View Full Version : So, there is this girl
Turambar
08-27-2012, 14:29
Срещнахме се на една среща на литературния ми клуб. ( нейна приятелка я беше поканила) От тогава сме нещо като приятели. Чатим си (скайп, фейсбук...) и обсъждаме разни глупости. Преди време едно друго момиче ми беше казало, че ме харесва и аз като най-тъпото копеле избягах крещейки ( реших, че ще е добро хумористично решение на неловката ситуация, каквото очевидно не е, ама...). Обсъждахме го с момичето, което харесвам. Смях си се, shit... Тя често ме пита дали си харесвам някое момиче и прави странни предложения, сред общите ни приятели ( които общо взето са всичките ми приятели). Така и не й казах, че я харесвам. Сега се чудя как да го направя и дали изобщо да го правя.Въпроса е, че ако тя не се чувства по същия начин веднага ще каже на приятелите ни и ще почнат да ме бъзикат и то гадно. Та, ми се струва че въпроса който задавам е - Как да разбера дали ме харесва?
shmatarok
08-27-2012, 14:37
Защо не я поканиш да излезете само двамата? Не ѝ казвай директно, че я харесваш, покажи ѝ го. И да те харесва, и да не те харесва, тя ще реагира по съответния начин и ще можеш да си направиш изводите.
Turambar
08-27-2012, 14:38
Всъщност, точно утре ще излезем само двамата, за да й дам една книга. Does that count?
Teenhelp1
08-27-2012, 14:42
''Преди време едно друго момиче ми беше казало, че ме харесва и аз като най-тъпото копеле избягах крещейки ( реших, че ще е добро хумористично решение на неловката ситуация, каквото очевидно не е, ама...)''
WTF ? О.о Да ти имам хумора...Момичето сигурно се е почувствало ужасно...И отгоре на това си се бъзикал за това,а очакваш ако не стане при теб да е различно и да не се бъзикат с теб ? Логиката бро... Доста тъпо.
Turambar
08-27-2012, 14:44
^Точно. Знам, че се е почувствала ужасно тъпо. Знам, че аз съм бил як кретен.
shmatarok
08-27-2012, 14:46
^ а, да, относно това, забравих да кажа, че новото момиче дори да те харесва, сигурно ще го е страх да направи нещо по-явно по въпроса. 8-)
Иначе утре действай - разходете се някъде (предполагам, че няма само да ѝ дадеш книгата и да се врътнеш), поговорете, гледай да установиш някакъв физически контакт - (не)волно докосване по ръката, примерно да я хванеш за кръста, за да ѝ покажеш нещо, бла бла бла.
Teenhelp1
08-27-2012, 14:49
Пробвайте да излезете само 2-мата и да си прекарвате добре и ако върви добре й кажи.Да не ти пука,че ще те бъзикат (ако изобщо го направят) това си е нещо нормално ако не й кажеш винаги ще се чудиш.Това,че приятелите са ви недорасли идиоти не е твой проблем.И аз имам такива ама ги броя за ''познати'' ,а не ''приятели'' и не им обръщам много внимание защото са прости. :)
Amore-Mio*
08-27-2012, 14:53
Покани я да се поразходите само двамата. Лично на мен , струва ми се, че тя ти прави намеци и те харесва, но не съм сигурна, просто мога да направя такъв извод, само от написаното. Така, че действай. Не й се обяснявай в любов, естествено. Намекни й, покажи й, че я харесваш и виж как ще реагира.
strawberry88
08-27-2012, 14:55
Като и даваш книгата,и предложи да се разходите и покажи,че я харесваш.Не е нужно да кажеш направо ''харесвам те'' 8-)Доколкото разбрах и тя те харесва.Успех и после пиши как е минало. :D
thelover3
08-27-2012, 15:09
^ Приятелите му са "недорасли идиоти", а той какъв е?? (като имаме предвид как е реагирал, като момиче му е казало, че го харесва)
Иначе казаха ти хората, излез с нея и ако те харесва ще разбереш.
Teenhelp1
08-27-2012, 15:13
Ама поне си признава вината де.Може и той да е такъв. :D
Личи си,че има симпатии като теб.Покажи и ,че я харесваш или просто и го кажи..и гледай да не избягаш след отговора.
nymphadora
08-27-2012, 21:40
Ако бях на мястото на момичето,което харесваш,никак не би ми се понравила реакцията ти спрямо другото момиче-детинска и груба,нищо,че си искал да си забавен.Още повече,че после си се смял.
Но според мен и девойката има чувства към теб.Моля те само не узръсвай някоя глупост и пред нея:D.
Приличаш ми на Чандлър от "Приятели"
Иначе как да разбереш-каниш я навън-говорите си,смеете се,правиш и леки намеци чрез жестове (гледаш я продължително в очите,нехайно и слагаш кичура коса зад ухото),после я изпращаш до тях иии я целуваш.Или я целуваш преди тва и си спестяваш изпращането,хаха.
'Въпроса е, че ако тя не се чувства по същия начин веднага ще каже на приятелите ни и ще почнат да ме бъзикат и то гадно.' За кое точно ще те бъзикат? Егаси и малоумниците. Ти пък какво? Нямаш уста да се 'защитаваш'? А и ако това ти е причината да се скатаваш ... какво да ти кажа ... И ако бъзикането ще е чак пък толкова гадно ... егаси и приятелите.
Недей да си мълчиш и да бездействаш.
chushkopek
08-27-2012, 23:01
Go out with her....simple as that.
Turambar
08-28-2012, 08:25
Е, излязохме. Ама й звънна телефона и смотолеви нещо, че трябвало да гледа брат си и някакви такива работи. Каза, че щяла да ми пише. Wtf?
Teenhelp1
08-28-2012, 08:27
Може наистина да й се е наложило. Писа ли ти ?
Turambar
08-28-2012, 08:30
Все още не, ама то беше преди половин час или нещо такова.
Teenhelp1
08-28-2012, 08:36
Еми...значи ся чакаме да видим дали ще ти пише. :)
Turambar
08-28-2012, 09:13
И докато чакам да ми пише ( което още не е станало ), да ви питам какво мислите за подаръка, който й подарих. Преди няколко дни имаше рожден ден и ме покани заедно с десетина нейни приятели и хора от нейния клас. Бях й купил едно ковчеже от левчетата, което противно но логиката струваше десет лева. В него имаше още две ковчежета, едно средно и едно малко. Под средното сложих шоколад, защото си умира за него. Във второто сложих малка саксийка и семена за лилаво цвете и в последното една синя гривна ( любимия й цвят ). Струва ми се много куул, но пък това с почти нищо не показва, че я харесвам. Трябваше ли да й купя нещо друго?
SPOILER ALERT: Не те харесва, има те за много добър приятел
thelover3
08-28-2012, 13:26
Е, писа ли ти? Покани я да излезете някъде, щом така се е получило.
Turambar
08-28-2012, 13:39
:/ Все още не ми е писала. Ако не го направи до довечера, аз ще й пиша и ще я поканя някъде.
kittyKat
08-28-2012, 13:45
Виж какво, престани да се залъгваш! Няма как да разбереш дали наистина има чувства, освен ако тя не ти го каже сама.ПИТАЙ Я! Не можеш по действията да разгадаеш какво точно й се върти в главата. Щом наистина искаш момичето жертвай си малко достойнството. Апък приятелите ви вероятно са пълни гъзове като ще ти се подиграват за нещо съвсем човешко.
embraceme
08-28-2012, 23:43
Ще е забавно ако след като и кажеш какво чувстваш ,започне да бяга крещейки :D
druzilla
08-28-2012, 23:54
Пич,кажи й какво чувстваш и хич да не ти пука.И да те бъзикат какво?Ще им омръзне рано или късно.По-добре така,отколкото да се залъгваш,че има някакви чувства към теб и никога да не разбереш.А относно подръка,който си й подарил - според мен е хубав,аз лично бих се зарадвала,ако получа нещо такова ;)
Опрeделено :D
ForzaFelipe
08-28-2012, 23:55
xD
Покажи й че я харесаш,излезте на среща само двамата,подари и цветенце...намеци й прави бре брат :)
Ами,вероятно има някакви симпатии към теб,но стеснителна ли е ?
От колко време приблизително се познавате и има ли вероятност да си минал на другата стъпбичка /friend zone/?
Мисля,че нещата ще станат от самосебе си.Излезте някой друг път само двамата,намери повод.Мисля,че ако приятелите ти се ебават за това ,че си харесал някого не са ти никакви приятели.
sasha_90
08-29-2012, 13:30
Нали каза, че те разпитвала и ти отправяла странни предложения? Според мен те харесва.
Turambar
08-29-2012, 13:38
Не е особено стеснителна, постоянно ме "удря" и някакви такива закачки. Както и да е, днес излязохме с приятели и се държах малко "по-така" с нея. Но като разбра, че си пиша с една момиче (с което сме само приятели)и си говорим по скайп взе че се разсърди и да се държи по-дръпнато. Сигурно туй е добър знак?
shmatarok
08-29-2012, 13:40
Мдаа, добър знак е. По думите ти най-вероятно момичето те харесва, следващия път излезте само двамата и действай.
strawberry88
08-29-2012, 23:12
Определено е добър знак и те харесва!!!Действай вече! 8-)
iliqn4e12
08-30-2012, 09:00
Ако наистина я харесваш, защо ти пука какво ще ти говорят приятелите ти ?
SHPAIdURmeN
08-30-2012, 09:19
Тъй значи тя наистина те харесва без съмнение щом ти се разсърдила за друго момиче и преди това те е питала да ли харесваш някоя от приятелките ти (ептен се разбира че проучва да ли си свободен) no doubt, she likes you ;) ..... Обаче е малко срамежлива така че ти ще трябва да действаш, като сте двамата на пейка не иде и казваш че я харесваш или директно в някакъв момент я целуваш нищо сложно само трябва да спреш да мислиш през това време (че ако стане онова ем ако не стане е са какво може да стане) е за това не трябва да мислиш :D УСПЕХ !!!