Влез

View Full Version : искам съвети!!!

foreveral0ne
08-27-2012, 11:09
Преди 2 месеца започнах да си пиша с едно момче от фейсбук адски много си допаднахме и преди около седмица-10 дена се видяхме целувахме се гушкахме се и така на татък.Нещата е ясно,че ще се получат само,че той е правил секс с няколко момичета(той е на 17 аз на 15),а аз не.Само,че проблемът е там,че аз не искам да "си направя сефтето" на 15 ще трябва поне година и нещо да изчака...а не знам дали той ще иска да сме заедно ако не правим секс :( Чудя се дали в такъв случай изобщо да тръгвам с него....

Teenhelp1
08-27-2012, 11:12
Кажи му какво мислиш и че не искаш да го правиш и ако не е само заради секса няма да му е проблем. :) Пък ако ти само мрънка за секс го махай.

LadyDi
08-27-2012, 11:25
чакай, сега ще хвърля един боб...

как изобщо очакваш ние да знаем какво ще иска той?

Amore-Mio*
08-27-2012, 11:25
Ако те харесва или обича, ще те изчака. Много си зависи от него.

foreveral0ne
08-27-2012, 11:35
ами той каза че ме харесва но все пак чувала съм че момчетата не могат без секс мислих си за свирки или някакви такива неща ноо разпитвах не ми харесва идеята вие знаете ли нещо повече за оралния секс и дали така ще успея да заместя това че не искам да правя секс с него :0 колкото и тъпо да звучи ако примерно на 2-3 месец той ми каже нещо от рода,че му се прави секс аз съм готова да му кажа че съм съгласна да го направи с друго момиче докато е с мен.Как мислите вярно ли е това че не могат да издържат без секс :(

Teenhelp1
08-27-2012, 11:39
Вече ти е отговорено...

foreveral0ne
08-27-2012, 11:48
щеше ми се някое момче да ми каже дали е така смисъл то е нужда доколкото знам:) аа и нещо повече за "свирките"ако ми кажете ще съм ви благодарна дали могат временно да заместят секса :О

LadyDi
08-27-2012, 11:52
добре де
ти искаш да ходиш с него, ама не искаш да правиш секс с него
разбирам желанието ти да поизчакаш, но ако връзката ви се развие в хубава посока, ако ти започнеш да се влюбваш и го заобичаш, няма ли да поискаш да правиш секс с него?
не че те кандърдисвам, но сексът е приятно изживяване с близък човек, защо да се лишаваш от него заради... и аз не съм сигурна заради какво?

страхуваш ли се от секса?

Cloud9
08-27-2012, 11:57
Още една тема, която доказва,че жените прекаляваме с анализирането.За Бога той нищо не ти е казвал или намеквал за секс! Стой си мирно, не се паникьосвай!Нещата ще се развият с времето. Ако смяташ,че си малка за секс тогава не излизай с момчета докато не станеш готова.

sasha_90
08-27-2012, 12:02
Говори с него. Сподели какво те притеснява. Едва след това ще решиш.

foreveral0ne
08-27-2012, 12:07
той ме попита дали съм правила секс и аз му казах не и той а били правила с мен и аз му казах че не знам все още ;х и даа донякъде ме е страх от самия секс да не объркам нещо да не направа някой гаф пък и незнам като е първи път нали боли ... :(

LadyDi
08-27-2012, 12:10
той ме попита дали съм правила секс и аз му казах не и той а били правила с мен и аз му казах че не знам все още ;х и даа донякъде ме е страх от самия секс да не объркам нещо да не направа някой гаф пък и незнам като е първи път нали боли ... :(
е боли, боли... колко да боли, никой не е умрял от разкъсан химен :)
в смисъл, има болка, при някои по-слаба, до никаква, при други по-силна, но така или иначе все някога трябва да ти се случи, освен ако не планираш да умреш девствена (и повярвай ми, ти ще изгубиш най-много от това)
и няма какво да объркаш, сексът не нещо, което се учи на теория, няма наръчник който да те подготви

според мен, ако го харесваш, ако го заобичаш в даден миг, сама ще пожелаеш да го направиш с него
а страхът трябва да го пребориш... не казвам да хукнеш като разпрана (ще ме прощаваш) ама наистина не е болка за умиране

Amore-Mio*
08-27-2012, 12:14
ами той каза че ме харесва но все пак чувала съм че момчетата не могат без секс мислих си за свирки или някакви такива неща ноо разпитвах не ми харесва идеята вие знаете ли нещо повече за оралния секс и дали така ще успея да заместя това че не искам да правя секс с него :0 колкото и тъпо да звучи ако примерно на 2-3 месец той ми каже нещо от рода,че му се прави секс аз съм готова да му кажа че съм съгласна да го направи с друго момиче докато е с мен.Как мислите вярно ли е това че не могат да издържат без секс :(

Просто престани да осмисляш и плануваш всеки малък детайл. Много си зависи от него и от чувствата му, защото както казах в предишния си пост: ако те обича или харесва, то тогава ще те изчака, докато се почувстваш готова. Да, оралния секс до една или друга степен ще замести поне малко секса, но двете неща никак не са едни и същи помежду си. Ако се отвори подобна тема - просто поговори с него. Сега просто си изживейте миговете. Недей обмисля всичко.

thelover3
08-27-2012, 12:42
Много го мислиш това. Момчето да те е накарало да правиш секс с него? Успокой се малко, не мисли толкова напред във времето. След известно време може да поискаш да правиш секс с това момче, така че пак казвам не му мисли толкова. А ако той започне да иска секс от теб, а ти не, просто му обесни, че не си готова и ако има чувства към теб, ще те изчака ;)

xXxPETYAxXx
08-27-2012, 12:56
Реално се познават от седмица,а вече й е намекнал и я е питал за секс - за каква любов говорим тогава...

Е, то и на 20 да си направиш сефтето, пак ще те боли, и ще се чувстваш първия път малко като "дърво"

Psyko Nuts
08-27-2012, 13:18
2012... Недей да умираш девствена :D

По темата направи го, като смяташ, че си готова, как може да му кажеш да го направи с друга, докато ходите бе. После ще има той ми изневерява с 5 различни... Така че или му стегни юздите или... А така като те слушам, че той те пита дали ще го направиш с него и дали си девствена, бас лова че 90% от връзката ти с него, той я мисли само за секс и нищо друго.

balu4ka
08-27-2012, 14:01
Да замислих се защо ли те е питал ,дали би го направила с него ?!Това не трябва ли времето да го реши,ако не искаш няма да тръгнете ли ?
Сексът е една доста голяма част от връзката,също толкова важна.Трябва да се чувстваш готова,да знаеш дали това е човекът и т.н.Но също така не трябва да се впрягаш,всичко си е до хора ,характер,искания и етц.

LadyDi
08-27-2012, 14:05
Да замислих се защо ли те е питал ,дали би го направила с него ?!Това не трябва ли времето да го реши,ако не искаш няма да тръгнете ли ?
Човекът е искал да бъде подготвен, в това няма нищо лошо. Не търсете под вола теле.

Amore-Mio*
08-28-2012, 16:31
Реално се познават от седмица,а вече й е намекнал и я е питал за секс - за каква любов говорим тогава...

Реално, не четеш нещата, както трябва. Прескачаш думи и редове.

Никъде не е споменавала, че той й е говорил за секс. Нейното притеснение излиза от това, ако на втория - третия месец той ЗАГОВОРИ ТОГАВА за секс, какво да направи и каже. Сега стана ли ясно за каква "любов" говоря, нищо че не съм споменавала тази дума в мненията си.

xXxPETYAxXx
08-28-2012, 16:36
Реално, не четеш нещата, както трябва. Прескачаш думи и редове.

Никъде не е споменавала, че той й е говорил за секс. Нейното притеснение излиза от това, ако на втория - третия месец той ЗАГОВОРИ ТОГАВА за секс, какво да направи и каже. Сега стана ли ясно за каква "любов" говоря, нищо че не съм споменавала тази дума в мненията си.

Просто го беше написала преди следния пост и вероятно не си го прочела все още:

...той ме попита дали съм правила секс и аз му казах не и той а били правила с мен и аз му казах че не знам все още ;х ...

filmimilmi
08-28-2012, 17:10
Нещата или тръгват в посока секс, или не и тогава си оставате просто приятели. Ако не искаш секс, за какво ти е изобщо гадже? Защото е модерно и искаш връстничките ти да си мислят, че вече правиш секс ли? Колко истински са принципите ти, ако според критериите ти за имидж (или "крак с модата" да го наречем примерно) трябва да заблудиш останалите, че ги нямаш? ... Та мисълта ми е, като не те влече идеята за истинска връзка, защо ти е притрябвал някой, който да те чака докато узрееш. А и няма да стане - момчето е на 17, вече е свикнало да прави секс, а ти искаш да чака докато станеш на 16 и нещо (година и половина точно според твоите думи) докато той стане вече 18-1... Как си го представяш това?

Bonnev
08-28-2012, 19:31
Как мислите вярно ли е това че не могат да издържат без секс :(
До него пост прочетох само.
ТОВА Е ПОЛОВА ДИСКРИМИНАЦИЯ!
Имам в предвид разбира се, че не! Любовта е по-силна от сексът. Ако я има значи, ще станат нещата. Това да е с теб само за сексът не е любов. :) В смисъл това си е и за двата пола. Това, че някои двойки се обичат и пак правят секс всеки ден не значи обаче че няма любов между тях, те са се уговорили предварително :D

LadyDi
08-28-2012, 19:34
Имам в предвид разбира се, че не! Любовта е по-силна от сексът. Ако я има значи, ще станат нещата. Това да е с теб само за сексът не е любов. :) В смисъл това си е и за двата пола. Това, че някои двойки се обичат и пак правят секс всеки ден не значи обаче че няма любов между тях, те са се уговорили предварително :D

от варна ли си? или някъде от региона?

N1ksun
08-28-2012, 20:15
Имам в предвид разбира се, че не! Любовта е по-силна от сексът.

Жалко че в реалността не е така ( с изключения ). И Армстронг лека му пръст , от луната вижда че на пича главната идея е секса ...

BonesSixx
08-29-2012, 08:28
Според мен поговори с него,а той ако ти каже 4е иска да правите секс - в такъв случей,не тръгвай с него (: .. няма смисъл да си загубиш девственоста и после той да те зареже ( демек да му е било само за секса ) .. но и ти помисли все пак (: според мен 15-16годишна възраст е добре да започнеш да правиш секс ..помисли и ти над нещата и поговори с него

YoUcANNOtiMaGiNe
08-29-2012, 10:12
Кръстила си се foreveral0ne! Enough said!
http://weknowmemes.com/wp-content/gallery/forever-alone/forever-a-gnome.jpg

Wednesday666
08-29-2012, 10:48
Добре, аз не те разбирам напълно.

Искаш да си с него, но те е страх от секса като цяло.
Знаеш, че е един вид нужда, страх те е, обаче питаш за орална любов.
Мен ако ме питаш не знаеш какво искаш.

Както ЛейдиДи ти каза, ние няма как да знаем той какво иска от теб и дали би те чакал и т.н.
Според мен не е нищо НЕ нормално да иска да прави секс с теб, особено щом вече не е девствен.
А ти като не си готова НЕ ТРЯБВА ДА ГО ПРАВИШ, САМО ЗАЩОТО ТОЙ ИСКА.

Но все пак в една нормална връзка е нормално да присъства и секса.