш ми като 14 годишен. С М2 и М3 не се занимавай, а ако искаш да си запазиш приятелсвото с М1 не прави нищо, а и тя си има приятел все пак.

filmimilmi
08-25-2012, 08:46
Значи с м1 с те си много близки, но всичко, което искаш в крайна сметка е секс и те е, че си има приятел, а пък ти дето я познаваш от детството още не си получил каквото искаш. М2 пък ще ти пусне, но нищо не те привлича в нея. М3 е тръгнала с теб прибързано и нищо не иска от теб... Търси си четвърта.

hey.mistery
08-25-2012, 10:07
M3 - бий ѝ шута, не си заслужава.
М2 - също няма смисъл, момичета колко искаш.
М1 - казваш, че сте най-добри приятели с нея от много време, а искаш просто да спиш с нея? Пък и има приятел, според мен по-добре си намери друга, недей да рискуваш дълго приятелство. :)

Anichkaxxwee
08-25-2012, 10:25
М1 - имате страхотно приятелство, защо трябва да го разваляш заради 1 секс
М2 - Като не ти харесва, недей да тръгваш с нея
М3 - Остави я

kalpazanka
08-25-2012, 10:37
на 20 съм защо ? :):P:)
Доста се чудех да ти отговарям ли изобщо... Човече, на 20 си, а не можеш да вземеш сравнително елементарно решение. Нито цениш приятелството, нито цениш достойнството на уж приятелката си, нито цениш взаимоотношенията й с приятеля й, имайки предвид че връзка се гради от двама, а не от трима, нито използваш това върху раменете ти по предназначение!
Не знам на какво би заприличал форума, ако всички 20 и 20+годишни, пишещи тук, пускаха тема за всяко едно важно решение в живота им.

DisappointedDreamer
08-25-2012, 10:50
^ Калпазанката го каза прекрасно.

kalpazanka
08-25-2012, 10:53
^А си мислех, че това ми е най-нескопосаният пост ever!

mechone
08-25-2012, 11:55
С М1 сте неразделни от малки и сте най - добри приятели ? Предполагам я обичаш като приятел. Един истински приятел никога не би си помислил това, което го мислиш ти...Ако спиш с нея има шанс да й провалиш връзката с другото момче. Намери си М4!!

tori
08-25-2012, 12:08
Спри да даваш надежди на мацка 2, може би е готина като човек и със сигурност не заслужава това. Ако случайно решиш, че я харесваш и искаш да опитате, тя ще е единствения добър до някъде избор според мен. Но ако не е твоя човек, не я наранявай като спиш с нея за да видиш има ли нещо специално, а после да я зарежеш. Тя НЕ е играчка. Мацка 3 е кифла и не знае к'во иска, а мацка 1 ти е приятелка (макар че се съмнявам здраво за какво приятелство става въпрос) и освен това е заета. Какво по-ясно решение искаш?!

Luidgie
08-25-2012, 12:38
Намери си М4, баси... нямаш ник'во бъдеще с нито една от М-тата. Явно си доста отчаян, че да избираш между такива варианти...

4everStrong
08-25-2012, 12:45
Помисли хубаво за М2 ако я харесваш тръгни с нея, но ако не я харесваш не и давай напразни надежди. Само ще я нараниш и ще и е супер гадно :)

balu4ka
08-25-2012, 15:00
Това ,ако го го направиш с мацката М1 ,ще си пълен идиот!
А М3 е бита карта,прекратили сте връзката си ,защото тя има чувства към бившият си ,ами имаш ли време и нерви да изчакаш да го преодолее?Имайки предвид ,че си само утеха..
М2 е по-сигурният вариант,след като те харесва...излезте и виж какво може да излезе от цялата работа.

Amore-Mio*
08-27-2012, 08:32
Най - добре не се занимавай с нито една от трите. С едната твърдиш, че сте добри приятели и оспорваш това, че между момче и момиче не може да има приятелство, а в следващия ред твърдиш, че искаш да правиш секс с нея. Това ли са твоите представи за приятелството, всъщност? М2: Сам мисля, че можеш да се разбереш с чувствата си. М3: Каквото с нея е било, било. Не те е харесвала, а просто те е използвала като заместител на бившия й приятел. И трите не са вариант, така че се откажи и си търси друга секс-приятелка или гадже.

LadyDi
08-27-2012, 10:30
Бахти формулата честно.
М1+М2+М3 = -секс (с отрицателен знак, сеш се)
М1-М2-М3 = минимален шанс за секс (какво като е дащна, къде пише, че пък ти си ѝ по вкуса).
Във всеки случай, сполучливата ти формула изглежда така:
-М1-М2-М3=М4...

А ся върви ме разбери, щото и аз се обърках.

Cloud9
08-27-2012, 10:37
М1 ми е приятелка от детство който казва че няма приятелство между момче и момиче съм готов да споря до живот с него. Значи така с нея сме почти неразделни тя си има приятел но е от дашните ако ме разбирате :Д та искам да правя само секс с нея нищо друго просто секс.

Хем си готов да спориш,че има приятелство, хем искаш само чук и бег. Говориш като разгонен 13 годишен, който не цени никой. На третата мацка си казал,че я обичаш само след един месец?Искаш ей така секс с някой защото е дащен? Втората не знаеш дали я харесваш?Е ,честно ми кажи, звучи ли ти сериозно?Не им трябваш нито на М1,нито на М2 и М3. Седни малко,помисли,порасни и тогава действай!Не си само ти в тези взаимоотношения.Не е само секса най- важен.Тия момичета не са само буква и цифричка -имат чувства и личен живот.

sunshine329
08-28-2012, 07:18
Не прави секс с приятелка, не тръгвай с момиче, което те харесва, но ти него явно НЕ, не се занимавай и с момичета, който не знаят какво искат(М3)

+1000000000000
Ако си се разгонил, намери си момиче само за секс. Но без история преди това, без тя да те харесва и без ти нея. Но недей да си разваляш приятелството с М1. Ако се занимаваш с М2, ще я нараниш, а за М3 даже няма смисъл да се хабят думи.

MsMiracle
08-28-2012, 08:20
Нито едната. Ако все пак държиш да оправиш една от трите, говори с М2, че желаеш просто секс, само там виждам шанс да те огрее. Разбира се, много е вероятно и да ти зашлеви един.

Ти решавай. Мисля, че най-добрият вариант е да си потърсиш друго момиче.