View Full Version : вие бихте ли?
nikoleta93
08-25-2012, 11:45
Здравейте.Вече съм 18 годишна,а до сега не съм имала гадже.В лице съм доста хубава(не само по мое мнение казвали са ми,че съм красива),но съм дебела.Като цяло изглеждам добре.
Момчета бихте ли излизали с дебело момиче...високо около 178/79 кг?
ccdesigns
08-25-2012, 11:57
Тва за килата е относително. Две момичета 180см 80кг могат да изглеждат доста различно. Почни малко тичане а у.
ShtrudeL
08-25-2012, 12:00
Не.
WesSneijder
08-25-2012, 12:00
Не.
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:01
Лично аз нямам нищо против пълните хора.. Обаче не ме привличат.С момиче което не ме привлича не бих излязъл, просто няма да ми е приятно ..
Защо да не биха излязли?!
Виждала съм момчета с по-пълни момичета, но не съм виждала момчета с неуверени/несигурни/комплексирани/отегчени момичета.
druzilla
08-25-2012, 12:02
А ти би ли излязла с дебело момче?
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:05
бикоз дей ар нот секси.
Виждала съм момчета с по-пълни момичета, но не съм виждала момчета с неуверени/несигурни/комплексирани/отегчени момичета. Те са извратени повечето.
Извод: търси момчетата които обичат дебеланки...
WesSneijder
08-25-2012, 12:06
Виждала съм момчета с по-пълни момичета, но не съм виждала момчета с неуверени/несигурни/комплексирани/отегчени момичета.
Защото не е приятно. На мен просто не ми харесва. Няма смисъл да се правя на някакъв друг, какъвто не съм. В 90% от случаите дебелите хора са такива, защото се тъпчат с боклуци и ги мързи да ходят да спортуват. Лиспа на воля с други думи.
А и как си представяш някой като мене(примерно), който е 70-75 кила да излезе с момиче, което е 10-15 кила отгоре?
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:09
В 90% от случаите дебелите хора са такива, защото се тъпчат с боклуци и ги мързи да ходят да спортуват. Лиспа на воля с други думи.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AnarchyBoy
08-25-2012, 12:12
Не не бих , дебелите хора (както казаха по нагоре) показват липса на каквато и да е воля ,
извинявай но най-нормална проста форма се пази с 30 минутно тичане на ден НЕ ПОВЕЧЕ!
но да дебелите нито са секси , а пък и обвиъс по характер не ме кефят , хората без воля са слаби хора ;)
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:13
хората без воля са слаби хора ;)
само духовно обаче :D
AnarchyBoy
08-25-2012, 12:18
само духовно обаче :D :razz: :razz: :lol: :lol:
Просълзих се :lol: :D
WesSneijder
08-25-2012, 12:21
Както вие не искате да излизате с момчета, които им стърчат косми от носа и от ушите, или са като Борат-с една вежда, така и ние не искаме дебелани. И двете показват лиспа на грижа към себе си и запуснатост.
WesSneijder
08-25-2012, 12:23
само духовно обаче :D
За тяхно съжаление постът ти е напълно на място. Ако харесвахме дебели жени, нямаше свят човек като Ал Бънди да е основен борец срещу тях :D :D
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:26
За тяхно съжаление постът ти е напълно на място. Ако харесвахме дебели жени, нямаше свят човек като Ал Бънди да е основен борец срещу тях :D :D
Eвала :D
май много наспамихме ..
WesSneijder
08-25-2012, 12:29
Eвала :D
май много наспамихме ..
Напротив, темата е за дебеланите и ние нито за миг не се отклоняваме от нея :D Просто дадохме куп примери защо не ги харесваме :Д
anonymous708973
08-25-2012, 12:30
Ал Бънди :д Уникален!
Започни да спортуваш. Дори да не отслабваш скорострелно, ще се чувстваш добре само от факта, че правиш нещо за себе си.
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:32
Спорта специално няма да и помогне толкова, ако не спазва диети.
Мини на хранителен режим, спазвай го и марш да бягаш !
4everStrong
08-25-2012, 12:35
ако ще приятелката ми да стане 80 килограма пак ще сам си с нея :)
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:36
ако ще приятелката ми да стане 80 килограма пак ще сам си с нея :)
Това са 2 различни неща. Приятелката си я обичаш и не би скъсал с нея ако е 80 килограма и аз не бих го направил... Обаче няма да тръгнеш в началото с 80 кг момиче да излизаш ;)
4everStrong
08-25-2012, 12:41
Щом си станала шкемботреска значи нямаш воля и психиката ти е слаба. Ако тренираш и се хванеш в ръце ще отслабнеш :)
AnarchyBoy
08-25-2012, 12:43
Това са 2 различни неща. Приятелката си я обичаш и не би скъсал с нея ако е 80 килограма и аз не бих го направил... Обаче няма да тръгнеш в началото с 80 кг момиче да излизаш ;)
И няма как да съм студен , с жена 100 кила опнъта врез мен :razz: :razz:
А бе да не си кривим душата ако е по височка 80 кила не са чак толкова много , но пък не искам да излизам с няква дето , за да я целуна ми трябва тъборетка! :lol:
ccdesigns
08-25-2012, 12:44
Абе малко по-пълни момичета не е лошо, даже си е много хубаво, грозно е да са прекалено слаби, ама ча па дебели не мерси.
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 12:48
80 кила момиче не е МАЛКО по-пълно ;д
WesSneijder
08-25-2012, 12:48
Именно, изпреварил си ме с написаното. Подкрепям на 100%!
AnarchyBoy
08-25-2012, 12:52
Зависи от стандарта ;) някой , обичат да удря на кокал 8-) други пък обичат пищни да има за кво да се хванеш
Въпреки , че като ми дойде някоя пищна ми иде да избягам с писъци :lol:
Като кажеш килограми и ръст е трудно да се определи как изглеждаш, защото е относително. Аз не съм дебела примерно, но имам тежки кости и килограмите ми са повече, отколкото изглеждат. Така, че като кажеш 80кг... няма как да ти кажем дали изглеждаш ок или не. Иначе ако ти самата не се харесваш поради каквато и да е причина и другите няма да те харесват. Ниската самооценка много пречи. Това че не си имала гадже до сега не е защото си 80кг, а защото си неуверена и комплексирана. Само ти можеш да си помогнеш в тоя случай.
Incadeptus
08-25-2012, 12:55
И даже дебелите имат много голямо самочувствие.Ама хора то не е до воля да спортуват или не.Дори да не спортува,ако човек се ахрани нормално не да се тъпче със майонеза,торти и салами,той няма да бъде дебел,напротив,ще си е много добре.Стига само да се храниш здравословно и няма да сиа дебел.А пък тва вече след като си дебел и нямаш воля да спортуваш е друго.Не бих излизал с дебело момиче па ко ще да става :D Не казвам,че ми допадат болните от болимия момичета,ноо абе нормално момиче. :D Ся любов,любов и с хубав характер да е все пак и тялото и трябва да е готино.
ccdesigns
08-25-2012, 13:15
Попринцип говоря :) Ако е метър и 90 на кила ще е перфе, друг е въпроса кой ше я иска, че кат се качи и на токчета 20см става 2 и 10 :D
KadifWerewolf
08-25-2012, 13:23
Мм, бил съм с пълно момиче, но това не й беше проблема.. :С
AnarchyBoy
08-25-2012, 13:30
Мм, бил съм с пълно момиче, но това не й беше проблема.. :С
Играеш Lineage 2 о.О я пиши на лс! :D
По темата : бях достатъчно ясен , Дебелите момичета да си излизат с дебели момчета ,
що трябва тия дето се поддържат да излизат с такива занемарени ?
Щом ние се поддържаме ще изискваме и хората срещу нас да се поддържат!
Ако не дебел с дебел , слаб с слаб :lol:
само на мен ли ми се струва, че на 180, 80 кила НЕ са чак толкова много?
трябва да е около 70, ама чак пък дебело и тлъсто не ми се струва, че може да е :-s
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 13:53
180 см - 60 кг
ccdesigns
08-25-2012, 14:00
190см - 45кг
Абе бегай от тука. 80 кила са прекалено много.
AnarchyBoy
08-25-2012, 14:03
168см - 42 кг!
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 14:04
ми не знам приятелката ми 173-4 и тежи 52-3 кг и има перфектно тяло.. 90-60-90 заклеам се :Д
малко едит:
спомних си, че пишеше в козметиката по едно време
и мнение от преди година е била висока 177 на същите кг
момичетата растат до 16 приблизително, после много по-малко и бавно
мисля, че авторката лъже за височината си! 8-)
Incadeptus
08-25-2012, 14:17
аз даже се съмнявам да не е тролене
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 15:14
И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца :D
Incadeptus
08-25-2012, 15:17
И всички,дето сега отрекохте пълните момичета,след няколко часа ще ви гледаме сеира как пишете из темите по форона,успокоявайки някоя девойка,чиято физика ви е НЕизвестна,как характера бил по-важен и на първо място и т.н...Лицемерченца :D
в грешка си
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 15:23
в грешка си
Чакам доказателство...
Просто не ми се занимава да ровя като Шерлок Холмс докато не намеря потвърждение на думите си.
Но само чисто хипотетично да говорим.Виждаш тема,в която приятеля на еди-коя си изведнъж се държал хладно и един куп обстоятелства.Никъде не се споменава за външен вид.Как ще си сигурен,че съветите,които даваш,няма да са безсмислени,защото тя е пропуснала да спомене "подробността",че когато са се запознали е носила размер S/M,а сега XL/XXL?
ShtrudeL
08-25-2012, 15:29
Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
Incadeptus
08-25-2012, 15:30
Ми аз ще я питам как изглежда преди да давам "безсмислени" съвети ;) То тва ще е първото за което ще се сетя по-точно.Че може да я е зарязал заради външния вид.
xXxPETYAxXx
08-25-2012, 15:49
Да - съгласна съм, че има двойки, в които момичето е доста пълно, дори много над 80кг. И аз съм ги виждала такива, но момчетата са били някакви по-големи на около 30, които не могат да си хванат някоя по-слаба, по която им потичат лигите. На момичетата мъжът също не ми е "мечтаният принц", защото нямат кой знае какъв избор от мъже...Тръгват с този, който ги хареса, защото друг такъв трудно ще се намери. Дори и да не им харесва на външен вид, се успокояват, че вътрешната красота е най-важна(поне от мойте наблюдения към такива двойки).
След като самата ти не се харесваш така - направи нещо по въпроса :)
AnarchyBoy
08-25-2012, 16:10
е ти пък :) аз лично не успокоявам никой нито пък го съдя за външния вид ,
всеки сам избира как да изглежда и как му е удобно ;) но кажи , че не сме прави ?
Русокоске не целя да те убидя , но от снимките ти личи че си пълничка , но пък си чаровна ;) и имаш приятел с който се обичате , това доказва теорията ми че за всеки влак пътници има!
от Момчетата се очаква , да са (от повечето де) някви напомпани или поне в добра форма , с хубава коса , зъби , очи , ръце и още куп глупости 8-)
съответно ние очакваме нещо от момичето , не става някое поддържащо се момче , да излезе с занемарено момиче
Но за всеки влак си има пътници, както вече казах ;)
Ние (говоря от името на поддържащи се) изискваме , не-ЗАНЕМАРЕНО човече до нас :) щото просто не ни е комфортно с мисълта , че аз си убивам по 2-3 часа на ден - 16 часа в седмицата , за да изглеждам по хубаво до нея , за да знам, че съм здрав (говоря за болестни състояние , тренировките помагат доста , вместо залежаването) и за да и е по хубаво на нея , с мен! А тя да седи и да се тъпче с простотии по цял ден :)
Има хора спортни натури и мързеливи хора без воля , или хора с увреждания - няма как да осъдим всички!
Нямам нищо против да дружа с по пълнички ,че и дебели , имам една изключително добра приятелка буквално истински ПРИЯТЕЛ , който ще ми остане за цял живот и да ти кажа тя не пада под 100 килограма а е на 17 :) с нея съм окей , но просто не ме привлича ФИЗИЧЕСКИ , но като човек е невероятна !!
Офф ще спра да пиша , че някой модератор ще ме набиИ! 8-)
ccdesigns
08-25-2012, 16:13
А млъкни ма, лицемер ше ми вика. Слон си ти.
WesSneijder
08-25-2012, 16:30
180 см - 60 кг
Abso-fuckin'-lutely! http://forum.inter-bulgaria.com/style_emoticons/default/allright.gif
YoUcANNOtiMaGiNe
08-25-2012, 16:44
Квото и да си говорим външния вид е важен. 80 кила са си множко за момиче - зависи и как са разпределени, но все пак... А вие, момчета, само височки ли харесвате - като гледам все от 1.70 нагоре пишете, не ви ли кефят компактните? :D
WesSneijder
08-25-2012, 16:48
Квото и да си говорим външния вид е важен. 80 кила са си множко за момиче - зависи и как са разпределени, но все пак... А вие, момчета, само височки ли харесвате - като гледам все от 1.70 нагоре пишете, не ви ли кефят компактните? :D
На мен ми харесват и нисички, готини са определено. :) Конкретно височината няма абсолютно никакво значение за мен! :)
YoUcANNOtiMaGiNe
08-25-2012, 16:50
Ухх, успокои ме. Тъкмо почвах да го приемам лично. :D Според мен е важно цялостното излъчване на човек. :)
Incadeptus
08-25-2012, 16:51
На мен ми харесват и нисички, готини са определено. :) Конкретно височината няма абсолютно никакво значение за мен! :)
+1
1.80-80 килограма според мен си е доста приемливо,има много красиви момичета с такива мерки.Имам една позната,която е с подобни и ходи с убийствени момчета.Зависи много и от това как се обличаш,гимираш,поддържаш..
Може да звучи гадно, но и на мен не ми допадат ФИЗИЧЕСКИ по-пълните хора. Преди само се оплаквах, но сега съм много щастлива от факта, че съм 42 килограма. Ще се възползвам от темата да попитам дали не намирате теглото ми за твърде малко? Между другото съм 163см.
Incadeptus
08-25-2012, 16:54
:D :D :D
Incadeptus
08-25-2012, 16:55
нормална си ивче
Violenza
08-25-2012, 16:59
Без снимка нищо не можем да ти кажем. Килограмите са много относителни, на всички ни е ясно.
Не съм мъжко, че да ти кажа дали бих тръгнала с такова момиче, но като жена казвам, че за мен мъжките килограми нямат абсолютно никакво значение. На доста мъже, по същия начин, няколко излишни килограма не им се виждат проблем.
WesSneijder
08-25-2012, 17:00
1.80-80 килограма според мен си е доста приемливо,има много красиви момичета с такива мерки.Имам една позната,която е с подобни и ходи с убийствени момчета.Зависи много и от това как се обличаш,гимираш,поддържаш..
Да бе, страшно са красиви. А иначе тия убийствени момчета да не ги упоява преди тва? Дядо и хубава ракия ли вари в мазЯта?
WesSneijder
08-25-2012, 17:02
Ухх, успокои ме. Тъкмо почвах да го приемам лично. :D Според мен е важно цялостното излъчване на човек. :)
Не знам, на мене определено ми харесва. Сладко е. Две от най-красивите ми приятелки са по максимум 1,60. Иначе си права за излъчването. :) А и упреци за тегло и ръст не могат да се съпоставят, защото едното може да се контролира, а другото си е естествено ;)
Supermassive____
08-25-2012, 17:07
Всички вие дебели, мазни, разплути жени! Само се оплаквате, че никой не иска да спи с вас! Ами няма да иска! Кой уважаващ себе си мъж би се прежалил да си легне със 100-килограмово туловище? Аз не бих го направил!
paradosou
08-25-2012, 17:20
Ами не. Ако бях момче сигурно щях да излизам с пълни момичета, ако са ми приятни, НО физически нямаше да ме привличат и съответно нямаше да искам връзка/секс от тях.
Авторката очевидно не се чувства ок в кожата си, а това откъдето и да го погледнеш си е кофти. Както беше писала Пантерата в една друга тема - ако правиш нещо по въпроса да се сдобиеш с хубаво тяло, дори резултатите да не дойдат светкавично, самият факт че не бездействаш би ти се отразил добре.
YoUcANNOtiMaGiNe
08-25-2012, 17:24
Не знам, на мене определено ми харесва. Сладко е. Две от най-красивите ми приятелки са по максимум 1,60. Иначе си права за излъчването. :) А и упреци за тегло и ръст не могат да се съпоставят, защото едното може да се контролира, а другото си е естествено ;)
Абсолютно. За да премахнеш излишните килца се иска воля и постоянство, докато височината е съвсем друго нещо. Отделно не разбирам защо повечето момичета се оплакват от фигурата си, а в същото време са толкова претенциозни по отношение външния вид на момчето. Типичните стереотипи влизат в роля: сини очи, руса коса, плочки, фешън прическа (примерно). Всичко е до човека - когато го харесаме като цяло, тези измислени представи губят смисъл. :)
fifito19
08-25-2012, 17:27
някои хора надебеляват не заради храна и мързел.. аз преди две години ходих на лека атлетика и всъщност от тогава съм вегетарианка, когато изведнъж започнах да пълнея и стигнах до 77 кила.. отидох на лекар, защото това ми пречеше на спорта и живота и всичко!!! оказа се просто че имам проблем с щитовидната жлеза, приемах някви хапчета и се оправих. сега съм горда убава жинъ ^^ извода е че дори да не си дебел от мързел все тряа имаш воля да се опраиш- иначе си оставаш така. а относно темата - аз не бих излизала с твърде пълен човек
WesSneijder
08-25-2012, 17:32
Абсолютно. За да премахнеш излишните килца се иска воля и постоянство, докато височината е съвсем друго нещо. Отделно не разбирам защо повечето момичета се оплакват от фигурата си, а в същото време са толкова претенциозни по отношение външния вид на момчето.
То е просто-защото е много по-лесно да критикуваш другите и да им намираш кусури, вместо да се вгледаш в себе си. :) И не са само момичетата, тва не се определя според мене от пола, а от самия човек. ;)
YoUcANNOtiMaGiNe
08-25-2012, 17:57
WesSneijder, съгласна съм с мнението ти. ^^ Вярно е, че си е до човека - просто съм забелязала, че повечето с такива претенции са момичета, поне които познавам. Иначе няма лошо да имаш определени изисквания и да държиш на тях, но когато и ти отговаряш на нивото, към което се стремиш. Но едно са принципите, друго са безсмислените стереотипи. За да не се откланям повече от темата, ще добавя, че наистина не винаги наднорменото тегло е резултат от бездействието на човек. Хормонални проблеми, просто ген и т.н. да са причините, тези хора не трябва да се отчайват. Все някой ще открие положителната им страна и ще ги хареса каквито са. :)
shadowcrew
08-25-2012, 18:30
По-пълно е да. И затова аз не бих излизал с такова. Има предостатъчно нормални момичета. За всеки влак си има пътници, но аз не бих се качил на такъв.
Що 80 кила да са проблем?? ако е 3 метра ще са перфе ... само дето ще ми трябва стълба .
Jus7Smil3Back
08-25-2012, 20:47
нормална си ивче
благодаря ти
Може да звучи гадно, но и на мен не ми допадат ФИЗИЧЕСКИ по-пълните хора. Преди само се оплаквах, но сега съм много щастлива от факта, че съм 42 килограма. Ще се възползвам от темата да попитам дали не намирате теглото ми за твърде малко? Между другото съм 163см.
Добре си ... :)
YourFavouriteDrug
08-26-2012, 14:31
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431502_361259733955031_1485866843_n.jpg има 10-15 бройки :D
От друга страна ми е много смешно как момчетата казвате "не харесвам дебелите момичета, защото не е здравословно, нямат воля, блабла", истината е, че просто слабичките са по-приятни за окото :D
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 15:47
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431502_361259733955031_1485866843_n.jpg има 10-15 бройки :D
От друга страна ми е много смешно как момчетата казвате "не харесвам дебелите момичета, защото не е здравословно, нямат воля, блабла", истината е, че просто слабичките са по-приятни за окото :D
о.О
не, аз не ги харесвам, шот не са секси и си го казвам 8-)
AnarchyBoy
08-26-2012, 16:54
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431502_361259733955031_1485866843_n.jpg
о.О
не, аз не ги харесвам, шот не са секси и си го казвам 8-)
+1 , ма щом сЪ обичат 8-) а тази снимка доказва теорията ми , за всеки влак , пътници има!
Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).
^Някои хора без ограничение в диетата нямат шансове да изкомпенсират с физическа активност.
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 17:58
Определено не.Това е лютата истина,за твое съжаление.Ама почни,да тренираш нещо скачай,бягай.А това за диетите е пълната простотия.Това е една от най-големите грешки,човек да се ограничава в това,което яде.Ако изразходваш тази енергия,която си я погълнала,няма проблеми(все пак в нормални количества).
това е един от най-глупавите съвети които съм виждал във форума ... хем и казваш да отслабне, хем да не пази диета :|
Аз не си правя,никакво ограничение в храненето и за 1 месец съм свалил 2 килограма ..
Незнам, ама ако си лъчезарна, хубава, добра, не ти пука от хорското мнение, скромно и още много добри качества не разбирам какво пречи. Ако имах приятел с наднормено тегло щях да му помогна да отслабне, като например: да ходим да бягаме заедно, да се разкарваме, да караме колелета и др. така че ако срещнеш правилния човек той няма да ти гледа килограмите. :)
SisiStrange
08-26-2012, 18:08
Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
ccdesigns
08-26-2012, 18:16
^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
Зависи колко дебела изгледаш.
Jus7Smil3Back
08-26-2012, 20:02
Бе вие чувате ли се? 180см- 60кг. Вие май не искате момичето ви да има поне цици или де да знам... какво да е дупе. Аз съм слабичка и от край време никога не съм била ни пълна, камо ли дебела и съм 162 - 45-46кг. Не 20см разлика ръст/килограми. При това ми се е случвало на моменти да ми се иска да кача. На 180см ръст, 65-70кг могат да и стоят много добре, особено ако си има цици и е стегната. За останалото няма да споря.
и при теб ква е раликата ? 23 ... говорех горе долу... приятелката ми е 173 и е 53 кг, има големи цици, дупе и е стегната
Аз не мисля, че външния вид има голямо значение, важен е характера. В смисъл ако килограмите са й проблем или пък на теб ще тръгнеш с нея и ще й помогнеш да ги свали с тренировки и бягане, ще я надъхаш, туй-онуй..
Момчета бихте ли излизали с дебело момиче..
Бих казал "Да" :)
bilqnavod
08-28-2012, 19:56
Всички вие дебели, мазни, разплути жени! Само се оплаквате, че никой не иска да спи с вас! Ами няма да иска! Кой уважаващ себе си мъж би се прежалил да си легне със 100-килограмово туловище? Аз не бих го направил!
Ауууууу! Колко си категоричен!
bilqnavod
08-28-2012, 19:59
Не си престаряла! Ще си намериш гадже, сигурна съм. ;)
За всеки има определен човек. И от мен да знаеш. За всеки има място под слънцето. :)
BranwenTheBrave
08-28-2012, 20:22
Всъщност мисля, че характера е тясно свързан с външността. Но е дълго за обяснение. И ако кажа, че дебелите хора не са с кой знае какъв прекрасен характер, ще ме смачкат като мравчица.
Съгласна съм, например ти доказваш, че и грозните хора не са с кой знае КАКЪВ прекрасен характер. :)
Мачкай...Мачкай, като мравчици хората, които имат един "недостатък" повече от теб, за да се почувстваш една идея по-добре в кожата си.
Кажи и как инвалидите трябва да се самоубият, кажи и какви характери имат...
Предпочитам да съм и с най-дебелото момиче на света, вместо с някоя "слаба" злобна кучка. :)
Oy7ofCon7roL
08-28-2012, 20:29
^^ :lol: :lol:
Grey_Knight91
08-29-2012, 01:36
Щом питаш дали бихме излизали с дебели момичета, значи си с ниско самочувствие и това те притеснява. Тогава най-добрият вариант е да елиминираш дразнителя - да промениш физиката си или да обръщаш вниманието на красивото в теб. Мога да ти кажа от личен опит - има някои по-едри момичета, които са много по-харизматични и привлекателни, защото са забавни, игриви и флиртуват, отколкото изваяни, но притеснителни, затворени или надути чалгии. Аз също бях много зле преди време, но се взех в ръце и изцяло промених физиката си. Както и да е, ти трябва да решиш какво искаш да направиш. Висенето във форумите няма да помогне, зареди се с търпение. BB-team.org е добро начало за теб. Истинските мъже харесваме силни жени, било то умствено или физически, ако са и двете - страхотно. Моята приятелка дърпа 100 кила тяга, може да се набира, да прави кофички, а физиката и е идеална, дори има и плочки, а в главата също е невероятна. Нищо не ти пречи и ти да си такава за някое момче. Горе главата и успех!
Incadeptus
08-29-2012, 01:39
^Има прекалено много фактори, но най-обективно казано 60 или 65 са перфектните килограми за момиче високо 180.
да
NomNomNom
08-29-2012, 04:56
Аз, в по-пълните си периоди, не се чувствах никак добре. Беше ме срам секс да правя, на светло. Макар, че никога не съм била чак безформено буцесто дебела.
Иначе, като си дебел - сам не се харесваш, другите те дискриминират понякога и така.
Amore-Mio*
08-29-2012, 06:40
С килограмите е относително и в никакъв случай не можем да ти кажем как изглеждаш.
Иначе щом си комплексирана относно това, то тогава положи усилия да отслабнеш и стегнеш. Упражнения, тичане, скачане и подобни. С оплакване и комплексиране не става.
BlowMeAway1
08-29-2012, 07:02
Ако искаш да се чувстваш добре просто започни да ходиш на фитнес и се храни здравословно. Повярвай ми, чувството, че се грижиш за себе си е уникално! Ако те интересува пиши ЛС, мога да ти дам програма.
Me4encety
08-30-2012, 00:04
Аз не съм момче,ама все пак мога да дам мнение :cool: И не, не бих излизала.Признак за слабохарактерност е.(ако не е проблем със здравословното състояние де)
lamer4e7o
08-30-2012, 00:08
Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.
Me4encety
08-30-2012, 00:13
Слабохарактерност? Брех, я се аргументирай, ако обичаш, защото представите ти за „слабохарактерност“ са доста изкривени.
Слабохарактерност в смисъл като липса на воля.
lamer4e7o
08-30-2012, 00:16
Аз си помислих, че слабохарактерен наричаш момчето, което излезе с такова момиче… Ясно.
Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?
Разбира се, че бих излязъл с такова момиче.
Но ако има предвид, да се получи нещо - едва ли....
scandalousLady
08-30-2012, 17:34
2 думи - воля и търпение.
nikoleta93
09-13-2012, 18:50
Благодаря за мненията.А за тези,които си мислят,че изглеждам едва ли не като слон-не е така.Просто съм по-пълна,а не слаба.
greenblood
09-13-2012, 20:13
Свали няколко кила и всичко ще е точно. :D http://www.youtube.com/watch?v=QSS30zic2QA
набор 93... 180 ... 80 кг.. да не сте близначки ?
nikoleta93
09-14-2012, 15:59
^Добре,че попита.Забравих да спомена,че сме тризначки даже.Пффф.
UltraBlue
09-15-2012, 07:07
Започни да ядеш само храни от които няма да качваш и комбинирай с много тренировки в фитнеса и тичане плюс един L-Carnitine. Ако си сериозна ще постигнеш много добър резултат гарантирам ти :)
supersonic0
09-15-2012, 14:48
Без да искам да те обидя, 80 кила за момиче както и да го погледна са си доста според мен. Е, вярно, че не си някое ниско момиче а си 178, но все... И все пак да отговоря на въпроса, ако момичето ми е симпатично и леко закръглено (но не повече от това) може и да се съглася, но все пак ще си имам едно наум. И все пак всеки има различен вкус, аз изказвам моето мнение
pifiella
09-16-2012, 20:11
Леле, вие тук половината като отивате на среща за първи път с кантар ли ходите? Що за глупост е това?
deniity.we
09-17-2012, 10:58
Aу почувствах се като перце с моите 49 кг. :D Не искам да си представя колко ще тежиш ако забременееш :D
Нищо лично, но според мен е просто липса на воля т'ва с килограмите. Колкото и да си красива в лицето , като ти видят разплутото тяло с целулит,стрии и паласки на плажа едва ли ще се надървят от гледката :D Все едно ти да видиш някъв дебелак с ебати бирения корем дето го носи 2 метра преди него и целия в косми. Ама АБСОЛЮТНО целия...дори гърба (тая година видях един такъв). Таа искам да ти кажа, че колкото и да си красив в лицето, ако в тялото си като делвичка едва ли някой ще те погледне. Не броя извратеняците, които обичат да барат сланини :D
Повечко спорт и фитнес и щом си красива веднага ще ти се лепнат като мухи на мед.
Не, не бих. Това лято имах възможността да бъда с такова момиче. Беше уникално красива в лице. Излизах с нея, но просто не мога да си затворя очите за тези килограми. Постъпих тактично и останахме само с приятелски отношения.