Влез

View Full Version : Ескапел - спешно ми трявбва отговор на няколко въпроса !

flywithme111
08-27-2012, 19:14
Здравейте! Днес с прятелката ми правихме секс бях с кондом и когато го извадих той беше скъсан а аз бях свършил , но тя веднага като видя кондома се исправи и всичко истече от вагината и имам впредвид , че спермата изтече падна на земята и тя веднага отиде и се изми под душа след 10 минути пишка и след около 30 минути максимум 40 взехме Ескапел и тя го изпи това беше към 15-16 часа и аз преди малко и се обадих и тя ми каза че и се било гадело моля ви ако някои го е ползвал преди да ми каже нормално ли е и какво би последвало и евентуално да и взема ли и други противозачатъчни и т.н

horacio
08-27-2012, 19:19
Може да й се гади не заради Ескапел. Не е чак толкова опасен колкото го изкарват всички. Опасен ще е ако го взима често... ако това й е първото взимане се съмнявам нещо да й стане. И не взимай други неща да се гълта само с химии... Листовката не прочетохте ли? Там трябва да пише всичко.

flywithme111
08-27-2012, 19:31
Разбира се , че я прочетохме , но просто много я обичам и се притеснявам за това питам и тук. За първи път взима такива неща и също забравих да спомена , че цикъла и свърщи преди 4-5 дена може и по - малко да са , практически какъв е шанса да е забременяла при положение , че почти веднага взе ескапеле и съшто така семенната течност изтече пред очите ни и тя веднага се изми ?

ShtrudeL
08-27-2012, 19:35
и съшто така семенната течност изтече пред очите ни и тя веднага се изми ?

Моля те, спри да го повтаряш..

machoka
08-27-2012, 19:39
Шансът е повече от минимален, считай че няма да стане. Четете листовката и продължавайте спрямо инструкцията и следващият път пОгледни малко какво се случва долу преди да семеизхвърляш.

xXxPETYAxXx
08-27-2012, 19:40
Оффф НЕ е бременна и вземете да четете другите подобни теми(а то има много) преди да задавате подобни въпроси.
1.Не може да има симптоми на бременност толкова скоро, най-вероятно от паниката, започва и да си внушава
2.Пишкането,изтичането, миенето(както и аспирина, мушкатото и др.) не са метод за контрацепция!

flywithme111
08-27-2012, 19:47
Ами не си мисли , че ми е гот да го казвам , притеснен съм и за това съм го повторил отново. Също така не съм казвал , че има симптоми на бременност пределно ясно ми е , че трябва да мине време. Все пак благодаря на всички за бързите отговори :)

Violenza
08-27-2012, 20:29
Гаденето най-вероятно е от хапчето. В листовката го пише като страничен ефект, също и че ако го повърне до няколко часа, трябва да вземе второ. Не се притеснявай, щом е пила ескапел. И си проверявай редовно кондома, особено преди да свършиш.

DragonLady
08-27-2012, 20:35
Гаденето най-вероятно е от хапчето. В листовката го пише като страничен ефект, също и че ако го повърне до няколко часа, трябва да вземе второ. Не се притеснявай, щом е пила ескапел. И си проверявай редовно кондома, особено преди да свършиш.

+1
Ако е повърнала да изпие още един ескапел, ако не е да се сдържа да не повърне, за да не се налага да пие 2ро хапе.

SuNsEt
08-27-2012, 20:41
Еха какъв късмет , 2ма модератори и 1 админ да пишат в темата ти :D

Тааа... към автора:
Кажи на приятелката ти да спре да се притеснява и се успокойте и двамата. След като вече е пила Ескапел ,значи няма нищо страшно. Да си прочете листовката отново ,ако случайно е пропуснала нещо,щом и се гади това може да е страничен ефект от хапчето или просто от притеснение.

ShtrudeL
08-27-2012, 20:45
+1
Ако е повърнала да изпие още един ескапел, ако не е да се сдържа да не повърне, за да не се налага да пие 2ро хапе.

Ти сериозно ли?
омг
забелязала съм, че във всички такива теми съветваш мацките да си правят тестове за бременност. Сега да се пие второ такова сатанинско хапче?!

Violenza
08-27-2012, 20:50
Това го пише в листовката.

flywithme111
08-27-2012, 21:18
Мерси за адекватните отговори оценявам помоща ви. :) Само последно да попитам ако сега през ноща повърне късно ли ще е ако утре вземе 2ро хапче.

chushkopek
08-27-2012, 21:23

Това.

П.С Никакво 2-ро хапче.

DragonLady
08-27-2012, 21:47
Мерси за адекватните отговори оценявам помоща ви. :) Само последно да попитам ако сега през ноща повърне късно ли ще е ако утре вземе 2ро хапче.

Попринцип в листовката пише ако повърне 3 часа след приема на хапчето, така че не мисля, че е е нужно да пие 2ро хапче, ако през ноща повърне, но по-добре да се опита да се сдържи от повръщането.
Щтрудел сатнинско или не, понякога по-добре него отколкото бебе, за което ни имат години, ни финансите.

shik69
08-28-2012, 05:44
Моля те, спри да го повтаряш..

Щруделче, гадничко ли ти става от спермата... та ТЯ дарява живот!

Amore-Mio*
08-28-2012, 17:56
Как така, ако си свършил В нея, спермата ще изтече, не ми става ясно? Добре сте направили, че сте взели Eскапел. Възможно й е да й се гади от нещо друго, не от това. Ако се съмнява за симптоми за бременност, няма как да се появят толкова рано.

Scarface_
08-28-2012, 17:59
ама кажи ся честно ... изтече ли ... ти поразрови ли нещо да не е останало ...

Violenza
08-28-2012, 19:13
Как така, ако си свършил В нея, спермата ще изтече, не ми става ясно?
А къде да отиде според теб?

Eskapel4o
08-28-2012, 22:42
Гади и се от страх, притеснение .