View Full Version : Въпрос към момичетата
DoublePleasure
08-27-2012, 19:41
Здравейте! Искам да попитам момичетата,които не са девствени и техните родители знаят че са били ли сте подлагани на нещо тестове или незнам.. притеснявам се защото баща ми ме пита от време на време и аз всеки път отричам,но ме е страх да не им прещрака нещо та реших да питам ако някои е изпитал нещо такова да сподели :) БЛАГОДАРЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ОТГОВОРИ!
EternalDream
08-27-2012, 19:50
На колко си години?
DoublePleasure
08-27-2012, 19:56
На колко си години?
16
Ммм.. при мен само баща ми знае и то понеже ми плащаше за разни лекарства за гъбички и други такива да се оттърва :? наскоро ми изтърси: "и да знаеш, че знам, че не си девствена" бил го разбрал понеже някой от изследванията гинеколозите нямало право да правят на девствени момичета, та от там разбрал :? събуди ме преди няколко дни в седем сутринта, за да ми го каже :? мани, тресе го и него критическата :D та... моята реакция беше само: "еми, браво.." и се обърнах на другата страна и пак си заспах :D идеята ми е, че не трябва това, че не си девствена да те кара да се чувстваш зле пред вашите, ако и като го разберат. Все пак не си направила нищо лошо :) предпазила си се, преценила си човека и т.н и т.н, нямат право при такива условия да те обвиняват в нещо, нито пък ти да се чувстваш гузна или както искаш го наречи ;)
EternalDream
08-27-2012, 20:11
Да, пък и си на 16, това днешно време си е абсолютно нормална възраст ;)
DoublePleasure
08-27-2012, 20:12
Ммм.. при мен само баща ми знае и то понеже ми плащаше за разни лекарства за гъбички и други такива да се оттърва :? наскоро ми изтърси: "и да знаеш, че знам, че не си девствена" бил го разбрал понеже някой от изследванията гинеколозите нямало право да правят на девствени момичета, та от там разбрал :? събуди ме преди няколко дни в седем сутринта, за да ми го каже :? мани, тресе го и него критическата :D та... моята реакция беше само: "еми, браво.." и се обърнах на другата страна и пак си заспах :D идеята ми е, че не трябва това, че не си девствена да те кара да се чувстваш зле пред вашите, ако и като го разберат. Все пак не си направила нищо лошо :) предпазила си се, преценила си човека и т.н и т.н, нямат право при такива условия да те обвиняват в нещо, нито пък ти да се чувстваш гузна или както искаш го наречи ;)
Да и аз така мисля,защото все пак НИКОГА не съм правила акт без предпазни средства и т.н. и все пак мисля,че 16 е не чак толкова лоша възраст за започване на полов живот.
Violenza
08-27-2012, 20:26
Нашите никога не са били толкова малоумни, дори и като бях тийн.
Най-много да искат да те заведат на гинеколог.
djipsito
08-27-2012, 20:31
Никви тестове не са ми правили. Бях вече пълнолетна.. казах само на майка ми, а баща ми не пада от Марс.. Все пак някое гадже е идвало да преспи у нас..
chushkopek
08-27-2012, 21:21
Какви тестове те гонят, най-много на гинеколог да те заведат.