View Full Version : Някакъв съвет евентуално
bonbonche005
08-26-2012, 09:36
Здравейте!Ще я карам накратко, защото няма смисъл да се обеснявам надълго и нашироко. Общо взето април месец се запознах с момче, което знаех още отпреди и не го харесвах особено много...........В крайна сметка предполагате какво стана : взех,че го харесах! Всичко беше ок.. На рождения ми ден излязохме и точно когато си казахме всичко, му се изцепих,че постоянно си пише с някакви момичета и всякакви такива.. и той се отказа да бъде с мен, поради тази причина,че много ще го ревнувам.Накрая и аз се отказах да се занимавам, защото сметнах за безмислено.Той + това искаше да спи с мен, а не да има връзка с мен..И ми го е казвал това" Аз искам секс.. не искам връзка"..
Началото на юли месец заминах на работа на морето... Цял месец ме нямаше. Прибрах се в моя град и след 1 седмица си отидох на село, където беше той.И какво стана? Отидохме с моята приятелка да го видим и той ме пита какво съм щяла да правя вечерта, дали съм щяла да бъда сама... И естествено ние двете го приехме тотално на ебавка.. А какво стана вечерта - дойде,взе ме с колата и след това знаете какво стана.. Същото се случи и след 2 дена.
Та въпроса ми е дали мога да получа ИСТИНСКА ВРЪЗКА с този човек? Знам,че той ме харесва,но имам чувството,че го е страх да има връзка и да бъде по-близък с някой... А+ тва сме се разбрали,че когато се върне в градът, пак ще си продължим със секса.А секса е вид интимност, голямо сближаване.. Дали има изобщо някаква вероятност според вас, ако продължим със секса още 3-4 месеца, той да реши да има връзка с мен? И ако може някакви съвети, от рода на как да го накарам да реши да има връзка с мен и как да има повече доверие..... просто знам,че иска да е с мен, но го е страх,защото е имал много лоши лични проблеми и адски много е бил нараняван..........
Та какво да направя,за да се сближлим максимално много?
Не се надявай, той човека ти е казал какво иска от теб.
4everStrong
08-26-2012, 10:00
Не може само секс да има. Той ще се влюби в теб а ти гледай да не се издъниш :)
Вече си в неговата игра,ти ще си решиш дали ще продължиш да я играеш...
Не знам ,защо след като знаеше какво ще стане се впусна в това??Има някакъв шанс ,но е минлимален предвид неговите искания.
4everStrong
08-26-2012, 10:04
Вече си в неговата игра,ти ще си решиш дали ще продължиш да я играеш...
Не знам ,защо след като знаеше какво ще стане се впусна в това??Има някакъв шанс ,но е минлимален предвид неговите искания.
е окей, ама съм сигурен, че тя ще почне да го привлича не само сексуално !
Може и да си прав ,може и да не си.Всеки човек е различен,мисли и действа индивидуално.Все пак,ако тя го привличаше по-друг начин ,нямаше той да подходи така ; )
4everStrong
08-26-2012, 10:11
Знам ги аз тез ебачи уж им е само за ебаното ама после тичат по момичетата.. :)
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 10:11
Може и да му омръзнеш, може и да се появят чувства...
Много тъпо ще прозвучи ама:
Кога му пусна? Докато четох мислех, че не сте правили секс, докато изведнъж не прочетох "пак ще си продължим със секса".
DennisCobain
08-26-2012, 10:12
Няма шанс да се влюби в теб. Само ще те разиграва. Не си прави труда да се занимаваш с подобни индивиди.
thelover3
08-26-2012, 10:16
Тц, не се занимавай по-добре. Уж казваш, че те харесвал, но искал само секс - тоя човек не знае какво иска. Намери си друг.
LeprikonA
08-26-2012, 10:21
Ако ти нямаш против, можеш спокойно да се пуснеш по течението, но без очаквания. Както каза и Шадоу, човекът си е казал изискването.
4everStrong
08-26-2012, 10:22
Може и да му омръзнеш, може и да се появят чувства...
Много тъпо ще прозвучи ама:
Кога му пусна? Докато четох мислех, че не сте правили секс, докато изведнъж не прочетох "пак ще си продължим със секса".
А какво стана вечерта - дойде,взе ме с колата и след това знаете какво стана.. Същото се случи и след 2 дена.
....
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 10:27
^Мда, и аз така си помислих отначало, ама после се замислих дали не е било още през април :D
bonbonche005
08-26-2012, 10:29
Направихме го 6 пъти и той каза,че когато се върне в градът,ще продължим всичко.. Думата ми е,че той искаше връзка с мен, но понеже заради личните си проблеми, които е имал ( КОИТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ, СА УЖАСНИ) е страшно наранен.. Като говорихме насаме,очи в очи, му казах че може да ми има доверие, въпрерки,че съм го обиждала страшно много преди и т.н., а той ми каза " А ти питаш ли ме дали аз си имам доверие?" .. И също така ми каза " Ще видим какво ще излезе" .. Личи му,че иска да е с мен... Колко компромиси съм му направила, а и той на мен.. Това да знаеш,че някоя тъпа пръчка иска да те наебе и след това да разпространи,че не ставаш в леглото, хич не си е малко.. Това аз исках да го направя, но не го направих... и точно няколко дена след като го казах на приятелката ми, той разбра и същия ден се видяхме и се държеше все едно нищо не съм казвала.. Даже ако може да съм честна - той ми е правил много повече компромиси, отколкото аз на него..Страшно е сложна цялата ситуация,за това съм крайно объркана и вече не знам какво да правя.
П.С. Съжалявам за недоуточнението ... на 12 и на 15 този месец го направихме :D
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 10:47
Доколкото разбрах той по принцип не иска връзка за момента, а не че специално с теб не иска.
Има шанс след време вашето "приятелство с привилегии" да прерастне във връзка. Има такива случай, но не се обнадеждявай прекалено. Няма някаква формула, която да използваш. Просто трябва да си търпелива, но и внимателна, за да не се опариш накрая, ако не се получи.
Anichkaxxwee
08-26-2012, 10:47
Ти си решаваш какво да правиш оттук нататък
Ама аз мисля, че те използва само заради секса
SHPAIdURmeN
08-26-2012, 11:36
Аммм мога да ти кажа само че си разигравана......... 3, 7% връзка с него..... под разигравана имам предвид, че те "литка" на ляво и на дясно и ако се замислиш ти мислиш само за него а у... а той не за тебе ти си му като (малко грубичко секс играчка) но си е така защото до сега да сте си били гаджета.... СЪВЕТ--- отърви се от него ( без да го убиваш :D)
druzilla
08-26-2012, 11:46
Оф мацка какво ни питаш за съвет,ти вече си решила какво искаш,просто искаш да те убедим,че си права. =D>
Като искаш чукай 3-4 месеца,ама по-скоро да те вземе за някаква лека и отчаяна ,отколкото да се влюби в теб..
Много го знаеш него кво иска.
От него ли разбра за проблемите или това са си твои предположения?
YourFavouriteDrug
08-26-2012, 12:51
Той ще си прави кефа с тебе, а ти ще вземеш да се влюбиш още повече или ще храниш празни надежди, че някой ден може да излезе нещо xD според мен ако лесно се привързваш, спрете да го правите, щото ще хлътнеш още повече, а пък той вече те е отрязал
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 12:53
Ще бъда кратка.
1.На този етап си оставате приятели с консумация,ама в истинския смисъл на думата.Щом ти споделя и му е приятно не само сексуално с теб,значи приятелството + предпоставки за нещо повече са налице.
2.Бъди себе си,бъди до него в трудни моменти,ДОКАЖИ му чувствата и намеренията си,накарай го с действията си да повярва,че си различна от предишните му разочарования.Казах ти как по-точно.Ако играеш по тези правила,имаш голям шанс да имате сериозна връзка,но все пак си имай едно нау,че изненади винаги може да има.
3.И не на последно място:Внимавай с ревността и държането на сметка,защото това убива всичките предпоставки за нещо хубаво. :)
Violenza
08-26-2012, 13:03
Та въпроса ми е дали мога да получа ИСТИНСКА ВРЪЗКА с този човек? Знам,че той ме харесва,но имам чувството,че го е страх да има връзка и да бъде по-близък с някой... просто знам,че иска да е с мен, но го е страх,защото е имал много лоши лични проблеми и адски много е бил нараняван..........
Това ни го казваш, само за да се убедиш ти самата. Той ти е казал в прав текст, че иска само секс, ама ти си настояваш, че искал връзка пък го било страх. Получил си е това, което е искал. Проблемът е в твоя телевизор.
но понеже заради личните си проблеми, които е имал ( КОИТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ, СА УЖАСНИ) е страшно наранен.. Това да знаеш,че някоя тъпа пръчка иска да те наебе и след това да разпространи,че не ставаш в леглото, хич не си е малко..
Заради това ли е наранен? Горкичкият. Това наистина е едно от най-ужасните неща, които могат да ти се случат. :(
bonbonche005
08-26-2012, 13:06
Ами знам ги от една приятелка, която е израснала с него... Накратко,че баща му е бил комарджия, изтеглил е 100 000 лв да се изплати и се е обесил... Дефакто той, майка му и брат му трябва да изплащат заема.. Другото, което е ,че той не е първа хубост и още в началото като му казах,че имам чувства към него той ми каза " Ти ебаваш ли се с мен?" .. Точно на рождения ми ден щяхме да тръгнем, но заради тази моя ревност всичко се развали.....
Той знае, че го обичам, знае че бих дала всичко, за да му е добре.. но просто явно е изгубил доверието в хората ...
bonbonche005
08-26-2012, 13:10
Violenza тъпата пръчка съм аз..... Аз шях да я направя тази глупост , той разбра и въпреки това не се отказа от мен..
Violenza
08-26-2012, 13:11
И това да е, не мисля, че има връзка с женските в живота му. Повечето мъже, ако ще играят игрички, то ще е за да те вкарат в леглото с омайни приказки. Не виждам логика да ти го казва толкова ясно и директно, ако наистина не го мисли.
Яко си във филма. Фантазията ти те е вързала и те е завлякла някъде далече от реалността.
bonbonche005
08-26-2012, 13:29
Ами той честно казано не си е имал приятелки ии беше решил първия му секс да бъде с мен. При което решение аз крайно много се изненадах.
Неопитен и е по-малък от мен с 1 година.. Аз съм на 18, а той октомври прави 17. :D
Трябва да е доста безчувствен, ако не изпита нещо към мен.. Аз съм му първото момиче.Според мен е изключено да не се привърже до някаква степен, особено септември, като си дойде и вижданията ни зачестят.
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 13:31
Май съвсем се обърка вече.Или по-скоро тотално влезе във филма...
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 14:11
...дойде,взе ме с колата и след това знаете какво стана..
... той октомври прави 17. :D
Ахаммм и какво викаш, без книжка ли кара? :D
А аз се хабих да пиша за измислена история... (tmi)
NambyPamby
08-26-2012, 14:19
Има ги доста такива келеши, непълнолетни, каращи без книжка. Пък по селата и паланките тва е бая често срещано.
Авторке, досадна си. Като не приемаш мнения, които не те устройват, за чий си пуснала темата?
Простичка истина: когато един мъж те иска, ще намери начин как да те спечели. С'а стана ли ти ясно?
Захаросаните изреченийца, оправданията, разтворените крака - тва е история стара като света.
Изчукали сте се, усмирили сте си хормоните, не разбирам защо търсиш под вола теле.
Ами знам ги от една приятелка, която е израснала с него... Накратко,че баща му е бил комарджия, изтеглил е 100 000 лв да се изплати и се е обесил... Дефакто той, майка му и брат му трябва да изплащат заема.. Другото, което е ,че той не е първа хубост и още в началото като му казах,че имам чувства към него той ми каза " Ти ебаваш ли се с мен?" .. Точно на рождения ми ден щяхме да тръгнем, но заради тази моя ревност всичко се развали.....
Той знае, че го обичам, знае че бих дала всичко, за да му е добре.. но просто явно е изгубил доверието в хората ...
Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
bonbonche005
08-26-2012, 14:33
Аха, значи не ги знаеш от първа ръка. Няма как да не се съглася, че яко си се филмирала. Да видим ти си на 18, а той на 16(почти 17). Какво очакваш от възможна връзка с този човек? Според мен искаш да си с него от жал. Превърнала си съчувствието към него в любов и едва ли не искаш да го спасиш с любовта си... Друго обяснение за поведението ти не намирам. Поправи ме ако греша и ми обясни, защо греша.
Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....
Аз го харесвах още преди да разбера какво се е случило, а и дори майка ми ми разказа какво е станало, така че историята си е крайно достоверна...Думата ми е ,че не е от съчувствие.А и не беше нужно всички да се заяждате с мен.. Просто реших да чуя чуждо мнение по въпроса дали си струва или не.....
Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
bonbonche005
08-26-2012, 14:44
Виж аз не се заяждам - казвам ти какво мисля и ти казах, да ме опровергаеш ако греша. Приемам, че го харесваш заради него и не е от жал. Но ти ако погледнеш нещата отстрани мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? Мислиш ли, че ще изтърпиш смачканото му самочувствие (което може и да е поза) и самосъжалението му?
Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.
Проблемите ти не идват от конкретната ситуация, а от тва, че си набиваш глупости в главата. Една от най-големите тъпотии, в които вярваш, е че щом човекът е такъв и такъв (има определен набор от качества и преживявания), а ти си такава и такава (имаш друг набор от качества), то има точно конкретно действие Х, което ще ти гарантира резултата, който търсиш. В случая ни разказваш някви работи за вас двамата и искаш да чуеш какво точно да направиш, за да влезете във връзка. Какъв отговор очакваш, в 10:15 утре да изпиеш чаша мляко и да се задействат причинно-следствените връзки, и събитие по събитие да стигнеш до обвързване? Аре събуди се. Единственото нещо, което можем да коментираме, са характери и светогледи. В случая твоя може да се критикува страшно много, това и правим. По друг начин няма как да изкажем мнение, а от теб зависи дали ще приемеш критиката.
bonbonche005
08-26-2012, 14:51
Добре, явно ще кажа край на темата, защото явно няма смисъл да се обсъжда повече.
Абсолютно на всичко съм готова!Искам този човек да разбере,че не е сам и че има МОМИЧЕ, което го цени такъв, какъвто е и обича неговата същност.
Бе аз друго исках да ти кажа, застани като страничен наблюдател или се постави на мястото на човек, който те познава. Мислиш ли, че имаш шанс за връзка с него? (според мен вероятността да стигнете до връзка е малка) Хубаво ти си готова на всичко, ами той?
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 15:39
Слънце,накратко:
1.От опит глава не боли,
АКО
2.Нямаш прекалено големи очаквания = Нямаш прекалено разочарование
И ми го е казвал това" Аз искам секс.. не искам връзка"..
Та въпроса ми е дали мога да получа ИСТИНСКА ВРЪЗКА с този човек?
Не мисля да добавям нищо.
Amore-Mio*
08-27-2012, 07:15
Защо се надяваш и си даваш надежда за нещо, което доста трудно ще се случи?
Казал ти е, че иска само секс и вероятно не си единствената, от която иска и с която го прави. Това със сближаването не винаги се случва. Само на едната страна в повечето случаи, тоест ти.