View Full Version : Никога нищо няма да се получи !!!
Проблема ми е, че никога никой не ме е харесвал или поне аз така да мисля. Имаше няколко момчета, които ме зарибяваха ма то беше някъде за седмица, най-много месец и нищо не стана ! Сега имам един, с който се запознахме чрез фейсбук. Казва, че ме харесва, по- точно намеква ми го, на моята възраст е, от един град сме, кани ме да излизаме заедно, но аз почти не го познавам и никога не бих се съгласила ! Има едно момче, което харесвам от началото на лятото, също живеем в един град. Преди го виждах почти всеки ден, защото риташе на стадиона на стадиона на който ходя, но от известно време не съм го виждала. Говорили сме точно веднъж и то не бяхме сами ами с неговата и моята група, но обръщаше повече внимание на мен, когато говорехме, а през всички други дни само погледи и т'ва. Много ми е гадно, защото аз толкова много го харесвам, даже му изпратих покана във фб, а той даже не ми я прие. Имам чувството, че никой никога няма да ме хареса. Не знам къде е проблема, казвали са ми, че съм хубава, възпита, с хубаво тяло и постоянно ме базикат, че имам гадже, а аз ...;хх Кажете какво да правя, за да ме хареса някой, и да стане нещо. Малко съм срамежлива. И Ви моля да не давате мнения, които са извън темата, защото това все пак форума е , за да помагаме на хората, а не да им тролваме темите нали ???
NambyPamby
08-25-2012, 20:27
Не се вкопчвай толко в идеята да те харесват, че изглежда отчаяно.
Заеби го ритнитопковеца и излез с пича, дето уж ти намеква, че те харесва. Понякога зайчето изскача от най-неочаквани места. Вероятно ще си прекараш забавно. Плюс това той те харесва повече, отколкото ти него на първо четене, което си е допълнителен плюс в негова полза, хахаха. Ако няма гърбица, в наличност са му двете ръце и двата крака, нищо не те бърка да си надигнеш недоволния задник и да вземеш да му дадеш шанс на момчето, вместо да гониш някъв, дето навярно никога няма да ти обърне внимание. Капиш?
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 20:28
Само едно уточнение да направя:Не беше ли ти мацката дето беше станала чак вулгарна със съветите си към потребителката дето беше оплескала нещата с родителите на гаджето си?Ако е така,мнението ти е било още по-нелепо.
А относно тук,какво да ти кажа.Струваш ми се прекалено горделива(на база онази тема) и страхлива.Не ти пречи да си уредиш една среща на оживено място с въпросното виртуално момче,което не познаваш.А на другото можеш да пратиш съобщение и да го питаш как е и да му напомниш,че еди-коя си му е пратила поканата за приятелство,която "явно не е видял".По реакцията му ще видиш дали има смисъл да си губиш времето с него.
xXxPETYAxXx
08-25-2012, 20:45
Проблема ми е, че никога никой не ме е харесвал или поне аз така да мисля. Имаше няколко момчета, които ме зарибяваха ма то беше някъде за седмица, най-много месец и нищо не стана !
Противоречиш си! Хората са те харесали, ама ти какво очакваш? Да ти свалят звезди месеци наред? Прекалено си дръпната и прекалено много чакаш. Действай и ти или по-точно казано: ако някой от хората, които проявятват интерес към теб ти харесва ТИ СЪЩО МУ ГО ПОКАЖИ.
Само едно уточнение да направя:Не беше ли ти мацката дето беше станала чак вулгарна със съветите си към потребителката дето беше оплескала нещата с родителите на гаджето си?Ако е така,мнението ти е било още по-нелепо.
А относно тук,какво да ти кажа.Струваш ми се прекалено горделива(на база онази тема) и страхлива.Не ти пречи да си уредиш една среща на оживено място с въпросното виртуално момче,което не познаваш.А на другото можеш да пратиш съобщение и да го питаш как е и да му напомниш,че еди-коя си му е пратила поканата за приятелство,която "явно не е видял".По реакцията му ще видиш дали има смисъл да си губиш времето с него.
Не съм горделива, просто онази тема момичето нямаше (поне за мен) никаква вина и не тя трябваше да се извинява, защото вина за спора й имало и гаджето. Иначе аз бих се извинила за нещо лошо което е станало по моя вина, даже често се извинявам, дори и грешката да не е толкова в мене, но в онзи случай на нея трябваше да й се извинят, защото са я изритали по най-долния начин, като се има на предвид, че е била приятелка на сина им. Абе както и да е не ми се говори за оная тема сега !
И така сега по моята там . Не смятам да се излизам с онова момче, защото ние в чата едвам намираме там за писане, а представете си какво ще е на живо. А и честно казано никога не съм си падала по запознанствата в нета, тъй като този не го познавам добре и може да е всякакъв.
А за онова другото момче малко ме е срам да му пиша, щом не ми е приел поканата явно не го интересувам и ще е жалко да му пиша, след като знам това не мислиш ли ?
Противоречиш си! Хората са те харесали, ама ти какво очакваш? Да ти свалят звезди месеци наред? Прекалено си дръпната и прекалено много чакаш. Действай и ти или по-точно казано: ако някой от хората, които проявятват интерес към теб ти харесва ТИ СЪЩО МУ ГО ПОКАЖИ.
сори за тъпия въпрос, но как да го покажа. Аз мисля, че го правя, но явно не е така, не знам и аз. Всички семейни приятели ми го казват и роднини, но може просто ей така от милост да го казват, това че съм била хубава
PyCoKoCkA93
08-25-2012, 20:52
Затова казах,че си горделива :D В известна степен може да се нарече жалко,но аз го възприемам по-скоро като начин да разбереш истината.Ако и там не ти отговори,значи е прочетен вестник и е изпълнил предназначението си.
fluffy_^
08-25-2012, 20:58
Проблема ми е, че никога никой не ме е харесвал или поне аз така да мисля. Имаше няколко момчета, които ме зарибяваха ма то беше някъде за седмица, най-много месец и нищо не стана ! Сега имам един, с който се запознахме чрез фейсбук. Казва, че ме харесва, по- точно намеква ми го, на моята възраст е, от един град сме, кани ме да излизаме заедно, но аз почти не го познавам и никога не бих се съгласила ! Има едно момче, което харесвам от началото на лятото, също живеем в един град. Преди го виждах почти всеки ден, защото риташе на стадиона на стадиона на който ходя, но от известно време не съм го виждала. Говорили сме точно веднъж и то не бяхме сами ами с неговата и моята група, но обръщаше повече внимание на мен, когато говорехме, а през всички други дни само погледи и т'ва. Много ми е гадно, защото аз толкова много го харесвам, даже му изпратих покана във фб, а той даже не ми я прие. Имам чувството, че никой никога няма да ме хареса. Не знам къде е проблема, казвали са ми, че съм хубава, възпита, с хубаво тяло и постоянно ме базикат, че имам гадже, а аз ...;хх Кажете какво да правя, за да ме хареса някой, и да стане нещо. Малко съм срамежлива. И Ви моля да не давате мнения, които са извън темата, защото това все пак форума е , за да помагаме на хората, а не да им тролваме темите нали ???
Възраст 14
OK.
Peace!
Възраст 14
OK.
Peace!
И какво като съм на 14 ??? Нямате право да отговаряте в темите на 14-годишни ли ??? Аз не мисля така, затова ако нямаше нищо за казване можеше да не коментираш темата ми, защото коментара ти е безсмислен !
fluffy_^
08-25-2012, 21:11
не е безсмислен.на 14 си последното нещо което трябва да мислиш че никoй не те харесва и че няма да си намериш гадже.ТОЧКАААААА
Цитирам " Не знам къде е проблема, казвали са ми, че съм хубава, възпита, с хубаво тяло и постоянно ме базикат, че имам гадже, а аз ...;хх ". Сигурно отблъскваш момчетата с твоята гордост. Никой няма да те хареса ако се смяташ за грозна и да си с много голямо самочувствие..
Миличка, хвани си чети литературата за лятото и не се занимавай с глупости. Никой не я харесвал бля-бля... на 14 си, спокойно, имаш време...
WesSneijder
08-25-2012, 21:52
Aми ти сама си го каза. Дърпаш се, не искаш да излизате, режеш ги като цяло. Комбинирано с тази "горделивост", която много хора(включително и аз) бихме приели за надутост, трудно някой може да бъде особено силно привлечен от тебе. Дори и да си хубава, като усетят че си такава, която ще им пили нервите непрекъснато е нормално да се оддръпнат.
ForzaFelipe
08-25-2012, 22:09
На 14 като тръгнете да обяснявате как никога няма да си хванете гадже щото никой не ви харесвал,а вие не сте лош човек и хората ви харесвали (дафак?) ...намери си занимание,ей на прочети си книжките за лятото,поклюкарствай за някоя съученичка/приятелка и ей го на дойде 15сти септември :) и тогава че ходиш на училище и хептен няма да ти пука за това...и след това ще дойде един красив принц който ще ти каже че много те обича и т.н. :)
Успех 8-)
Вие луди ли сте ? Момичето казва, че не го познава много добре и за това не иска да излизат.. И аз не бих излязъл с непозната, защото не знам какво ще ми се случи може да ме бият или нещо такова.. Пък и @shaunaa недей да правиш нищо все, някой ден някой ще те хареса такава каквато си. В този свят, никой не остава сам/а все някой ден си намира половинката. :)
Aми ти сама си го каза. Дърпаш се, не искаш да излизате, режеш ги като цяло. Комбинирано с тази "горделивост", която много хора(включително и аз) бихме приели за надутост, трудно някой може да бъде особено силно привлечен от тебе. Дори и да си хубава, като усетят че си такава, която ще им пили нервите непрекъснато е нормално да се оддръпнат.
Ок, съгласна съм с теб само не ми е ясно по кое си личи, че съм горделива ??? НЕ споря, просто питам може и да е така, но аз честно казано не го забелязвам
Вие луди ли сте ? Момичето казва, че не го познава много добре и за това не иска да излизат.. И аз не бих излязъл с непозната, защото не знам какво ще ми се случи може да ме бият или нещо такова.. Пък и @shaunaa недей да правиш нищо все, някой ден някой ще те хареса такава каквато си. В този свят, никой не остава сам/а все някой ден си намира половинката. :)
А дано ;д мерси все пак
Миличка, хвани си чети литературата за лятото и не се занимавай с глупости. Никой не я харесвал бля-бля... на 14 си, спокойно, имаш време...
ЗА твое е сведение съм си прочела всичко (имахме само разкази, стихотворения и 2 повести )ЗА теб може да са глупости, но за мен явно не са щом пускам тема
Incadeptus
08-25-2012, 22:56
Не съм горделива, просто онази тема момичето нямаше (поне за мен) никаква вина и не тя трябваше да се извинява, защото вина за спора й имало и гаджето. Иначе аз бих се извинила за нещо лошо което е станало по моя вина, даже често се извинявам, дори и грешката да не е толкова в мене, но в онзи случай на нея трябваше да й се извинят, защото са я изритали по най-долния начин, като се има на предвид, че е била приятелка на сина им. Абе както и да е не ми се говори за оная тема сега !
И така сега по моята там . Не смятам да се излизам с онова момче, защото ние в чата едвам намираме там за писане, а представете си какво ще е на живо. А и честно казано никога не съм си падала по запознанствата в нета, тъй като този не го познавам добре и може да е всякакъв.
А за онова другото момче малко ме е срам да му пиша, щом не ми е приел поканата явно не го интересувам и ще е жалко да му пиша, след като знам това не мислиш ли ?
Ти да не си била свидетелка та да знаеш кой е виновния?Или пък си ясновидка!?
WesSneijder
08-25-2012, 22:56
Ок, съгласна съм с теб само не ми е ясно по кое си личи, че съм горделива ??? НЕ споря, просто питам може и да е така, но аз честно казано не го забелязвам
Aми освен че аз останах с такова впечатление(разбира се може и да е погрешно ;) ), другите също гледам това са забелязали. Аз лично говоря и за онези изказвания в темата за скандала с майката как ако си била ти нямало начин никога да се извиниш, тва било самоунижение и тн, така и за това което каза днес-държиш се дистанцирано с хората. Няма лошо да се пазиш, но бъди малко по-отворена от това, което ни разказваш с хората. След като този въпросния те е харесал, ако и на теб ти допада-опознай го, евентуално се вижте и тн. Няма как да спреш да бъдеш сама ако не им даваш шанс да ти покажат, че си струва или дори не ги видиш на живо какво преставляват. :)
Успех ти пожелавам, дано се получат нещата при теб, но не се притеснявай как "никога нищо няма да се получи". Прекалено ти е рано да си мислиш такива глупости. ;)
druzilla
08-25-2012, 23:06
На 14 и си нямаш гадже :smt119 Животът ти е приключил,трябва да си прережеш вените..
Сериозно.Не знам защо другите не те харесват,но мога да ти кажа мен какво ме отблъсна :
Не знам къде е проблема, казвали са ми, че съм хубава, възпита, с хубаво тяло и постоянно ме базикат, че имам гадже, а аз ...
Казваш "казва ли са ми,че.." , но всъщност имаш в предвид просто "аз съм.." , защото не искаш да прозвучиш прекалено наперена и с високо самочувствие,ама нещо не се получи..Все едно ни казваш "Перфектна съм,как може да не ме харесват" .. :smt003
strawberry88
08-25-2012, 23:07
Заеби го ритнитопковеца и излез с пича, дето уж ти намеква, че те харесва.
+
Постни снимка - ше ти каем истината. И да не ти я кажем - ще ти се смачка самочувствието и горделивостта.
На всеки когато му е писано,тогава ще дойде.
На 14 и си нямаш гадже :smt119 Животът ти е приключил,трябва да си прережеш вените..
Сериозно.Не знам защо другите не те харесват,но мога да ти кажа мен какво ме отблъсна :
Казваш "казва ли са ми,че.." , но всъщност имаш в предвид просто "аз съм.." , защото не искаш да прозвучиш прекалено наперена и с високо самочувствие,ама нещо не се получи..Все едно ни казваш "Перфектна съм,как може да не ме харесват" .. :smt003
Мога да кажа, че не се харесвам много много, винаги си откривам недостатъци !!! Просто искам да кажа какво са ми казвали някои хора, за да добиете представа, че не съм грозна като смъртта и нищо да не се получава ;) И не ъсм тръгнала да се самоубивам, нито да изпадам в депресия, заради това. Просто всички мои приятелки някой ги харесва, излизат само с момчета, а на мен нищо такова не ми се случва ! И бих Ви помолила за съвет как да стана по-''отворена'' ?!?!?!?
Постни снимка - ше ти каем истината. И да не ти я кажем - ще ти се смачка самочувствието и горделивостта.
Аз нямам гордост, че съм красива, даже не се мисля за такава, просто казах какво са ми казвали някои хора не ми изопачавайте думите ! И за това, че съм против онова момиче да се извинява е съвсем друго, защото за мен тя не е сгрешила, но според вас не е. Всеки си има мнение. Аз не бих се извинила, ако някой ме изгони така. Бих се почуствала доста унизена и никога не бих желала да ги видя отново.
Amore-Mio*
08-27-2012, 08:02
Харесваш ли го наистина или просто си толкова разочарована, че би приела който и да е, стига да те харесва. Я, стига. Порасни. Убедена съм, че много момчета са те харесвали, но ти просто не си обърнала внимание, тъй като си била задълбочена в комплексите си, които те правят сляпа в тая насока.
Нищо не губиш, ако излезеш с този от Facebook. Просто опитай. Ако те е страх, просто отивате на обществено място - кафене, например и това е. Или просто не превръщаш това някой да те харесва за фикс-идея. И си траеш, отдавайки се на живота.
Teenhelp1
08-28-2012, 08:34
Не искаш да ти тролват темата когато ти самата си я тролваш. :D :D :D WTF O.o Trollception :D
NambyPamby
08-29-2012, 01:38
На 14 животът е труден, само ядове са ти на главата.
Аз също съм на мнение да излезеш с този, който "едва познаваш" ... та нали всички имаме такъв вид запознанства-чрез писане и после вече очи в очи : ) Аз например имам супер много познати от ЧАТ, както и флиртове, момчета с които съм била заедно и т.н .... Всичко се започва все от някъде, пробвай и не мисля,че ще загубиш : ) Всичко в този живот става с опит, защото не опиташ ли няма как да знаеш дали ще се получи или не : ) Ти си знаеш най добре, всеки си има граници и принципи за дадено нещо!