Влез

View Full Version : КАК ДА ПОСТЪПЯ ?!

Rawwrr
08-25-2012, 23:36
Такаа.. Историята е следната.. Имам си гадже вече от почти година и наистина го обичам, НО има едно друго момче, което изключително много харесвам. Лошото е, че с гаджето ми сме супер привързани един към друг, но напоследък е станал отвратителен. Като не съм плътно до него само ми се сърди, наскоро с негов приятел се шегувахме за нещо и гаджето ми веднага каза: "Ти флиртуваш, ти го харесваш" и т. н. Също така ми се разсърди, защото станах да танцувам с приятели (след като попитах дали и той иска естествено, но той отказа). И общо взето в последната седмица е всяка вечер скандали.
А за другото момче.. Е, той е забавен, познаваме се от доста време, говоря си спокойно с него, но лошото е, че има история на плейбой и мисля, че не е имал сериозна връзка, а сега даже май си харесва друга, но не съм много сигурна, защото ми каза, че по принцип не е такъв и до утре ще му е минало. Но знам все пак, че е и наистина много добър човек. Въпросът ми е какво да правя при положение, че не мисля, че другото момче ме харесва (а и не знам как да го попитам, така че да не разваля приятелството ни), а и не искам да късам гаджето си след всичко, което сме преживяли...
HELP!!! :(((

druzilla
08-25-2012, 23:40
Ако наистина го обичаше,нямаше да си падаш и по друг :? Пък и другия като гледам не си струва много..

Incadeptus
08-25-2012, 23:42
От километър надушвам,когато някой троли.

Rawwrr
08-25-2012, 23:48
Не, не троля. :)

Rawwrr
08-25-2012, 23:49
Казах, че има ИСТОРИЯ на плейбой.. И все пак всички казват, че вече не върши глупости.

druzilla
08-25-2012, 23:53
Казах, че има ИСТОРИЯ на плейбой.. И все пак всички казват, че вече не върши глупости.
Щом му се носи репутацията на женкар,няма как да се промени ей така.Не може да си провалиш връзката с човек,който уж обичаш,заради човек,който върти жените за бройката ;)

От километър надушвам,когато някой троли.
Човече за теб всеки троли :3 :D

JuStElly
08-26-2012, 02:45
ами... не съм чела мненията до сега,не знам какво са ти казали,но ето какво ще ти кажа аз - късай с гаджето и си остани приятелка с другото момче.. защо ли? Ако обичаше гаджето си,друго момче нямаше да има,но другото момче очевидно не си заслужава.. най - добре ще ти е сама.

HollyGolightly
08-26-2012, 03:41
Ако държиш на сегашният си приятел, и то не само защото никой друг не те харесва, просто поговори с него. Кажи му, че имаш нужда от пространство, че трябва и двамата да комуникирате и с други хора, не може вечно да сте заедно.
А този другият ако му се носи слава за такъв, защо въобще ще се занимаваш с него? И би било страшно глупаво да му казваш каквото и да било, не защото може да го загубиш като приятел а понеже е страшно нечестно спрямо твоя, или приключи първо връзката си с него и тогава тичай след другият или се примири с това което имаш.

xXxPETYAxXx
08-26-2012, 08:57
Може и просто да те привлича визуално. Щом му се носи славата на плейбой вероятно е симпатяга, а и знае как да се държи с момичетата.
Самото отношение на приятеля ти към теб те отблъсква и те тласка към други. Ако го обичаш и искаш да оправите нещата му обесни, че държанието му е непоносимо, и ако не се промени няма накъде, но ако наистина си просто само привързана към него няма смисъл да чакаш, за да го зарежеш.

Anichkaxxwee
08-26-2012, 11:14
Приятеля ти наистина се държи отвратително - зарежи го по-добре
А пък за другото момче - останете си приятели и виж какво ще стане по-нататък

TrueStory
08-26-2012, 11:20
Един сериозен разговор с гаджето ти- ако нищо не се промени зарежи го по-добре. С другия също не се занимавай по-добре- имам един опит с такъв тип момче....хич не е завабвно....и да...хората не се променят току-така.

4everStrong
08-26-2012, 11:28
Или поговори с приятеля ти или го зарежи. А за другия ако зарежеш приятел я си се позанимаваи с него, но не очаквай много защото все пак си има репутацията ;)

YourFavouriteDrug
08-26-2012, 13:12
Глупаво е да зарязваш гаджето си от една година заради "плейбой". Ако имаш проблеми с приятеля си, поговорете и се опитайте да ги решите... опитай се да поправиш връзката си, преди да се откажеш от нея. С другото момче си останете приятели и внимавай да не прекрачите някоя граница.

PyCoKoCkA93
08-26-2012, 13:57
1.Имам си гадже вече от почти година и наистина го обичам,
2.НО има едно друго момче, което изключително много харесвам.
3.Лошото е, че с гаджето ми сме супер привързани един към друг,

4. Като не съм плътно до него само ми се сърди, наскоро с негов приятел се шегувахме за нещо и гаджето ми веднага каза: "Ти флиртуваш, ти го харесваш" и т. н. Също така ми се разсърди, защото станах да танцувам с приятели (след като попитах дали и той иска естествено, но той отказа). И общо взето в последната седмица е всяка вечер скандали.

5.Е, той е забавен,
6.познаваме се от доста време, говоря си спокойно с него,

7.а сега даже май си харесва друга, но не съм много сигурна, защото ми каза, че по принцип не е такъв и до утре ще му е минало.

8.Но знам все пак, че е и наистина много добър човек.

1.Имаш доста извратена представа за обич...

2.Това потвърждава,че НЕ го обичаш истински

3.Още едно доказателство.Привързана си към него и към начина си на живот от година насам,но не и толкова към него самия.

4./виж накрая/

5.Мила,докато не се обвържеш уж сериозно с някой и не ви дойдат проблемите на главата,всеки е забавен и ти се струва идеален спрямо сегашния...Но това е до определен период от време.

6.На фаза "приятели" си говориш,а в една евентуална връзка мислиш ли,че ще е така постоянно?Прочети пак второто изречение от предишната точка.

7.WTF?Той може да ти каже и че денонощието има само 12 часа.Ще му повярваш ли?Такива с "по принцип не съм такъв" не ми ги хвали.Моментно оправдание за хронично поведение...А,и щом му минава от днес за утре,гледай да не си в центъра на "интересите му".

8.И как го разбра това?На база на кое?И май и представите ти за "добър" доста се различават от "подходящ"...

А относно точка NO4.Вместо само да се оплакваш от себичната ревност и досада на гаджето си,използвай си устата за нещо по-полезно от точене на лиги по малолетен "плейбой" и говори с него и опитай да оправиш нещата.Без комуникация не става.Ако сама не си помогнеш,няма кой да ти разреши проблемите вместо теб самата...

Amore-Mio*
08-27-2012, 08:19
Щом имате проблеми - положи усилия, за да го оправиш нещата, ако наистина го обичаш. Може да е усетил това, че имаш симпатии към друг и да се опитва по този начин, един вид, да те предпази. Ако го обичаше, нямаше да има втори. Така, че първоначално се разбери с чувствата си и тогава действай, както смяташ за добре.

urlittlelady
08-29-2012, 10:30
Поговори с приятеля си защо се държи така, а ако продължава да се дърпа и да се държи по същия начин, зарежи го няма смисъл да се тормозите, най-вече пък ти. Колкото до другото момче и аз не мисля, че си заслужава, така че си останете само приятели :)

Wednesday666
08-29-2012, 10:39
Пак ще го повторя този, изтъркан вече, лаф - ако трябва да избираш между двама, избери втория. Защото ако всичко е окей с първия въобще нямаше да се появи друг.

Niakoitam
08-29-2012, 12:30
Не можеш да преминеш на следващата страница преди да си затворила предишната :)

BornToRaiseTheHell
08-29-2012, 13:02
Наистина, ако много обичаше гаджето си, не мисля, че щеше и да се замислиш за друг, затова е добра идея ако просто си привързана, да го зарежеш, но в случай че имаш някакви чувства и към двамата, се замисли се кой харесваш повече.
Гаджето ти може да е надушило нещо и затова да се държи като солета, но ако ти пука наистина за него, проведете един дъъъълъг разговор на тема ревност и ако нещата се получат, оставай с него.
Ако другия те кефи повече, зарязвай гаджето си и тръгвай с него.
Не си тръгнала да се жениш нито за единия, нито за другия, следователно, можеш да правиш каквото си искаш, само не се лъжи да ходиш и с двамата едновременно или нещо подобно, защото това вече ще е тъпа грешка.
Не прибързвай с изводите "той е добър", "той не е такъв" и прочие.
За да знаеш точно какъв е един човек, ти трябва време, прекарано с него, доверието му и доста разговори и споделяне. Не мисля, че можеш да кажеш със сигурност дали си заслужава или не, ако не го познаваш наистина, но в крайна сметка, с риск да се повторя, не смятам, че си се заженила нито за гаджето си, нито за "плейбоя", така че просто ако единия те кефи повече от другия ,тръгвай с него и си гледай кефа.
Друго, което може да се спре според мен, е че може да се окаже грешка да зарежеш гаджето си заради някаква тръпка и пр., но ако не правиш грешки, все едно нищо ново не си опитала, замисли се обаче, че може да се окаже и грешка да останеш с човек, който те иска залепена за него и ти държи чене и сметка за всяко второ твое действие. Грешката е доста относително понятие, а най-малкото, е и нещо поправимо.
Не се притеснявай, помисли, поговори и действай. :)

psychopath
08-30-2012, 02:04
Ако наистина обичаше гаджето ти и държеше на него, нямаше да си задаваш този въпрос. : )

И аз имах "история на плейбой", но това не ми пречеше да се отнасям с момичето, с което бях (и обичах), като с принцеса : ) Но твоят случай е по-различен...

Lisinka
09-09-2012, 12:46
Никога не замесвай трети човек,защото рано или късно проблемите идват при теб.По добре поговори с приятеля си и ако имаш желание да продължите му обясни това, което и на нас.. че не ти е приятно така да те притиска и че го чувстеваш, каот "задушаване" един вид.. кажи му,че имаш нужда от лично пространство и ако толкова много ревнува да идва и да проверява къде си, но нищо повече, макар че това за мен е вече.. НЕНОРМАЛНО ?! .. Едва ли ти няма доверие и едва ли ти си му давала повод за това (поне според мен) ... Но ако някога наистина или си се крила, или си го лъгала, той вече няма как да ти има пълно доверие : ) Лъжливото овчарче го знаеш, нали : ) Като намеси момчето, което харесваш и после веднага тръгн да говориш за приятеля ти-как те задушава.. веднага ми мина през акъла,че искаш докато си обвързана да се видиш с другото момче, окей-всеки си прави избор.. но не е правилно, особенно щом приятеля ти ревнува толкова : ) Не си прави проблеми.. поговори с него ! А другото момче.. с него ще видиш какво ще става, времето ще си покаже : )

fenkaaa
09-10-2012, 01:01
Забрави за другия.Не разваляй нещо истинско,за един обикновен флирт.

NomNomNom
09-10-2012, 07:07
Забрави за другия.Не разваляй нещо истинско,за един обикновен флирт.

И от кога нещо, в което всяка една положителна емоция е изчезнала, е нещо истинско ?
Да не е на 30, че да се обвързва сериозно и да се закопава с човек, който не й дава да диша?
Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата.
Вече друго е, ако вие сте от задушаващата страна и не може да усетите колко е безумно.
И не, започне ли веднъж, не спира.

Това не е нито "истинско", нито "обич', нито едно нещо, което използвахте като дума, за да го опишете, чисто и просто си е човешки егоизъм, породен от липса на самоувереност от страна на този, дето се цупи.

someonerandom
09-10-2012, 17:43
А може просто да ревнува и да не усеща колко е дразнещ.Да,готино е да си сам,ако излизаш от връзка,в която вече ти е било писнало от човека.Което за мен не е и връзка де.Ако още имаш чувства към него,просто скъсате импулсивно,примерно заради някаква простотия като това на авторката-след няколко дни,като ти дойде акълът в главата,ще говорим колко е готино.И затова форумът е пълен с теми "Сбърках,как да си го върна/забравя/да го накрам да ми прости/да ме иска/не знам какво си".Защото сега просто виждам как авторката ще си остави приятеля,ще отиде при "плейбоя",дето даже няма да и запомни името достатъчно дълго,за да си го запише в телефона,и след 2 седмици ще реве,че на никого не му пука за нея.
Помисли добре:Аз бих те посъветвал да говориш с приятеля си и да му обясниш,че ако се държи така,наистина ще те загуби.Друг е въпросът колко има смисъл да продължаваш връзката,щом харесваш някакви други,обаче там ти си решаваш и преценяваш.Може да е някакво супер мизерно привличане,което просто да е съвпаднало с кофти период във връзката.

NambyPamby
09-10-2012, 19:30
Тъпо е да ти казва, че флиртуваш с приятеля му, щото се обвързани, а не вързани един за друг и както ти можеш да общуваш пълноценно и нормално без задни мисли с хора от противоположния пол, така и той.
Пробвай да говориш с приятеля си да се оправи малко, ако не - чертата.
Обаче на мен като цяло са ми някви много странни такива хора, чиято връзка се крепи, щото са "много привързани един към друг". Дееба, вие да не сте домашни любимци, че единственото, което ви свързва, е няква кучешка привързаност?!

И стига ми дрънкахте как момченцето с прозвище Плейбой е някакъв боклук. Използвайте си малко мозъците, да му се невиди, вместо да се водите по акъла на другите и да вярвате на някакви градски легенди. Глупаво е, не сте на 5.

Авторке, казаха ти го вече - не си женена, можеш да правиш каквото си искаш. Важно е да си преследваш интереса, но по-важно е да осъзнаеш, че не си сама на тоя свят и като подложиш крак повличаш хора след себе си.
Като имаш проблеми във връзката, неразрешени особено, и скандалите се редят всеки ден, изпушваш по някое време и търсиш лесния вариант, но повярвай ми, по-лесно ще ти е първо да се пробваш да си оправиш връзката и след това, като(ако) не стане да ходиш да гониш дивото.

fenkaaa
09-12-2012, 01:04
И от кога нещо, в което всяка една положителна емоция е изчезнала, е нещо истинско ?
Да не е на 30, че да се обвързва сериозно и да се закопава с човек, който не й дава да диша?
Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата.
Вече друго е, ако вие сте от задушаващата страна и не може да усетите колко е безумно.
И не, започне ли веднъж, не спира.

Това не е нито "истинско", нито "обич', нито едно нещо, което използвахте като дума, за да го опишете, чисто и просто си е човешки егоизъм, породен от липса на самоувереност от страна на този, дето се цупи.

Тя сама казва в началото на темата,че НАИСТИНА обича приятеля си,може реално да не е така,защото ако наистина го обичаше,нямаше да се интересува от друго момче,но все пак за нея това е така и щом е така,нека да бъде с този,който обича,това искам да кажа.Била съм в такава ситуация,приятелят ми също понякога ме "задушава",отношенията ни по едно време бяха разпокъсани и бях пред огромна дилема,но в същото време останах с него и се радвам,че не направих грешката да оставя всичко,което сме имали,заради някой,който се оказа,че изобщо не си заслужава.

Не знам дали сте били в такива задушаващи отношения + дали след това сте оставали сами, да видите колко е приятно да си сам и каква е разликата. Ще ти дам пример със себе си,както казах по-нагоре,аз също чувствам понякога,че ме задушава и ето,той замина извън града за 2 седмици и след 2 дни си идва и да,от една страна е хубаво и приятно да имам малко повече свобода,повече време с приятелите си и т.н,но от друга той много ми липсва,защото в интерес на истината,това е първият път,в който сме разделени за толкова дълго за почти 2 години.

Е да,моят случай е малко по различен,приятелят на авторката не знам на колко е години,но наистина и се сърди за супер страшни глупости,но пък не е чак причина за раздяла.Авторке,замисли се дали обичаш това момче,защото много се съмнявам,да е така.

lqlq_
09-12-2012, 09:37
Ако държиш на сегашният си приятел, и то не само защото никой друг не те харесва, просто поговори с него. Кажи му, че имаш нужда от пространство, че трябва и двамата да комуникирате и с други хора, не може вечно да сте заедно.
А този другият ако му се носи слава за такъв, защо въобще ще се занимаваш с него? И би било страшно глупаво да му казваш каквото и да било, не защото може да го загубиш като приятел а понеже е страшно нечестно спрямо твоя, или приключи първо връзката си с него и тогава тичай след другият или се примири с това което имаш.

+1000000000000000000000000000