View Full Version : приятелят ми ми каза, че
sunriseee
08-26-2012, 13:46
Как ще реагирате ако приятелят ви ви каже, че без него сте кръгла нула?
Gwendoline
08-26-2012, 13:58
О___о
ще го зарежа, бе, да не съм някой чорап да ми говори така
пхахахах
shmatarok
08-26-2012, 14:00
О___о
пхахахах
Мдаа. същото. Бахти лекия.
NambyPamby
08-26-2012, 14:11
"О, велики мастъре, Вашето благородство е безмерно. Ако не ми бяхте отделили от прескъпоценното си време, за да стана човек, сигурно сега щях да паса патки". Примерно.
МноЛ е прост тоя. В интерес на истината, ако някое гадже ми каже нещо подобно верно ще се замисля, че нещо не ми е наред. Все пак - гледала съм го, опознавала съм го и да не забележа, че има мозък, колкото да си върже обувките... WTF?! Явно нещо доооооооста ми куца в преценката.
:o Най - вече щях да го зарежа.
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 14:24
Ще се замисля дали на мен или на него нещо ми/му куца.
kalpazanka
08-26-2012, 14:25
На първо време сигурно ще се вбеся и ще му изкарам кирливите ризи.
complicated_
08-26-2012, 14:27
ще го зарежаа .. пък после да видим кой ще е кръгла нула ;д
На първо време сигурно ще се вбеся и ще му изкарам кирливите ризи.
и аз така,може би ще му отвърна нещо в същия дух -.-
и да,бих го зарязала -.-
Juliett.
08-26-2012, 14:32
ще го зарежа и ще му покажа,че не е така ;) бахти кухаря ;)
Anichkaxxwee
08-26-2012, 14:41
Ще го зарежа, естествено
PyCoKoCkA93
08-26-2012, 14:55
Много сте крайни с това "Ще го зарежа".Зависи в какъв контекст го е казал и в какъв момент.Ако е бил пищисан на n-та степен,донякъде му е простено.В яда си хората казват неща,които не мислят НАПЪЛНО.Ако го казва с ясна съвест и осъзнатост,тогава е друго нещо...
xXxPETYAxXx
08-26-2012, 15:08
Ще се ядосам, ще го наредя и аз с всичките му кусури, след което ще започна да анализирам защо ми е казал точно това, и дали не е имал нещо в предвид...
Русокоска има право - много е важно по какъв повод, и в какъв момент го е казал.
Girlicious
08-26-2012, 17:06
Много сте крайни с това "Ще го зарежа".Зависи в какъв контекст го е казал и в какъв момент.Ако е бил пищисан на n-та степен,донякъде му е простено.В яда си хората казват неща,които не мислят НАПЪЛНО.Ако го казва с ясна съвест и осъзнатост,тогава е друго нещо...
Съгласна съм, но точно това изказване ми идва твърде грубо... все едно ме е взел от улицата и живота ми едва ли не зависи и се върти около него... Не знам , едва ли бих го простила.
Не те познавам, ама от доста мнения който съм ти чела и от драмата с твоя приятел все си мисля, че си доста зависима от хората около теб.
Т'ва е се едно като се напиеш да не знаеш какво прайш - не е извинение.
Да окей - може да се допълват и тн, но такива крайности не трябва да ги има в една връзка. (както и късането за такова нещо) Както човека отсреща се съобразява да не ти говори такива гадости, така и ти се стараеш, нали?
Не сте заедно, за да си показвате гадните черти и да се изкарвате кой е по-скапания ;]
Ще му покажа ,каква мога да бъда без него. Преди това ще го напсувам :) :D
ledenakrasota
08-26-2012, 19:12
Всъщност той така се чувства. Просто си го изкарва на теб. :)
Значи ще го зарежеш, защото ти е казал истината ? :D
Ако ми го каже сегашния ми приятел,надали ще го зарежа,все пак сме заедно вече толкова време,не мисля,че бих го зарязала само заради тези думи,макар че са доста остри.По-скоро бих му доказала точно обратното ;).
Ще му кажа същото - че без мен е за никъде.
Сериозно, мисля че бих се изсмяла.
nymphadora
08-26-2012, 19:59
"А ти без мен щеше да си на сухо още мноого време" :D
Всъщност бих се ядосала много и ще го отсвиря за известно време,за да му покажа колко съм fabulous.
Или ако нямам много задълбочени чувства директно бих му била шута.
DisappointedDreamer
08-26-2012, 20:09
Adios.
Мучачос.
Ъм,аз не виждам как може приятеля ти да ти каже това,при положение,че ще заедно.Ако го каже,мислейки го сериозно,директно му бия шута,пък да види кой бил нула.
Това е нещо доста крайно.Мисля,че първо трябва да седнете да поговорите,ама едно хубаво.Как може да си позволи да ти говори така?!Иначе бих се замислила,дали този човек наистина е за мен.
Gwendoline
08-27-2012, 05:39
направо ще падна :д
той се гаври без капка уважение, а вие щели да тръгнете да му се доказвате....xhaxha
1.имайте малко достойство 2. тъпо е да се доказваш пред някого 3. няма смисъл, защото щом има такова мнение за нея въобще няма да го ебе кво прави тя
мазохисти
фък оф и тва е :D да си намери някоя, която не е боклук без него, ще му пожелая успех, тъй като ако е свикнал той да е командващия във връзката трудно ще намери такава :d
Amore-Mio*
08-27-2012, 07:10
Като се позамисля, бих първо помисли над думите му, защо ги казва, какво ги е провокирало. Чак след това, спрямо извода ще разбера дали трябва да го зарежа или не. Тъй като , ако връзката е сериозна, не бих могла да захвърля всичко с лека ръка, особено ако обичам човека до мен.
youonlyliveonce
08-27-2012, 07:29
О___о
пхахахах
+1 ;х как пък ще ти го каже :D бати егото (с извинение за псувнята) ахаххахаха ще го зарежа пфффф да види, че и без него мога ;дд сори, че ще питам в тази тема (ама като направя нова, все ми се карат хората във форума)! значи седим аз, гаджето ми и една моя приятелка на едни стълби, аз предлагам да се поразходим, гаджето ми "Ми разхождай си се", като ми го каза т'ва аз му бутнах шапката (щот мноо се ядосах) и тя взе, че падна на земята и той ми вика "аве ей, найш к'ъв тупаник щи фърля ма" . Какво бихте направили вие? (аз му се разсърдих, той пък не се усети защо съм садната ;хх)
Аммии..случвало ми се е.Не е приятно, но него луд го направих.В крайна сметка,ако те обича подобни изказвания са нелепи..а щом си ги позволява значи е пълен путьо :)Аз на моя му плеснах един шамар и му казах, че всичко е наред a после спрях да му вдигам и да му пиша..накрая ми каза "не се преструвай че можеш без мен", пратих му усмивка и го блокирах, блокирах си и входящите повиквания от него ..е вечe година и половина съм без него, ама съм жива ^^
sasha_90
08-27-2012, 12:16
Ще се убедя, че не е за мен и ще продължа без него.
strawberry88
08-27-2012, 12:30
Ще му кажа същото - че без мен е за никъде.
Сериозно, мисля че бих се изсмяла.
+
urlittlelady
08-27-2012, 12:56
Ще го фрасна :D Да може да ми прави живота по-хубав, но това не значи, че без него съм кръгла нула. Той да не е някой светец, че на колене да му падна... :D Въпреки това, ще помисля.. ще го накарам и той да си помисли и после каквото дойде.. надявам се да не и се случи де :D :D :D
Kurabiaa
08-27-2012, 13:02
Еми най-вероятно ще си замълча и ще го игнорирам докато не ми се извини ..
Най-вероятно ще се ядосам и ще му се развикам.. акое сегашния ми приятел надали ще го зарежа,но ще чакам да ми се извини.
Violenza
08-27-2012, 20:37
Зависи от ситуацията. Ако го каже в някакъв жесток скандал, не бих му обърнала такова внимание, защото аз самата едва последната година се научих да овладявам гнева си и да си мълча, вместо да казвам толкова болезнени и неверни неща, че после аз самата да съжалявам повече и да съм по-обидена на себе си. Ако обаче го каже при други обстоятелства, вероятно бих се замислила дали да остана с този човек.
ще го зарежа и ще види че той без мен е кръгла нула :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ще го попитам на какво основание по-точно го твърди и ако не получа адекватен, обоснован отговор - значи той е нулата.
be.mine.forever
08-28-2012, 00:35
Не бих го зарязала веднага, бих помослила каква е причината да го каже и най-вече дали го мисли наистина. Не бих си правила прибързани изводи. Въпреки че е доооста тъпо от страна на момче да ми каже такова нещо.
Бе, мо'е и да е прав.
Но в повечето случаи това си е просто надменно поведение и нищо повече. Бих се опитала да го сваля на земята. Може би бих се и запитала защо ми е човек, 'дето да ме комплексира и т.н.
sunshine329
08-28-2012, 07:00
Ужас... Как може да ти каже, че без него си пълна нула??? Това момче явно хич не те уважава. А когато в една връзка няма уважение, тя е обречена. Бягай от него, бий му шута независимо от чувствата. Дори и да го обичаш, ако продължите, той ще започне да те третира като изтривалка и ще си много по-наранена, отколкото ако го скъсаш сега. И според мен боят не е изход :D Лично аз бих се направила, че не съм го чула и след това няма да го погледна втори път. Безразличието е мноооооого по-болезнено от всякакви кавги, обиди и истерии. Просто този човек спира да съществува за теб и готово. :)
MsMiracle
08-28-2012, 08:02
Бих му била шута, разбира се. А после ще се чудя как съм могла да пропилея толкова време с човек, чието его и една планина не може да побере.
bilqnavod
08-28-2012, 08:36
Защо ти го каза? По какъв повод? Нещо го ядоса, не направи както трябва или просто се държи арогантно спрямо теб?
Винаги ли му позволяваш да те унижава?
Според мен причината за казаното е важна!
bebeemalko
08-28-2012, 12:58
О___о
пхахахах
+1 :D точно!
Adios, Довиждане, Bye, Чао ... и ще му се изсмея ;)
chushkopek
08-29-2012, 00:02
Мъжко съм, но директно адиос.
druzilla
08-29-2012, 00:04
ще го зарежа и ще види че той без мен е кръгла нула :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:smt023
NambyPamby
08-29-2012, 01:05
Бе, мо'е и да е прав.
Бая редовно проявяваш солидарност към мъжете, ама... и в тоя случай ли, бе?
Тва да ти го изцепят и да го простиш е все едно да ти шибнат шамар и ти да кажеш, че сама си си виновна. Стиига глупости. При някакъв ултрамегасупер свиреп скандал бих преглътнала да ми каже, че съм неблагодарна/властна/егоцентричка, щото тва и аз си го знам, ама да ми каже, че без него едва ли не животът ми приключва... На никой животът му не приключва заради ходещ пенис. Или вагина. Стига глупости. Баш на комплексарщина си бие тва изказване и на селски манталитет.
BornToRaiseTheHell
08-29-2012, 08:01
Настоящия ми зависи в какво състояние го е казал.
Ако не е бил под масата/на черешата, ще получи реплика от рода на "О, ти прекрасно слънце мое възвишено,ако не беше ти да направиш човешко същество от мен, сега щях да роня мамули в Алжир. Защо ли ти и твоето прекрасно самочувствие с покритие не поемете по приятната пътечка към майната си? А аз смятам да си остана една хубава кръгла нула, въпреки че не мога да кажа с точност кой от двама ни е по-кръгъл." и чао на мача за него.
Ако е бил пиян/ядосан или нещо от този род "Като изтрезнееш/се успокоиш, можеш пак да си помислиш за кой от двама ни се отнася това." и отново чао на мача.
Не че имаше особена разлика в начина, по който ще реагирам заради състоянието му, но ако е пиян, няма да се хабя да казвам повече от 2 изречения, няма да ги възприеме.