View Full Version : Съкратен/Уволнен учител-проблем
SunSetBeach
08-26-2012, 22:54
Здравейте,миналата година пуснахме оплакване срещу наша учителка и има доста слухове че са я махнали заради нашето оплакване.Но има и слухове,че не са.Тъй като тя знае кои са хората пуснали оплакването-тоест аз и мои приятели,искам да ви питам евентуално ако не са я махнали какво друго можем да направим.(освен да се примирим) .Да пишем пак оплакване или?
JuStElly
08-27-2012, 00:33
Какво толкова ви е направила,че искате да я махате ?
SunSetBeach
08-27-2012, 00:35
имаме си причина,това няма значение
MsMiracle
08-27-2012, 10:13
Ми... ако ви се падне отново да ви е учителка... общо взето нищо хубаво не ви чака. Ако е злобна, вероятно ще ви остави на поправка идната година, колкото и да учите.
В такъв случай аз бих си сменила училището.
Amore-Mio*
08-27-2012, 11:00
И какъв ви е проблема по - точно? Ако нямате наистина сериозна причина, само ще се надявате да са я уволнили/съкратили. По - вероятно е да я направят класен ръководител или преподавател по предмета в друг клас, а при вас да е нова.
SunSetBeach
08-27-2012, 18:54
откъде си вадите изводи че нямаме причина... щом има слухове че са я махнали значи писмото ни не е било измислица или написано само за забавление
someonerandom
08-27-2012, 19:52
Ще го кажа възможно най-ясно-ако ще пускаш тема във форум,даваш ЦЯЛАТА налична информация.Без недомлъвки,обяснения и т.н.Точно и изчерпателно.Няма как да знаем какво точно се е случило,а възможните ситуации са доста.В интернет си,анонимна си-няма голяма вероятност да имаш проблеми,обаче ако очакваш истинска помощ и съвети,ще трябва да си кажеш проблема.
В конкретния случай-най-малкото няма как да знаем дали оплакването ви не е било напълно неоснователно.И не ми казвай "не,щом пускам тема,значи не е било" или нещо такова.Щом ще молиш хора за съвет,или им даваш цялата информация,а с това и възможност за адекватна оценка на ситуацията,или не ги занимаваш.Писна ми от теми,в които авторът/авторката отказва да напише повече от един ред относно проблема и след няколко мнения започва да пише с ядосани големи букви и да обвинява всички,че не и помагат.
Ще го кажа възможно най-ясно-ако ще пускаш тема във форум,даваш ЦЯЛАТА налична информация.Без недомлъвки,обяснения и т.н.Точно и изчерпателно.Няма как да знаем какво точно се е случило,а възможните ситуации са доста.В интернет си,анонимна си-няма голяма вероятност да имаш проблеми,обаче ако очакваш истинска помощ и съвети,ще трябва да си кажеш проблема.
Определено. Не мога да разбера как искате да ви даваме съвети като премълчавате информация,свързана с проблема,за който питате... Или казваш всичко ,или не казваш нищо. Това се нарича обективност.
Първо кажете за какво става въпрос, после всеки тук ще каже дали е основателно или не.