View Full Version : Как да познаем истинския оргазъм при жената?
fifito19
08-25-2012, 17:22
Споделете какви знаци, че жената свършва вие знаете, правите или сте чували. А случвало ли ви се е да симулирате? Познавате ли кога не е истинско?
dimitar_ak
08-25-2012, 19:19
Трябва да е невероятно добра с упражненията на Кегел, за да успее да изимитира контракциите на вагината при оргазъм.
Трябва да е невероятно добра с упражненията на Кегел, за да успее да изимитира контракциите на вагината при оргазъм.
Мда.
Не ми се е налагало да симулирам, защото свършвам лесно и по много пъти, но освен това е много глупаво жената да се опитва да симулира оргазъм... винаги ми се е струвало безсмислено...
prosto_chovek
08-25-2012, 21:18
усеща се по конвулсиите на вагината, както каза митко :)
Girlicious
08-26-2012, 15:55
Не съм съгласна, че трябва да е невероятно добра, какво сложно има в стягането на вагиналните мускули? Всяка жена без проблем може да симулира оргазъм без мъжът изобщо да усети, че е само симулация.
Incadeptus
08-26-2012, 16:06
Не съм съгласна, че трябва да е невероятно добра, какво сложно има в стягането на вагиналните мускули? Всяка жена без проблем може да симулира оргазъм без мъжът изобщо да усети, че е само симулация.
wrong
Girlicious
08-26-2012, 16:07
wrong
Кое по-точно и защо?
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 16:11
Разбира се по контракцийте на вагиналните мускули, както вече казаха няколко пъти. Също при различните жени има различни други действия, който правят когато достигат оргазъм - примерно: звуци, много и/или дълбоко драскане, силно стискане, самото тяло може да потрепери, ако е по-силен и други...
Когато правиш редовно секс с една жена, ще разбираш кога ще свърши, още преди достигането на самия оргазъм.
Иначе не намирам смисъл в симулирането...тъпо е. Все едно да се откажеш сам от нещо, което ти харесва - е какъв е смисъла?!?!?!
Защото свиването на мускулите не е единственото последствие на оргазма...когато мъжката част има достатъчно опит, няма голям шанс да излъжеш...всеки си забелязва някакво характерно нещо и чака за него като реакция...
Incadeptus
08-26-2012, 16:20
Кое по-точно и защо?
прочети коментара на алис
Girlicious
08-26-2012, 16:25
Защото свиването на мускулите не е единственото последствие на оргазма...когато мъжката част има достатъчно опит, няма голям шанс да излъжеш...всеки си забелязва някакво характерно нещо и чака за него като реакция...
Добре, съгласна съм за мъжете С ОПИТ, но в тийн форум едва ли говорим за тях. И все пак смятам, че изобщо не се изискват кой знае какви умения, за да симулираш оргазъм.
И по темата - случвало се е да симулирам преди, и аз не знам защо обаче..... Вече не го правя, защото няма нужда.
Incadeptus
08-26-2012, 16:33
Това,че са тийнейджъри не значи,че нямат опит мойто момиче
Пфф, добре...когато мъж/момче/ е виждал възбудена жена/момиче/ и я е докарал до край, след това много трудно ще го излъжеш...колкото и да пъшкаш и да си свиваш мускулите...
Girlicious
08-26-2012, 16:40
Пфф, добре...когато мъж/момче/ е виждал възбудена жена/момиче/ и я е докарал до край, след това много трудно ще го излъжеш...колкото и да пъшкаш и да си свиваш мускулите...
Първо - всяка жена е индивидуална и оргазмът при всяка е различен
Второ- ако е успял мъжът да я докара до оргазъм, не виждам какъв е смисълът тя да симулира след това; ако пък не е успявал да я докара до оргазъм, трудно да разбере дали симулира, или не.
Това, че е успял да накара някоя жена да свърши, не значи, че с всяка следваща ще успее да различи истинския оргазъм.
prosto_chovek
08-26-2012, 17:12
http://www.youtube.com/watch?v=tSVXldqNRUA
:D :)